BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dikke slet 3

In de vorige afleveringen heb ik kennisgemaakt met Rian mijn dikke buurvrouw. Ze blijkt veel behoefte te hebben aan seks en is tegelijkertijd ook nog eens onderdanig en doet alles voor me. Ze is nu mijn eigendom en ik kan haar gebruiken voor alles wat ik maar wil.

Een paar dagen nadat ze op het parkeerterrein goed doorgeneukt was werkte ik weer thuis en stuurde ik een app naar mijn dikke slet. Want ik was niet helemaal gerust op de buurman die de vorige keer was langs gelopen. Ik wilde er voor zorgen dat hij niks ging zeggen. Dus had ik hem gebeld of hij zin had in iets lekkers die middag zo rond 14:30 uur.. Dat het een andere lekkernij was dan gewoonlijk had ik er maar niet bij gezegd. Ik appte dat de dikke slet om 2 uur er moest zijn. Ze mocht geen lingerie dragen. Ze moest van mij een kort rokje en een te kleine blouse aan.

Dus klokslag 14 uur ging de bel. Ik liet haar binnen en vertelde dat de buurman zo langs zou komen. Ik legde uit dat de beste manier om hem niks te laten zeggen een neukpartij zou zijn. En ik zou dan foto’s of een filmpje maken. Ze werd al geil toen ik het er over had. Daarom liet ik haar, tot hij zou komen, maar lekker aan mijn lul zuigen. Dat deed ze maar wat graag natuurlijk. Ik liet haar zo plaats nemen naast me op de bank dat ik makkelijk bij haar vette kont zou kunnen komen. Ik trok haar rokje omhoog en begon haar eens lekker op haar billen te spanken. Die waren dan ook binnen de kortste keren lekker rood. En intussen nam ze mijn lul steeds dieper in haar mondje en probeerde hem in haar keel te krijgen. Jammer genoeg werd er toen gebeld. Het zou de buurman wel zijn.

Ik stuurde Rina naar de keuken en zei haar koffie te zetten. En als ik riep moest ze die brengen en moest ze te veel knoopjes los hebben van haar blouse en haar rokje zo hoog mogelijk opgetrokken. Hij moest in feite direct haar geile kut, kont en tieten kunnen zien. Verder moest ze alles aan mij overlaten. Ik ging naar voren en opende de deur. De buurman kwam binnen en zei dat dit een onverwachte uitnodiging was. Ik vroeg hoe het met hem ging en hij vertelde dat het best goed ging. En, zoals dat vaker gebeurd bij mannen, vertelde hij al snel dat hij een paar dagen geleden die dikke vrouw, Rina, had zien lopen in een heel dun japonnetje. Daar was hij speciaal heel geil van geworden. Hij vertelde dat hij die dikke wel eens een keer zou willen neuken. Ik lachte eens en riep toen naar de keuken dat er koffie mocht komen. Hij keek me een beetje vreemd aan en vroeg of er nog iemand was dan? Hij viel bijna van de bank af toen hij zag dat het Rina was. Ze zag er echt hoerig uit. Ze schonk koffie in voor hem en daarbij boog ze zover voorover dat haar tieten gewoon bijna uit haar blouse vielen. Hij keek zijn ogen uit. Daarna liep ze een beetje om en goot koffie in voor mij. Toen ze daarbij voorover boog keek hij van dichtbij recht tussen haar billen en naar haar kut. En toen zei ik dat het lekkers dat ik beloofd had recht voor hem stond. Hij keek me even aarzelend aan maar Rina stak haar kont nog verder naar hem toe en toen stak hij zijn hand uit. Hij pakte haar direct vol bij haar kut en wreef er eens lekker over.

Rina draaide zich om en zakte direct op haar knieën. Ze dook bijna naar het kruis van de buurman en opende snel zijn broek. Voor de vorm protesteerde hij nog een beetje dat dit toch niet kon en dat hij getrouwd was, maar daar trok Rina zich niks van aan. Ze trok zijn broek en zijn onderbroek naar beneden en had al snel zijn lul gevonden. Niet dat ze die kon missen, want hij bleek een mooi exemplaar tussen zijn benen te hebben. Ze pakte hem snel vast en begon te trekken. En binnen no time stond hij recht overeind. Ze keek er eens naar en zag dat ik intussen aan het filmen was. Ze vroeg aan hem “En Jan (want zo heet hij) wat wil je dat ik met je lul doe” en hij kreunde en zei “zuig hem leeg slet, zuig hem leeg”. Dat liet Rina zich geen twee keer zeggen en ze dook er bijna op. Ze nam hem direct helemaal in haar mond en ging met lange halen op en neer. En intussen kneedde ze zijn ballen. Ik filmde alles zonder dat hij het in de gaten had. Vooral zijn gezicht bracht ik daarbij goed in beeld. Maar Rina zette ik maar half er op zodat ze bijna niet herkenbaar was. Zijn eigen vrouw was veel slanker en had een mager gezichtje. Dus het zou heel duidelijk zijn op het filmpje dat dit niet zijn eigen vrouw was. Intussen was hij al aardig warm gelopen en stootte regelmatig omhoog in de mond van Rina. En toen spoot hij haar mond helemaal vol. Hij kreunde alles bij elkaar en bleef maar schokken. Blijkbaar was hij al een tijdje niet klaar gekomen. En Rina slikte gewoon alles in. Maar het laatste beetje liet ze in haar mond. Ze trok terug en opende haar mond. Ze liet mij filmen dat ze met haar tong door het zaad roerde en slikte toen het laatste beetje in.

Ik stopte mijn opname en keek toen naar Jan. Hij keek nog steeds een beetje wazig maar werd al snel weer helder. Ik wees op zijn koffie en vroeg of hij die nog op wilde drinken of dat hij verse koffie wilde. Hij lachte eens en zei dat hij zo elke dag wel koffie wilde. En hij pakte gewoon zijn kopje op en dronk het leeg. Toen zei hij dat hij nog wel een kopje wilde. En ik stuurde Rina naar de keuken “Vooruit dikke slet, nog een keer verse koffie”. En ze liep met haar dikke kont draaiend snel naar de keuken. Jan draaide zich naar me toe en vroeg waar hij dit aan verdiend had. Ik vertelde dat ik niet het risico wilde lopen dat hij vertelde dat de dikke slet bijna in haar nakie naar mij toegelopen was. En dit was de beste manier. En toen liet ik hem het filmpje zien. Ik zei dat dat een garantie was voor Rina en mij dat hij niks zou vertellen. Toen begon hij te lachen en zei dat hij dat zeker niet zou doen. Maar hij wilde wel graag af en toe meedoen als wij dat ook wilden. En toen zei hij iets wat voor mij nog verrassender was “En mijn vrouw waarschijnlijk ook”. Toen ik hem verbaasd aankeek vertelde hij dat ze al sinds jaren regelmatig naar een parenclub gingen en dat ze al eens een keer gezegd had dat ze mij wel zag zitten. En zei hij, ze is onderdanig en doet alles wat ik wil. Wacht zei hij “ik bel haar dat ze nu moet komen en dat ze alleen een dun jurkje aan mag.” Hij zei dat ze dan voor mij was als hij Rina mocht neuken in al haar gaatjes. Rina stond intussen mee te luisteren en toen ik haar aankeek knikte ze ijverig van ja.

Even later werd er gebeld en toen ik de deur opende stond Janneke voor me in een niemendalletje waar ik inderdaad gewoon doorheen keek. Ze zag er adembenemend lekker uit. Ik liet haar binnen en toen de deur dicht was zei ik haar “op je knieën slet en pijp me”. Ze schrok maar zag binnen in de kamer Jan zitten die ja knikte. Dus ze trok haar jurkje uit en was nu helemaal naakt. Ze had mooie tieten die nog steeds recht naar voren priemden. Een kaal kutje en zag er gewoon uit om op te vreten. Ze ging op haar knietjes en maakte mijn broek open. En direct nam ze mijn intussen keiharde lul tussen haar lippen en gleed er zo diep mogelijk overheen. En dat was echt diep. Ze nam hem tot in haar keeltje zodat ik een bobbel zag iedere keer als ik er in schoot. Ik kon dat zo nooit lang volhouden en gaf haar een teken om te stoppen. Ik liep samen met haar naar binnen en kleedde me nu ook helemaal uit. Ik ging op de bank zitten naast Ja en zei haar verder te gaan met pijpen. De dikke slet was intussen ook helemaal naakt en ook Jan had zich uitgekleed. De dikke ging nu bij Jan zitten aan zijn voeten en keek met grote ogen naar de pijpkunsten van Janneke. Ik kon net bij de tieten van Janneke en pakte de beide tepels eens lekker stevig vast. Ze kreunde even van de pijn maar liet het gewoon gebeuren. Ook toen ik ze eens stevig omdraaide kreunde ze maar ook dit vond ze prima. Jan keek lachend toe hoe zijn sletje mij pijpte. En hij zei tegen de dikke slet “Pijp mij ook eens zo diep dikke slet”. Rina keek me aan en ik knikte. Dus ging ze met haar dikke kont naar achter zitten en begon Jan te pijpen. Maar ze kreeg hem niet direct tot in haar keeltje. Ze kokte behoorlijk maar ze zette wel door. En dat was voor mij zo’n lekker gezicht dat ik spontaan begon te spuiten. Ik trok mijn lul een eind terug zodat ik in de mond van Janneke spoot. De slet kreeg een hele mond vol. Ik zei haar nog niet door te slikken en had intussen mijn camera aangezet. Dus ik filmde haar terwijl ik haar mond volspoot. Ze keek met grote ogen naar me en bleef me aankijken. Toen ik uitgespoten was liet ze mijn lul uit haar mond schieten en opende ze haar mond voor me. Ze zag er heel geil uit op dat moment. Ik zei haar door te slikken en niets over te laten. Dat deed ze genietend en liet me toen haar open mond filmen. En op hetzelfde moment hoorde ik naast me een soort gebrul en spoot Jan voor de 2e keer zijn zaad in de mond van mijn dikke slet. En ook nu slikte ze alles door.

Toen Jan en ik even later een beetje bijgekomen waren vertelde hij aan Janneke dat ze vanaf nu ook mijn slet mocht zijn. Samen met Rina moesten zij altijd tot onze beschikking zijn. Ik zei dat ik dan hetzelfde contract af wilde sluiten met Jan en Janneke als met Rina. En, nadat ze het gelezen hadden, ondertekenden ze allebei. Dat betekende dat ik vanaf dat moment de eigenaar was van 3 personen waarvan 2 sletten. Tot mijn grote verrassing zei Jan toen dat hij ook bi was en dat hij graag geneukt werd door mannen. Ik mocht hem dus ook uitlenen aan andere mannen zoals ik dat al eens gedaan had met Rina. Overal en voor iedereen. Maar, net als bij Rina, wel safe. Maar als ik wilde mocht ik hem bare neuken. Dan wilde hij mijn derde slet zijn als hij maar met de beide andere sletten ook mocht neuken en boven hun zou staan. Dat klonk me als muziek in mijn oren en ik zat al te bedenken hoe ik gebruik kon maken van deze sletten om in de toekomst nog andere goede zaken te kunnen doen. Net toen ik lekker weer een stijve begon te krijgen kreeg ik een telefoontje van het werk. Ik nam op en het was mijn baas die me de volgende morgen even wilde spreken. Want er was een berg werk binnengekomen en daarover wilde hij het even hebben. Ik zei uiteraard dat dat goed was en maakte een afspraak. Ik was heel benieuwd wat hij wilde en hoe ik daarbij kon helpen. Toen dacht ik er ineens aan dat hij zelf een dikke vrouw had een beetje zoals Rina. En volgens mij was hij ook gek op haar. Maar volgens mij kwam hij wel tekort thuis. Dus misschien kon ik hem wel zo gek krijgen dat hij Rina een beurt gaf terwijl ik hem filmde.

Dus de dag er op ging ik naar het werk en waar ik op gehoopt had, ik werd benoemd tot teamleider voor een aantal grote projecten. En ik mocht daar de mensen ook voor aannemen. Maximaal 3 zou genoeg moeten zijn. Dus we maakten een aantal afspraken en ik zou bij mijn huis een eigen kantoor laten bouwen zodat we daar konden werken. Op die manier kreeg ik nog meer mogelijkheden om ook lekker geil bezig te zijn. En net toen ik daar over dacht kwam zijn vrouw, Leonie, binnen. Ze was inderdaad dik en leek in veel opzichten op Rina. Ze gaf Pieter (mijn baas) een stevige kus en ik zag dat hij even lekker langs haar dikke billen streek. Ze zag dat ik het gezien had en lachte even en gaf me een knipoog. Ik knipoogde terug en toen ging ze bij ons zitten aan mijn kant van de tafel. Want zei Pieter “Ik zou graag willen dat je Leonie mee laat helpen met het opzetten van de organisatie”. “Daar is ze heel goed in”. Ik keek Leonie aan en zei dat ik het leuk zou vinden om met haar samen te werken. Ze lachte even en toen voelde ik haar been tegen dat van mij drukken. Ze zat met haar benen wijdbeens naast me en daardoor was haar rok helemaal opgetrokken tot aan haar kruis. Ik keek zo tegen haar slip aan. Ze zag dat ik keek en schoof nog een beetje zodat er nog meer te zien was. Ze had een natte plek in haar kruis. En terwijl we zo wat zakelijke beslommeringen bespraken keek ik af en toen en zag ik haar dikke schaamlippen aftekenen. En toen voelde ik ook haar hand over mijn kruis gaan. Ze was me gewoon geil aan het maken. Dus ik zei dat we misschien direct naar mijn huis konden gaan om de zaak ter plaatse eens te bekijken en een plan opstellen. Pieter en Leonie vonden dat een goed idee en zo reed ik even later met Leonie achter me naar huis.

Daar aangekomen bleek mijn vrouw net thuis te zijn en ik vertelde haar wat er ging gebeuren en ze vond het schitterend. Vooral ook omdat haar baas had gevraagd of ze meer op kantoor wilde werken. Dus zou zij ook meer weg zijn. Ze moest nu ook weer terug want ze had vanavond nog een vergadering. Ze had voor eten gezorgd en liet Leonie en mij dus samen achter. Ik keek haar na en toen voelde ik plotseling de tieten van Leonie in mijn rug prikken. En haar hand ging naar mijn kruis. Ze was echt bloedgeil en ik vroeg haar hoe dat zo kwam? En toen vertelde ze me dat ze al lang een oogje op me had. En haar man wist dat en vond het goed als dat me nog een beetje meer zou binden aan het bedrijf. Ze zei “we houden van elkaar maar laten elkaar vrij om te doen wat we geil en lekker vinden”. Toen ik dat hoorde aarzelde ik ook niet meer en zei dat ik wel dominant was. MMMmmmmmm zei ze en vervolgens zei ik haar zichzelf uit te kleden. En ik had mijn camera al weer aangezet. Ik nam de hele striptease op. Ze had inderdaad grote tieten. En een dikke buik. Maar geen vetrollen. Haar kut was helemaal kaal geschoren en had dikke grote lippen die al blonken van het geil. En toen ik haar zei om zich om te draaien zag ik een geweldige dikke kont die echt ver naar achteren uitstak. Ik duwde haar naar de eettafel en liet haar daar overheen buigen. Ze deed dat heel bereidwillig. Ik kleedde me daarop uit en ging achter haar staan. Ik duwde haar billen uit elkaar en filmde haar kontgat en daaronder haar vette geile kut. En toen ik mijn lul tussen haar lippen liet glijden filmde ik dat hij er zachtjes ingleed. Daarna zei ik haar met haar gezicht naar mij zo ver als ze kon om te draaien zodat ik haar kon filmen in haar gezicht. En nadat ik enkele keren diep in haar had gestoten ging ik omhoog met de camera en filmde ik haar van genot vertrokken gezicht. Telkens als ik diep in haar stootte zag ik haar ogen even dichtknijpen. Even later ging ik met mijn duim naar haar kringspier. En ik merkte dat die er gemakkelijk ingleed. Ik haalde mijn lul nu uit haar kut en zette die tegen haar poepgat. En net als eerder filmde ik nu dat mijn lul diep in haar poepgat gleed. Ze kon me heel makkelijk hebben en ik begon nu flink door te neuken. Intussen merkte ik dat ze zelf haar kut vingerde en bijna klaarkwam. Ik stootte dus nu keihard en zo diep mogelijk toe en filmde daarop ook weer haar gezicht. En net op het moment dat ik daar mee bezig was kwam ze klaar. Ze riep “ik kommmmmmmmm neuk me diep in mijn kont, jaaaahhhhhh nu, ik kom” en ik zag en voelde gewoon dat ze er was. Ze trilde en ik voelde nu ook dat ze met haar kontspieren mijn lul masseerde. En dat was genoeg voor me om ook haar kont vol te spuiten. En ook dat filmde ik. Mijn lul die diep in haar pulseerde en mijn zaad in haar vette kont spoot. Nadat ik een beetje was bijgekomen trok ik mijn lul terug en filmde het zaad dat uit haar kontgat liep. En vandaar weer naar haar gezicht.
Toen ook Leonie een beetje bijgekomen was zei ze dat ze dit vaker wilde. En daar had ik natuurlijk geen bezwaar tegen. Ik sprak af dat we binnenkort verder zouden gaan. Ik vroeg me alleen af hoe dat moest met mijn andere dikke slet en met Jan en Janneke. Maar dat komt beslist wel goed allemaal.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 11474 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Dikke slet 3”

  1. Heerlijk verhaal…ik hoop dat de mannen ook nog elkaar lullen gaan zuigen …ben zo dol op om een lul klaar te zuigen….ik zit nu al met mijn lul te spelen…ga zo door

Plaats een reactie