BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bert 3

Amélie – vervolg

Vervolg van Bert 2

Amélie drijft zachtjesaan het tempo van haar bekkenbeweging op. Bert schiet even in paniek en denkt ‘oei ik ga veel te snel klaarkomen’. Bert concentreert zich op zijn piemel, probeert aan wat anders te denken om het groeiend genot in zijn onderlichaam te temperen. Amélie merkt dit op en zegt “laat je gaan, niet inhouden, ik wil je voelen spuiten, later kunnen we nog doen wat we willen, maar voor nu, please, spuit mijn kutje vol.” En ze begint sneller en sneller met haar bekken te bewegen. Bert van zijn kant, kneedt haar spitse borsten, hij rolt de tepels tussen duim en wijsvinger, nijpt erop, dan trekt hij zo aan haar tepels, hij rekt beide borsten al trekkend aan de tepel helemaal uit. “Oooeooeeeffffff” kreunt Amélie, ze rijdt als maar sneller en feller als een amazone op zijn pik. Lang duurt het niet of plotseling roept Bert : “ik ga komen,…..” Nog twee of drie keer beweegt Amélie op en neer en Bert roept : “ikkkkk kkkooooooooooom”. Amélie zakt op dat moment compleet over de pik van Bert en houdt zich daar stil. Bert voelt zijn zaad door zijn piemel omhoog schieten. Hij kromt zijn rug, duwt zijn bekken opwaarts terwijl Amélie doodstil bovenop hem blijft zitten. Een vijftal krachtige stralen sperma schieten tegen Amélies baarmoederhals. Ze voelt Bert diep in zich spuiten en als Bert stopt met spuiten, laat hij zich krachteloos terug op het bed vallen. Amélie, buigt zich voorover, ze geeft kleine kusjes op zijn voorhoofd, zijn kaken, het topje van zijn neus om dan haar hoofd onder haar weeldering haardos, in zijn hals te begraven. Hij voelt haar lippen tegen zijn oor en dan fluistert Amélie, “dank je, dat is precies wat ik wou.” Berts handen strelen teder de gespierde rug van Amélie. Als er een hemel bestaat, denkt Bert, dan zit ik daar nu in.

Na een paar minuutjes, schuift Amélie van het lichaam van Bert af. Zijn slap geworden piemel glijdt uit haar kutje. Amélie schuift naar onderen. Liefkozend neemt ze de piemel van Bert in haar hand. De hele lendenstreek van Bert is één poel van sperma en kutsap. Traag en genietend likt en kust Amélie zijn hele pik. Ze likt de ballen van Bert, met lange halen van haar tong gaat ze over de hele balzak, over de streek tussen de balzak en zijn dijen, aan beide kanten, dan likt zo in de lengte richting meermaals over zijn piemel, ze zuigt nog even op de eikel van de half harde lul van Bert om dan met glinstering in de ogen zich op te richten en Bert over zijn buik aan te kijken. Dan vraagt ze glunderend : “is dit fijn instrument exclusief voor mij ?” Bert gelooft zijn oren niet. Dan knikt hij en zegt : “helemaal alleen voor jou tot aan mijn dood.” Amélie laat een stralende glimlach zien en zegt terwijl ze langzaam met haar lichaam over dat van Bert terug naar boven glijdt : “dan is heel mijn lichaam exclusief voor jou, tot aan mijn dood, je mag er mee doen wat je wilt en zoveel je wilt.” Bert kijkt in de ogen van Amélie die nu haar gelaat vlak boven dat van Bert heeft. Grote, diep donkere ogen kijken recht in de zijne. Hij glimlacht. Amélie laat haar mond met haar volle lippen op de mond van Bert zakken en samen versmelten ze is een langdurige tongkus. Hun tongen spelen een passioneel spel met mekaar. Bert trekt met één hand het dekbed terug over hen beiden en naakt, half over mekaar liggend onder het dekbed genieten ze alle twee van het zalig gevoel van mekaars huid. Na een paar minuten synchroniseren hun beider hartslag en ademhaling zich automatisch. Ze dommelen in.

Een dik uur later beweegt Amélie zachtjes en maakt hierdoor Bert wakker. Beiden lopen naar de badkamer, Bert zet de douche aan en in de inloopdouche zepen ze mekaar al lachend in. Met blote handen wrijven ze de douchegel over mekaars lichaam. Ze kietelen mekaar soms even, laten het warme water de vrije loop over hun lichamen. Amélies ravenzwarte krulharen zijn ondertussen doornat. Ze geven mekaar helemaal ingezeept een langdurige tongzoen terwijl het douchewater alle zeep van hun verstrengelde lichamen afspoelt. Na enige tijd, helemaal nat maar zonder zeepresten, zet Bert de douche uit. Neemt een grote witte handdoek en droogt Amélie helemaal af. Als hij met de handdoek over haar kutje gaat, kan Amélie een kleine kreun niet onderdrukken. Ze had iets voordien met de sproeikop van de douche haar kutje grondig uitgespoeld. Amélie op haar beurt neemt een andere handdoek en droogt Bert grondig af.

Hand in hand verlaten ze de badkamer, richting slaapkamer. Daar vraagt Bert Amélie om op haar rug, midden op het bed te gaan liggen, en hij schuift naast haar. “Niet bewegen” zegt Bert en hij begint langzaam het hele lichaam van Amélie te strelen. Af en toe geeft hij een kusje op één of ander plekje op haar lichaam. Op het moment dat hij met één hand door haar haren streelt en met de andere horizontaal over haar buik wrijft, neemt hij een tepel in zijn mond, likt er een paar keer over en zuigt die tepel dan zo diep mogelijk naar binnen. Gulzig en passioneel zuigt hij bijna de helft van haar borst in zijn mond. Met zijn tong binnenin, likt hij fel die tepel. Na een paar minuten laat hij met zijn tong een nat spoor over haar lichaam verschijnen als hij richting andere borst gaat. Daar herhaalt zich het ritueel van gezuig en gelik aan haar tepel. Berts éne hand, die door haar haren streelde, glijdt nu traag en zacht over het gelaat van Amélie. Met de toppen van zijn vingers streelt hij haar jukbenen, haar wenkbrauwen. Hij laat zijn vingers over haar voorhoofd haar ogen, haar oren en over haar kin glijden. Zijn vingers glijden dan langs haar hals en dan terug opwaarts naar haar kaak en haar neus.

Net als hij met zijn vingertoppen de lippen van Amélie wil aanraken, open ze haar mond en snel als ze is, zuigt ze twee vingers in haar mond. Bert schrikt even, maar gaat dan verder met het strelen en kneden van haar borsten en het zuigen aan haar tepels. Amélie zuigt en knabbelt op beide vingers van Bert in haar mond. Dit sensuele spel duurt tientallen minuten. Dan beweegt Bert zijn hoofd naar beneden. Met zijn tong trekt hij nu een nat spoor over haar buik tot aan haar schaamhaar. Hij draait een paar cirkeltjes rond haar navel met zijn tong om dat met zijn neus in haar schaamhaar te belanden. Zijn éne oor drukt op haar navel. Hij blijft daar even liggen en snuift de geur van Amélie op. Bert trekt zijn vingers uit de mond van Amélie en draait zich dusdanig dat hij languit op zijn buik tussen de benen van Amélie komt te liggen. Hij geeft kusjes en likjes op de binnenkant van haar dijen.

Hij snuffelt aan haar zwart kroezelig schaamhaar. Dan legt hij zijn beide handen plat op haar onderbuik en met zijn duimen trekt hij haar buitenste kutlipjes open. Een wonderbaarlijk mooi, rozig liefdesgrotje opent zich vlak voor zijn gelaat. Bert snuift haar vrouwelijke geuren op. Dan steekt hij pardoes zijn tong zo diep mogelijk in haar kutje. Hij drukt zijn tong een aantal keer diep in haar en weer eruit. Dan gaat hij over in lange op en neer gaande beweging met zijn tong over haar buitenste lipjes om daarna met het tipje van zijn tong rond haar klitje te cirkelen. Amélie begint te kreunen. Bert zuigt nu aan haar klitje. Zijn beide handen gaan omhoog en omvatten haar borsten. Hij rolt te tepels tussen duim en wijsvinger, trekt er af en toe aan en kneedt dan weer beide borsten. Met zijn kin tegen de onderkant van haar kutje gedrukt, likt en zuigt hij op de bovenkant van haar grotje. Het sap van Amélie vloeit over zijn kin. Af en toe gaat hij met zijn tong helemaal tot onderaan haar kutje en lepelt als het ware haar kutvocht op. Het proeft heerlijk. Bert voelt aan Amélies lichaam dat ze meer en meer opgewonden geraakt. Alsof er een orkaan zich binnenin Amélie ontwikkelt. Amélie kreunt, zucht, jammert harder en harder. Bert concentreert zich terug op haar klitje. Amélies borsten worden nu nogal ruw gekneed. Bert zuigt fel. Na een aantal minuten lijkt het wel of binnenin Amélie een soort gerommel ontstaat. Heel haar lichaam begint te schokken. Met beide handen knelt ze Berts hoofd tegen haar kutje. Bert zuigt en likt alsof zijn leven ervan afhangt. Hij krijgt er pijn van in zijn kaken, maar hij zuigt en likt feller en feller door. Plots begint Amélie te gillen. In één of ander Afrikaans brabbeltaaltje roept ze van alles uit. Bert blijft fel likken en zuigen terwijl Amélie explodeert in een allesoverheersend orgasme. Ze gilt, ze kreunt, ze trekt hard aan Berts haren. Berts hele gelaat wordt overspoeld door het vocht dat uit Amélies kutje komt. Verwoed probeert Bert alles op te likken.

Na enige tijd, verzachten de geluiden en spasmen in het lichaam van Amélie. Bert past zijn tempo aan en likt nu veel trager de buitenkant van haar kutje. Hij vermijdt nu contact met haar klitje en likt met lange halen over de buitenste schaamlippen en tussen haar dijen en haar kutje. Langzaam daalt het tempo. Na verloop van tijd, geeft Bert nog enkel kleine kusjes bovenop het kutje van Amélie en richt hij zijn hoofd op. Met fel glunderende ogen kijkt hij omhoog naar Amélies gelaat. Die ligt met lome ogen, met haar hoofd in een waaier van pikzwart krullend haar op het hoofdkussen. Traag opent zij haar ogen en kijkt naar het gelaat van Bert tussen haar dijen. Sloom glimlacht ze. Dan zegt ze “bedankt Bert, niemand in heel mijn leven heeft me daar ooit gelikt, ik wist niet dat het zo intens kon zijn.” Zo mogelijk glunderen de ogen van Bert nog feller. “Hoe meer ik dat bij jou mag doen, hoe liever” zegt Bert plechtstatig, terwijl hij naar boven klimt en zich languit naast Amélie legt. Beiden beginnen een trage, lange en intense tongzoen. Amélie proeft hierbij haar eigen sappen. Na de zoen, begint Amélie het hele gelaat van Bert schoon te likken. Haar tong dartelt over zijn gezicht. Bert laat begaan en geniet. Dan vlijt Amélie haar hoofd in Berts hals en zucht. Zo intens in mekaar verstrengelt blijven ze beiden genieten van mekaar.

Het is zaterdag en Bert wordt nergens verwacht. Ergens in de late voormiddag, staan ze op en lopen naar de douche. Na een verkwikkende douche met wederzijds inzepen en afspoelen, trekken ze beide een badjas aan en lopen naar de woonkamer. Bert had ondertussen het dienblad in de keuken gedeponeerd en hun beider koffietassen gevuld met verse koffie. Hij loopt uit de open keuken naar de eetkamertafel, geeft een tas aan Amélie en gaat tegenover haar zitten. Ze drinken allebei van hun koffie en kijken ondertussen mekaar stilzwijgend aan. Er valt een aangename stilte tussen hen. Over de tafel heen kijken ze in mekaars ogen. Amélie glimlacht onzeker. “Regrèts ?” (spijt) vraagt ze. Bert kijkt even verbaasd en zegt dan, “neen, integendeel, jij bent voor mij een ‘godsgeschenk’”. Dan glimlacht Amélie opgelucht en zegt : “jij voor mij ook.”

Als hun beider koffie opgedronken is, aarzelt Amélie weer en zegt dan : “Bert, gaan we terug naar de slaapkamer ?” Bert kijkt Amélie verwonderd aan. Dan glimlacht hij en zegt : “graag.” Ze kruipen beiden bed en beginnen mekaar te knuffelen. Niet veel later volgt een penetratie. Deze keer ligt Bert gewoon in missionaris bovenop Amélie. Bert drukt zich een beetje op met zijn armen gestrekt en kijkt Amélie onder zich aan. Hij kijkt recht in de koolzwarte ogen van Amélie, terwijl zijn pik diep in haar zit. Amélie kijkt omhoog. Ze glimlacht. “Doe het heel traag” zegt ze. Bert beweegt nauwelijks in en uit haar. “Dit voelt zo zalig” fluistert Amélie. “Zeker weten” zegt Bert en hij buigt zich voorover naar haar. Zijn mond beroert zacht haar lippen. “Hou me goed vast Bert” vraagt Amélie. Bert laat zich door zijn armen zakken, glijdt met arm onder haar hals door haar haren en de hand van de andere arm streelt hij door haar haren en over haar voorhoofd. Dan begraaft gij zijn gelaat naast haar gezichtje, boven haar schouder in haar haren. Languit verstrengeld liggen ze zo op mekaar en door hun lichamen gaan trage golvende bewegingen. Met haar klitje schuurt Amélie tegen het schaambeen van Bert. Ze voelt de opwindende tintelingen doorheen heel haar lijf trekken. Bert voelt haar kutje natter en natter worden. Hij snuift haar geuren op. Amélie geeft kusjes en likjes in de hals van Bert. Ze genieten van mekaar. Traag, geduldig en voelend.

Na enige tijd, zonder het tempo echt op te drijven, voelt Bert de stuwing om klaar te komen in zich opzetten. Hij fluistert in haar hals dat hij gaat komen. Amélie, die op dat moment aan het oorlelletje van Bert sabbelt, fluistert “geef het me alsjeblieft” en ze steekt pardoes haar tong diep in Berts oor. Ze kronkelt ermee alsof ze zijn oor wil neuken met haar tong. Bert wordt hier gek van en na even net op het moment dat zijn sperma zich een weg baant naar zijn piemel toe, stopt Amélie met haar tong en kreunt : “je vieeeeeennnnnnnnssss” (ik koooooooommmmmmmm) en Bert voelt zijn sperma via zijn plasbuis op een verzengende en gloeiende manier diep in Amélie spuiten. Ze blijven samengesmolten liggen gedurende ettelijke minuten tot hun ademhaling terug een rustig ritme gevonden heeft. Beiden geven mekaar kleine kusjes in elkaars hals. Dan fluistert Amélie : “Bert, dit wil ik nog minstens een miljoen keer.” Bert grinnikt en zegt “schatje, een miljoen keer haal ik wellicht niet, maar ik wil dit ook zoveel mogelijk herhalen, telkens jij dit wilt, wil ik dat ook en alleen maar met jou, met niemand anders.” Zo mogelijk knuffelen ze mekaar nog feller.

Diezelfde zaterdag is Bert nog twee maal in Amélie klaargekomen en Bert heeft haar twee maal klaar gebeft vooraleer ze op zijn pik nogmaals klaarkwam. De zondagmorgen, direct bij het wakker worden, heeft Amélie Bert klaar gepijpt en alles weggeslikt. Daarna zijn ze op een pleintje in de buurt een ontbijtje gaan nemen om op krachten te komen, verder hebben ze heel de zondag in bed doorgebracht. Na een paar boterhammetjes op de zondag avond, heeft Bert tijdens het beffen, hij was de enige die haar ooit befte, haar ex vond dat vies en wou dat niet ; als bij toeval met zijn tong haar sterretje gestreeld. Amélie kreunde daardoor ineens veel harder, tot verbazing van Bert. Bert stak dan zijn tong in haar aarsje en Amélie gilde van genot. Zeker een heel kwartier aan één stuk heeft Bert het kontje van Amélie met zijn tong bewerkt. Amélie zat op haar knieën, haar hoofd begraven in het hoofdkussen en streelde met één hand haar klitje. Ze kwam zo gillend klaar. Bert vertraagde het gelik, maar likte dan verder, haar kutje lekte.

Ze wist van zichzelf niet dat ze zo gevoelig aan haar kontje was en ze kwam voor een tweede keer klaar op haar vingers en de tong van Bert in haar kontje. Dan vroeg ze zelf of Bert haar in haar kontje wou neuken, dat had ze nog nooit gedaan. Bert wou niet liever en enkele minuten later spoot hij zijn sperma via haar aarsje diep in haar. Op dat moment, kwam Amélie voor een derde keer klaar op haar eigen vingers en het voel van sperma dat diep in haar gespoten werd. Iets later zegt ze op het moment dat de slappe piemel van Bert uit haar kontje ploft “ook dat wil ik nog een miljoen keer.” “Ik ga mijn uiterste best doen schatje” reageert Bert.

Maandag morgen, Amélie is weer aan zijn pik aan het zuigen, overdenkt Bert, waouw, waaraan heb ik dit verdient ? In het hele weekend was hij in totaal meer dan tien keer klaargekomen en van Amélie was hij de tel kwijtgeraakt. Nadat hij haar mondje volgespoten had en zij netjes en met plezier alles doorgeslikt had, snelt hij naar de douche, daarna snel een hap en dan naar het werk. Hij moest nog veertien dagen werken en daarna zou hij de laatste twee weken verlof hebben opdat hij die met Amélie zou kunnen doorbrengen.

Elke dag ‘s morgens, alsof het een soort van ritueel is, pijpt Amélie hem want zonder dat hij klaargekomen is, mag hij van haar niet naar zijn werk vertrekken. Op een bepaald moment had zij hem verteld, dat ze dat zo wou, om zeker te zijn, dat hij niet gedurende dag met iemand anders zou neuken. Bert had dat zo vertederend gevonden en haar gerust gesteld dat hij nooit nog iemand anders wou. Elke avond bedreven ze passioneel de liefde, eerst werd Amélie grondig klaar gebeft en daarna werd zowat de hele Kamasutra afgewerkt in de dagen die volgenden. Eén op drie keer wou Amélie haar kontje verwend hebben. In tegenstelling tot Berts ervaring met Europese vrouwen, vroeg Amélie gewoon wat ze wou, zonder schroom of terughoudendheid. Dikwijls zei ze ‘s morgens tegen Bert dat hij ‘s avonds in haar kontje zou moeten spuiten. Het resultaat was dat Bert zich gedurende de hele dag moeilijk kon concentreren en met de aanblik van het kontje van zijn zwarte deerne in zijn hoofd rondliep. Regelmatig stelde Amélie vraagjes over zijn trouwheid, dat zij zijn pik zou afsnijden en zou wegsmijten mocht hij haar bedriegen en dat ze nog liever dood zou vallen dan hem te bedriegen, enz…. Bert verzekerde haar dat zij voor hem de hemel op aarde was en dat hij nooit nog met iemand anders dan Amélie zou willen neuken.

Toen Bert op het einde van de tweede week werken, thuiskwam, op vrijdagavond rond een uur of zeven, vond hij Amélie op haar knieën naast de salon tafel zitten, en ze snikte hartverscheurend. De tranen rolden over haar wangen. Bij Bert sloeg de schrik om het hart. Hij laat zijn aktentas vallen en rent naar haar toe. Hij gaat door de knieën en neemt haar in zijn armen. “Wat scheelt er toch meisje ?” vraagt hij en dan ziet hij een klein beduimeld fotootje op de salon tafel liggen. Een soort pasfoto van een vrolijk kijkend klein ventje. Dat moet Kibo zijn, denkt Bert, tegelijk voelt hij opluchting omdat hij direct weet dat het niet over hun relatie gaat, maar dat zij verdrietig is omwille van haar zoontje die nog in het verre Togo achtergebleven is. Amélies tranen maken zijn hemd onder zijn colbert nat. Ze klemt haar armen om hem heen. “Mis je Kibo ?” vraagt Bert. Plots begint Amélie veel harder te huilen en haar hoofd schud van ja. Minutenlang blijven ze zo op de vloer van de woonkamer zitten. “Voor vandaag is het te laat” zegt Bert, “maar morgen gaan we zien wat we kunnen doen om jou met Kibo te laten babbelen.” In zichzelf denkt Bert dat hij een oplossing moet vinden om Amélie met haar zoontje te laten babbelen, want zij blijft normalerwijze nog veertien dagen, maar als zij gedurende die tijd niets anders doet dan wenen om haar zoontje, dan is dat ook niet bijzonder leuk. Amélie overstelpt hem met kussen. Later op de avond bedrijven ze weer passioneel de liefde.

De dag erna, zaterdag morgen, nadat Amélie haar pijpkunsten weerom had gedemonstreerd, zitten ze beiden aan de ontbijttafel. “Kan jij of ik met iemand van je familie telefoneren in Lomé ?” vraagt Bert. “Wij hebben thuis geen telefoon,” zegt Amélie, “maar mijn broer werkt af en toe in de Toyota garage van Lomé, hij heeft er een occasie Toyota gekocht om transport mee te doen en in die garage hebben ze wel telefoon.” “Als mijn zus vanuit België belt, dan doet ze dat naar de Toyota garage en iemand van de garage verwittigd dan mijn broer en zo spreken ze af.” “Dat gebeurt maar zelden, maar in noodgevallen is dat wel ok.” Amélie geeft Bert het nummer van de garage. Via Google Maps en Search zoekt Bert eerst een paar gegevens op in Lomé, Togo en belt direct daarna naar de Toyota garage in Lomé. Bert vraagt naar Louis de broer van Amélie en hij heeft geluk, die is net aanwezig. Eerst wil Amélie haar broer spreken, en na tien minuten gebrabbel geeft ze de telefoon terug aan Bert. Die vertelt kort dat Amélie haar zoontje mist, maar dat hij weet dat ze geen smartphone of computer hebben en hij regelt met Louis dat hij in de voormiddag nog via Western Union twee duizend euro op zijn naam zal overmaken naar het Western Union kantoor van Port Oratg, op de boulevard du Mono, recht tegenover het Sarakawa hotel. Hij vraagt aan Louis om het geld te gaan afhalen, daarmee direct naar the Smart House op de avenue Maman N’danida te gaan, daar een Samsung S9 te kopen en ineens er Skype te laten opzetten. Tevens er een vooraf betaalde sim-kaart te laten insteken van Togocel. Zodra het ding werkt, dien je even te bellen met het nieuwe toestel naar mijn smartphone om te checken en opdat ik jouw nummer zou hebben. Dan bel ik je direct daarna terug. Louis geeft aan dat hij het gesnapt heeft en haakt in. Amélie had Bert met enige verbazing bekeken gedurende het gesprek met Louis. “Kom we moeten dringend weg” zegt Bert en hij snelt naar de douche. Een kwartiertje later loopt Bert samen met Amélie het postkantoor binnen. Hij stort twee duizend euro op de naam van Amélies broer Louis via Western Union en daarna keren ze terug naar zijn appartement.

Daar leg Bert aan Amélie uit wat hij met Louis afgesproken heeft en hij hoopt maar dat alles op zo korte tijd gaat lukken. Rond een uur of drie in de namiddag, gaat Berts gsm over. Louis aan de lijn. Ze babbelen wat over het nieuwe toestel dat Louis gekocht heeft. Dan zegt Bert, “wacht even Louis, ik bel je zo terug.” Na een minuut of zo zijn ze terug in gesprek. Louis vraagt wat hij met het restant van het geld moet doen. Hij had bij Western Union meer dan één miljoen drie honderd duizend West Afrikaanse Franken ontvangen, het equivalent van twee duizend euro. De Samsung S9 koste iets van een drie honderd vijftig duizend Franken, hij had nog iets van een honderd dertig duizend uitgegeven aan de SIM-kaart met de nodige kredits en had nog een dikke acht honderd duizend West Afrikaanse Franken over. Bert zegt rustig : “koop er iets voor jezelf van, voor het zoontje van Amélie en voor jullie mama.” Louis stamelt : “meen je dat echt ?” “Ja” zegt Bert “op één voorwaarde, dat je nu met die nieuwe smartphone naar Kibo gaat, mij belt en ik activeer Skype zodat hij met zijn mama kan bellen en dat ze mekaar kunnen zien.” “Komt in orde” zegt Louis, “maar hou er rekening mee dat het gemakkelijk een uurtje duurt voor je me terug hoort.” “Kibo en zijn oma wonen aan de noord oostelijke kant van Lomé en ik zit hier nu midden in het centrum.” “Geen probleem Louis” zegt Bert, “neem je tijd en bel me maar zodra je bij hen bent.”

Amélie had van het gesprek van Bert met Louis niets meegekregen, want toen ze terug in het appartement kwamen, hadden ze zich op de langste sofa genesteld en was ze langzaam ingedommeld. Ze opent haar ogen en kijkt Bert aan. “Met een beetje geluk, heb ik voor jou een verrassing” zegt Bert. Amélie kijkt hem nieuwsgierig aan en vraagt direct “ah ja, wat dan ?” Nieuwgierigheid is blijkbaar niet een exclusief gegeven van West Europese vrouwen. “Nog een uurtje geduld” zegt Bert en hij ziet dat Amélie een pruillipje trekt.

Nadat Amélie vruchteloos geprobeerd heeft om te weten te komen wat haar verrassing is, dommelen ze beiden terug wat in.

Na een klein uurtje, gaat Berts telefoon over. Hij neemt op en het is Louis. “Ik bel direct terug via Skype” zegt Bert. Amélie kijkt nieuwsgierig naar Bert, dan geeft hij het toestel aan Amélie en zegt, “kijk eens even.” Louis had in het verre Togo het toestel zoals afgesproken aan Kibo gegeven. “Mamaaaaaaa” gilt die door de telefoon. Amélie schrikt, tranen springen in haar ogen “mon petit chouchou” (mijn klein schatje) zegt ze. Beiden beginnen een levendig gesprek. Bert trekt zich terug en gaat naar zijn studeerruimte. Hij hoort een geanimeerd gesprek in de woonkamer, maar concentreert zich op zijn pc en doet wat administratie.

Na een klein uurtje verstomt het getater in de woonkamer. Dan hoort Bert Amélie roepen. “Bert wil je even komen ?” Bert sluit zijn computer af en loopt naar de living. Zijn mond valt open. Amélie ligt helemaal naakt, midden op de sofa, kontje iets over de rand van de zit, rug tegen de leuning, haar knieën opgetrokken, haar kutje licht geopend, haar handen in haar knieholtes en dan zegt ze : “Bert, sodomise-moi s’il te plait.” (Bert neuk me in mijn kontje alsjeblieft). Bert heeft even nodig om van de aanblik te bekomen. Zo’n pracht van een vrouw die zoiets van je vraagt, je zou voor minder perplex staan. Dan vliegt zijn kleding in het rond, in geen tijd staat hij poedelnaakt voor haar, met zijn pik fier vooruit. Hij wil zich bukken om haar eerst even te likken, maar Amélie grijpt in en zegt, “nee Bert, steek je lul in mijn kontje, nu, niks voorspel of zo, ram hem er gewoon in en spuit in mij, je hebt het verdient, geen getreuzel.” Bert kijkt weer alsof hij het ‘in Keulen hoort donderen’, hij gaat door de knieën, zet zijn pik tegen haar kontgaatje, en duwt hem traag tot aan de wortel naar binnen.

Dan begint hij op een rustig tempo in en uit te bewegen. Dat zint Amélie nu niet echt blijkbaar. “Bert zorg dat je zo snel mogelijk en zo hard mogelijk klaarkomt,” beveelt Amélie. Tegelijk legt ze één hand op haar klit en de andere op de kont van Bert. “Ram zo hard je kunt” smeekt ze. Bert gehoorzaamt, zeker omdat Amélie haar wijsvinger in zijn aars duwt en met de vingers van haar andere hand, hard en bijna gemeen haar klit begint te bewerken. Ze duwt die éne vinger zo diep mogelijk in de kont van Bert. Die ramt nu zo hard mogelijk en zo snel mogelijk in en uit het kontje van Amélie. Zij wrijft haar andere hand keihard over haar klit. Af en toe, stopt ze even en slaat dan met de vlakke hand een keer of drie, vier hard op haar klit en kutje om vervolgens terug hevig over haar klit te wrijven. Bert weet niet meer waar hij het heeft, hij ramt met alle energie die hij in zich heeft en in alle hevigheid diep in en bijna uit haar kontgaatje. Hij voelt het sperma in zich borrelen. Het is alsof het uit zijn tenen omhoog komt. Hij voelt zijn hele lichaam gedraineerd worden van energie op het moment dat hij zijn sperma via zijn piemel diep in haar kontje voelt schieten. Op dat moment, duwt Amélie haar middenvinger, samen met haar wijsvinger eveneens diep in zijn kont en al wrijvend over haar kutje komt ze squirtend klaar. Haar kutsappen spuiten uit haar en kletteren hard tegen de onderbuik van Bert. Amélie spuit en wrijft nog even door terwijl Bert zich diep in haar stil houdt en de éne na de andere straal sperma in haar voelt spuiten. Beiden kijken met een van genot verwrongen gelaat naar hun onderlichamen. De intensiteit van het squirten en gezamenlijk klaarkomen spat van hun gelaat.

Noch Bert, noch Amélie hebben ooit zoiets dieps en intens ervaren. Bert buigt voorover en kust Amélie op haar volle lippen en beiden zeggen gelijktijdig tegen mekaar : “merci” alsof ze mekaar woorden konden raden. Ze bekijken mekaar en beginnen tegelijk te lachen. Bert neemt Amélie in zijn armen en geeft haar een langdurige knuffel. Door die beweging schiet zijn half slappe pik uit haar. Er volgen een paar ‘prot-geluidjes’ als Amélie het sperma uit haar darmen naar buiten perst. Dat valt gewoon op het parket. Bert glimlacht en vraagt : “waaraan heb ik dat verdient ?” “Je hebt me met mijn zoontje laten telefoneren Bert, dat vond ik zo lief dat ik een manier moest vinden om je te bedanken.” Bert knuffelt haar nog wat steviger. “Zo mag je me nog dikwijls bedanken,” fluistert hij. Ze gaan beiden iets comfortabeler op de sofa liggen, in mekaar verstrengeld, kussen mekaar op de lippen en blijven zo liggen om iets later weer in te dommelen in mekaars armen.

De volgende dag en de veertien dagen die erop volgen, doen Bert en Amélie bijna niets anders dan knuffelen, af en toe wat eten, vrijen en slapen. Bert kan maar geen genoeg krijgen van Amélie en omgekeerd. Verder Skypt Amélie met haar zoontje zowat elke dag, rond een uur of vier, vijf, als hij van school thuis komt. Bert trekt zich dan telkens wat terug en bekijkt het gebeuren wat vanop afstand.

De veertien dagen die hun samen resten, vliegen voorbij en vooraleer ze het goed en wel beseffen, staan ze samen in de vertrekhal van Zaventem te knuffelen in afwachting van het vertrek van haar vliegtuig naar Lomé in Togo. De tranen rollen over het gelaat van Amélie. Bert kan het ook niet droog houden. Moeizaam nemen ze afscheid van mekaar en vertrekt Amélie naar Togo, haar mama en haar zoontje.

Bert had Amélie nog een paar duizend euro meegegeven om ginder voor zichzelf een Samsung S9 te kopen zodat ze met hem zou kunnen Skypen. Beiden hadden ze afgesproken om zo met mekaar contact te houden. Eens Amélie vertrokken, rijdt Bert als een soort zombie terug naar zijn appartement. Daar aangekomen, kijkt hij doelloos rond, Amélies geur hangt nog in zijn appartement. Maar ze is er niet meer. Ze zit terug in Afrika bij haar zoontje en haar mama. Bert voelt zich verloren. Als een soort robot gaat hij de week na haar vertrek gewoon terug werken. Op de eerste maandag na haar vertrek hadden ze afgesproken om ‘s avonds tegen acht uur te skypen. Ze vertellen mekaar dat ze elkaar verschrikkelijk missen, dat hij haar graag ziet en zij zegt net hetzelfde van hem. Het gesprek verloopt evenwel moeizaam, de verschillende duizenden kilometer tussen hen beiden, wegen op hen. Graag commentaar op dit verhaal via de site of rechtstreeks via rickdanvers@yahoo.com.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Vervolg in Bert 4
Sensuele groeten, Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 6160 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie