BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Voetje vrijen

Op die zonnige dag, een jaar of zes geleden, stond er veel te veel wind om de tent goed op te zetten. Als dat twee weken gaat duren wordt het een stormachtige vakantie. De kinderen zijn gelukkig aan het rondkijken op de camping, zodat we ons volledig kunnen concentreren op het gevecht met tent in de wind. Natuurlijk start je altijd volkomen ontspannen aan zo’n klus, na 16 uur autorijden. Op het moment dat ik me met het zweet op mijn rug tot het uiterste uit strek om de tent te controleren – en ook nog twee scheerlijnen in mijn mond heb – besluit onze camping buurvrouw dat het een prima moment is om kennis te maken. Mijn j, aardig als altijd laat gelijk alles vallen om dit vriendelijke gebaar niet af te slaan. Ondanks de scheerlijnen in mijn mond weet ik nog verrassend duidelijk ‘NIET NU’ te sissen. De eerste kennismaking met k was een feit. Niet perse een goed begin, nochtans gedenkwaardig.
Na die dag ging de wind liggen. Het was precies zoals je van een vakantie in Frankrijk verwacht: warm en een beetje rommelig. Heerlijk. De kinderen maken vriendjes, wij maken kennis met de buren. De overbuurman maakt de indruk een fanatieke karate kid op leeftijd te zijn. Rechts van ons k, haar man en kinderen. De kinderen waren in dezelfde leeftijd als onze jongste en dat klikte goed. Het was mij al opgevallen dat hun moeder een mooie vrouw is om te zien. Lang, slank, mooie ogen en mooie krullen.
Aan de rand van het zwembad kwamen we elkaar weer tegen. Leuke open vriendelijke gesprekken in zwemkleding over werk, kinderen, sporten en het leven. Er was sprake van warm open contact, hele kleine flirtjes waren waarneembaar. Je boeide mij, ik wilde meer over jou weten. Maar ik wist niets over je, behalve jouw voornaam. Ik ving van een van de kinderen de achternaam op, die ik niet goed verstond – bleek later. Nog steeds sta je onder die foute naam in mijn telefoon.
Een paar dagen waren we samen in gesprek langs de rand van het zwembad. Je vertelde dat je wel eens tijd voor jezelf nodig had. Gewoon een dag of een weekend er uit zijn…
Dit was dé trigger voor mij. ‘Ja! Ik ook…’, was mijn antwoord. Ik vertel er niet graag over (dat was niet waar), maar ik houd van swingdingen (dat was wel waar). En daar rolde het balletje, hier begon het verhaal echt. Als bij de Bolero van Ravel begon vanaf hier de muziek aan te zwellen. De volgende grote stap was het uitwisselen van digitale berichten. Je gaf mij jouw emailadres en op zaterdag 5 augustus om 15:57 stuurde ik deze email:
“Welkom Backstage K, mooie buurvrouw.

Waar ik je in mee kan nemen is iets wat je voor jezelf moet doen, een stukje onversneden egoïsme. Zonder dat het jouw echte leven raakt of beschadigd. Een vrouw die een boefje is, die iets voor zichzelf wil, dat is waar ik werkelijk van houd. Onderstaand verhaal heb ik begin januari beleefd, dan heb je een indruk van wie ik ben, wat ik beleef.

Ik vind het zeer leuk dat je ook van meisjes houd. Het lijkt mij zeer opwindend om eens met jou en een andere dame een trio te doen, met kristal. Ik weet zeker dat dat een zeer intense – zeer geile ontmoeting wordt… maar een rustigere start kan ook. Ik heb de hele nacht over jou gefantaseerd.

Dit is het verhaal (lees mrfout / plain vanilla), laat mij weten wat je vind…

B
4 your eyes only”

Dit was een heel spannend moment, rondlopend op mijn slippers over de camping. Steelse blikken werpend op de tent naast ons, waar driftig Yahtzee wordt gespeeld. Binnen een uur was er een antwoord:
“Mijnheer B, uitdagende buurman,

Ik zat net met muziek op mijn oren toen jouw spannende mail binnenkwam. Een heerlijk, geil avontuur. Ben ik ooit die vrouw? Wie weet.

Ik had niet kunnen denken dat deze vakantie, waarin ik me allesbehalve sexy voel, zo zonder mijn lingerie, hakken, make-up, zo opwindend zou worden. Naast mijn recent verkregen vrijbrief (leuke woordspeling overigens) om weer met vrouwen sex te mogen hebben, is mijn man overgehaald om eens naar een club te gaan om op zoek te gaan naar een vrouw die met ons mee wil doen en ontmoet ik een man die iets in mij wakker schudt waar ik lang niet meer zo intens naar verlangde. Zeker wel over fantaseerde, graag naar keek, maar nooit gedacht dat een eventuele mogelijkheid zo dichtbij zou komen.

Met 1 van mijn vorige partners heb ik een heel creatief sexleven gehad. Alles kon, alles mocht, we probeerden, vonden het geil, soms vonden het niks. Geweldig sexy en spannend vond ik dat. Zo voelt het nu ook; stout, spannend, sexy.
Jij bent wel al 10 stappen verder. Jouw ervaringen zijn kleurrijk, actueel en heftig. Ik ben heus niet onschuldig, zeker niet met mijn fantasieën, maar mijn ervaringen in de realiteit zijn heel wat beperkter. Kan ik JOU bijbenen? WIL ik jou bijbenen? Zal ik betrapt worden? Grensverleggend is leuk, maar herken jij de mijne als die nog veel ‘onschuldiger’ zijn? Is dit dat juist wat jou opwindt? Of moet ik niet te veel overdenken en mij (letterlijk) overgeven aan wat ongetwijfeld een supergeile ervaring zou zijn? Vannacht ben ik in ieder geval heerlijk klaargekomen fantaserend over wat jij met mij deed, terwijl ik gebonden was in een houding waarmee ik niets anders dan beschikbaar kon zijn voor jou.

Laten we dit lijntje open houden?”

Tijdens deze vakantie kwamen we niet verder dan onwaarschijnlijk sensueel voetje vrijen. In die aanraking zat de belofte.

Enkele weken later liep je mijn hotelkamer binnen, zenuwachtig als wat. Je kwam vertellen dat het toch niet zo’n goed idee was. Je wilde mij bedanken voor de opbouwende spanning. Een half uur later lagen we in bed, was ik in jou, maakte je mee waar je niet eens van had durven dromen. Intens geile seks waarbij echt alles mogelijk is. Als een duracell konijntje in de Arnhemse cinema, Fun, Cap, Party en Maison de l’Amour, squirt kampioen. Je kan ongelofelijk goed zoenen. Niets te gek als we samen waren. Mijn geliefde, mijn kers.

x

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10340 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Voetje vrijen”

Plaats een reactie