BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn vrouw geneukt door een vreemde (1)

Ik zou graag mijn vrouw Kristien, zien geneukt worden door een totale vreemde man. Maar ja. Mijn vrouw is niet zo geil als ik zou willen. Ze heeft een prachtig figuur, maatje 38, knap uiterlijk, mooie volle borsten, lange benen en een fraaie bos donker schaamhaar. Tussen haar benen is ze geschoren. Menig man zou haar wel eens willen neuken, denk ik. De seks met haar is niet slecht, maar gewoontjes.

Op een avond, nadat we lekker geneukt hadden vroeg ik haar. ’Weet je wat ik graag zou willen?’ Nou wat dan?’ vroeg ze. ‘Zien dat een andere man in jou klaarkomt!’ ‘Ben je wel goed wijs?’ zei ze verbaasd. ‘Ja, echt, lijkt me erg opwindend. En wat maakt het uit of ik in je klaarkom of een ander! Een betere reden kon ik niet bedenken. ‘Je bent niet goed wijs, idioot’ zei ze. Kristien wilde er niet meer over praten. Ik bleef echter maar doorzeuren en na een paar maand zei ze: ‘Ok, één keertje dan, Ik slik wel wat slaaptabletten dan merk ik er niets van en heb jij je pleziertje.
Allereerst zette ik zonder haar medeweten een advertentie op een kinky website: ‘Welke zwarte man wil mijn vrouw gratis neuken?’ Ik hoefde niet lang te wachten. Ik koos uit de verschillende aanmeldingen er een uit.
‘Vanavond komt er iemand voor jou’. ‘Wie dan’ vroeg mijn vrouw. ‘Je weet wel, je zou seks hebben met een vreemde man!’ ‘Je gaat het doen?’ ‘Moet ik met die vreemde man naar bed.? ‘Je zou toch slaaptabletten nemen?

Toen ik hem van de trein ophaalde, vertelde ik hem: “Er is een probleem. Mijn vrouw wil het niet.” “Maar het is opgelost. Ze neemt wat slaaptabletten en slaapt dus als een roos. Je kunt haar dus nemen als je nog wil.” De man zei: “Graag, nog nooit meegemaakt.”
We gingen direct naar boven. De man kleedde zich uit. Kristien was zo goed als bewusteloos. Ze lag op haar zij, een been iets hoger. Hij streelde haar en gaf een compliment over haar uiterlijk. We draaiden haar op haar rug. Ze was gekleed in een wit hemdje en een mooie witte slip. De man deed haar benen wijd en streelde door de stof van het ondergoed haar kutje en liet zijn handen over haar gaan en trok af en toe aan zijn stijve lul. Samen tilden we haar onderlichaam op en trokken haar slipje uit. Haar benen weer wijd. Zijn blik was nu gericht op haar kutje. Hij speelde met haar schaamlippen en opende haar kutje. ‘Ik ben gek op kutjes en deze is erg mooi. Dit kutje ga ik een flinke neukbeurt geven. Pak mijn camera en maak een foto terwijl ik haar schaamlippen opzij trek.’ Kristiens kutje was natuurlijk niet heel erg nat, dus drukte de man zijn lippen op haar kut en zoog en befte haar. Twee vingers in haar kutje en een beetje spuug zorgde voor een lekker nat kutje. ‘Ik wil dit lekker hoeren kutje neuken – help me even.’ Ik stoorde me niet aan zijn woordgebruik en vond het eigenlijk wel geil. We trokken haar naar de rand van het bed. Haar benen wijd, klaar voor de penetratie. De man steunde op zijn knieën en legde zijn grote blauw/zwarte eikel tussen haar schaamlippen. Met zijn lul masseerde hij de schaamlippen en schoof toen langzaam naar binnen.

Opgewonden en gefascineerd keek ik toe. Zijn lul ging er niet helemaal in, maar daar kwam verandering in. Dit voelt geweldig, lekker geil zo’n mooie kut. Hij begon harder te neuken en stootte steeds dieper in Kristiens kutje. ‘Ik wil helemaal in die kut van jouw vrouw verdwijnen’ en neukte haar telkens dieper. Na een paar minuten vulde zijn lul de vagina van mijn vrouw. ‘Die kut van jouw vrouw wordt lekker opgerekt!’ Als het zou kunnen zou hij zijn ballen er ook nog in willen stoppen. Hij duwde zijn lul zo diep in de kut van mijn vrouw, dat ik alleen zijn buik zag. Moest weer een foto maken. Zou Kristien er echt niets van merken? Ik keek even naar haar gezicht, maar geen enkele reactie.
Hij boog zich voorover, zijn lul nog steeds in haar kut en pakte beide borsten. Dat was mijn ultieme fantasie: Zien hoe mijn Kristien geneukt werd door een vreemde met een gigantische lul. Hij stopte en keek geil hoe zijn lul in haar kut zat. ‘Maak een foto’ vroeg hij. Ik pakte zijn camera weer. ‘Moment’ zei hij, trok voorzichtig aan haar schaamlippen en vouwde ze als een gordijntje om zijn lul. Dat wordt een geile foto. Hij gleed uit haar en legde zijn lul op haar buik. Zijn lul raakte bijna haar navel. Weer een foto. Toen moest ik een foto maken van zijn tong die in haar kut ging.

Hij schoof weer in haar kutje en graaide met zijn linkerhand in haar schaamhaar. Weer een foto! ‘Ik wil die hoerenkut weer neuken’ zei hij, voegde de daad bij het woord en neukte Kristien als een beest. Hij pakte de beide schaamlippen, trok zo haar kutje een beetje open en kon zo zijn lul in Kristiens kutje zien verdwijnen. ‘Om niet te vroeg klaar te komen werd het kutje regelmatig gebeft, dan werd de eikel tussen de schaamlippen gezet en ramde de man zijn lul diep in haar kutje. Het kutje kan vanaf nu beter gewoon kut genoemd worden. We legden haar weer helemaal op het bed en deden haar benen wijd. De man zette zijn lul weer tussen haar schaamlippen en liet zich vallen, zijn lul verdween in Kristiens kut. Steunend op zijn armen neukte hij haar met lange halen. Af en toe stopte hij en ging boven op haar liggen om even bij te komen. Daarvan moest ik ook een foto maken. De man genoot, dat kon je duidelijk zien. Hij stopte even en vroeg: Kan ik klaarkomen in haar mond?’ Geen goed idee, vond ik.

“Dan spuit ik mijn zaad in haar hoerenbaarmoeder,” was het antwoord. Zwetend neukte hij totdat hij klaarkwam. “Hier heb je mijn zaad, alles in die geile kut van jouw geile hoer!” riep hij. Aan de kleine schokjes in zijn lul kon ik zien hoe hij zijn zaad in mijn vrouw pompte. Hij liet zich boven op mijn vrouw vallen en moest even bijkomen. Een grote straal sperma stroomde uit haar kut toen hij zijn lul eruit haalde. “Zo, dat was lekker, lekker geil.”
“Jouw vrouw weet niet half dat ze een geil lichaam heeft! Er kwam nog steeds zaad uit haar kutje. Met toiletpapier maakte ik haar schoon, samen trokken we haar slipje weer aan en gingen naar beneden. We dronken wat en hij vertelde me dat hij nog wel een keer wilde langskomen. Nee, het moest maar bij deze ene keer blijven. Maar tot mijn verbazing zei hij: ‘Ik wil haar nog een keer.’ ‘He, wat bedoel je?’ ‘Ik wil haar nog een keer neuken.’ ‘Toch niet nu, vanavond?’ ‘Jazeker, ik heb alweer een enorme paal in mijn broek. Als ze nog slaapt kan dat.’

Wij weer naar boven. Het slipje hoefde niet uit. We legden Kristien op haar buik en trokken haar naar de rand van het bed. De beide knieën van haar op de vloer en uiteraard haar benen een beetje uit elkaar. ‘Ik wil haar als een echte hoer nemen, op z’n hondjes,’ zei hij, maakte zijn lul weer stijf en schoof het slipje opzij, zette zijn lul er weer tussen haar lippen en gleed gemakkelijk naar binnen. Nu pakte hij haar bij haar heupen en ramde zijn lul in haar kut. Hij neukte haar als een wilde, draaide met zijn heupen en zo raakte zijn lul alle uithoeken van de kut van mijn vrouw. ‘Wat een heerlijk hoertje, wat een lekker kutje,’ riep hij herhaaldelijk. Ik moest weer een foto maken hoe zijn lul in de kut van mijn vrouw zat. Hij haalde zijn lul eruit totdat alleen zijn eikel nog in de kut zat. Weer een foto. Hij nam als het ware telkens een aanloop, haalde zijn lul er bijna helemaal uit en stootte met een vaart zijn lul diep in de kut van mijn vrouw. Haar kutje werd dus eindelijk eens goed gebruikt. ‘Wat een heerlijke hoerenkut,’ zei hij. ‘
Hij neukte haar als een wilde en zei telkens: ‘Kom hoerenkut, zuig mijn zaad eruit.’ Aan zijn gezicht zag ik dat hij klaar zou komen. Snel trok hij zijn lul uit haar kut en spoot zijn zaad op de billen van Kristien. Daarna schoof hij nog even weer in haar kut en genoot zichtbaar van die lekker geile kut van mijn vrouw. Tenminste dat zei hij.

Zwijgend zaten we beneden nog even bij te komen. ‘Vraagje,’ zei de man. ‘Jouw vrouw blijft nog wel een uurtje of twee zo vast slapen, niet?’ Ik knikte. ‘Ik heb een goede vriend die hier vreselijk op zal geilen. Als ik hem bel kan hij binnen een half uurtje hier zijn. Doen?’ Ik kwam bijna klaar van het idee nog een keer Kristien geneukt zien worden door een vreemde man.
Hij belde: ‘Hoi, met mij, ik heb voor jou een heerlijk kutje hier, als je zin hebt kun jij ook nog aan je trekken komen.’ Met z’n drieën weer naar boven. De tweede man kleedde zich snel uit, haalde ook een enorme lul uit zijn broek. Ik ging op een stoel zitten en liet hen het werk doen. Mijn vrouw werd uitgekleed, armen en benen wijd. Prachtig! ‘Een lekker wijf,’ zei de tweede man. ‘Ik zou haar niet beffen, ze heeft nog zaad van mijn in haar kut,’ lachte de eerste man. De tweede man stak zijn vinger in de kut van mijn vrouw en zei: ‘Ze is gelukkig nog kletsnat.’ De tweede man deed een been van mijn vrouw omhoog zodat hij ertussen kon liggen. Hij kneedde zijn lul stijf en schoof zijn lul naar binnen. Haar linkerbeen legde hij op zijn schouder, leunde op zijn zij en begon haar te neuken. ‘Nou wat zeg ik je, een lekker kutje toch?’ vroeg de eerste man. ‘Heerlijk,’ was het antwoord. Ook deze lul verdween weer helemaal in Kristiens kut.

De eerste man maakte weer foto’s. Andere positie: gewoon vrouw op de rug, armen en benen wijd en een lul in haar kut. Even uitrusten. Daarna weer een nieuw hoofdstuk. Vrouw op de rug en de rand van het bed. Benen wijd. De tweede man neukte haar. ‘Masseer haar en zuig aan haar tepels,’ vroeg hij aan zijn vriend. Wat een geil gezicht: twee vreemde mannen bezig met Kristien. De tweede man kwam op stoom. ‘
‘Je hebt niets te veel gezegd, vriend, wat een lekker kutje, mijn lul past precies!’ Hij neukte mijn vrouw net als zijn vriend als een wilde, alsof zijn leven ervan afhing. Haar lichaam bewoog op het ritme van het neuken mee. Tot mijn verbazing duwde de eerste man zijn vriend opzij en kroop zelf tussen de benen van mijn vrouw. ‘Ik wil die hoerenkut weer hebben’, zei hij. ‘Wat neuk ik die hoerenkut toch weer lekker,’ was zijn commentaar. Hij neukte haar weer ruw en onbeheerst. ‘Nu ik weer,’ zei zijn vriend. Dat ging zo even door. Om en om werd Kristien door de beide lullen als een hoer gebruikt! Ik genoot.

De tweede man ging klaarkomen. Hij neukte als een paard en zijn gezicht sprak boekdelen toen hij grommend van genot in de kut van mijn vrouw klaarkwam. ‘Oef, dat was lekker,’ was zijn reactie en haalde zijn lul uit haar kut. Een flinke stroom zaad stroomde uit haar kut en ik maakte snel een foto. De eerste man stond nog met een stijve naast het bed, duwde zijn vriend opzij, ramde zijn lul in de Kristiens natte spermakut en kwam voor de derde keer klaar. ‘Die hoerenkut heeft voorlopig voldoende zaad gehad,’ zei hij en duwde het laatste druppeltje zaad in de kut van mijn vrouw.
‘Met zo’n hoer kun je veel geld verdienen,’ was zijn ongevraagde advies.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 20356 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Mijn vrouw geneukt door een vreemde (1)”

  1. Hoop een vervolg met die mannen kan ook haast niet anders met zo veel foto`s die gemaakt zijn dat ze hun gaan chanteren om haar nogmaals te kunnen gebruiken en wie weet met nog meer mannen delen

  2. Wat een geile avontuur! Die grote zwarte lul in haar …. Misschien heeft ze toch nog iets mee gekregen …mmmmm snel een vervolg….. met een oude man met een grote lul??? Opa is geil!

Plaats een reactie