BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Die ochtend tijdens het opruimen

boer jannesAls we, dat zijn Jan mijn man ik Janny zegt de gek en onze twee zoons naar mijn ouders rijden ziet Jan ineens een bordje te koop staan bij een leuke vrij nieuwe vrijstaande woning.
Zag je dat Janny dat bord stond er vorige week nog niet zullen we even voorzichtig langsrijden, hij keert de auto om twee maal heel langzaam langs het huis te rijden, op het bord alleen maar TE KOOP en een 06 nummer.

Bij mijn ouders thuis overleggen we of we wel of niet op zondag kunnen bellen maar proberen het, Jan doet het woord en hoor hem vragen wat het kost om even stil te zijn en dan zijn ogen groot zie worden, doen we hoor ik hem zeggen en vrij blij geeft hij aan dat het bord er nog maar een dag staat.
De vraagprijs is hoog maar na een dik bedrag gewonnen van de staatsloterij is niets meer te duur, we mogen vanmiddag nog langskomen hij moet om vijf uur wel weg dus uiterlijk vier uur en er heeft al iemand anders gevraagd.

Drie uur bellen we aan bij de boerderij die er naast staat, een man doet open en praat even met Jan maar dan lopen ze op ons aan, ik zit met de kinderen nog in de auto te wachten maar we mogen uitstappen.

De man loopt op ons aan en gelijk gaat er door me heen die lijkt op Bennie Jolink, grof gezicht donkere volle snor rond brilletje brede schouders en ondanks dat het niet echt warm is in een T-shirt, we schudden elkaar de hand om te horen dat hij Jannes heet.

We mogen wel even binnen kijken dan hoort hij het zo wel, hij opent de deur geeft aan dat het meubilair er allemaal bij zit dus jullie moeten opruimen als je het niet wil, duidelijk zegt Jan om dan met z’n vieren naar binnen te gaan.

Het eerste wat me opvalt is dat ze de kamer in twee gedeelten hebben gemaakt, voorkamer waar een tafeltje staat met vier stoelen en dat is het wel zo’n beetje, het achterste deel is ingericht als woonkeuken is duidelijk te zien.
De keuken zelf is veroudert maar nog wel netjes, hij is wel heerlijk ruim en ik zie mogelijkheden om er een kookeiland in te maken, Jan ziet het niet zo maar eerst kopen dan kiezen geeft hij aan.
Boven zijn 4 slaapkamers dus voor ieder een plekje zelfs Jan kan alleen slapen geef ik aan maar dat lijkt hem geen goed plan lacht hij.

Na wat onderhandelen komen we er toch snel uit maar betalen de hoofdprijs en hij maakt de woning leeg.

Mijn kookeiland komt Jan zijn werkbank in de vrijstaande schuur komt en voor de mannen een trampoline dus iedereen tevreden.
De vrije slaapkamer gebruik ik als kantoortje waar ik mijn werk kan doen en heb dan ook net zicht op de straat.
Regelmatig zie ik de buurman Jannes in de tuin aan de gang het lijkt me een beetje zijn troeteldingetje.
Zie ook regelmatig vrienden komen en gaan heel enkel een dame maar dat heeft niet de overhand.
Heb het gevoel dat dinsdags de schoonmaakster komt omdat dan een wat oudere dame op de fiets komt en na vijf uur weer weggaat.
Heb ook ontdekt dat hij in ploegen werkt gezien de tijden dat hij weggaat of thuiskomt in zijn witte pakje.

Het is inmiddels zomer geworden wij hebben geen vakantie genomen thuis is nog genoeg te doen dus dat eerst, het contact met Jannes is ook op gang gekomen, weet dat hij in de verpleging zit en omdat hij geen vrouw en kinderen heeft pas eind september vakantie.
Buiten dat hij in de zorg werkt heeft hij als hobby motor rijden wat hij doet op een zware off road motor, hij heeft al een klein rondje bij hem achter het huis gemaakt met de jongens die het geweldig vonden, Jan ziet het ook wel zitten zoiets lekker door de natuur rijden met zo’n ding.

Na wat motorrijlessen geeft Jan gelukkig de brui er aan te gevaarlijk geeft hij aan, Jan is ook maar gewoon een eenvoudige hoofd van de boekhouding niet echt een stoere kerel, ben best blij dat hij gestopt is moet eerlijk zeggen dat ik de problemen al aan zag komen.

We wonen er nu een dik jaar en Jannes uitgenodigd te hebben voor de BBQ die we elk jaar in de familie hebben, Jannes blijkt een hele grote BBQ te hebben dus gebruiken we die en dan moet hij erbij zijn, hij wil graag de kok zijn kent onze familie verder niet dus dan zou hij zo alleen zijn lachte hij.

Jannes blijkt een vrolijke gast te zijn, tapt onder het bakken moppen en de groep rond hem wordt steeds groter, zelfs Jan zijn vader vind hem grappig en dan moet je goed zijn.
Tegen negen uur heeft een ieder genoeg en gaat de de bbq uit, Jannes trekt zijn kokspak uit, hij had zo’n groot leren schort voor wat hem net een echte kok maakte.
Half elf de oudste zoon van Jan zijn zus is de DJ die is al 16 en kan net als zijn vader alles en is overal en altijd de beste.

Hij draait wat ouwe nummers lekker van die slow nummers en zie Jan zijn zus en zwager er rustig op dansen, wordt op mijn schouder getikt en dan staat Jannes daar, prinses begint hij mag ik deze dans van U.
Ach waarom ook niet heb een borrel op en Jan zal nooit dansen dus geef aan dat als hij lijd graag.
Hij pakt mijn hand vast en stuurt me richting het terras waar de anderen ook op dansen, zijn hand zoals het hoort op mijn rug de andere in mijn hand en dan danst hij me heerlijk rustig in het rond.
Het voelt zo lekker aan dat ik me iets tegen hem aan ga hangen, zijn hand zakt daardoor tot onder in mijn rug wat heerlijk aanvoelt, gaat het vraagt hij als ik tegen hem aanhang, je danst zo lekker je voelt zo lekker aan ja ga nog maar even door zo.

Breng een hand van me naar zijn nek om nog dichter tegen hem aan te kruipen, een van zijn handen hangt net op een bil van me wat ik best wel voel maar doe er niks aan, duurt een tijdje als hij vraagt of we even pauze zullen hebben we dansen niet meer op de muziek.

Hij begeleid me naar de bar die we hebben staan om dan samen een wijntje te nemen, Jan komt lallend naast me zitten en vraagt me of Jannes me al een beetje opgegeild heeft hij wil wel even, normaal zou ik snel even met Jan ergens heen duiken om snel even wat zaad te ontvangen maar geef aan dat ik geen zin heb ook al is mijn slipje drijfnat.

Ga naast Jannes weg met misschien later nog een dansje maar dat komt er niet meer van, het feest loopt ten einde drink met Jan nog een laatste wijntje om dan in bed te rollen, Jan maakt nog wat aanstalten om me te betreden maar valt in slaap voor zijn pik hard is.

De volgende ochtend wordt ik gewekt door onze jongste zoon, trek hem tussen ons in om nog even te slapen maar hij wil spelen, kom niet meer in slaap en als nummer twee komt ga ik uit bed.
We douchen samen wat de jongens leuk vinden kunnen we wat ouwehoeren, na ze afgedroogd te hebben kijk ik even bij Jan die nog helemaal weg is.

Als we beneden komen nemen we een boterham om dan geklop op het raam te horen, Jannes staat voor het raam en maakt een handgebaar die de vraag stelt bakje koffie, ik open de tuindeuren en Jannes komt gelijk binnen.
Koffie schoonheid vraagt hij en streelt me dan heel even over mijn blote arm, krijg een heerlijk gevoel in mijn lijf en voel onmiddellijk mijn tepels hard worden, plof naast hem aan de eettafel en vraag wat hij zo vroeg komt doen.

De boel opruimen en net als gisteravond van jou genieten, kijk hem aan en vraag heel zacht hoe hij van me genoten heeft, dat lijf van je tegen me aan weet je hoe hard ik was.
Wat was hard vraagt mijn jongste aan hem ik sliep denk ik al, klopt jij sliep al maar die worst op de BBQ was zo hard dat ik mijn tanden er op stuk beet, kijk daarbij naar hem en hij knipoogt naar me.

Als we onze koffie op hebben begint mijn jongste gelijk van mam zullen we voetballen, mam ik wil schommelen vraagt de oudste, zouden ze niet met opa naar de dierentuin willen Jan zal straks wel een flinke koppijn hebben.
Bel gelijk Jan zijn vader en vertel dat Jan barstende koppijn heeft of hij met de jongens naar de dierentuin wil, natuurlijk meisje kom ze gelijk ophalen oma heeft ook koppijn dus heb daar vandaag niks aan, Jannes stopt de jongens wat geld in hun hand als ze opgehaald worden kunnen ze wat lekkers kopen.

Zwaai de jongens uit en ga dan naar Jannes die al bezig is de boel op te ruimen, hij maakt de vuilnisbakken leeg in zijn container en ik ruim de stoelen op, als ik wat van de grond pak sta ik ineens met mijn hoofd haast tegen de zijne.
We kijken elkaar aan begin te lachen als hij zegt dat hij een geweldig uitzicht heeft, kijk omlaag en zie dat mijn borsten lekker omlaag bengelen in mijn zomerse jurkje, mag wel even klingelen zeker zegt hij me lachend aankijkend.

Zie zijn hand naar me toe komen zie ook mijn tepel heel snel harder en groter worden, de jurk gaat richting borst en dan zijn die vingers van hem ineens lekker stevig rond mijn tepels, sluit mijn ogen en geniet echt van hoe hij mijn tepels tussen die ruwe vingers draait.

Zo zal de kraan maar dicht doen straks lek je helemaal, we komen overeind als zijn handen weg zijn en dan kust hij me, ben even perplex van wat er allemaal gebeurt maar dan ligt zijn hand in mijn nek.

Van een kus wordt het een hele lange heerlijke tongzoen, we lebberen elkaar onze monden uit zoals ik vroeger deed als jong meisje, wat ik ook vaak deed als ze lekker kusten was kijken wat ze te bieden hadden en zo ook nu.

Schuif mijn hand over zijn broek en voel daar een best wel lekkere harde staaf, mijn Jan is ook niet onbedeeld maar deze voelt frisser aan, zijn hand heeft een borst beet door mijn jurk heen en we blijven gewoon door zoenen.
Mijn hand schuift zijn broek in die ik losgemaakt heb en zijn hand zit nu tussen mijn benen, dit is wel net zo spannend als toen ik 16 was, zijn vinger glijd tussen mijn lekkende lippen door en als hij mijn klit raakt is het alsof ik onder stroom sta.

Voel gelijk als ik mijn hand naar binnen schuif dat dit voor mij de eerste man is die zich heeft geschoren, zijn pik klopt in mijn hand en voel dat hij iets dikker is als die van Jan, zijn vingers zijn ook wat langer en dikker die voel ik goed naar binnen komen.
Al zoenend en voelend schuift hij me tegen de schuurmuur aan, dit is echt zoals vroeger alleen was het toen altijd donker, til een been op als ik tegen de muur sta en geef dan aan dat hij me moet nemen.

Zijn broek heb ik al van zijn kont gedaan en die pik van hem staat snoeihard schuin omhoog, zijn handen zitten nu onder mijn jurkje voel hem mijn string beetpakken en anders dan verwacht scheurt hij die van mijn kont, hij hangt nog om mijn heup maar tegen mijn kut voel ik hem niet meer.

Hij tilt me een stukje op onze monden versmelten weer aan elkaar om dan die natte eikel van hem tegen mijn anus aan te voelen drukken, snel breng ik mijn hand naar onder trek die pik van hem naar voren, voel hem tussen mijn benen over het tussenschot gaan en dan is hij waar ik hem hebben wil.

Als ik hem daar voel waar ik hem hebben wil zit hij ook ineens helemaal tot aan de wortel in me, kan een gil niet onderdrukken maar die smoort hij met zijn mond anders was Jan zeker wakker geworden, gaat het vraagt hij na even stil in me gezeten te hebben.
Begin zelf met mijn kont te draaien op die heerlijke pik van hem, jij wil wel graag hoor ik hem zeggen om dan die pik van hem een stukje terug te trekken en snoeihard weer naar binnen knalt.
Dit is hoe ik geneukt wil worden beetje ruw en lekker hard en wat is dat al weer een tijd geleden, ik schuur langs de muur op en neer hij ramt elke keer die pik van hem zo heerlijk naar binnen, zijn mond vind mijn tepel hoe die bloot is gekomen geen idee maar wat voelt dat goed die harde pik vol in me.

Dan blijft hij even diep in me hangen met kleine verse stootjes, weet dat een man dan gaat komen dus wacht op wat er komen gaat en of ik eens wat ga voelen, jawel voel die pik ietsje dikker worden hij begint te kreunen als een beer.

Wat een heerlijk strakke kut heb jij hoor ik hem grommen, dan voel ik voor het eerst in mijn leven sperma flink hard naar binnen knallen, voel het zeg ik voel je sperma wat lekker ga door blijf spuiten laat me het voelen.

Voel vier stralen naar binnen komen om hem nog een tijdje rustig tegen me aan te staan rijen en ik nog steeds tegen die ruwe buitenmuur hang.
Duurt even hang tegen de muur maar ook nog steeds op die pik van hem zonder maar een voet op de grond te hebben, oh wat heb jij een heerlijk lijf zegt hij als hij me aankijkt, zou je me voorzichtig op de grond willen zetten kus ik hem.
Hij tilt me als het ware van die pik van hem af om me nu echt op te tillen en heel even heerlijk zenen.

Een hand van hem heeft mijn lekkende doos gevonden en verwent mijn klit zo lief en zacht, hoe hij het doet weet ik niet maar twee vingers diep weggedrukt in mijn lekkende kut en vermoedelijk zijn duim tegen mijn klitje aan te rijden, voel na even alle spieren aanspannen bijt me vast in zijn nek.
Mijn handen liggen op zijn ontblote rug en weet het niet maar maak flinke krassen op die gave rug van hem.
Sla mijn benen om hem heen om dan mijn orgasme te krijgen, hang aan hem tril over heel mijn lijf voel vocht uit me lekken, zijn mond zoekt de mijne weer op om me dan heel langzaam op het gras neer te leggen.
Hij zit op zijn knieën om me zo neer te leggen, komt even over me heen hangen kust me weer om dan zijn handen op mijn borsten te leggen, wat ben jij een geweldig mooie vrouw kust hij me om dan al kussend omlaag te gaan.

Via mijn harde tepels langs mijn redelijk strakke buikje onder mijn jurk, zijn mond zakt tegen mijn natte lippen aan die hij snel open drukt met die stevige tong van hem, mijn klit lijkt hem te roepen en al snel krijgt die zijn eerste likje.
Lig op het gazon te trillen, mijn handen spelen zoals ik zo vaak doe met mijn snoeiharde tepels waar ik stevig in knijp en hard aan trek dat vind ik gewoon lekker, die tong van hem zoekt zich een weg omlaag om die lekkende kut van me eens goed leeg te lebberen.

Heerlijk likt hij me wat is dit lang geleden dat ik zo onder handen genomen ben, dan richt die tong van hem weer op mijn klit en voel ik een aantal vingers naar binnen gaan, druk mijn bekken de lucht in om die vingers nog dieper te krijgen wat is dit lekker.
Er hangt weer een orgasme in de lucht voel ik, als er dan ineens een vinger over mijn anus streelt vraag ik of hij die flink nat wil maken, het is duidelijk niet tegen dovemansoren gezegd omdat die vinger weg is mijn kut in glijd, voel alles uit mijn kut weggaan om vervolgens druk tegen mijn anus te voelen.

Weet hoe het voelt een pik in mijn anus heel af en toe als ik een borrel op heb en botergeil ben mag Jan me daar neuken en geniet er dan ook echt van.
Nu drukt Jannes een vinger heel langzaam mijn anus in wat geweldig aanvoelt, begin er zelf tegen aan te rijen maar dan drukt hij wel veel vingers mijn kut in en likt even stevig aan mijn klit, het is alsof mijn lichaam explodeert, alle spieren trekken samen voor mijn gevoel kom ik los van de grond en weet niet hoe hard ik gebruld heb maar kom zo ongelofelijk hard klaar.

Wordt me even zwart voor mijn ogen ook iets wat me nog nooit overkomen is, langzaam kom ik weer terug op aarde, nog steeds helemaal gevuld met vingers en knijp harder dan ooit in mijn tepels.
Gaat het wordt me gevraagd als ik die grote ruw kop van Jannes zie, wil je alles wel uit me halen vraag ik anders vergroeien ze aan elkaar, laat ik ze nog even zitten laat hij na een kusje om dan lekker langzaam alles uit me te halen.
Voel vocht langs mijn anus lopen wat een rilling oplevert maar ook gelijk weer een onwijs geil gevoel, Jannes heeft ineens de rol keukenpapier voor me dus kan me een beetje droog maken met dat ruwe papier, wat lekker is zelfs dit nu en als ik omlaag kijk zie ik mijn string voor mijn kut hangen.
Zou er een foto van willen maken maar laat dat, Jannes helpt me overeind kust als we staan en geeft nogmaals aan dat ik een super mooie en lekkere geile vrouw ben, kussen weer even en dan geef ik aan dat als hij de boel snel opruimt ik me even een beetje ga opfrissen.
Gelukkig hebben we een kleine badkamer beneden waar ik me even wassen kan en mijn string in de prullenbak kan gooien.
Na mijn bezoek aan de badkamer wat vermoedelijk langer geduurd heeft dan ik dacht omdat als ik achter kom alles opgeruimd is.
Energie boost gehad vraag als ik hem maar weer een kusje geef, kopje koffie zou lekker zijn lacht hij en ja heb een geweldige boost gehad, loop de keuken in pak koffie voor ons en neem een koekje mee die er nu wel in gaat denk ik.

Zitten net tegenover elkaar ik demonstratief met mijn benen weid om Jannes te zien kijken om hem maar weer wat op te vrolijken.
Vind dit zelf zo spannend doe dit vaker met Jan als we bij mijn ouders zijn om hem te laten zien waar hij die ochtend zijn sperma in gepland heeft en weet dan ook dat bij de eerst mogelijke gelegenheid hij nog wat bijplant.

Zitten net als ik gestommel in de achterhuis hoor, Jan komt met een slaperige kop naar buiten, verdomme jij hier alweer zegt hij tegen Jannes.
Zag je meisje hard aan het werk de boel op te ruimen dus dacht waar is die slapjanus, schatje koffie graag zegt Jan als hij naast me neer ploft, jawel chef en spreid mijn benen nog verder dan nodig is om Jannes nog een laatste keer goed zicht te geven.
Buurvrouw ik geen koffie meer moet thuis even wat doen en kijkt dan omlaag en zie dat hij alweer een stijve heeft.
Knipoog naar hem en zeg kan je niet helpen moet Jan verwennen, gooi hem een luchtkus toe en weg is hij, Jan hangt achterrover moppert dat hij koppijn heeft maar wakker is geworden van vreemde geluiden.

Trek mijn schouders op weet nergens van om aan te geven dat hij vermoedelijk slecht gedroomd heeft.
Schat als ik zo’n droom heb als deze is het nooit slecht droomde dat ik je hoorde gillen alsof we flink bezig waren.
Klop hem op zijn blote arm en geef aan dat hij beter naar bed kan gaan kan ik beneden nog wat doen.

Hij kijkt me aan en vraagt of ik het niet erg vind hij is nog best moe, ga maar schatje zeg ik ga ik zo nog een bakje bij Jannes doen, is goed bedank hem nog maar even flink voor het werk ben blij dat het klaar is zag er behoorlijk tegen aan.
Krijg een kus en welterusten ga slapen om hem de keuken in te zien en dan naar boven gaat slapen.

Jullie snappen dat ik nog wel even bij hem boven ben geweest om te kijken of hij sliep om daarna nog een dik uur bij Jannes te hangen maar misschien vertel ik dat later nog wel eens.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 16280 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Die ochtend tijdens het opruimen”

  1. Vond het toch zeker wel een geil verhaal en heb het idee dat die Jan mag toekijken in de toekomst als zijn sletje heerlijk gebruikt gaat worden door de buurman.
    Kijk dan ook uit naar het vervolg.

Plaats een reactie