BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Contact met de klusser

“Denk je nog aan de foto’s voor de verbouwing van de zolder schat ?”. Een appje van mijn man. “Shit, ja, helemaal vergeten..!”. We willen op zolder een nieuwe kamerindeling maken en nu hadden we een klusser gevonden die ons daarbij kon helpen.. Eindelijk want het was bijna onmogelijk om op dit moment iemand te vinden en we waren al bijna maanden op zoek. Totdat een aantal dagen geleden de nieuwe dakramen geleverd werden. De man die ze kwam leveren had even meegeholpen met sjouwen en al pratende met mijn man vroeg hij wat de bedoeling was. Mijn man had hem toen uitgelegd dat we nieuwe dakramen hadden besteld voor de kamer die we wilden maken op zolder, maar ook verteld dat het waarschijnlijk wel even kon duren aangezien we nog niemand hadden gevonden om alles te plaatsen. Terloops zei de bezorger dat hij misschien wel tijd had om te klussen. Hij had vroeger bij een aannemer gewerkt en was, toen hij was gaan werken bij de dakraamfirma, in de avonduren af en toe blijven klussen. Dat aanbod hadden we uiteraard snel geaccepteerd en die avond had mijn man telefoonnummers uitgewisseld om een afspraak te maken. Hij heette Cas en die dag had ik hem even snel gezien. Leuke vlotte vent met een lekker sportieve kop. Daar hou ik altijd wel van en zo in het voorbijgaan tijdens het sjouwen leek het alsof hij me een paar keer net iets te lang had aangekeken. Ik mag zeggen dat ik met mijn 49 jaar, blonde haren en blauwe ogen er nog goed uit zie. Ten minste, als ik mijn man mag geloven want die is na 19 jaar huwelijk en twee kinderen nog steeds niet uitgekeken op mij en mijn nog prima lijf. Ik ben een beetje aan de kleine kant (1.65m) maar met mijn vorm is gelukkig nog steeds niks mis. Dat merkte ik trouwens ook weer op vakantie gezien de vele blikken van mannen langs het zwembad naar mijn prima D-cup. Wat vaak ook wel helpt is het feit dat ik vrij grote tepels heb die nogal snel stijf worden. Ik hoor altijd van mijn man dat hij dat zo geil vindt; mijn volle borsten en dan mijn tepels die je vaak door de stof van mijn kleding heen kunt zien, of ik nou een bh met of zonder vulling aan heb.

Cas had om wat foto’s van de zolder gevraagd en mijn man was vergeten om die te maken. Ik kreeg het nr van Cas doorgestuurd en terwijl ik even mijn huisbroek en een hemdje aangetrokken had na het douchen, liep ik snel naar zolder om een paar foto’s te maken. Ik stuurde ze via WhatsApp door naar Cas en bekeek ondertussen even zijn profielfoto. Hij was blijkbaar ook op vakantie geweest want het was een foto van hem in zwembroek op een strand met een grote cocktail in z’n hand. Zo op het eerste gezicht zag hij er goed uit; gespierd maar niet teveel, goede bruine kop en een grote glimlach. Toch een beetje nieuwsgierig geworden maakte ik zijn foto wat groter op mijn scherm en mijn blik bleef hangen op zijn zwembroek. Zag ik daar nou een flinke bobbel in zitten, of was dat een schaduw ? Nog iets meer inzoomend leek het er toch echt wel op dat hij een bult in zijn zwembroek had, en ik voelde hoe mijn tepels zich begonnen op te richten. Ik ben altijd wel gevoelig voor de aanblik van een goed gevuld kruis en ik bleef even stilstaan op de trap om goed te kijken. Lekker, zuchtte ik in mezelf en met twee stijve tepels liep ik weer naar beneden. Een half uur later kreeg in een bericht. Het was van Cas: “Bedankt voor de foto’s ! Duidelijk wat er moet gebeuren.. Zal even kijken wanneer ik tijd heb maar dat hoor je vandaag of morgen..”.

Ik zat net in een boek te lezen maar reageerde maar even. “Fijn ! Ik heb geprobeerd om zo duidelijk mogelijk alles van de zolder te laten zien dus blij dat het gelukt is… En superfijn dat je tijd hebt..!”. Weer zag ik zijn profielfoto en meteen dacht ik aan die bobbel in zijn zwemslip. Ik was al beneden gekomen met een onrustig gevoel aangezien mijn stijve tepels langs mijn shirtje hadden geschuurd en daarom was ik maar even op de bank gaan zitten om te ontspannen. Het beeld van zijn profielfoto maakte het gevoel echter niet veel rustiger. Weer een bericht: “Ja, ik kon alles goed zien dus helemaal top..”.
En meteen erachter aan: “Ook je wasrek was goed te zien maar daar kon ik wel omheen kijken…”, gevolgd door een grote smiley. Mijn wasrek ? Snel keek ik in mijn telefoon naar de foto’s die ik gemaakt had. Het was allemaal zo snel gegaan dat ik niet goed had gekeken wat er allemaal op de foto stond. Bij de derde foto zag ik het. Mijn wasrek stond uitgestald op zolder en was goed te zien. Samen met alle was die er op hing… Inzoomend op de foto zag ik wat er allemaal op het rek hing, en mijn blik bleef hangen op het onderste rek. Daar hing mijn bikini, twee stringetjes en twee zwarte kanten bh’s die te duidelijk te zien waren. Shit shit shit… Die had hij natuurlijk ook gezien..! Vooral de laatste BH was goed te zien en dat deed mijn hart even overslaan. Dat was mijn kwart cup BH die mijn man zo enorm geil vindt staan. Mijn volle borsten worden goed ondersteund in deze BH en omdat het een kwart cup is steken mijn tepels en het bovenste deel van mijn borsten boven de stof uit. Mijn hart klopte in mijn keel en geschrokken bleef ik naar het scherm staren. Helemaal niet aan gedacht om het wasrek weg te zetten ! Met kloppend hart appte ik hem terug: “Nou, gelukkig maar..”. Het idee dat een vreemde man nu naar mijn sexy lingerie zat te kijken was tegelijk schamend en opwindend. Ik bleef nog even met mijn telefoon in mijn hand zitten, hopend dat het niet teveel de aandacht had afgeleid.

“…maar dat onderste rek was op zich best interessant..”. Weer een appje. Shit, hij had het rek dus echt goed bekeken ! Met mijn hart in mijn keel zat ik op de bank. Een gevoel van spanning schoot vanuit mijn buik omhoog naar mijn keel, maar ook naar mijn tepels. Die kwamen direct omhoog en een vlaag van geilheid overviel me. Wat moest ik nu zeggen..? Ik keek naar het knipperende beeldscherm en na een minuutje beantwoordde ik zijn bericht.
“Ow, ja…dat was me even ontschoten..!”. Met een beschaamde smiley erbij… Met kloppend hart drukte ik op versturen.
Binnen tien seconden kreeg ik een reactie: “…wel jammer dat ze aan het wasrek hangen…”.
Ik begon een geil gevoel in mijn buik te krijgen. Deze man zat gewoon te flirten met me over mijn lingerie ! Ik besloot me even van de domme te houden. “Hoe bedoel je..?”. Gespannen keek ik naar het scherm. “Het lijkt me leuker om te zien waar ze voor bedoeld zijn..”, was zijn antwoord met een knipoog smiley erbij. Mmm, dit ging een bepaalde kant op die ik niet had verwacht. Het geile gevoel was ondertussen flink sterker geworden en ik voelde een kriebel in mijn poesje. Ik vond het gesprek spannend en leuk worden maar ben niet de persoon om mannen te verleiden. Mijn man en ik zijn gelukkig getrouwd, en hoewel ons seksleven soms op een laag pitje kan staan kom ik zeker niks te kort. Ondanks het geile gevoel wat ik nu had moest ik dit gesprek wel afkappen. Tenslotte moest hij nog bij ons komen klussen en kon ik straks wel even de spanning uit mijn lijf vingeren. “Ach, dat zijn dingen die iedere vrouw wel eens bewaard voor speciale gelegenheden, toch..?” met een knipoog erbij. Mijn poesje was inmiddels al nat geworden maar dat kwam straks wel.
“Nou, ik vind het best speciaal dat ik bij jullie kom klussen..”.
Dit was niet de reactie die ik had verwacht. Meteen er achteraan: “…zo lang moeten zoeken naar een klusser dus het zou vervelend zijn als ik niet meer zou kunnen komen klussen…toch ?”.

Ik schrok. Wat was dit ? Zat hij nou te dreigen dat hij niet meer kwam klussen..?! Mijn hart klopte en ik werd een beetje boos.
“Nou, dat is niet echt professioneel hè..” appte ik terug. Met “Afspraak is afspraak..” er achteraan.
Wat dacht hij wel ! Het idee dat de klus niet door zou gaan maakte me wel een beetje angstig. We waren al zo lang op zoek en het moest toch echt een keer gaan gebeuren. Boosheid en opwinding schoten door mijn buik. Ik was eigenlijk nog steeds opgewonden door het idee dat hij naar mijn lingerie had gekeken. En dat hij daarbij dus ook aan mij dacht…
“Tsja, ik denk toch dat het lastig wordt om nog wat tijd te vinden ben ik bang..” was zijn reactie. Shit, ik werd nu gewoon gechanteerd..! “Wacht even” appte ik terug. “Dit kan toch niet zomaar..!”.
“Vind je het fijn en speciaal dat ik kom klussen of niet..?”. Dit ging echt de verkeerde kant op.! Ik wist even niet wat ik moest antwoorden en bleef naar die laatste zin staren. Met tegenzin appte ik terug. “Jawel, natuurlijk vind ik het fijn..!”. Hoe kon ik dit nog keren ? Ik kon mijn man niet uitleggen waarom Cas niet zou komen en nog langer wachten met de zolder daar had ik ook echt geen zin in. Maar wat wilde hij nou..?

“Dan laat maar zien hoe speciaal jij deze klusgelegenheid vindt…of niet…”. Dit bericht liet mijn hart overslaan. Een golf van spanning schoot door mijn buik en ik zuchtte diep. Hij had me klem en binnen 10 minuten dat dit gesprek duurde was het van een gewone dinsdagochtend naar een erg gespannen situatie gegaan. Ik begreep nu wat hij wilde en het gevoel dat ik kreeg was een mengeling van geilheid en onzekerheid. Ik kon toch niet zomaar mijn lingerie gaan showen aan de klusser!? Snel dacht ik na, en toen bedacht ik me dat ook mijn bikini aan het rek hing. Mijn bikini mag iedereen zien, en aan het zwembad loop ik zonder probleem langs alle bedjes. Snel nam ik een besluit en ik liep naar de zolder. Ik pakte mijn bikini en zuchtte diep. Dit had ik nooit verwacht ! dat iemand me bijna kon dwingen om mezelf te laten zien via WhatsApp. Ik had het ondertussen wel warm gekregen van alle spanning dus het was ook wel even goed om mijn huisbroek uit te trekken. Terwijl ik mijn broek uittrok, merkte ik pas hoe nat ik was. Er zat een lichte plek in mijn kruis en ook mijn tepels waren nog loeihard. Snel trok ik mijn bikinibroekje en bikini aan en wachtte even tot mijn hartslag wat gedaald was. Ging ik dit echt doen..? Ik liep naar beneden naar de slaapkamer. Daar hebben we een passpiegel en terwijl ik vóór die spiegel ging staan, bedacht ik me dat ik eigenlijk toegaf aan een man die ik nauwelijks kende. Maar een foto van mij in bikini was nog vrij onschuldig dus snel nam ik met mijn telefoon een paar foto’s van mezelf. Het zag er goed uit vond ik zelf en toen ik ze bekeek zag ik dat mijn grote harde tepels goed zichtbaar waren door de stof heen. Geen tijd meer om te wachten tot ze niet meer stijf waren en met trillende handen verstuurde ik een foto naar Cas. Natuurlijk hadden veel mannen mij in bikini gezien, maar dit voelde toch anders; meer bekeken en intiem ofzo.
“Mmm, mooie bikini…maar dat is niet echt speciaal vind ik…”. Ik zat op het bed en voelde mijn buik samentrekken. “…er hing nog meer op het rek toch..?”.

Er trok een kramp door mijn poesje. Dit is dus echt wat hij wilde; mij in die lingerie zien..! Ik had nog nooit voor een ander man dan mijn eigen man dat soort lingerie aangetrokken. Het idee dat ik dit moest doen voor Cas en dat ik eigenlijk geen keus had was een te spannend idee voor mij. Nog steeds voelde ik een mengeling van angst, boosheid en geilheid en ik wist niet goed wat ik hiermee moest. Mijn kutje was echter goed nat geworden en ik zuchtte een paar keer in de hoop dat de geilheid weg zou trekken. Met tegenzin liep ik terug naar zolder en pakte de overige setjes. Op de slaapkamer trok ik mijn bikini uit en toen ik naakt was voelde ik weer hoe geil ik eigenlijk was. Hier stond ik, keurige huismoeder, mezelf te showen voor een perverse klusser die me dwingt om foto’s van mezelf in lingerie te maken. Ik voelde met mijn hand aan mijn poesje en een schok ging er door mijn buik. Ik was zo geil als boter geworden en kon het niet laten om even een paar keer over mijn gezwollen klitje te wrijven. Snel trok ik een zwarte string aan en de bijpassende kanten BH. Weer voor de spiegel staand vond ik dat ik er best geil uitzag. Ik had rode wangen gekregen en mijn borsten waren flink gespannen. Mijn tepels staken goed zichtbaar door het kant heen en met een geile blik maakte ik weer een foto die ik doorstuurde. Ik ging op bed zitten en wachtte zijn reactie af
“Aha, dat wordt al specialer inderdaad..”, was zijn bericht na een paar minuten. “Vooral dat stringetje ziet er speciaal uit. Hoe zit die aan de achterkant..? “.

Terwijl ik zijn bericht aan het lezen was, had ik mijn hand alweer in mijn slip. Ik zat met licht gespreid benen op de rand van het bed te wachten op zijn reactie en liet ondertussen mijn vinger langzaam rondjes draaien langs mijn klit. Ok, dus hij wilde mijn kontje zien ? Ik ging naast het bed staan en draaide mijn billen wat naar achteren. Van opzij nam ik een foto van mijn billen met de string die er goed tussen zat en drukte op versturen.
“Zozo, dus je bent maar naar je slaapkamer gegaan zie ik…”. Ik zat nog steeds op bed met een geilheid die alleen maar toenam. “Voel jij je nu ook een beetje speciaal ?”.

Wat moest ik zeggen ? Ik kon hem moeilijk appen dat ik mezelf bijna klaar zat te vingeren op de rand van het bed. “Mmm, het gaat wel..”, stuurde ik terug. Terwijl ik weer wachtte op zijn bericht was ik lekker tegen het hoofdeinde gaan zitten met mijn benen nu goed uit elkaar. Mijn klit was mega opgezwollen en zo nat was ik al een lange tijd niet meer geweest. Meestal is de seks met mijn man vrij kort en moet hij me eerst goed likken om mijn poesje nat te maken, maar dit voorspel was gewoon te geil ! Soppend liet ik mijn vinger door mijn poesje glijden. Ik bedacht me ineens hoe hij erbij zou zitten. Zou hij nu aan t werk zijn, of ergens in de auto..? In een opwelling stuurde ik terug: “..en hoe speciaal vind jij het eigenlijk dat ik dit voor je doe..?”. Met een kloppend hart wachtte ik af. Zou hij iets terugsturen ? Na een minuut kwam er een foto binnen. Het was een foto van een open geknoopte blouse met daaronder een goed strak mannenbovenlichaam. Beetje platte buik en er was een klein stukje van een broek zichtbaar. Zo te zien zat hij ergens in een huis want hij stond in een kamer. Mmm, wat een goed lijf ! Ik keek ernaar en kreeg zin om mijn handen over die buik te laten glijden.

“Nou, zo heel speciaal is een open geknoopte blouse nou ook weer niet…” appte ik terug. Door mijn geilheid was ik een stuk brutaler geworden en nu had ik toch ook wel behoefte aan wat beeldmateriaal. Normaal kijk ik wel naar mannen en ik kan ook erg goed klaarkomen op allerlei fantasieën over andere mannen. Maar zo direct met een andere man bezig zijn had ik nog nooit gedaan. Na een minuut wachten, waarbij ik bijna moest komen van de spanning en de geilheid, kwam er weer een foto. Dit keer weer met de blouse, maar nu ook een stuk lager gefotografeerd. Hij had een strakke boxer aan met daarin een duidelijke grote bobbel van zijn pik. En zo te zien was het een goed formaat pik, want de vorm was bijna tot aan de rand van de boxer bij het bovenbeen zichtbaar ! Wow, dit was echt teveel en met een paar keer masseren met mijn vinger kwam ik schokkend klaar. Dit geile plaatje was echt teveel voor mijn poesje en langzaam kwam ik weer een beetje tot rust.

“Maakt dit het al iets specialer voor je..?” was zijn reactie. Langzaam en nog nahijgend van mijn orgasme las ik het bericht. “Mm, dat helpt zeker..!” stuurde ik terug. Ik stond op, kreeg een idee en liep naar de spiegel. Ik draaide hem zo, dat de rand van het bed goed zichtbaar was. Toen ging ik op de rand van het bed zitten, spreidde mijn benen, leunde iets achterover en liet mijn hand weer in mijn slipje glijden. In deze pose maakte ik weer een foto en stuurde die op. “..zo speciaal ongeveer..” schreef ik erbij. Op de foto kon je goed zien hoe mijn hand bij mijn poesje zat, en als je inzoomde kon je zelfs een stukje van mijn gladde kutje zien. Het idee dat ik zo schaamteloos op bed zat te vingeren en dat deelde met een vreemde wond me weer enorm op. Ik was weliswaar al klaargekomen maar dat had de geilheid niet weggenomen. En het idee dat hij ergens met een mega stijve in die strakke boxershort zat maakte ook dat de geilheid in volle hevigheid terugkwam. Mijn telefoon lichtte weer op.

“Volgens mij kan het nog specialer….er hing toch nog iets aan het rek..?”. Zo’n opmerking had ik eigenlijk al verwacht en ik liep weer naar de spiegel. Ik trok het kanten setje uit waarbij mijn string echt een enorme natte plek had. Mijn borsten stonden op knappen en ik voelde met mijn vingers hoe gespannen mijn tepels vooruit staken. Ik trok de volgende string aan die bij de halve cup hoorde. Deze string was nog iets smaller en liep met veel kant over mijn poesje lekker strak naar achteren. Toen ik de BH aan trok ging er weer een siddering door mijn kutje. Deze BH zat altijd zo geil ! Mijn volle borsten werden iets omhoog geduwd en alleen maar aan de onderkant ondersteund. Mijn harde tepels staken vol naar voren en waren helemaal zichtbaar, samen met een heerlijk decolleté. Ik stond voor de spiegel en bekeek mezelf; hoe geil zou Cas dit vinden..? Ik weet dat mijn man altijd enorm hitsig hiervan wordt en binnen de kortste keren een enorme stijve krijgt als hij me zo ziet. Ik drukte mijn kontje iets naar achteren, stak mijn borsten lekker naar voren en zette mijn benen iets uit elkaar. Ik nam een foto en voelde mijn kutje nog natter worden. Ik stak vervolgens een hand in mijn slipje, begon mijn klitje langzaam te vingeren en zette de camera op “video”. Na 10 seconden zette ik de camera uit en verstuurde eerst de foto.

“Specialer dan dit wordt het denk ik niet…” appte ik erbij. Ondertussen bleef ik mezelf staand voor de spiegel langzaam vingeren, wachtend op zijn reactie. Die kwam na een klein minuutje: “Mmmm, dit begint er al op te lijken.. wat een mega geile borsten heb je..”. Het was dus bevallen hoe ik erbij stond. Hij moest eens weten dat ik mezelf alweer bijna tot een hoogtepunt aan het vingeren was. Maar nu wilde ik meer…
“En..? Brengt dit al genoeg speciale gevoelens bij je naar boven..? appte ik. Nog geen tien seconden later kwam er een filmpje binnen. Ik zag hoe hij langzaam zijn boxershort omlaag stroopte, steeds een stukje verder over zijn harde pik naar beneden. Wat een knaap ! Hoe verder zijn slip omlaag ging, des te meer pik kwam er tevoorschijn. Totdat hij zijn slip zover omlaag had getrokken dat zijn inmiddels dikke en stijve lul zo tevoorschijn floepte. De aanblik van die stijve pik deed me naar adem happen. Mijn man is zeker niet klein geschapen maar dit was toch een ander formaat. Heerlijk dik en groot met een mooie ronde eikel erop. Helaas stopte het filmpje toen ik net zijn hele pik had gezien maar dit was alweer genoeg om mijn kutje in vuur en vlam te zetten. Meteen schoot er door mijn hoofd hoe het zou zijn om die grote paal in mijn kutje te voelen glijden. Die gedachte maakte me gek en ik liet me op het bed vallen, steeds sneller vingerend over mijn klit. Ik kon niks meer appen, alleen nog maar aan mijn eigen filmpje denken en trillend van geilheid drukte ik op verzenden.

Ik voelde een volgend orgasme opkomen terwijl ik nog een keer naar zijn filmpje en die dikke pik keek. Pfff, wat een enorm geil gezicht om hem zo uit die slip tevoorschijn te zien komen. Toen kwam er meteen een tweede filmpje binnen en die was nog veel geiler. Ik zag hoe Cas zijn dikke paal in z’n hand had en zich langzaam aan het aftrekken was. Zijn hele eikel kwam tevoorschijn en met lange halen trok hij aan zijn stijve pik. Ik kon het nu echt niet meer houden, wat een geile paal ! Het filmpje ging nog even door en ik zag hoe hij steeds sneller ging bewegen. De laatste 5 seconden van het filmpje zag ik hoe zijn pik begon te zwellen en te schokken, en vervolgens spoot een dikke straal zaad ver uit zijn paal. Ik kreunde. Met zijn spuitende paal nog op mijn netvlies bleef ik mezelf vingeren. Ik zette snel mijn telefoon weer aan op video en met de telefoon naast me filmde ik hoe ik mezelf klaar vingerde. Schuin van boven gefilmd zag ik mijn geile borsten met mijn tepels zo stijf als ze nog nooit waren geweest. Tegelijk zag je hoe ik mijn benen uit elkaar had liggen en mijn hand in mijn slip die druk vingerend mijn kutje aan het verwennen was. Ik kon nog net de camera recht houden toen ik overspoeld werd door mijn orgasme. Kreunend en schokkend kwam ik klaar en zo’n lang orgasme had ik lange tijd niet gehad. Toen ik weer enigszins bijkwam, stopte ik met filmen en drukte direct op verzenden. Ik had zo’n idee dat Cas ook wel wilde zien hoe dit gesprek afliep en loom draaide ik me op m’n zij.
Ik bleef nog even op bed liggen, en een paar minuten later komt er weer een bericht: “Pfff, dat was inderdaad speciaal…”. Nog nagenietend op bed app ik terug: “Kom je nu wel klussen dus..?”.

“Denk ’t wel, ik weet nu wat je aantrekt als ik er ben…”. Met een grijnzende smiley erbij…
En even later een berichtje van mijn man: “Hoi schat, was het nog gelukt met de foto’s voor Cas..?”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11920 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Contact met de klusser”

  1. zie het vervolg al voor me. Cas stelt voor om nu meteen nog even langs te komen om ter plaatse de zolder te bekijken. Ze hebben nog een uurtje voor haar man thuis komt. Tijd genoeg voor deze 49 jarige milf om eens goed te klussen met het gereedschap van deze 15 jaar jongere vent. Tijd genoeg voor hem om haar sterretjes te laten zien. Jammer dat we nog niet weten hoe ze heet!

Plaats een reactie