BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Duitse les

Eva neemt haar zusje meeHans
Het was drie dagen na de gedenkwaardige gebeurtenissen in de soos. Uiteraard had ik er met niemand over gerept, en ook de klas bleek over zwijgzaamheid te beschikken. Na de lerarenvergadering, die moest beslissen wie er een jaartje over mocht doen, en wie er gepromoveerd waren was ik op weg naar huis. Mijn mobieltje klingelde, appjes alarm. Al wandelend bekeek ik het scherm. “Ik wil graag wat extra Duitse les. Wanneer hebt u tijd?”, stond er op het schermpje. Verder geen telefoonnummer, noch een icoontje, waarmee ik de afzender zou kunnen achterhalen. “ Morgenmiddag drie uur bij mij thuis” appte ik en drukte op return. Ik was benieuwd. Wellicht één van de kinderen met een her, die op die manier een wit voetje wilde halen.

De volgende middag, stipt om drie uur , werd er gebeld. Ik deed open en tot mijn verbazing stond Eva op de stoep. Ze was gekleed in een vlot, wit jurkje met zwarte breedtestreepjes, en daaronder een paar vlotte laarsjes. Ik vond haar mooier dan ooit. Achter haar stond nog een meisje, wat jonger. Ze had lang, donker haar, in een paardenstaart geknoopt, haar ogen waren net zo blauw als die van Eva, ze had een wipneusje en een klein mondje. Ze was gekleed in een grijs joggingpak met witte gympen eronder. Ik herkende haar zusje, Nicole. Ik had Eva na de soosmiddag, waarin we een hevige vrijpartij hadden gehad, niet meer gezien. We bloosden beiden, iets, wat ik lang niet meer gedaan had. “Eva, wat kan ik voor je betekenen?”, vroeg ik. “Om te beginnen kunt u ons binnenlaten, mij en mijn zusje. U kent Nicole? Het verhaal is iets te lang voor op de stoep”, antwoordde Eva.

Ik ging welwillend opzij, leidde ze naar de woonkamer van mijn appartement, en bood ze een stoel en iets te drinken aan. Eva ging zitten op de bank, Nicole hield zich wat op de achtergrond, ze nam een stoel aan de tafel. Ik schonk ze een drankje in, en nam plaats tegenover Eva. Ze aarzelde, ze wiebelde wat met haar benen, gaf me ongewild een fraai uitzicht op haar onderstel, dat onder het jurkje verdween. Ik moest mijn best doen me op Eva te concentreren, maar dat was niet heel makkelijk. Bij vlagen ving ik een glimp op van een mooi wit slipje. Maar ik vermande me en bracht mijn aandacht bij Eva.Terwijl mijn favoriete leerling me recht aankeek, met haar prachtige blauwe ogen, stak ze van wal.

“Moet u horen, meneer Bartels. Mijn zus hier heeft enkele slechte ervaringen gehad met jongens. Ze is eigenlijk een beetje bang geworden van jongens. Omdat ze alleen maar “dat ene” willen en verder niet in je geïnteresseerd zijn. Maar vooral ook, omdat ze bang is dat “dat ene” verschrikkelijk pijn gaat doen. Toen zag ze mij een paar dagen geleden thuiskomen, ik was helemaal vol van….ons, ik straalde. Toen hebben we gepraat, en nu leek het mij een goed idee haar te laten zien, dat vrijen geweldig kan zijn, dat het helemaal niet kwaadaardig is of zoiets. Maar helaas is drie weken geleden mijn verkering uitgegaan, en nu dacht ik…vond ik…wil ik…”Ze begon te hakkelen en dus hielp ik haar verder. “Toen dacht je dat wij haar iets konden laten zien?”. Eva had nu een vuurrood hoofd gekregen. Verlegen knikte ze ja. “Maar nu ik hier zit, denk ik, dat het een heel stom idee is en dat ik sorry moet zeggen, dat ik u hiermee lastig val. Nicole, ga je mee?”

Ze stond op. Ik ook, ik sloeg een arm om haar heen. “Eva, wat je doet is goed”, zei ik (of was het mijn pik die sprak).” Je ziet een probleem en dealt er mee. Wat is daar verkeerd aan”. Ze ging weer zitten en keek me weifelend aan. Vanaf de tafel kwam de stem van Nicole. “ Het zijn allemaal perverts, Eef. Hij zat net onder je jurk te kijken. Hij keek de slip bijna van je reet”. Dat gaf voor haar de doorslag. Ze kreeg zoiets van : Als ik nu niet doorzet, blijft Nicky jaren met verkeerde ideeën zitten, zo vertelde ze me later. Zonder verder nog iets te zeggen liet ze zich op de knieën zakken en maakte mijn broek los. Toen wenkte ze haar zus dichterbij. “Kom, Nicole. Kijk en huiver”. Nicole kwam nader en boog, toch wel nieuwsgierig, haar hoofd. Met een ferme ruk trok Eva mijn onderbroek naar beneden. Even bleef hij rond mijn penis haken, toen viel hij stokstijf naar voren. “Oei, wat groot”, zuchtte Nicole en hield een vuist voor haar mond. “Ja, hij mag er wezen”, mompelde haar zus en ik meende iets van tevredenheid in haar stem te horen.

Ze boog zich naar voren, greep mijn lul bij de schacht, en bewoog haar hand van voor naar achter, daarbij mijn eikel ontblotend. Welwillend kwam ik haar wat tegemoet, stootte mijn bekken wat naar voren, kwam tegen haar lippen. Gewillig legde ze haar mondje rond de stam, en begon te likken, alsof het een ijslolly was. “O, Eef, is dat niet vies, zo’n dikke lul ”, vroeg Nicole. Met één vinger nodigde Eva haar uit naast haar te komen, schoof iets opzij en zei “Proef zelf maar” Aarzelend stak het jonge meisje haar tong uit, aarzelend likte ze aan het uiterste puntje, maar ik voelde het door mijn hele lijf gaan. “Valt best mee, die smaak”, constateerde ze, en haar mond sloot, in navolging van haar zus om mijn eikel. Ik voelde haar tong proevend rondgaan. Ik stond op exploderen, maar voor het zover was, zei Eva:”Tijd voor les twee”. Een lichte duw was voldoende om mij op mijn stoel te laten vallen, ze trok mijn schoenen uit, en ieder aan één pijp trekken ontdeden de dames mij van mijn broeken.

“Laten we hiernaast verder gaan”, zei ik, en ik wees naar de slaapkamer door. Terwijl Nicole voorop ging trakteerde ik Eva op een lange tongzoen, die ze gretig beantwoordde. Daarna liep ze voor me uit de slaapkamer binnen. Ze trok de jurk over haar hoofd, schopte haar laarsjes uit en liet zich achterover op het, gelukkig opgemaakte, bed vallen. Ze zag er adembenemend uit in haar witte beha en witte slip. Ik trok mijn blouse over mijn hoofd en kroop naast haar. Onze monden vonden elkaar weer, haar hand greep naar beneden, maar de mijne gingen om haar bovenlijf en bevrijden haar prachtige borsten uit hun omhulling. Ze waren niet heel groot, maar gaaf, fier opbollend, bekroond met een prachtig tepeltje.

Mijn handen sloten er om heen, masseerden ze, plagend kneep ik in de knopjes. Mijn mond volgde mijn handen. Ze kreunde. “Ja, dit is lekker. Zuig ze leeg”, een aanmoediging, die ik niet nodig had. Terwijl mijn mond haar tietjes verwende, bewoog mijn hand zich strelend over haar buik. Ik voelde de haartjes recht overeind komen, terwijl ze mijn palm volgden. Ik ging van hoog naar laag en terug, maar eindigde steevast bij de rand van haar broekje. Ondertussen cirkelde mijn tong rond haar borst, kneedde mijn andere hand het tepeltje van de andere borst.

“Bef me”, kreunde Eva. Haar wens was mijn bevel. Ik trok het slipje over haar benen en streelde even haar vagina. Het volgende moment liet ik mijn hoofd zakken. Ze was al drijfnat, keurig geschoren, mijn tong draaide cirkeltjes, volgde dan langgerekt de spleet, ik vond haar klitje en zoog er voorzichtig aan. Net als de vorige keer klemden haar benen om mijn hoofd, maar ik gaf mijn prooi niet prijs, een nieuwe haal van mijn tong. “O, ja, o, zo lekker”, kreet ze uit en ze kwam sidderend klaar. Nog was haar orgasme niet uitgeraasd of haar vingertje wenkte. ”Neuk me ,Hans. Maak het af”, zei ze . Ik behield mijn bezinning. “Ik heb geen condooms hier, liefje. Ik wil je niet zwanger maken”. “We zijn aan de pil”, zei ze .

Meer aanmoediging had ik niet nodig. Ik kwam omhoog, drukte mijn lippen op de hare, greep mijn geslacht en zocht naar de ingang. Haar handje kwam me te hulp. Het was iets ruimer dan toen, niet veel. Ik stootte toe, voelde haar schede om mijn lul sluiten in een verrukkelijke omklemming. Ze klemde haar benen om me heen en ik kon me niet meer inhouden. Ik raasde in haar, ik trok terug, stootte weer toe. Haar bekken danste tegengesteld met me mee. “Daar is het weer”, stootte ze uit en ze verstrakte. Tegelijkertijd voelde ik het zaad naar de top van mijn lul spoeden. Ik spoot haar baarmoeder vol met een bronstige kreet. Toen voelde ik hem verslappen en zich langzaam terugtrekken. Ik zoende haar uitgebreid, liet me toen naast haar neervallen. Ik keek in haar schitterende ogen. “Wauw”, zei ze, en ze nestelde tegen me aan.
Een plof. Een derde lichaam op het bed. “Nu ik”, zei Nicole. Ze had alleen haar gympen uitgedaan.

Nicole
Het was donderdagavond. Ik lag op mijn bed wat te lezen, toen Eva, mijn zus, de kamer binnenkwam. We delen al van jongs af aan een kamer. Moeder is, wat ze noemen, een werkende alleenstaande moeder en meer dan een klein flatje kunnen we ons niet veroorloven. Maar ik kan het heel goed vinden met mijn oudere zus, eigenlijk zijn we gewoon hartsvriendinnen. Ik leef met haar mee, zij met mij en ook ma, Alexandra is nog net een meisje. Ze was ook heel jong toen wij kwamen. Eerst Eva, toen ze zeventien was, twee jaar later stond ik op de stoep. Na mijn geboorte ging haar vriend er vandoor en dus groeiden we op zonder vader. O, moeder had haar vriendjes, maar heel lang bleven ze nooit. Ik geloof dat een jaar het record was. Johan heette hij, en ze zette hem subiet op straat toen hij met zijn vingers aan de toen tienjarige Eva probeerde te zitten.

Eva mocht niets zeggen van hem, maar wij waren met z’n drieën altijd heel open naar elkaar. Dus toen mijn zus vertelde, dat hij in haar onderbroekje was geweest was het direct exit Johan. Maar we konden het met zijn drieën prima redden. Moeder werkt als laborante, ze doet haar best er zoveel mogelijk voor ons te zijn. Ze is erg slim. In de avonduren studeert ze bij. “Wat er ook gebeurt, zorg dat je niet te snel kinderen krijgt”, zei ze. “En zorg, dat je je school afmaakt. Dat is een garantie voor je leven”. Toen we ongesteld raakten, moesten we direct naar de dokter voor de pil. “Maar ik heb geeneens een vriendje”, protesteerde ik, maar dat maakte haar niet uit. “Het hoeft geen vriendje te zijn, zwanger ben je zo”, vond ze.

Vriendjes en ik, dat was het niet. Ik vond jongens een beetje eng. Kon wel met ze geinen, maar als ze te dichtbij kwamen, was ik weg. Volgens Eva kon ik er aan elke vinger 1 krijgen, ik zag dat anders. Toen ik eindelijk zo ver was, dat ik me door Ruud liet zoenen, en hij onder het zoenen opdringerig over mijn borsten begon te wrijven, haakte ik direct af. Het was in die tijd dat Eva ineens stralend thuiskwam en zei: “Ik heb het gedaan!”, en op mijn vragende gezicht :”Ik heb geneukt. Met Ed”. Vanaf dat moment had ze verschillende vriendjes, maar de juiste zat er niet tussen. En met de seks niets bijzonders. En toen kwam ze dus thuis, die donderdag. Schitterende ogen, één grote glimlach. “Je raad het nooit! Ik heb me een seks gehad”. “Met wie? Bram? Daar had je een oogje op”. “Nee, die lul liet me staan. Het was met….Hans”.

“Ken ik die? Zit hij bij ons op school? Die naam heb ik nog niet eerder gehoord”. “Je ziet hem drie keer in de week”. Ik puzzelde, maar kwam er niet uit. Tot ze tenslotte zei: “Meneer Bartels. Hans Bartels van Duits”. “Meen je niet”. Ik was flabbergasted. En wilde alles weten. Ze was zo enthousiast, maar vond het vooralsnog geen goed plan het met moeder te delen. “Nicky, seks kan zo geweldig zijn, het wordt tijd dat jij….”. “Je weet, wat ik daarvan vind, Eef. No way”. Maar zij wilde graag nog eens een afspraak met hem, en zo verzonnen we het plan, dat ik seksueel gefrustreerd zou zijn en daarom eens wilde toekijken. En dat klopte wel een beetje.

En nu staan we op zijn stoep. Ik heb mijn joggingpak aangedaan. Voelt als een soort boerka. Ik wil er alleen voor zorgen, dat Eef een goede tijd heeft. Verder blijf ik erbuiten. De deur gaat open. Meneer Bartels is verbaasd, maar heel vriendelijk. Hij laat ons binnen, geeft wat te drinken. Ik vind, dat hij een beetje loert naar mijn zus. Ik zie, dat hij onder haar jurk kijkt, en ik maak er een opmerking over. Die wordt genegeerd. In plaats daarvan laat ze zich op de knieën voor hem vallen, en nodigt mij ook uit. Ik zie een geweldige bobbel, ze trekt zijn onderbroek met een ruk naar beneden. Een indrukwekkende paal valt naar buiten. Daar moet ik toch even van slikken. Eva ook. Ze neemt het gevaarte in haar mond en wenkt me. Ook ik neem een bite. Wow, die mag er zijn. Ze duwt hem achterover, en samen trekken we zijn broek uit.

Nu wordt het bal voortgezet in zijn slaapkamer. Het bed mag er wezen, ze ontdoen zich van kleding en ik volg geboeid de likpartij die volgt. Ik voel me opgewonden worden, en steek mijn hand onder de band van mijn joggingbroek. Ik wrijf over mijn kutje. “Ow”, zeg ik, maar dat valt in het niet bij wat zich nu op het bed afspeelt. Het likken is afgelopen. Hij beklimt haar, die enorme lul verdwijnt in haar en ik kan zien, dat ze intens geniet. Ze komen beiden klaar, vallen innig tevreden in elkaars armen. Ik ben niet tevreden. Met een plof val ik naast hen op het bed. “Nu ik”, hoor ik mezelf zeggen. Ze kijken verbaasd. “Wat wil je, Nicole?”, vraagt Hans. “Net zo lekker klaarkomen als jullie net”, zeg ik dapper. “En jullie moeten erbij helpen. Even kijken ze elkaar vragend aan. Dan knikt Hans. “Oké, meisje, als dat is wat je wil, gaan wij ons best doen”.

Eva kijkt een beetje ontdaan. Dit hadden we niet gepland. Maar ik voel de jeuk, en ik wil het niet weer zelf doen. Hans pakt de zijkanten van mijn sweater. Ik doe mijn armen in de lucht en hij trekt hem over me heen. Ik zit nu in een dun, wit hemdje, dat mijn navel vrijlaat. Een beha draag ik niet. Dat is niet nodig, mijn borsten zijn klein, een frustratie. Maar Hans schijnt het platte hemdje wel mooi te vinden. Hij aait over mijn blote buik, heel voorzichtig. Ik voel de haartjes overeind komen. Ik ril. Zijn handen gaan hoger, over mijn hemd. Hij bereikt mijn tepels en hij masseert ze met één vinger, over het hemd heen. Ik wil eigenlijk, dat hij onder het hemd toegrijpt, maar ik zeg niets. Er trekt een tintel door mijn lijf, een zalig gevoel. Ik ruik zijn after shave, Paco of zoiets gok ik.

Zijn vingers staken hun spel, maar het wordt overgenomen door Eva. Haar mond zoekt mijn borsten, ook al door het hemd heen. Als ze ze vindt zuigt ze, ik voel mezelf opzwellen, ik kijk naar beneden en zie het blonde hoofd van mijn zus, liefkozend gaat haar tong langs mijn nippeltje. Het voelt heerlijk. Maar ook lager is iets aan de hand. Hans heeft mijn sokken uitgedaan. Hij liefkoost mijn voeten, blaast er hete adem langs, likt ze. Als hij de onderkant verkent moet ik lachen. Kittelen en ik zijn geen vrienden. Hij trekt nu mijn joggingbroek uit. Gewillig til ik mijn billen op om het hem makkelijk te maken. Nu lig ik in mijn boxer, een zwarte Sloggi. Nooit eerder lag ik zo te kijk voor een man. “Nu gaat hij mijn broekje uittrekken, hij zal wel even likken en dan gaat het gebeuren”, denk ik. Maar nee. Hij streelt mijn benen, van onderen naar boven. De binnenkant van mijn dijen krijgt extra aandacht. Maar hij stopt bij de pijpjes.

“Ga nou verder, grijp me iets hoger. Zie je niet hoe heet ik sta?”, denk ik. Eva masseert nu mijn borsten met zacht knijpende beweginkjes, haar handen zijn een soort graafmachine. Lekker maar ik wil meer. “Meer”, zeg ik. Ik verstar. Ik voel een hand in de pijp van mijn Sloggi. Ik voel een vinger zoekend over mijn kut strijken. Ik verstar. Ik wil dit niet, maar ik wil het wel. De vinger zoekt en vindt. Nat ben ik genoeg, ik lik over mijn lippen. Als er zachtjes over mijn klitje gewreven wordt, duw ik mijn bekken naar boven, naar die plagende hand. Die wacht niet verder, hij zet iets meer druk. Meer is niet nodig. Ik was al zo heet van wat ik net gezien had, die vinger duwt me over de rand. “Jaaaaaa,”, brul ik. Ze moeten het drie huizen verder gehoord hebben, maar ik kan en wil het niet stoppen. Het orgasme komt over me als…als… weet ik het. Ik rol met mijn hoofd over het kussen, mijn ogen draaien in hun kassen. Als ik ze weer open doe buigt Eva zich over me heen. “Lieverdje toch”, zegt ze, en ze geeft me een innige zoen.
Als we weer aangekleed zijn zegt Hans ineens. “Ik heb overmorgen een nacht Efteling hotel geboekt. Gaan jullie mee?’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12523 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Duitse les”

  1. Prachtig hoe Hans meegaat in het spel van de 2 zusjes, eerst Eva uitgebreid verwent en haar neukt terwijl Nicole toekijkt en als deze een eerste stap durft te zetten haar samen met Eva een geweldig orgasme bezorgd.

    Benieuwd hoe ver ze in de Efteling gaan vorderen in de seksuele ontdekkingstocht van Nicole

Plaats een reactie