BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Beter in bed dan haar vent

We hadden elkaar al een paar weken niet gezien. Haar man was de afgelopen weken thuis geweest en dus waren en geen contacten. We hadden afgesproken die middag te gaan lunchen in Amersfoort, waar we beiden werken. De spanning liep hoog op tijdens de lunch. Majooh zag er prachtig uit heel licht in de make-up, haar mooie donkere haar golvend langs haar gezicht. Haar groene ogen die mij aankeken en mijn hart een stapje lieten versnellen… Ze was gekleed in een mooie strakke jeans die haar heupen en zalige kont accentueerden, daarop een stoere, bijna mannelijke blouse. Zou die blouse van haar man zijn? We babbelden wat en ze zei dat ze me had gemist en dat ze deze middag speciaal voor ons had vrijgemaakt. Om te laten zien dat ze serieus was maakte een extra knoopje van haar blouse los. Ze droeg een kanten BH voor zover ik kon zien. Terwijl er even niet oplette kneep ze in haar beide tepeltjes die daardoor nog harder werden, want die leken plots dwars door haar blouse heen te prikken. Na de lunch spraken we bij mij thuis af. Ik rekende af en Majooh bleef nog even zitten. We hadden afgesproken dat ze een paar minuten na mij zou vertrekken en dat ze iets verderop, op de grote parking bij het appartementencomplex haar auto zou stallen.

Toen ik thuis kwam controleerde ik nogmaals mijn grote bed, de temperatuur van de Moët. Uiteraard sloot ik het raam om onze geluiden niet naar buiten te laten vliegen. Zoals afgesproken kwam Majooh binnen via de brandgang en de keukendeur. Onder aan de trap wachtte ik haar op. Onze knuffel ging over in een geil kus en streel moment. Ik voelde dat ze haar BH al had uitgedaan. Ze gniffelde toen ik het merkte. “Die knelt te veel en het kost teveel tijd.” Ik greep haar weer vast, onze tongen worstelden, Onze handen waren overal. Ze draaide zich om en keek in de grote spiegel. “Toe dan… maak de knoopjes maar los.” Mijn handen gingen over het dunne Egyptische katoen en met licht trillende vingers maakte ik de knopjes van haar blouse los. “Lucas moest eens weten…” zei ze zacht. Toen de blouse los was opende ik de panden en bewonderde haar prachtige borsten in de spiegel. “Toe dan… Raak ze aan.” Mijn handen gleden traag over haar buik omhoog en ik streelde haar volle borsten. Voorzichtig liet ik mijn vingertoppen over haar harde tepeltjes gaan. Ik deed haar blouse uit en legde deze achter ons op een kist. Ze pakte mijn hand. “Kom mee… Laat me voelen wat Lucas mij niet kan geven…” Ze draaide zich om en zoende mij. Ze stapte de eerste trede van de trap op en duwde haar borsten tegen mij gezicht. Ik maakte me los en gooide mijn polo bij haar blouse. Zelf was ze al bezig haar jeans uit te trekken. De laarzen moesten uit en nadat de jeans met een zwiep da gang in was gelanceerd trok haar laarzen weer aan. Ze droeg alleen nog een kanten string en haar heerlijk lichaamsgeur. Mijn handen omhelsden haar gezicht terwijl we zoenden, onze tongen danste een geile paso doble.

Majoohs handen lagen op mijn billen en ze trok mijn kruis tegen zich aan. “Owww lekker.” Samen dartelden we de laatste treden op en met een snoekduik sprong ze op het grote bed. Ik kwam over haar heen hangen. Haar handen gingen op en neer over mijn rug, haar lange haren kriebelde mijn gezicht. Ook mijn handen begonnen te dwalen, de ene ondersteunt haar nek terwijl de andere zijn weg naar haar borsten zocht… en vond. “Wat een heerlijke borsten heb je toch.” Ze was even stil. “Lucas vindt ze…” ik legde mijn lippen op haar mond. “Wij zijn samen. Hij is er niet voor je…” Ze lachte en haar hand ging over mijn buik omlaag. Daar omvatte ze mijn geslacht door de stof van mijn boxer heen. Ze kneep een paar keer. “Godver wat een heerlijke harde lul heb je toch.” Haar duim ging over mijn eikel. “Lek je nu al…?” Majooh duwde me op zijn en trok mijn geslacht uit mijn boxer. Terwijl ze mij blozend aan keek zei ze. ”Je weet toch dat ik graag je voorvocht proef…” en ze likte mijn eikel schoon. Zachte lippen en haar vaardige handen… Ik voelde hoe ze mij naar een punt bracht waar ik nog niet wilde zijn. Voorzichtig duwde ik haar mond van mijn geslacht. Ze gaf niet op. Majooh zoende de omgeving van mijn geslacht en spreidde mijn benen. Ze kuste één voor één mijn ballen en nam ze stuk voor stuk in haar mond. Freakin HELL. Dat voelde zo geil! Terwijl ze dat deed streelde haar ene hand mijn pik over de volle lengte. Ik voelde opnieuw voorvocht lekken. Ze had het ook door en likte mijn eikel zorgvuldig.

“Ik wil jou proeven. NU en als je straks gekomen bent…” Zei ik. Ze ging naast mij liggen en greep mijn hoofd vast. Ze duwde mijn gezicht via haar borsten en haar navel naar haar schaamheuvel. Ze spreidde haar schaamlippen met haar linkerhand terwijl ze mijn hoofd met haar andere omlaag duwde. “Toe dan. Lik mijn kut! Zuig op mijn clit. Sabbel mijn lipjes.” Hoe kan ik zo’n verzoek weigeren? Ik kuste haar heuveltje en liet mijn geopende mond met uitgestoken tong tussen haar lippen glijden. Ze gromde diep terwijl ik haar proefde. Mijn handen gingen omhoog over haar flanken. Ik kneep zacht in haar borsten en speelde met haar tepeltjes. Onderwijl likte en sabbelde ik op haar clit. Majooh gromde en bokte haar bekken heen en weer. Even tilde ik mijn mond van haar kut. “Heb je het zo hard nodig?” vroeg ik haar. “LUL niet. Steek minstens twee vingers in mij of nog liever…. Jouw LUL.” Ik liet haar linker borst los en streelde haar buitenste lipjes terwijl ik haar weer likte. “Toe dan… Geef mij je vingers…” kreunde ze.

Ik besloot niet direct toe te geven en baande me, met mijn mond, langzaam een weg naar boven. Ik stopte met likken, ze gromde ontevreden. Ik schoof over haar lijf omhoog en speelde met mijn mond met haar keiharde tepeltjes. Even later vonden onze monden elkaar en mijn eikel tikte zacht haar ongeduldige kut aan. Ze krulde haar bekken zo dat ik met één beweging geheel in haar zou weg zinken…

Terwijl ik haar zoende gaf ik toe en stoot in één vloeiende beweging mijn geslacht in haar. Ze kreunt luid. Ik trek geheel terug en wacht even. “Pestkop…” klaagt ze. Ik laat ons weer samenkomen en begin haar traag te neuken. Ze drukt haar mond op de mijne. Haar tong dringt diep in mijn mond terwijl mijn geslacht diep in haar steekt. Dan duwt ze mij weg. “Ik wil paardrijden. Eerst jouw geile merrie zijn en daarna als cowgirl je zaad ontvangen.” Ze maakt het mij moeilijk. Majooh op zijn hondjes neuken is te lekker! De vorige keer lukte het niet om mijn orgasme lang genoeg uit te stellen en spoot ik haar zo vol. Nu moest ik voorzichtiger zijn. Ik rolde weg en ze ging uitdagen op haar knieën en handen zitten. “Toe dan geile hengst… Naai me. Laat het mij voelen.”

Ik schoof achter haar en legde mij geslacht tussen haar billen. Jezus wat een fijne kont heeft deze meid! “Toe dan…” kreunde ze. Ik liet mijn geslacht omlaag glijden en duwde mijn pik traag in haar schede. Mijn handen lagen in haar flanken en gaan nu om haar heen en ik pak haar borsten beet. Ik stoot krachtig en om niet te snel klaar te komen denk ik aan Hans Kazan, het spel “Wie van de drie” en mijn ex. Dat werkt verbazingwekkend goed. Majooh kreunt onder mijn lange kordate stoten. Haar borsten worden harder, ze zit tegen een orgasme aan. Nu doorgaan of haar als cowgirl mij laten melken en samen klaarkomen. Terwijl ik dat afweeg begint ze te schokken en luid te kreunen. Ze kijkt om terwijl ik voel hoe haar schede om mijn pik samentrekt terwijl ze klaar komt. Nog steeds zie ik mijn kleine en obese ex in mijn gedachten. Majooh zakt hoor haar knieen en armen. Mijn geslacht schuift uit haar en ze gaat liggen. Ik rol naast haar en leg een arm en een been over haar heen. “Hoe hou je het vol… mij zo nemen en niet klaarkomen?” klinkt het na een paar minuten.

Ik glimlach. “Ik wil zien en voelen hoe je klaarkomt. En… ik wil je kut likken nadat je gekomen bent.” Ze lacht en rolt om. Ze spreid haar benen. “Toemaar. Lik mij, proef wat je met mij gedaan hebt.” Ik neem plaats tussen haar stevige dijen en ervaar de geur van haar geslacht. Dan lik ik voorzichtig haar gevoelige schaamlippen. Ze kreunt, jammert bijna. “Voorzichtig… ik ben heel gevoelig.” klinkt het zacht. Ik geniet van haar geur en smaak en gun Majooh haar rust. Ik haal de Moët en twee glazen. Samen drinken we op haar geile lijf en zij proost op mijn heerlijke body en pik. Nadat ook het tweede glas leeg is komt ze tegen me aanliggen. We sukkelen in een hazenslaapje.

Ik wordt wakker omdat ik gepijpt wordt, een specialiteit van Majooh. Kohlere… wat is ze goed. Haar lippen vaardig, haar tong lenig en ze weet vrijwel mijn hele geslacht in haar mond en keel te vangen. Ik waarschuw haar dat ik niet zo wil klaar komen. “Ik wil diep in je kut mijn zaad achterlaten…” zeg ik. “het klinkt geil en bezitterig als je dat zegt.” Gniffelt ze. Ze richt zich op en kom met gespreide benen over mijn bovenbenen zitten. “Hoe graag wil je dat ik je klaar neuk… Hoe graag wil je dat ik jouw zaad in mijn kut toe laat?” Ze bloost terwijl ze het zegt. Ik knik heel heftig van ja. “Toe dan… eg het dan?” daagt Majooh mij uit. “Ik wil samen met jou klaarkomen… Ik wil mijn zaad die in je achterlaten.” Beken ik. “Waarom?” wil ze weten. “Je bent het waard om vereerd te worden. Mijn zaad te dragen.” Terwijl ik dat zeg speelt ze met haar kut en steekt twee vingers in haar schede. “Proef me… NU en straks als we gekomen zijn weer!” Dan komt ze naar voren en pakt mijn harde geslacht beet. Ze veert haar lichaam op en zakt in een soepele beweging over mijn pik.

Ze kreunt, “Ik ben nog gevoelig van de vorige keer, jij dekhengst!” Ik laat haar de snelheid en de bewegingen bepalen. Ik weet dat ze als cowgirl magische dingen kan doen en mij als een speer keihard kan laten komen. Ze kijkt me doordringend aan… “Je wilt samen klaarkomen?” Ik knik van ja… “Dan moet je mij de ruimte geven.” Klinkt het streng. “Jouw pik is er alleen voor mijn genot en jij moet mijn kut volspuiten als ik dat zeg.” Majooh begint in trage, lange halen mijn pik in haar heen en weer te schuiven. Mijn handen omvatten eerst haar billen. Ze zakt naar voren en we zoenen diep. Worstelende tongen, een in kut gehulde pik die steeds gevoeliger wordt. Ik streel haar flanken, omvat haar borsten. Ze komt overeind en duwt haar tieten in mijn gezicht. “Toe dan… geile hond! Bijt in mijn tepels, knijp in mijn kont… Geef mij alles.”

Ze versnelt haar bewegingen. Ze neukt geweldig! “Toe maar… knijp in mijn kont. Geef me een pets op mijn billen… Toe maar.” Ik haal zachtjes uit. “Je bent toch geen watje.” Kreunt ze. Ik haal harder uit. Ze kreunt en ik voel haar schede samentrekken. Wat gaat ze heerlijk te keer. Lang ga ik dit niet uithouden. Ze wrikt en schuift. Gaat rechtop zitten. “Zie je mijn kut over je pik schuiven.” Ik knik van ja. “Zeg wat je ziet!” Ik vertel haar dat ik een gruwelijk lekker wijf met een heerlijk lichaam zie. Hoe ze mijn harde pik telkens in haar kut opneemt, dat ze bloost en dat ze de lekkerste tieten heeft. Weer trekt haar schede samen.

“Ga je mee?” klinkt haar stem onvast. Gelukkig, ik mag komen. Ze wrikt en stoot nog een paar keer, bijna gaat mijn lampje uit. Die in mij voel ik een storm naar een orkaan omslaan. Met een krijs luidt ze haar orgasme in. Ik voel haar schede samentrekken, dat helpt mij en met een luide brul spuit in mijn zaad diep in haar. We zoenen terwijl we komen. Ik houd haar stevig vast. Jezus wat is ze goed en lekker! “Godver kerel, wat ben je goed.” Complimenteert ze mij. Ik kus haar, “Nog nooit een beter vrouw dan jouw in bed gehad.” Ze glijdt van mijn schoot, ze bekommerd zich niet over het weg lekkende zaad. We kruipen in elkaars armen en dutten in.

Ik word wakker omdat mijn ene hand slaapt. Het is bijna elf uur. Ze heeft gezegd dat haar “avond dienst tot 00:00 zou duren. Voorzicht rol ik van haar weg en spreid haar benen. Ik had belooft haar te likken als we allebei waren klaar gekomen. Voorzichtig laat ik mijn tong langs haar kale kut gaan en duw deze tussen haar warme, pikkerige schaamlippen. Kohlere wat smaakt dit goed. In de verte zucht Majooh zacht. “Wat doe je met me?” Ze hapt naar lucht als ik een volle lik tussen haar gevoelige lipjes neem en ons proef. Majooh heeft de klok gezien. “We moeten er langzaam meer zeker een eind aan maken voor vanavond.” Klinkt haar stem iets triest. Ze trek mij aan mijn haren omhoog en we zoenen. Weer voel ik haar heerlijke lijf langs mijn geslacht schuiven. Kordaat duwt ze me weg. “Kom weg gaan douchen.” Terwijl we onder de douche staat vertelt ze dat Lucas met de club binnenkort voor 10 dagen naar Zwitserland vertrekt voor een toernooi. We spreken af tegen die tijd contact te hebben.

Tja, die Lucas kan een aardig potje voetballen, maar in bed ben ik duidelijke de beter scorende spits.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 11276 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie