BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dame in Antwerpen (1)

Ik word, zoals gebruikelijk, heel vroeg wakker. Het is half zes. Niet erg. Ik zal, zo leert de ervaring, weer rustig insoezen. Waar ik erg blij van word, is dat ik een flinke ochtenderectie heb. Dat voelt goed. Blij dat ik met mijn bijna zeventig jaren nog zo potent ben. Geen verdienste natuurlijk, maar wel een gevoel dat mijn mannelijkheid streelt. Ik schiet met mijn hand in mijn slip en pak mijn lul in mijn rechterhand, keihard voelt hij aan. Ik wrijf zachtjes over mijn staalharde pik. Ik maak er een sport van om mijn “maatje” zo lang mogelijk hard te houden. Met mijn linkerhand pak ik mijn ballen vast die goed verpakt zitten in mijn zacht aandoende zak. Ik voel me triomfantelijk. Met mijn duim en wijsvinger beweeg ik mijn voorhuid zachtjes heen en weer over mijn eikel. Niet te ver. Ik wil niet echt masturberen en dus zeker niet klaarkomen. Ik wil een gevoel van opwinding graag vasthouden. Vandaag gaat het gebeuren. Het is Hemelvaartsdag. Het komt goed uit dat mijn vrouw moet werken. Met een smoes die zeer goed te geloven is kan ik met een gerust hart weg. Ik heb alle vrijheid.

Ik ga voor het eerst naar Anja. We hebben een afspraak om elkaar in het echt te ontmoeten. Tien dagen geleden hadden we voor het eerst contact. Het moest er een keer van komen. Al vijf jaren was er van intimiteit tussen mijn vrouw en mij geen sprake meer. Geen enkele. Af en toe een flauwe vluchtige zoen. Geen knuffel, geen aanrakingen. Niks. Daar wilde ik verandering in. Niet alleen maar masturberen. Dus de overbekende datingsite voor mensen die iets meer maar bezocht. Met snel succes. Ik fantaseerde al dagen wat er zou kunnen gebeuren. Zouden we wat voor elkaar voelen? Met die gedachten soezde ik weer in slaap, mijn hand nog steeds aan mijn lul, als wilde ik die niet verliezen. Een uurtje later werd ik weer wakker. Ik kon me gerust nog even omdraaien, maar deed dat niet meteen. Mijn harde lul was weg en mijn zak ineen geschrompeld. Ik ging op mijn rug liggen en begon weer wat te mijmeren van wat er zou gaan komen. Ondertussen masseerde ik met mijn wijsvinger mijn voorhuid over de slappe eikel. Het zou niet lang meer duren of mijn lul zou weer groot en vooral heel hard zijn. Ik had al langer de ervaring dat dat steeds weer lukte. Enkele minuten later had ik weer een grote stijve pik. Tevreden fantaseerde ik weer verder over Anja.

Me zelf aftrekken vind ik fijn. Dat zal ook nooit overgaan. Het is heerlijk om regelmatig met je zelf te spelen. Het zal wel raar gezegd zijn, maar ik hou echt van mijn lul. Ik ben er ook zeer tevreden mee. Ik heb me nooit over de lengte bekommerd of wat dan ook. Het gevoel wat je in je pik krijgt, dat waanzinnige, daar gaat het om. Het liefst geniet ik zo lang mogelijk en stel ik het spuiten steeds uit. Ik ga regelmatig tot het randje, om dan weer even rustig aan te doen en het tempo weer op te voeren. Zoals ik nu onder de lakens bezig ben, begin ik altijd als ik mezelf verwen. Zachtjes de voorhuid over de eikel heen laten gaan en daardoor stimuleren dat mijn lul zijn goeie lengte krijgt en lekker hard wordt. Langzamerhand trek ik mijn hele voorhuid over mijn eikel. Dat gaat vooral langzaam, met een tintelend gevoel tot gevolg. Dat tintelende gevoel wil ik lang vasthouden. Dat lukt me goed door mijn eikel, die ontzettend gespannen staat, nat te maken met speeksel. Mijn vel glijdt dan als vanzelf wat resulteert in een doorlopend tintelend gevoel. En dan, dan komt het er toch ook een keer van. Mijn zaad moet er uit. Dat moment is overweldigend. Mijn hele lijf verkrampt en ik spuit alles naar buiten. Toch wel gelukzalige momenten. Zou Anja mij willen gaan helpen?

Ik rijd naar Antwerpen. Best wel een flinke rit vanuit Brabant, maar de klik die in de afgelopen tien dagen is ontstaan geeft me het gevoel dat er een kans van slagen is voor een leuke relatie. Ik vind het spannend maar ik ben niet nerveus. Ik zie er naar uit Anja te ontmoeten. Rustig rijdend op de E19 denk ik aan Jolanda. Zij speelt ook een rol in het hele verhaal, ook al is het maar een bijrol. Jolanda en ik hadden 15 jaar geleden een kortstondige affaire. Ik heb het altijd jammer gevonden dat die ten einde kwam. Het was groots. Ze is nog steeds een vriendin van me “without benefits”. Ook dat bestaat. Maar ik zou het nog steeds liever “with benefits” hebben.
Jolanda ken ik van de muziekvereniging. We speelden beiden een instrument in het orkest. Er ontstond behoefte om ook zang aan het repertoire toe te voegen. Jolanda en ik namen dat voor onze rekening. Het klikte goed tussen ons. Nou ja klikken, er ontstonden al snel wederzijdse gevoelens, zonder dat dat werd uitgeproken of tot iets leidde. Ik was immers al 22 jaren getrouwd. In alle eerlijkheid, ik was er toen ook nog niet bewust op uit. Maar dat veranderde snel.

Na een optreden dronken we met de muzikanten nog wat aan de bar. We waren echt aan het flirten en dat ging niet onopgemerkt voorbij aan de overige muzikanten. Eén van hen drong er op aan dat ik Jolanda maar een kusje moest geven. Dat deed ik maar al te graag. Vol op haar mond. Later vertelde ze dat ze dat niet had verwacht maar het wel geweldig vond. Helaas was ze voor het optreden opgehaald door een andere muzikant die er op stond haar weer naar huis te brengen. Ik greep dus mis die avond. Pissig ging ik alleen naar huis met een flinke bobbel in mijn broek. Dat was dan wel een fijn gevoel. Er zat thuis niks anders op dan me af te trekken en daarbij te fantaseren over Jolanda. Met heerlijke gedachten kwam ik klaar. Maar ik liet me niet uit het veld slaan. Ik benaderde haar met de vraag om samen te gaan lunchen. Op dat verzoek ging ze gretig in. Ik was blij. Op de afgesproken dag, fantaseerde ik, tijdens de fietstocht naar mijn werk, over Jolanda. Zou ze echt iets voelen voor mij?

We hadden in de stad afgesproken. Vonden het beiden spannend. Het gesprek ging over van alles waar je het over kunt hebben. Heel onderhoudend. Tegen het einde van de lunch durfde ik Jolanda te vertellen dat ik verliefd was geworden op haar. Jolanda gaf aan dat ze ook gevoelens voor mij had. Maar we spraken met elkaar af daar discreet mee om te gaan. Ik was immers getrouwd. Hypocriet als ik was.
Dezelfde maand nog heeft ze mij verleid en ik heb me laten verleiden. Ik vertel er graag over. We hadden weer een optreden en ik had het zover geschopt dat ik ze mocht ophalen. Toen ik bij haar binnen kwam, wist ik me niet zo goed raad. Ze trok haar jurk wat omhog en liet me haar kousen zien met jarretels. Ze zei: “Jij bent de enige die dat mag zien”. En ik met mijn naieve kop had eigenlijk nog niet door wat de bedoeling zou zijn. Tijdens de pauze bij het optreden had ze steeds een geheimzinnig uitdagend lachje om haar mond. Ik wist nog niet wat er op me af zou komen.
Natuurlijk bracht ik ze naar huis en als vanzelf werd ik uitgenodigd om nog wat te drinken. Ja ja, wat drinken. Het zoenen bleef natuurlijk niet uit. Heftig werd het. Heerlijke tongzoenen.Dat was ik niet gewend. En nog dacht ik dat het daar bij zou blijven. Maar ja, tussen mijn benen begon het natuurlijk ook te werken. En bij het knuffelen en zoenen heeft Jolanda dat natuurlijk goed gevoeld.

En toen kwam dan het moment. Zij liggend op de bank en ik knielend er naast, gingen we verder met vrijen. Wat een verwennerij was dat voor mij. En nog dacht ik, moet ik verder gaan? Kan ik dat wel maken? Mijn lul gaf aan dat ik verder moest. Die was hard als staal en wilde me maar al te graag begeleiden bij de rest van de vrijpartij. En terwijl ik twijfelde, lag Jolanda al met volle teugen te genieten van onze fijne vrijerij. Ze zuchtte en kreunde zo heftig. Toen was ik niet meer te houden. Ik deed met de nodige tederheid het bovenste gedeelte van haar jurk los. Ik moest toch haar borsten kunnen strelen. Die hadden de hele avond al uitdagend liggen glimmen in haar mooie decolleté. Ze had haar artiestenjurk nog aan waarin de zachte rondingen van haar borsten goed uitkwamen. Natuurlijk, ze had een bijbehorende push up BH gedragen en dat komt het tentoonstellen van die lekkere rondingen ten goede. Ze heeft een mooie maat. Ik heb geen weet van welke cupmaat. Is ook niet belangrijk. De grootte was voor mij mooi. Net iets meer dan in een hand kan. De BH uitdoen was nog even een karweitje. Ze moest er om lachen, maar het lukte me. Ik werd meteen vertederd door haar haar lieve tepeltjes. Uiteraard waren die hard geworden. Ik streelde ze tussen duim en wijsvinger zodat ze niet de kans kregen te verslappen. Wisselend haar borsten strelen, haar tepeltjes masseren en vooral veel zoenen. Hoewel ik in mijn opwinding wat ruwer kan worden, houd ik van teder vrijen. En Jolanda liet zich gewillig betasten. En ik? Ik werd zot van die harde knopjes. Ik kon het natuurljk niet weerstaan ze in mijn mond te nemen. Zuigen als een baby. En dat zuigen veroorzaakte bij Jolanda gezucht en gekreun. Ze was duidelijk heel erg opgewonden en naar even later zou blijken, ze verlangde erg naar het verwennen van haar andere mooie plekje.

Ik weet me niet meer te herinneren of ik zelf onder haar jurk ging, of dat ik door Jolanda werd uitgedaagd. Ik denk het laatste. Ze had toch met voorbedachte rade losse nylons aangetrokken zodat ik gemakkelijk in haar slipje kon. Bij het neerschrijven hiervan krijg ik alweer een flinke verdikking in mijn broek. Ik glipte met mijn hand in haar slipje. Dat vind ik nog steeds één van de mooiste momenten van een vrijpartij. In een slipje glippen en voelen aan een kutje. Ha ha, ze had een toepasselijk slipje aan. Er stonden muzieknoten op. Ik had natuurlijk geen tijd om die partituur op haar slipje te bestuderen, want haar kutje voerde al de hoogste toon. En wat ik voelde. Haar kut was zeik en zeiknat. Ik had dat nog nooit zo meegemaakt. Blijkbaar was ze al klaar gekomen, zonder dat ik dat in de gaten had. Wat een oen was ik. Maar ik ben verder gegaan want het voelde als een godsgeschenk. Zo’n zeiknatte kut die ik met mijn vingers mocht bespelen. Jeetje wat was Jolande vochtig. Ik vond het spannend om een keer een ander kutje te zien en vooral te voelen.

Het was een beetje een nauw kutje met rossige krulletjes. Ik heb er heerlijk mee gespeeld en heb haar een hele tijd flink gevingerd. Ze had een zalige smaak. Dat proefde ik toen ik van mijn natte vingers haar kutsap aflikte. En ze had heel veel kutsap. Toen ik dat heerlijke sap proefde ben ik toch maar even verder gegaan en ben haar gaan likken. Wat een mooi spleetje met fijne zachte rose lipjes. En die rossige haartjes, dat vond ik sexy. Ik heb nog altijd dat spleetje van toen in gedachten. Nadat ze ontzettend van mijn verwennerij had genoten besloot ze mij ook de nodige aandacht te geven. Mijn lul stond nog steeds in de houding en dat vond ze maar wat fijn. Ze deed mijn rits snel naar beneden en graaide gretig in mijn broek. Ze zei dat ik ook maar eens verwend moest worden. Ik liet het gewillig ondergaan.

Ze pakte mijn harde lul in beide handen en begon me langzaam heerlijk af te trekken. Ik hoefde het nu niet eens zelf te doen. Wat een genot. Wat denk je? Als fijne zachte mooie dunne vrouwenhanden je pik strelen en je langzaam aftrekken? Dan gaat het wel tintelen hè? Toch was ik nog niet zover dat ik klaar kon komen. De spanning? Maar Jolanda was niet zomaar met mij klaar. Ze ging datgene doen wat ik in mijn huwelijk nog niet had mee gemaakt. Ze ging me zuigen. Thuis kwam dat niet voor. Dat was vies. En ik heb me dat maar altijd laten wel gevallen. Ik wist eigenlijk niet eens dat de meeste vrouwen dat wel doen. En met plezier. Dat had ik al gauw in de gaten. Jolanda sloot haar zachte lippen om mijn lul en begon zachtjes te zuigen terwijl ze met haar hand het vel van mijn lul op en neer bewoog. Ik was in alle staten. Maar ik had ook een zorg. Ik zou gaan klaarkomen en me helemaal leegspuiten in haar mond. Kon dat wel? Ik waarschuwde haar dat het niet lang meer zou duren voor dat mijn zaad naar buiten zou komen. Maar er was geen waarschuwing nodig. Ze stimuleerde me te gaan spuiten. Ik schreeuwde het uit. Mijn warme witte vocht spoot tot achter in haar keel. Met golven kwam het uit mijn harde lul. Ik genoot. Jolanda was ook in extase. Ze zoog mijn warme goedje gulzig op. Ik hoorde haar met veel genot slikken.

Toen de golven zoete sperma helemaal vanuit mijn tintelende zak waren getransporteerd via mijn lul, viel ik achterover van geluk. Wat een beleving. En Jolanda vond de zoete smaak van mijn witte spul voortreffelijk. Ze likte tot slot mijn eikel nog helemaal schoon om maar niks te hoeven missen van al hetgeen ik haar liefdevol had gegeven. We waren allebei bevredigd. Kon het mooier zijn? Voor mij even niet. Ik had direct een schuldgevoel. Dit kon toch niet? Jolanda zag mijn vertwijfeling. Ze probeerde me gerust te stellen. Ze vond dat je het gerust bij een ander mag halen als je het thuis niet krijgt. Teder zoenden we elkaar.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11423 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie