BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Weekje met zus en zwager (2)

De pik van mijn zwager was dikker en langer dan die van mijn Bram, het deed eerst iets pijn en voelde ongewoon, waarschijnlijk ook doordat het al zo lang was geleden dat ik een echte pik in mijn kutje had gehad.
Maar toch zat ik even te kijken droomde ik het of was het echt, maar ik keek tegen de billetjes van mijn zus en zag haar kut die zij met haar vingers open hield zodat mijn mond het dichtst bij haar binnenste lipjes kwam.
Omdat ik voor mijn trouwen niet bij jongens mocht slapen van mijn ouders, sliepen mijn zus en ik altijd samen als mijn vriend bleef slapen hij sliep dan in het bed van Kim en Kim sliep dan bij mij.
En als Kim wat had gedronken dan duurde het vaak niet lang of ik werd gemasseerd, vooral mijn borsten daar was zij altijd jaloers op, omdat groter zijn dan die van haar en dan duurde het vaak niet lang of haar hand ging naar mijn kutje en zij pakte mijn hand en bracht die naar haar kut.

Ik val dus meer op mannen maar vond dit zeker niet vervelend.
Maar nu rook ik haar kut en dat rook echt niet vies en was al super blij dat haar man mij neuken mocht, ik hoorde Kim nu zeggen steek je tong in mijn kut en zij begon mijn clitje te masseren.
Ik werd geil en het puntje van mijn tong ging langs haar lipjes, ik voelde haar kut trillen nu ging mijn puntje van de tong over haar clit en Kim gilde het uit en schreeuwde wat ben jij een slet, mijn zwager stak zijn pik zo ver mogelijk in mij, en ik voelde mijn kutje samen spannen en gelijk spoten er harde stralen in mijn kutje en Kim kwam gillend klaar, nu hield ik het ook niet meer en kwam ook schokkend klaar terwijl de pik van mijn zwager kleiner werd en uit mijn kut gliste.
Ik was zo uitgewoond en moe dat ik gelijk in slaap viel.
De volgende ochtend werd ik wakker en keek eerst om mij heen of het wel klopte en dat ik niet gedroomd had, maar ik lag nog tussen mijn zus en zwager in.
Ik moest heel nodig plassen, ik deed het laken voorzichtig van ons af en zag dat mijn zus en zwager ook nog naakt waren, en zag nu de pik van mijn zwager, die echt nog groot was.

Snel ging ik plassen en vroeg mij af, zal ik naar mijn eigen kamer gaan of terug naar waar ik wakker werd. Ik dacht aan de pik van mijn zwager, die wilde ik nog wel even bekijken. Ik kroop tussen mijn zus en zwager in, en keek naar zijn pik mijn hand ging als een magneet naar zijn pik en voelde heel voorzichtig aan zijn velletje. Gelijk werd zijn pik groter en stond in no time stijf. Ok draaide mijn kontje naar hem toe en voelde zijn stijve pik tegen mijn billen. Mijn kutlipjes voelde ik nat worden en ik tilde mijn been op en pakte zijn pik en legde die een beetje tussen mijn lipjes, veel verder ging niet.
Nu voelde een hand op mijn borst en even later 2 handen op mijn heupen en ik werd op mijn knieën gezet en mijn zwager ging achter mij zitten duwde mijn benen uit elkaar mijn rug iets naar beneden en duwde zijn pik tussen mijn natte kutlipjes en zijn pik ging er nu helemaal in en hij begon te wippen zijn ballen kletsten tegen mijn billen.
Mijn tepels stonden stijf en mijn kut begon te soppen, nu spoot hij in mijn kut en ik kwam met een gil klaar en nu werd mijn zus wakker.
Die keek mij met een lachje aan en zei wat ben jij een slet.
Mijn zwager trok zijn pik uit mij en zei met een rooie kop ik ga douchen. Gelijk zei ik dat ik moest plassen en liep met mijn hand onder mijn kutje om lekkage te voorkomen.

Eigenlijk was ik wel een beetje bang dat mijn zus boos op ons zou zijn, want zij was nuchter en ik kon mij niet voorstellen dat zij het normaal vond, dat haar kerel lag te neuken met haar jonge zusje.
Maar ik kwam beneden en mijn zus had de koffie klaar, en even later zaten wij te ontbijten.
Kim zei zullen wij straks naar de sauna gaan, ik was er nog nooit geweest maar vond het prima.
Er werd niet veel gepraat, Kim en Peter gingen naar de slaapkamer om hun badlakens te pakken.
Ik ging ook naar de slaapkamer trok snel mijn bikini aan en pakte een badlaken en even later reden wij naar de sauna, nadat wij waren ingecheckt kwamen bij de kleedruimte.
Wat mij gelijk op viel, dat daar iedereen naakt stond. Ik keek verbaasd en wij kleden ons uit.
Kim zag mijn bikini en vroeg verbaasd, wist jij niet dat dit bloot was.
Met een rooie kop schudde ik zachtjes nee, Kim zei het went heel snel en je kunt eerst ook een badlaken om doen.
Even later liepen wij het saunaplein op, wat op viel dat er veel stelletjes en meiden samen waren.
Nu gingen mijn ogen de mannen bij langs die geen badlaken om hadden, en wat een verschil in piemels.
We deden de ene naar de andere sauna en ik zag mijn zus meer kijken naar vrouwen wat ik wel wat vreemd vond, maar eigenlijk ook niet raar van op keek.

De dag vloog voorbij, en toen wij bij het huisje kwamen schonk Kim gelijk wijn en bier in, en het ging weer in een rap tempo. Kim had het warm en stelde voor de kleren uit te doen. Peter trok gelijk zijn kleren uit net als Kim. Natuurlijk, wij hadden de hele elkaar naakt gezien en al seks met elkaar gehad, maar het duurde niet lang en ik stond ook naakt. Na een paar wijntjes voelde ik de hand van Kim op mijn billen en mompelde wat heb jij toch een verdomd lekker lijfje.
Mijn kont werd gemasseerd en nu voelde ik een vinger langs mijn lipjes gaan die werden snel nat.
De pik van Peter werd al weer stijf, maar Kim begon mij schaamteloos te masseren ik moest gaan liggen en zij likte mijn kut.
Nu zei Kim streng tegen Peter , pak je pik en trek er aan.
Peter kreeg een rooie kop en Kim zei schiet op normaal zie ik jou ook wel stiekem je aftrekken en gelijk voelde ik de zachte tong van Kim tussen mijn lipjes door gaan.
Peter begon aan zijn pik te trekken en kwam tot mijn spijt snel klaar want had zijn pik wel in mijn kut gewild.
Hij zat met zijn sperma in de hand te kijken en Kim zei ga je handen wassen en drink wat.
Braaf ging Peter dat doen en kwam terug, nu moest hij met zijn pik naast mijn hoofd gaan zitten en ik moest zijn pik in mijn mond doen en zuigen.
Zijn pik werd al weer snel stijf en nu moest ik boven op Peter gaan liggen en Kim zette mijn pik tussen mijn lipjes en mijn billen en borsten werden vakkundig gemasseerd, nu duurde het veel langer dat Peter klaar kwam.
Wordt misschien vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9507 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Weekje met zus en zwager (2)”

  1. Wat een lekker geil avontuur! Peter heeft het wel getroffen met 2 geile zussen die zo met hem tekeer gaan… ben er bijna een beetje jaloers op… ik hoop dat je nog een paar geile vervolgen gaat schrijven, waarin de zusjes nog meer gaan genieten, van Peter, elkaar en wie je er bij wilt laten komen…

    Heerlijk geschreven, hier word ik hard van!

Plaats een reactie