BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Weerzien (4) – Weekendje weg (1)

Danique geniet van een weekendje wegIk stond in de keuken. Je kon nou eenmaal niet alleen van de liefde leven. Ik hield het gemakkelijk. Spaghetti bolognese, wel met de echte bolognesesaus. Ineens schoot me iets te binnen. “Danique?” Danique zat op de bank een beetje op haar smartphone te kijken. Ze keek op. “Ja?” “Ik heb een idee. Waarom gaan we er niet een weekendje tussenuit? Jij hebt nog tot dinsdag vrij, ik volgende week ook nog. Ik ken een leuk hotelletje in Vianden, in Luxemburg. Ooit nog een keer met je vader geweest, toen hij weer eens rust nodig had.” “Waarom niet?” antwoordde Danique. Ik draaide het vuur wat lager en pakte mijn smartphone. Ik scrolde door de telefoonnummers. Gevonden. ‘Chateau Vianden’. Ik tikte op ‘bel’. De Nederlandse eigenaar van het pension nam op in het Luxemburgs. En ja, hij had nog wel een kamer vrij. Morgen vanaf 12.00 konden we inchecken. Danique veerde op en rende naar boven. “Ik ga koffers pakken!” riep ze. “Zullen we eerst nog even wat eten, anders verpietert dat.

Na het eten hadden we onze koffers op het bed gelegd en ieder maakte zijn keuze, wat mee moest. Ik keek opzij en zag dat er een grote roze doos in de haar grootste koffer verdween. “Owkeeej? Neem je je Barbies mee,” vroeg ik spottend. “Neuj, maar wel mijn speelgoed.” Ik dacht er het mijne van. Nadat we de koffers gepakt hadden, brachten we deze alvast naar mijn auto. Dan hadden we dat maar vast gedaan.

We hingen nog wat op de bank. Zoals gewoonlijk was er niets op tv, dus allebei zaten we wat te loeren op de telefoon. “Sjezus, we lijken wel een getrouwd stel,” lachte Danique en legde haar telefoon opzij en haar hand op mijn bovenbeen. “We hebben wel wat beters te doen,” en greep met haar hand tussen mijn benen. Mijn lid reageerde meteen en in no-time was hij op volle oorlogssterkte. “Die heeft ook altijd zin he?” schamperde ze. Ik ging met mijn hand onder haar zomerrokje en voelde haar slipje daaronder, dat al behoorlijk nat was. Hier had ze dus al even op zitten broeden. “Nee, die van jou dan?” lachte ik. Ik zoende de bovenkant van één van haar borsten. Door de stof van haar hemdje zag ik haar tepels verstijven. Haar hand was inmiddels in mijn sportbroek en masseerde mijn keiharde staaf. Van mijn geschoren balzak naar boven, de eikel tussen duim en wijsvinger, drukte ze het voorvocht eruit. Mijn middelvinger masseerde haar clit. Ze ging staan en deed haar slip uit en haar rokje omhoog. Het hemdje verdween ook op de vloer en ze ging, met de rug naar me toe, op mijn schoot zitten. Met mijn sportbroek en boxer nog aan, wreef ze met haar lekkere kont over mijn lul. Ze boog wat voorover, zodat haar clit over mijn paal schuurde, met twee lagen stof er tussen. Ik greep haar bungelende tieten en masseerde haar stevige kleine tepels. Even lichtte ze haar mooie kont op en ik keek in haar openstaande kutje. Zonder om te kijken trok ze wat ik aan broeken aan had, uit en het textiel verdween op mijn enkels.

Weer ging ze op mijn schoot zitten. Ik had mijn hand op haar gladde venusheuvel liggen en spreidde haar schaamlippen met mijn vingers. Ze zakte over mijn geslacht. Al snel versnelde ze haar tempo. Ze boog nog wat meer naar voren, waardoor ik nog dieper bij haar binnen kon dringen en nam haar stoten over. Samen bereikten we iets later ons hoogtepunt. Ik spoot mijn warme zaad diep in haar poes. “Kom, we gaan naar bed. Morgen vroeg op,” zei ze en pakte mijn hand. De deuren waren al op slot, dus ik volgde haar gedwee, vergetend, dat ik mijn sportboek en boxer nog op mijn enkels hingen en struikelde erover. Languit lag ik in de kamer. Ze schrok en sloeg haar handen voor haar mond. Ze was merkbaar bezorgd. Maar ik mankeerde niets en begon te lachen om deze hilarische situatie, in mijn blote kont, mijn slappe piemel nog nat van onze sappen en de broeken op mijn enkels. Ik schopte ze van mijn benen en liep met alleen nog mijn t-shirt aan, liep ik achter Danique de trap op. Het was nog steeds warm; het dekbed bleef op de stoel liggen en naakt kropen we tegen elkaar aan. We knuffelden nog wat en vielen door alle toestanden van de dag al snel in slaap.

’s Ochtends douchten we eerst. We zeepten elkaar in en bevredigden elkaar met onze handen. Snelle seks kon ook best lekker zijn. We ontbeten, pakten nog wat laatste spulletjes en stapten in de auto. Via Duitsland reden we naar Luxemburg. Tegen twaalven draaiden we Vianden binnen en reed ik de Grand Rue op. Ik zette mijn auto op de parking schuin tegenover het pension. We checkten in en de vriendin van de eigenaar wees ons onze kamer. Een mooie ruime kamer met uitzicht op de weg en een enorm klassiek tweepersoonsbed met spijlen. “Hmmmm, grijnsde Danique,” een spijltjesbed. Duidelijk was ze iets van plan.

Maar we waren hier niet alleen voor de seks. In de mooie badkamer knapten we onszelf een beetje op. “Ik weet een leuk tentje, waar we wat kunnen drinken en dan lopen we daarna de Our even af. De Our is het riviertje dat dwars door het stadje loopt. Het ‘leuke tentje’ was Hotel Victor Hugo dat vlak aan de Our ligt. Een straatje scheidt het hotel en het terras, dat tegen de kademuur van de Our ligt. We zetten ons aan een klein tafeltje en al snel kwam de serveerster de bestelling opnemen. Ik nam een koffie, Danique een muntthee. Daarna dronken we nog een droge witte wijn, een Pinot Noir uit Luxemburg, en rekenden af. “Bis heute Abend,” begroette ik de serveerster. “Ze serveren hier de lekkerste forel met geroosterde amandelen,” vertelde ik Danique. “Hmmm, klinkt goed.”

We liepen het straatje langs de Our af, richting het Chateau de Vianden, dat heel lang van de Nassaus is geweest. Vianden is niet groot en we liepen al snel in het bos. Lekker koel onder de bomen. Op een rustig plekje, met zicht op het riviertje en het kasteel, was een beschutte open plek. Ik wees met mijn hand naar de met mos bedekte bodem en Danique snapte het gebaar. We gingen half zitten, half liggen. Ze kuste me. “Mooi plekje hier,” fluisterde ze, bang om de stilte te verbreken. Ik ging met mijn vingertoppen over haar schouders, richting haar blote rug. Ze had haar witte zomerjurkje weer aan, dat ze de eerste dag ook droeg. We bleven zoenen, streelden elkaar en genoten. Ik voelde me geiler worden en door haar zachte zuchten merkte ik dat Danique dat ook werd. Mijn vingers gingen onder de stof van haar slipje. “Wacht effe,” zei ze en ze trok het uit en deed het in haar tasje. Ik had een kaki bermuda aan. een bermuda met binnenbroek, waardoor ik geen boxer hoefde te dragen. ze ging met haar hand in mijn bermuda en gleed met haar vingertoppen over mijn eikel, die al nat was van het voorvocht. Ondertussen waren mijn wijs-, middel- én ringvinger in haar geslacht verdwenen en masseerde mijn duim haar clit. Ze kronkelde onder mijn massage en een warme golf vocht kondigde haar orgasme aan. Ze keek om zich heen. “Het is hier écht rustig,” lachte ze en bewoog haar hoofd richting mijn middel. Ze trok de bermuda naar beneden en begon mijn keiharde pik te pijpen. Ik had niet lang nodig en kwam schokkend in haar mond klaar. Ze slikte al mijn zaad door.

We bleven nog een tijdje liggen. Genietend van de rust, de stilte en van elkaar. Op de Our zagen we kanoërs, suppers en aan de overkant dook een stel opgeschoten gastjes het water in om indruk te maken op hun schaarsgeklede vrouwelijke gezelschap. Ik schatte het gezelschap op een jaar op vijftien, zestien. Na het zwemmen ontdekten ze elkaars gezelschap, zo te zien. Het was wel een beetje vermakelijk. Terwijl wij hier elkaar net bevredigd hadden, lagen vier pubers waarschijnlijk één van hun eerste keren de liefde te bedrijven. Zich onbespied wanend. Of misschien hadden ze ons wel gezien en waren daardoor geïnspireerd geraakt. We zullen het nooit weten.

Om een uur of vijf liepen we weer richting het restaurant, waar we allebei de forel met amandelen aten. We namen een dessert en dronken nog wat. Rond negen uur liepen we een beetje loom terug naar ons pension.

— wordt vervolgd —

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dutchpic

Ik ben een man, 60 jaar, volop actief. Mijn verhalen zijn mijn fantasieën. Sommige waar gebeurd, sommige deels waar gebeurd, sommige pure fantasie, maar ik probeer het wel realistisch te houden en bovenal hoop ik dat mijn lezers er net zo van genieten als ikzelf. Veel leesplezier geweest.

Dit verhaal is 7656 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie