BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dippen in de winter

Skinny dippen met JeleenMisschien ken je het verschijnsel. Dippen. In de winter het ijskoude water in gaan. Het zou geweldig zijn voor je lichaam en geest. Peter dipte twee keer per week. Deze keer had hij een recreatieplas nabij Apeldoorn uitgekozen. Het waren drukke dagen geweest en hij kon de kick wel weer gebruiken. “Even een refresh en een reset.” had hij thuis tegen zijn vrouw gezegd. Zij vond het niets dat dippen en ging dus ook niet mee. Het was een winterse, zonnige dag met wat wind, perfect om te zwemmen.

Hij reed de parking op. Er stond een campertje. Eigenlijk stonden er altijd wel auto’s meestal van wandelaars, hond uitlaters of sporters. Hij stapte uit en wandelde over de parking heen en weer om de koude op zijn lichaam te laten inwerken. Deed vijfentwintig push-ups en hij stond weer op. Hij gooide de kofferbak van zijn Astra open en trok zijn jack en trui uit. De deur van de camper ging open. Een vrouw, begin veertig stapte uit. Haar benen waren bloot en ze bedekte haar body met een omslagdoek. Ze keek hem aan. “Ga jij ook dippen?” Hij knikte van ja. “Hoi, ik heet Jeleen. Vind je leuk om samen te dippen? Ik ben een paar weken niet geweest en kon voor vandaag geen mededipper vinden.”

Ze had met een zwaar zuidelijk accent. Brabants en misschien wel Limburgs. Ze was lang voor een vrouw, bijna net zo lang als hij. Ze had een mooie gezicht, helderblauwe ogen, een sexy stompe neus, stevige volle lippen, Haar donkere, koper kleurige haar waaide zachtjes om haar hoofd. Als hij zijn droomvrouw moest beschrijven kwam een vrouw zoals Jeleen er dicht bij. “Kom, dan gaan we er samen een mooie ervaring van maken.” Zei hij. “Ik heb na de dip eventueel warme chocomel in mijn camper.” Hij lachte. “DEAL!”

Ze liepen naar de waterkant. Bij een picknick tafel legde hij zijn handdoek neer en begon zich uit te kleden. Met een schuin oog keek hij naar Jeleen. Ze deed haar slippertjes uit en legde de omslag doek op de tafel. *Kohlere… wat een mooi lijf. Helemaal compleet. Mooie tieten en een lekkere kont, stevige dijen.* Dacht hij bij zich zelf. Na zijn slippers en trui volgde zijn joggingbroek. Ze had zich bijgedraaid en bekeek hem. Haar handen in haar flanken, trots haar borsten vooruit en haar benen iets geopend. Hij keek naar haar en verontschuldigde zich. “Ik dip altijd naakt…” Ze grinnikte, “Ja en? Ik heb wel vaker een naakte man en een pik gezien.” Hij staarde naar de vrouw, In haar badpak zat een mooi iets mollig lijf verstopt. Hij liet zijn boxer zakken en gewoonte getrouw haalde zijn zijn hand langs zijn geslacht. “Ik houd mijn badpak aan hoor. Het wordt onze eerste keer samen.” Lachte ze.

Ze liepen het kleine strandje over en ze sjokten het water in. Jeleen ging zitten en keek toe hoe Peter zich met het water besprenkelde. Speels nam ze wat water en liet dat over haar borsten lopen die nog boven water waren. Toen liet Peter zich voorover vallen. Het water was ijskoud, het voelde heerlijk. “Kom, ga ook liggen. Het is heerlijk.” Jeleen twijfelde, hij spatte wat water haar kant op. Ze ging staan en liet zich achterover vallen. Ze brulde het uit. “KOUD!” kreunde ze toen ze weer boven kwam. “Kom, pak mijn hand dan lopen we een stukje door. Dit is een ondiepe landtong, daar,” hij knikte in de verte “wordt het dieper en kunnen we een paar slagen zwemmen.”

Ze pakte zijn hand en samen liepen ze de aangewezen kan op. Per stap verdween er telkens weer twintig centimeter onder water. Toen ze beiden tot hun hals in het water stonden keek hij haar aan. “Gaat het? Durf je die tien meter naar mij toe te zwemmen?” Ze knikte van ja. Peter ging liggen en zwom een stukje. Demonstratief ging hij staan, vanaf zijn knieën stak hij uit het water. Ze grinnikte. “Koud he!” en ze liet haar ogen op zijn geslonken geslacht rusten. Peter wist even niet hoe te reageren. Ze zwom zijn kant op en ging staan. “Mag ik je bedanken?” Ik heb nog nooit gezwommen in dit koude water. Ze deed een laatste stap en sloeg haar armen om hem heen en duwde haar lichaam tegen ham aan. Hij was nog nooit geknuffeld door een andere vrouw dan zijn echtgenote terwijl hij naakt was. Verbeelde hij het zich of duwde ze haar kruis tegen zijn geslacht.

Hij spande zijn armen en legde deze om haar heen. Weer voelde hij haar schaamstreek langs zijn koude geslacht wrijven. Ze stonden zo minstens een halve minuut en hoe voelde weer leven in zijn kruis komen. Hij liet zijn armen zakken naar haar stevige kont. “Ik dacht dat je niet durfde…” zei ze zacht. Ze waden terug naar de picknick tafel. Peter was verward. Deze vrouw wond hem op, op een manier die hij niet kende.

“Zullen we elkaar afdrogen?” vroeg ze. Peter was zich bewust van het feit dat hij hier al eens buren had gezien. Dit zou niet goed komen. Hij weerde af. “Kom je van hier?” vroeg ze. Hij knikte van ja. “Bang dat je bekenden tegenkomt.” Weer knikte hij van ja. Kom gebaarde ze. Jeleen sloeg de omslag doek om, Peter schoot de jogging broek aan en worstelde met zijn trui. “Hoeft niet, je hebt een mooi lijf en zo moet hij toch weer uit om je af te drogen.” Hij pakte de rest van tafel en liep achter haar aan en bekeek haar kont. *Tis echt een lekker wijf!* Dacht hij weer. *Waar ben ik mee bezig? Een onbekende vrouw die haar poes langs zijn kruis schuurt terwijl hij naakt is.*

Ze opende de deur van haar camper. Hij keek schielijk om zich heen. Niemand te zijn. Gehaast stapte hij achter haar aan de warme camper in.

Ze liet er geen gras over groeien en trok de rolgordijntjes dicht. Hij stond daar maar naar haar te kijken. Ze pakt haar handdoek en gaf deze aan hem. In een floep en een zucht drukte ze haar badpak omlaag. “Wow…” kreunde hij zacht. Ze glimlachte tevreden. Zo’n reactie had ze als jaren niet meer gehoord.

“Weet hoe je je voelt, kijk mij aan, Peter.” De druppels liepen van haar als omlaag, over haar stevige borsten. Haar tepels waren klein en bijna zwart. “Je hebt een thuis. Maar bent gevangen in het moment.”
Hij zag hoe Jeleen haar borsten vastpakte en er zachtjes in kneep, haar hoofd ging omlaag en ze likte haar tepels. Zijn geslacht veerde in stapje op.

Ze keek hem aan en duwde het badpak verder omlaag. Een navelpiercing, dat had hij nog nooit gevoeld. Hij strekte zijn hand naar haar uit en streelde haar buik en duwde zachtjes tegen het kleine sieraad. “Wacht… Er is meer” zei ze zacht en ze duwde hat badpak over haar binnen naar haar heupen. *FUCK! Ze is kaal!* iets wat zijn vrouw weigerde. Ze ging op de rand van het bed zitten en opende haar benen voor hem. Met haar linker hand streelde ze haar schaamheuvel en opende haar lipjes. “Kijk, nog één.” Ze hield zichzelf open voor hem en keek hem aan. “Kom” zei ze en hield de handdoek voor hem omhoog. Peter deed een stapje naar voren. Terwijl hij tussen haar benen stond voelde hij haar warmte. Ze gaf hem haar handdoek en mompelde verleidelijk: “Droog mij af. Geef extra aandacht aan mijn borsten.”
Hij droogde haar af: woelde door haar koperkleurige haar, wreef over haar vochtige torso, kneedde haar borsten en streelde haar tepels. Ze pakte zijn gezicht en leidde deze naar maar tieten. “Nu mag jij bepalen… ga je weg of…” terwijl ze dat zei streelde ze zijn bovenbeen richting zijn stijve. Zijn lippen sloten om een keiharde en koude tepel. Zijn mond ging naar haar andere borst en haar hand gleed in de lengte over zijn geslacht. De handdoek ging tussen haar benen en hij depte haar kale heuveltje droog.

Jeleen fluisterde geil “Laat me je vasthouden.” Haar vuist sloot om zijn geslacht. Ze kusten en omhelsden elkaar. Hij liet de handdoek los en streelde haar kale heuvel. Met twee vingers spreidde hij haar schaamlippen. Ze was heet en zeik nat. Zijn vingers gingen omhoog en hij voelde haar tweede piercing. Ze kreunde toen hij haar daar streelde. “Ga liggen…” zij ze zacht en stond op. Hij spreidde haar handdoek uit op het bed en ging liggen. Ze kroop over zijn benen omhoog en nam zijn pik in haar mond. Peter kreunde. “Niet te luid anders kunnen ze het buiten horen.”

Ze kroop verder omhoog en besteeg hem als een amazone haar paard. Zijn bekken tegen het hare. Even wipte ze op en duwde zijn lul naar haar schede en ze liet zich pardoes zakken. De volle volle twintig centimeter van zijn stijve, kloppende lul volledig in haar op nemend. Ze perste haar lichaam omlaag om hem helemaal in haar kut te ontvangen. Ze voelde zijn eikel diep in haar tegen haar baarmoedermond. Ze spietste zichzelf vast op zijn harde geslacht. Ze keek hem aan. Toen wipte ze op en gleed van hem af. Ze draaide en ging weer zitten, nu met haar kont en rug naar hem toe. Ze liet zijn pik weer in haar glijden en leunde achterover, drukte haar billen in de onderbuik van éénmalige man en begon hem zachtjes te berijden. Zijn handen reikte om haar heen. Hij greep haar borsten vast. Groter en harder dan de tieten van zijn vrouw. Ze duwde zijn rechterhand omlaag naar haar poes. Hij voelde hoe zijn pik in en uit haar schoof en streelde haar clitje. Ze kreunde en begon hem steeds wilder te berijden. Haar kreunen werd luider en haar pompende bewegingen ruiger. Plots stopte ze en hij voelde hoe ze begon te trillen en haar schede trok samen. Zijn handen grepen haar borsten vast en kneep er zachtjes in. “Ja…. Jaaa…” kreunde ze. Hij voelde zijn orgamse aan stormen en kreunde. Na de eerste straal diep in haar geloosd te hebben wipte ze op en trok hem verder af. Zij zaad moest overal zijn. Zijn buik, haar onderlijf haar bovenbenen. Toen voelde hij vocht over zijn handen van haar bosten druipen. Ze rolde van ham af en kwam tegen hem aan liggen.

“Dat voelt verdomd heerlijk,” kreunde ze, “ Je vulde mijn kut met sperma en besproeide mij er mee tot mijn hals.” Hij lachte schaapachtig.
Nadat ze wat hadden gerust en geknuffeld droogden ze elkaars lichamen af. Hij genoot van haar prachtige borsten en zoende haar inning. Haar hand streelde zijn pik zachtjes. Tot deze weer hard begon te worden.

“Wil je mij weer of eerst de chokomel die ik je belooft heb.” Hij grinnikte. Doe me de chokomel maar. Daarna wil ik je opnieuw… ze ontnam hem de spraak door haar ene borst hard tegen zijn mond te persen.

Ze stond op en liep naar het keukentje. Hij genoot van de aanblik op haar kont. Toen ze bukte om de chokomel te pakken zag hij haar bloedrode en dikke schaamlippen. Hij rilde bij het idee dat hij die later weer zou voelen. Ze had het door en liet haar ene hand over haar lipjes gaan en perste een vinger in haar. Ze draaide zich naar hem toe en hield haar vinger voor hem. “Toe dan… lik me!”

Jeleen zette haar handen op het tafeltje en hij knielde tussen haar benen. Kusje hier, kusje daar, ze greep hem bij zijn haren en duwde zijn mond naar haar kut. “Lik me… proef mijn kut en jouw zaad, Sabbel op mijn piercing.” Dat laatste woord vervaagde in een lange kreun. Hij deed zijn best. Likken was iets waar zijn Liesbeth niets van moest hebben. Hij likte haar lippen en clit. Ze kreunde luid toen hij twee vingers in haar perste.

Ze duwde hem opzij en stapte langs hem heen en ging wijdbeens op het bed liggen. “Doorgaan!” Hij nam plaats tussen haar benen en bekeek haar terwijl hij weer twee vingers in haar liet glijden.
Ze genoot en terwijl hij voorover reikte om haar te zoenen voelde ze zijn pik op haar bovenbeen. Hij lekte voorvocht. Ze pakte zijn geslacht beet en trok hem traag af. Hij produceerde nog meer voorvocht. Hij kreunde… “Ik ben er bijna.” Hij hield zijn vingerde hand stil. Jeleen begon haar poes over zijn vingers te stoten. Hij hield haar flanken stevig vast terwijl hij klaar begon te komen. Zijn zaad in haar spoot door de lucht, over haar heupen en schaamheuvel. Even gleed hij weg in een droom. Hij had seks met een onbekende vrouw. Ze kuste hem en hield hem vast en voelde zijn vingers nog diep in haar. “Toe dan… naai me met jouw vingers. Laat me komen, ik wil het!” terwijl hij haar aankeek duwde hij twee vingers in haar poes. Ze kreunde en moedigde hem aan. “Stoot ze dieper, streel mijn clit met je handpalm.”

Hij neukte haar met zijn vingers, ze schreeuwde obsceniteiten, “Oh, neuk mijn kut, steek nog een vinger in mijn kut, VUL MIJ!”

Hij liet zijn vingers steeds harder en dieper in haar te keer gaan. Ze kreunde luid, en greep haar borsten vast, trok aan haar tepels. Nog een kreun en ze kwam woest, schuddend met haar hele lichaam. Haar schede trok samen om zijn vingers. Ze greep zijn pols en duwde zijn vingers maximaal in haar en hield zijn hand stil. Ze keek hem aan. Toen begon ze te squirten, haar poes spoot haar vocht over haar benen en deels over hem. Haar vrije hand ging om zijn hals en ze trok hem half op haar. Zoenend genoten ze van elkaar.

Toen zijn zaad en haar vocht begonnen af te koelen keerden ze terug naar waar ze waren. Peter bedankte haar en pakte de handdoek en droogde eerst haar af en daarna zich zelf. Zwijgend kleedde ze zich aan. Met een kus en een schielijke blik langs het rolgordijntje stapte hij uit de camper en reed hij weg, op weg naar huis.

Toen hij de A1 opdraaide voelde hij zich schuldig maar… zou hij haar ooit weer treffen?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 10898 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Dippen in de winter”

Plaats een reactie