BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Cor en Ken

Cor, (42j maar ziet er veel jonger uit, 1.65m, 52kg,kort blond pittig kapsel, een mooie b-cup, zandloper figuurtje wat ze goed onderhoud, altijd opgemaakt en een fris geschoren poesje) is gelukkig getrouwd met Willem (44j, 1.80m, hoofd en geslachtsdelen geschoren, een 3dgn baard met een sportief lichaam). Ze kwamen niets te kort, goede baan, twee auto’s voor de deur, mooi huis en nog steeds gek op elkaar.
Ze bedreven toch minimaal 5 keer in de week de liefde met elkaar. Toch miste ze in bed, af en toe de spanning en passie van vroeger.

Ze hebben kennissen, Marion (iets groter als zij, ook slank maar donkerblond) en Ken (1.95 en iets breder dan Willem), regelmatig komen ze samen bij elkaar over de vloer of één wipt even langs als hij of zij in de buurt is, ze zijn beiden eind dertig. Marion ziet er goed uit en Ken met zijn Antilliaanse afkomst en echt donkerbruin, misschien nog wel beter.

Cor zat thuis en had zin om even in hun sauna te duiken. Ze keek op de klok het was 10 uur, Willem zou pas laat thuis komen hij had nog een vergadering na het werk. Ze kleed zich uit, wast zich even, trekt haar badjas aan en loopt naar de sauna die achter het huis staat. Gelijk als ze binnen stapt glijdt de badjas van haar schouders en hangt hem aan een haakje.

Ze zit lekker, zoals altijd wordt ze bloedgeil. Haar hand glijdt over haar borstjes, speelt met haar stijve tepeltjes en zakt dan via haar strakke buikje tussen haar geopende benen. Cor streelt haar klitje en twee vingers glijden haar natte kutje in, als ze bijna klaarkomt ziet ze in haar ooghoek het tuinhek open zwaaien en Ken naar de achterdeur lopen. Ze staat op het punt van klaarkomen en kan niet helder nadenken. Haar vingers blijven hun werk doen.

Als ze kermend en kreunend klaarkomt en haar ogen opent ziet ze Ken met grote ogen en gapende mond naar haar staren. Ook ziet ze de geweldige bult in zijn broek. Nog steeds niet helder en botergeil tovert ze een lach op haar gezicht en hijgt “sorry, ik had even een momentje voor mezelf..”.

Ken had binnen geroepen maar geen reactie gekregen dus liep hij de tuin in, richting het terras. Opeens zag hij licht uit de sauna komen en liep er op af. Hij kon zijn ogen niet geloven, daar zat de vrouw die hij in zijn fantasie al vaak geneukt had, zichzelf te vingeren. Zelfs gebeurde het dat als hij Marion neukte, fantaseerde dat hij in Cor klaarkwam. Zijn pik begint gelijk te groeien en bijna versteend staat hij naar haar te kijken. Als ze de stilte verbreekt met die lach op haar mooie gezicht, lacht hij ook en zegt “jammer dat het al klaar is..”

Cor bleef hem aanstaren en zei nu met hese stem “je mag er ook wel bijkomen”, of durf je niet” er plagerig achteraan. Ken stapt verder naar binnen en begint zich uit te kleden. Ze had hem zomers al vaak genoeg in een zwembroek gezien. Ze had niets te klagen over de pik van Willem maar die van Ken tekende zich toch altijd nog groter af. Toen hij zijn boxer vast pakte vroeg hij “ook uit?”. Cor knikt met rode wangen. Zijn lul springt uit zijn boxer die hij met zijn voet weg schopt. Cor klopt met haar hand op de bank naast haar. De spanning loopt op,haar kutje begint te lekken

Ken gaat naast haar zitten, zijn halfharde lul ligt op zijn been richting haar. Hij kijkt haar aan en zegt zachtjes als hij zijn hand in haar nek legt “we zijn beiden gelukkig getrouwd, ik vind jou een mooie vrouw en wil je enorm graag beminnen en we weten beiden dat het fout is, maar het moet dan wel ons geheim blijven..voor altijd..”. Hij voelt haar hand over zijn lul wrijven en haar bijna geluidloos “goed..ik wil jou ook” hoort zeggen. Hun monden vinden elkaar, vol lust roeren hun tongen rond in elkaars mond. Zijn pik is inmiddels op oorlogssterkte en ziet haar witte handen met zijn ballen en pik spelen.

Cor maakt zich los en kruipt met haar rug naar hem toe op zijn schoot. Ze denkt geen moment aan Willem, alleen aan haar eigen geile lusten. Gelijk voelt ze zijn handen haar stijve tepeltjes bewerken en over haar buik strelen. Ze voelt zijn massieve lul tussen haar billen en zijn vingers in haar poesje. Gillend “ooh, Ken ik koooom” klemt ze haar gespierde billen vast om zijn massieve paal.

Ken trekt zijn vingers uit haar natte grotje, brengt ze naar zijn gezicht, snuift haar zoete geur diep in zijn longen en likt ze dan kreunend met gesloten ogen af. Ondertussen streelt hij haar bezwete borstjes, als ze omhoog wipt zet ze zet ze zijn dikke glanzende eikel tussen haar lipjes. Hij weet het antwoord al als hij hijgend vraagt “weet je het zeker?”.

Zonder hem te antwoorden zakt ze over zijn eikel, haar lipjes hebben moeite en rekken tot het uiterste uit. Het lijkt wel of er een kleine vuist haar kutje binnendringt, als ze een beetje gewend is zakt ze steeds iets verder. Ze zet haar handen op zijn knieën, ademt zwaar en wipt nu iets op om hem nog dieper te kunnen ontvangen als ze zakt. Haar geil laat een witte ring achter op zijn bruine boomstam als ze opwipt. Cor voelt al snel een orgasme naderen, zijn enorme staf tikt tegen haar baarmoeder. Als ze ongecontroleerd begint te schudden, voelt ze zijn sterke armen om haar heen slaan. Hij zit nu volledig in haar, haar kutje is volledig gevuld met zijn pik en knijpt en zuigt eraan, zelfs haar baarmoeder zit vol.

Ken pakt haar snel vast als ze begint te trillen en drukt zo het laatste stukje van zijn pik in haar. Hij kreunt “mijn god..wat ben je strak, Cor..” en begint haar rustig over zijn pik te schuiven. De hitte is bijna niet uit te houden, het zweet gutst van hun lichamen. Hij hijgt in haar oor “zullen we naar binnen gaan?”.

Cor wipt van zijn pik en trekt hem ongeduldig mee. Iets aantrekken hoeft niet want de tuin was omsloten door bossen en weides. Vlug lopen ze richting haar slaapkamer, bij het bed draait ze zich om en zakt door haar knieën. Haar handen omsluiten zijn pik, ze ruikt haar eigen sapjes als ze haar mond ver opent en zijn eikel naar binnen hapt. Haar tong draait om zijn eikel, met haar bruine ogen omringd door een zwarte rand uitgelopen mascara keek ze omhoog, recht in zijn half gesloten ogen.

Ken werd gek van haar mond, ineens schoot het door hem heen dat hij Marion moest laten weten dat hij later kwam. Hij onderbrak de heerlijke pijppartij en zei dat tegen Cor. Hij zocht zijn mobiel en belde snel zijn vrouw, vertelde haar dat hij een bekende tegen gekomen was en dat ze niet met het eten op hem hoefde te wachten, hij zou in de stad wel wat eten. Zijn pik was verslapt, hij was nog nooit vreemd gegaan en voelde zich een beetje schuldig. Zijn schuldgevoel verdwijnt meteen als hij, bij het bed staat en zijn lul in haar warme mond verdwijnt.

Cor ziet zijn pik verslappen als hij Marion belt, ze begrijpt het wel. Haar brein vertelt haar dat ze het niet moet doen maar het geile hete gevoel tussen haar benen heeft de overhand gekregen. Ze wil hem, nu ze al zover zijn. Ze wil zijn enorme pik weer diep in haar voelen en zuigt zijn slap hangende lul snel in haar mond voor hij zich kan bedenken. Binnen afzienbare tijd is hij weer loeihard, Cor laat zich achterover op het bed vallen, haar benen ver uiteen.

Ken duikt gelijk op haar aangeboden vrucht. Hij likt zacht over haar gezwollen natte lipjes, zijn tong splijt ze uit elkaar en glijdt zover als hij kan in haar. Gretig likt hij haar nectar op, ze smaakt zoeter dan zijn vrouw. Als hij haar klitje met zijn mond onderhanden neemt drukt hij twee van zijn vingers in haar en vingert haar in een rap tempo naar een orgasme. Hij likt haar sappen gulzig op en smeert zijn eikel er mee in. Hij zet zijn glimmende knop tussen haar lippen en drukt hem langzaam in haar

Cor ontvangt zijn eikel met een diepe zucht, haar ogen zien wazig als ze kreunt “oooh…Ken…ja neuk me…rijg me aan je bruine lans…”. Ze voelt hem weer tegen haar baarmoeder drukken en er in schieten. Even blijven ze stil liggen, alleen haar kutspiertjes kneden in zijn kolos. Ze kussen elkaar innig terwijl Ken langzaam begint te stoten, ze kreunen in elkaars mond. Ze slaat haar benen om zijn kont en bij elke stoot drukt ze haar hakken op zijn billen. Cor wil elke centimeter van zijn pik in haar voelen, ze wil uitgewoond worden. Haar kutje ontvangt zijn stoten met luide sopgeluiden.

Ken kan het nog niet geloven, dat hij hun beste vriendin aan het neuken is. Haar kutje voelt als een fluwelen handschoen, hij had niet verwacht dat ze zijn hele lul kon verwerken maar aan het drukken op zijn kont wist hij wel beter. Zijn eigen vrouw kon hem zelfs niet helemaal in haar hebben. Hij kreunt “is het lekker?”. Ze kan alleen knikken, haar ogen zijn gesloten ze zuigt haar onderlip in haar mond en komt trillend klaar. Hij voelt haar toch al strakke kutje hard in zijn pik knijpen.

“OOOOH Ken..IK…KOM…roept ze luid, ze voelt haar sappen uit haar kutje, door haar bilnaad stromen. Ken blijft zijn pik nog steeds in haar pompen. Ze had van haar vriendin gehoord dat hij het altijd lang kon volhouden en daar was ze op dit moment erg blij mee. De honger en lust in haar kutje lijkt onverzadigbaar, hij mocht haar best een tijdje onderhanden nemen.

Ken geniet met volle teugen, haar goddelijke liefdestunnel omsluit zijn pik als een condoom. Hij ruikt haar parfum en kijkt naar haar gezicht, haar mascara is nu één grote zwarte vlek, haar ogen staan verwilderd. Elke stoot ontvangt ze met een luide kreun, hij ziet haar parmantige borstjes bij elke stoot op en neer deinen. Dit gevoel en deze aanblik zorgen ervoor dat hij zijn enorme ballen voelt samentrekken. Hij hijgt “Cor ik ga je vol spuiten…” en met een oerbrul begint hij te spuiten.

Cor voelt dat haar baarmoeder volgespoten wordt en komt voor de zoveelste keer klaar. Hij blijft maar spuiten, zoveel dat haar kutje het niet kan verwerken en langs haar bilnaad vloeit. Zoveel sperma heeft ze nog nooit gezien.

Ken trekt zijn nog steeds harde pik langzaam uit haar. Haar kutje blijft open staan en lekt zaad. Hij kijkt haar aan, haar ogen staan glazig en vraagt zacht “vond je het lekker?”. Cor antwoordt met een hese stem “heerlijk…ik wil je nog een keertje..we hebben alle tijd..”. Hij gaat languit naast haar liggen en fluisterd in haar oor “ je hebt mijn droom doen uitkomen, Cor…ik ben blij dat ik langs gekomen ben..”.

“Z’n droom doen uitkomen” galmt het na in haar hoofd. “En hoe lang droom je dan al van me” vraagt ze glimlachend. Hij is even stil en antwoordt “al jaren…het is zo erg dat ik soms over jou fantaseer als ik Marion neuk..”. Nu is Cor even stil, dit had ze niet verwacht. Ze pakt zijn hoofd tussen haar handen, kijkt hem aan en zegt resoluut, “Ken, we hebben geneukt, voor mij was het pure lust, ik ben stapel op Willem..of we het vaker doen weet ik niet…maar laten we genieten van het moment..”.

Ken hoort haar aan, zijn lul hangt half slap over haar onderarm en antwoord “ik wil Marion ook niet kwijt, maar jij bent de eerste vrouw die mijn lul helemaal kan verwerken..en dat voelt erg goed..”. “Marion, ook niet??”,vraagt ze met een trots gezicht. “Nee zij ook niet, het doet pijn als ik haar baarmoeder raak..”. “Ooh, lieverd..ik vind het juist heerlijk zoals je mijn baarmoeder vult..”. Hij voelt zijn lul weer opzwellen, net als Cor.

Cor slaat een been over hem heen en klimt op hem. Haar frêle kleine lichaam valt in het niet, als hij zijn armen om haar heen slaat. Ze kruipt naar boven om hem te zoenen, ze voelt zijn pik tegen haar kutje drukken en zijn handen over haar rug en billen, als ze elkaar innig zoenen. Ze slaakt een gilletje als hij twee vingers in haar kutje drukt. De tongzoen wordt nog vuriger, ze voelt zijn eikel continu tegen haar kutje drukken. Ze maakt haar mond los van de zijne en gaat rechtop zitten en glijdt met haar lippen om zijn lul geslagen een paar keer in de volle lengte over zijn hengstenlul.

Ken kreunt het uit en speelt met haar stijve knopjes. Haar handen pakken zijn lul en zet hem tussen haar lipjes. Hij ziet ze weer tot het uiterste oprekken als ze over zijn eikel zakt en hem daar even houd. Hij ziet dat ze hem aankijkt en zich dan met een luide “kijk Ken…helemaal..” helemaal over zijn pik zakt. Ken kijkt nu naar beneden en ziet dat haar lipjes geplet worden tussen hun lichamen en zucht “jaa…ooh..Cor..geil..wijf..”. Ken stoot tegen haar in en voelt haar kutje enige malen in zijn lul knijpen en haar dan kreunen.

Cor ziet als hij helemaal in haar zit haar buikje aan de buitenkant opzwellen. Ze geniet van elke centimeter van zijn pik en was jaren niet meer zo geil geweest. Na ontelbare orgasmes en bijna een uur later, was haar mascara inmiddels bijna in haar nek gedropen, van het zweten. De brand in haar kut moest geblust worden, ze moedigt hem aan met “spuit me vol…geile dekhengst…geef me je zaad..ram hem in me..” en eindelijk hoort ze zijn ademhaling versnellen.

Ken zijn kloten branden in zijn zak en ramt zijn stijve met lange vlugge halen diep in haar hunkerende geile natte kutje. Hij pakt haar heupen en trekt haar zo hard als hij kan op hem. Zijn orgasme is zo intens dat hij over zijn hele lichaam begint te trillen. Hij spuit kermend “hier…hier…hier heb je mijn zaad..” straal na straal diep in haar buikje.

Uitgeput laat ze zich voorover, op hem vallen, zijn pulserende pik nog diep in haar. Haar kutje voelt uitgewoond aan als zijn pik eindelijk verslapt en uit haar glijdt, gevolgd door een enorme lading zaad. Ze springen als ze bijgekomen zijn onder de douche, Cor wast zijn slappe die tussen zijn benen zwengeld. Als ze zijn ballen wast ligt zijn lul op haar onderarm en ziet dan pas dat hij bijna even groot is. Ze spoelt haar kutje uit.

Het is inmiddels 5 uur, hongerig slaan ze wat boterhammen naar binnen, nog steeds naakt. Haar kutje is erg gevoelig als hij haar weer vingert, ze ademt zwaar en draait met haar kontje. Dan voelt ze zijn vingers haar sterretje strelen, ze is nog steeds geil en gaat voorover op de keukentafel liggen. Een beetje bang maar een ongelooflijke drang in haar maakt dat ze haar hoofd omdraait en geil zegt “wil je mijn kontje neuken?”.

Ken gaat voor haar hoofd staan en bied zijn slappe lul aan. Ze streelt, likt en zuigt eraan. Binnen een mum was hij weer hard, terwijl hij gepijpt wordt grijpen zijn handen haar billen en kneden ze stevig. Zijn vingers vegen haar sapjes op en in haar kontje. Als hij twee vingers in haar kontje heeft gedrukt trekt hij zijn pik uit haar mond. Haar speeksel trekt lange draden als hij om de tafel loopt en achter haar gaat staan. Hij trekt haar romige witte billen uit elkaar, als hij zijn eikel tussen haar billen legt vraagt hij “ weet je het zeker..?”.

Cor voelt zijn massieve pik tussen haar billen wrijven, de spanning en haar lust gevoel maken dat ze zacht zegt “voorzichtig, lieverd…hij is zo groot..”. Hij laat wat speeksel uit zijn mond lopen en wrijft haar poepgaatje voorzichtig in, terwijl hij zijn pik een paar maal in haar overgevoelige neuktunneltje stoot. Als hij zijn dikke knop op haar sterretje zet, ontspant ze. Toch slaakt ze een gil als ze haar sluitspier tot het uiterste opgerekt wordt en ze de enorme indringer in haar darmen voelt glijden. Hijgend en jammerend voelt ze zijn staaf steeds dieper haar darmen binnendringen. Soms voelt het pijnlijk, wat ze als straf ziet voor haar vreemdgaan, maar als ze een beetje gewend is geniet ze.

Ken kreunt dat hij nog nooit zo’n strak kontje geneukt heeft en heeft moeite om hem dieper in haar te krijgen. Hij stoot hem nu telkens iets dieper, tot hij na enkele minuten haar billen tegen zijn buik voelt. Dan trekt hij hem tot zijn eikel terug om hem weer in zijn geheel in haar te pompen.

Cor zit in een roes, haar kont wordt volledig gevuld, zijn kloten kletsen tegen haar kut bij elke stoot. Als ze na enige tijd met één oog op de klok kijkt ziet ze dat het inmiddels half 7 is. Ze hitst hem weer op door hem aan te moedigen met “neuk mijn slettenkont..spuit me vol..Jaaa..harder…dieper..”.

Ken kon zich niet langer inhouden, hij grijpt haar heupen vast en trekt haar bij elke stoot hard op zijn lul. Steeds sneller, dan met een brul leegt hij zijn zak en spiest haar vast op zijn spuitende pik. Als hij verslapt en uit haar glijdt loopt zijn zaad uit haar openstaande kontgaatje.

Cor voelt zijn zaad in haar darmen kletsen en als hij uit haar glipt, langs haar benen naar beneden stromen. Ze heeft genoten van elke seconde met hem en zegt hem dat ook als hij zich snel aankleed om te vertrekken voor Willem thuis komt. Ze nemen innig afscheid en bedanken elkaar voor de mooie onverwachte dag. Cor duikt snel onder de douche en lucht het huis, wat wel nodig is. Ze zit in haar joggingpak op de bank als Willem thuiskomt, haar zoent en vraagt of er nog iets gebeurt is. Ze kleurt licht als ze antwoord, “nee, schat een dag als zovelen..”. Als ze op wil staan om hem koffie in te doen, voelt ze haar geteisterde onderkant overal pijn doen.

Willem vraagt wat er is als hij haar ziet strompelen, “och gewoon te gek gedaan in de sportschool, schat…overal spierpijn..”.
Als ze ’s avonds naar bed gaan ziet ze, als ze zich uitkleden, ondanks de goede spoel en wasbeurten, nog sperma van Ken in haar slipje zitten. Schuldig gooit ze hem in de wasmand en kruipt naast haar man in bed. Cor is blij dat hij snel in slaap valt want haar uitgewoonde en sufgeneukte gaatjes gloeien, intens en zijn erg gevoelig. Na even hebben liggen woelen en draaien door het schuldgevoel valt ze eindelijk zelf ook in slaap.

Er zijn inmiddels 4 weken verstreken na hun uitspatting, ze waren nog 2 keer met z’n vieren bij elkaar op visite geweest. De eerste keer vond Cor het best lastig maar Ken had net gedaan als anders en niets laten merken en er was niets meer gebeurt.

Tot vandaag, ze was weer alleen thuis en kreeg al vroeg een appje. Ze dacht dat het Willem was maar tot haar verbazing was het Ken “kan ik langskomen”, was alles wat er stond. Cor krijgt gelijk weer een nat kruisje en denkt weer aan die onvergetelijke dag. Ze twijfelt geen moment, maakt een foto van haar natte kutje en typt erbij “ja…graag..” en drukt op verzenden. Ze springt vlug onder de douche om haar man zijn sperma resten van gisteravond uit zich te spoelen, trekt geen beha aan maar slipje met open kruis. Spuit een geurtje op en trekt een doorzichtig zwart zijden peignoir aan, die net haar billen bedekt, maakt zich licht op, stift haar lippen rood en kijkt tevreden in de spiegel. Ondanks dat ze weet wat er weer gaat gebeuren is ze bloednerveus. Ze gaat op de bank zitten, met een blos van spanning en opwinding op haar wangen. Ze kijkt in haar kruisje en zorgt ervoor dat haar lipjes uit de opening kwamen. Ze kon het niet laten om zichzelf even te strelen. Tot ze de achterdeur hoorde.

Ken zag haar appje met de heerlijke foto, van het kutje waar hij vorige maand zo van genoten had. Hij sloeg de foto snel op in de verborgen map zodat zijn vrouw hem niet zou zien en verwijdert het gesprek. Vlug springt hij onder de douche en trekt wat makkelijks aan, springt in de auto en vertrekt. Als hij weer via de achterdeur naar binnen gaat hoort hij zacht “in de kamer”. Hij loopt naar de kamer en zijn mond valt bijna open. “WoW” is het enige wat hij uit kan brengen. Daar zit ze op de bank, haar kleine stijve tepeltjes op haar pronte borstjes steken door het doorzichtige hesje, haar benen over elkaar geslagen. Hij had, zo een prachtig zicht op haar stevige room blanke bil, ze wenkt hem naar zich toe met haar wijsvinger.

Cor, likt met haar tong langs haar rode lippen, haar lust neemt het weer over van haar, ze wil zijn neukslet zijn. Als hij voor haar staat, pakt ze het elastiek van zijn broek en trekt hem gelijk met zijn boxer naar beneden. Ze staart naar haar handen die zijn bruine lul omsluiten en zijn enorme ballen strelen. Zachtjes likt ze over zijn eikel, haar tong glijdt naar beneden en zuigt aan zijn ballen, wat een enorme kreun bij hem veroorzaakt en er voor zorgt dat zijn pik fier rechtop gaat staan. Cor pijpt hem nog even, gaat dan staan met een brede grijns op haar gezicht en zegt giechelend “hoi, Ken..”.

Ken moet ook lachen, tilt haar op als een veertje, kust haar op haar mond, hij voelt dat ze haar benen om zijn kont slaat. Hij stapt uit zijn broek, tilt haar nog iets verder omhoog en wrijft met zijn eikel tussen haar lipjes. Zonder moeite, maar zwaar hijgend laat Cor zich over zijn dikke pik zakken. Als hij helemaal in haar zit kreunt ze “eindelijk…”. Zijn handen pakken haar billen vast en zo loopt hij naar hun slaapkamer. Fluistert in haar oor “ blijft je vasthouden” als hij op handen en knieën op het bed kruipt.

Cor hangt als een koalajong aan zijn moeder onder hem. Dan begint hij vanuit zijn heupen te stoten, bij elke stoot schommelt ze onder zijn buik en roept geil “Jezus…wat lekker…oooh…jaahg…ik kom..”. Zijn pik glijdt nu met lange halen in haar, haar baarmoeder wordt gevuld door zijn eikel. Tijdens elk orgasme heeft ze moeite om zich vast te houden. Na een kwartier kan ze niet meer en laat haar armen los.

Het lijkt voor Ken of er een fluwelen etui om zijn pik geschoven wordt als hij weer in haar stoot. Als ze op het bed zakt, schiet hij uit haar en kreunt ze “op z’n hondjes..” en kruipt op haar knieën als een loopse teef voor hem. Ze pakt tussen haar benen zijn pik vast en zet hem weer voor haar kutje, kijkt over haar schouder en zegt met hese stem, bijna smekend “neuk me..neuk me hard met je dikke pik…neuk je zaadsletje..”. ken pakt haar heupen vast en met zijn duimen trekt hij haar billen uit elkaar. “Weet je het zeker?”. Zonder antwoord af te wachten trekt hij haar met een forse ruk over zijn loeihard pik.

Cor slaakt een gil om gelijk er achteraan te kreunen “
“heel…zeker..” haar natte kutje word in een stevig tempo geneukt en opgerekt. Luid snikkend van genot komt ze klaar op zijn beukende pik, “oooh…jaahg…harder…neuk me sneller”

Ken geeft nu alles hij ramt zijn pik in haar of hij haar in tweeën wil delen en trekt haar met geweld op zijn knots. Zwaar ademend van de inspanning roept hij “ik kom..ik spuit je slettenkut vol…” en spuit zijn warme zaad in haar baarmoeder. Cor hangt slap voorover en kreunt “Jaaa, ik voel je zaad..spuit je hoertje vol”. Als hij eindelijk verslapt en uit haar glijdt laat hij haar heupen los. Hijgend laat hij zich naast haar neervallen.

Cor draait zich om en kijkt hem met haar geile bruine kijkers aan en hijgt “Ken…ik wil jou geheime hoertje zijn…neuk me gewoon af en toe..” legt haar hoofd op zijn borst en knabbelt zacht aan zijn tepels. Haar hand speelt met zijn natte glimmende bruine stamper, zijn handen strelen haar rug en en kneden haar billen. Met zijn uit haar kutje,lekkende zaad draait hij rondjes rond haar anus. Cor, draait iets bij, hapt zijn eikel in haar mond en kreunt als ze haar sapjes en zijn zaad proeft, zijn vinger voelt ze in haar kontje roeren.

Ken ademt zwaar, zijn pik wordt weer hard in haar mond. Hij kreunt “ik wil je kontje neuken…klein sletje van me..”.

Cor wipt gelijk op en gaat met haar rug naar hem toe op hem zitten. Ze wringt zijn pik tussen haar billen en knijpt ze hard samen. Ken kreunt het uit en sluit zijn ogen. Ze wipt op en zet zijn eikel tegen haar sterretje. Ze is botergeil en wil haar kontje gevuld hebben met zijn monster pik. Haar kutje en klitje bewerkt ze met haar hand en vingers.

Ken kijkt tegen haar kleine rug en ronde billen, hij ziet haar sluitspier openen om zijn eikel en de rest te ontvangen. Als zijn eikel in haar zit, buigt ze iets voorover en zet haar handen op zijn benen. Heel langzaam zakt ze over zijn bijna 30 centimeter dikke bruine neuklat. Naar lucht happend voelen haar billen zijn lichaam, net heeft hij haar geneukt maar nu wil ze hem neuken. Ze wil zijn pik in haar darmen voelen beuken en begint te wippen. Één hand wrijft wild over haar klitje, haar kutje krampt samen. Ze wordt overvallen door een erg intens orgasme. En spuit een paar straaltjes uit haar kutje, terwijl ze wild en ongecontroleerd op hem blijft wippen.

Ken ziet de zweetdruppels over haar rug lopen. Haar billen worden bij elke stoot geplet. Als ze een klein half uur bezig zijn, beginnen zijn kloten weer te jeuken. Hij vangt haar wippen op, pakt haar heupen en roept “jaaa..kleintje…ik spuit je voool”, en loost een geweldige lading sperma in haar strakke kontje. Vermoeid stapt ze van hem af.

Cor voelt zijn pik in haar darmen exploderen en haar vullen met zijn warme zaad. Nat bezweet, van haar inspanningen, kruipt ze van hem af, vangt met haar hand het uit haar kontje lekkende sperma op en wrijft het uit over haar borstjes. Als ze naast hem kruipt likt ze haar hand af en kussen ze elkaar teder. Na een poosje stappen ze uit bed, spoelen zich in de badkamer af en trekken wat kleding aan. Samen drinken ze nog een glas fris. Als Ken opstaat om naar huis te gaan nemen ze met een lange tongzoen afscheid en fluistert Cor “dit gaan we vaker doen…mijn god..ik mis je lekkere pik nu al..”. Ken knijpt in haar billen en zegt glimlachend “ik zal jou heerlijke strakke kutje ook missen…lieverd…” kust haar nogmaals en draait zich om.

Cor maakt vlug wat te eten klaar en is net klaar als Willem thuis komt. Ze kussen elkaar en gaan of er niets gebeurt is eten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Dit verhaal is 9414 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Cor en Ken”

Plaats een reactie