BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe de kerstborrel liep uit de hand

Mijn man Peter en ik werken bij een Nederlandse vestiging van een Amerikaans bedrijf, dat in heel Europa actief is. Peter is Amerikaan en met het bedrijf meegekomen naar ons land. Ik ben daar later als medewerker terecht gekomen en ben aan Peter blijven hangen. Een beetje een standaardverhaal dus. Maar een Amerikaans bedrijf heeft natuurlijk ook Amerikaanse gebruiken en gewoonten. Eén van die gebruiken is de kerstborrel. Voor mij was het nieuw, maar wel spannend natuurlijk. Dat het op zo’n avond volledig uit de hand zou lopen stond niet in het draaiboek, maar het gebeurde wel. Mijn man Peter was op die betreffende avond nog ergens in Europa en dus ging er alleen heen.
Het bedrijf was wel een echt mannenbolwerk. Ik kon mij daar prima staande houden door een beetje met de mannen mee te spelen en met ze te flirten. Ik kreeg dus de nodige aandacht, die eerlijk is eerlijk, mijn reputatie niet ten goede kwam. Maar dit alles speelde zich af, voor het MeToo-gebeuren.

De betreffende kerstborrel vond plaats op een woensdagavond half december. Bijna iedereen was daar met een partner. Peter was dus nog ergens in Europa, dus ging ik alleen naar de kerstborrel. Ik had nog een cocktailjurkje in mijn kleerkast en combineerde dat met een paar zwarte panty’s. Op het feest bewoog ik mij van groepje naar groepje en deed mee aan het gebruikelijke gebabbel over niets en van alles. De vrijgezelle collega’s waren met regelmaat in mijn gezelschap te vinden. Ik zei al, ik had de naam flirterig te zijn. Tegenover die collega’s speelde ik de trouwe, maar flirterige vrouw.
“Uw man redde het niet?” vroeg een van de vrouwen die stond te praten in een groepje collega’s en hun dames. Was ze wantrouwig tegenover mij? “Peter komt vrijdag terug,” antwoordde ik, “dus ben ik vanavond alleen,” giechelde ik enigszins ongepast. Ik had vermoedelijk de bar wat te vaak bezocht. Ik verontschuldigde mezelf en liep naar het toilet.

Het restaurant was een historisch gebouw met de nodige hoeken en gaten. Na de zoveelste bocht liep ik één van mijn flirts van het kantoor tegen het lijf. Hij was ook op weg naar het toilet. “Hallo, Chris,” zei ik. “Hoi Pam,” hij leek aangenaam verrast. “Je ziet er vanavond weer sexy uit, als ik dat mag zeggen.” “Dat mag,” zei ik. Hij boog zich voorover om me een kus te geven. Ik had mijn wang moeten toekeren maar de kus landde op mijn lippen. “Dat wilde ik al maanden doen,” voegde hij eraan toe. “Oh, dus jij bent de stoute jongen, vanavond,” zei ik en liet me weer zoenen. Maar dit keer langer. Hij stopte niet, zelfs niet toen zijn hand op mijn borst belandde. “Maar dat kan ik ook,” zei ik en greep zijn kruis. “Goed dat het hier zo open, anders zou het uit de hand lopen,” fluisterde ik.
“Ik weet het hè”, verzuchtte hij. “Je bent mijn nummer één fantasiemeisje?” Er viel een ongemakkelijke pauze. “Hm, dat zal ik nog wel even moeten verwerken,” antwoordde ik. “En wat gebeurt er in die fantasieën?” “Nou, vanavond zou ik je naar een toilet in kunnen slepen en de deur op slot doen,” lachte hij. “Oei! Dat kan ons allebei in de problemen brengen,” was mijn reactie. “Misschien is een betere fantasie, dat je bij mij langskomt, als Peggy je vrouw slaapt. “Ik verbaasde mezelf en kon eigenlijk niet geloven dat ik dit had gezegd. Hopelijk vatte hij het op als een grap. “Dat is interessant. Ik denk erover na,” glimlachte hij. En daarmee eindigde ons gesprek. Hij wist ongetwijfeld waar ik woonde, want hun, door Peggy geschreven, kerstkaart was net aangekomen. Chris ging naar het mannentoilet. Ik liep na mijn bezoek terug naar het feest. En dacht verder niet meer na of het gebeurde met Chris.

Zulke kantoorfeesten eindigen meestal vroeg. Na afloop ga je nog met collega’s stappen of je gaat naar huis. Ik hoorde tot de laatste categorie. Het leek me heerlijk om vroeg naar bed te gaan. Ik trok mijn nachtjapon aan en ging nog even op de bank zitten om de krant door te bladeren, een glas tomatensap te drinken en af en toe wat weg te dommelen. Plotseling werd ik gewekt door de deurbel. Ik keek op mijn horloge en zag dat het tegen middernacht was. Ik liep naar de deur en zag, door het kijkgaatje, tot mijn grote verbazing dat Chris daar stond! De deur zat op de ketting, dus hij ging niet te ver open. “Chris, wat doe jij hier?!?” “Nou, eh Peggy slaapt. En dus sta ik hier om op je uitnodiging in te gaan.” “Oh mijn god. Dat bedoelde ik niet echt!” Maar ik deed de deur een beetje dicht om de ketting eraf te halen. “Je kunt maar beter binnenkomen,” zei ik. Want ik kon hem toch ook niet laten staan op de galerij. Wie weet wie hem al gespot hadden?
“Kijk, Chris, ik weet dat ik een grote flirt ben, maar je weet ook dat ik getrouwd ben, hè. Jij toch ook?” “Ik weet het. Maar ik hoorde je zeggen dat Jaap pas vrijdag terug zal zijn. … Ik dacht, … Weet je… in die gang daar, …. Fantasieën en zo.” “Mijn man heet Peter, Chris.” Maar ik was flabbergasted. Hoe had ik het zover kunnen laten komen? Om de zaak te redden veranderde ik van onderwerp. “Mag ik je iets te drinken aanbieden? Een biertje? Wijn? We hebben wat Scotch. Peter is een single malt fan.” “Oh lekker ik houd ook van Scotch.”

Ik liet Peters kostbaarste flessen staan en haalde de kurk van een goedkoper merk. “Hoe vind je het?” “Prima, niets mis mee.” Even later zaten we op de bank en nipten we aan onze drankjes. Toen drong het ook tot mij door dat ik slechts gekleed was in mijn enigszins doorschijnende nachtjapon. Gelukkig was het niet een van mijn meest doorzichtige versies, maar toch. “Je bent zo’n sexy vrouw. Oh mijn god wat zag je er heerlijk uit toen je op het feest aankwam.” “Dan heb je geluk gehad, want het is een jurkje dat ik maar eenmaal per jaar draag.” “Het spijt me van de gang. … Het spijt me dat ik ben langsgekomen. … Ik zou niet eens moeten denken … Ik heb nog nooit …,” maar hij boog zich voorover naar me toe, “Oh Pam.” “Het is OK, Chris. Het spijt me dat ik zo’n plaaggeest ben. Ik weet dat mensen soms een verkeerd idee krijgen. Maar ik ben echt niet van de goede weg afgedwaald,” antwoordde ik terwijl hij dicht tegen me aan leunde. Wilde ik dit? “Oh Chris, ik vind je wel leuk,” liet ik mij spontaan ontvallen.

Plotseling zoenden we diep en hartstochtelijk. Hij had zijn hand op mijn borst gelegd en ik trok die hand niet van mijn nachthemd af. Sterker nog ik verzette mij niet tegen zijn masserende en aaiende bewegingen over mijn borsten. Ja ik liet hem zijn gang gaan toen hij zijn hand over mijn buik lieten zakken in de richting van mijn venusheuvel. Ik voelde de harde bobbel in zijn broek en pakte die vast. Peter was al zo lang weg en ik verlangde naar een beurt en niemand zou erachter komen toch? Ik liet Chris mijn nachthemd tussen mijn benen duwen. Het voelde zo lekker, hij wreef over de zijdezachte stof. Mijn kutje tintelde. Langzaam trok hij de stof van mijn nachthemd omhoog. “Oh Chris,” kreunde ik.

Zacht maar stevig wreef Chris met zijn vingers over mijn dijen. Langzaam kwam hij omhoog steeds dichterbij en dichterbij. Oh mijn god een de elektrische siddering trok door mijn onderlijf toen hij mijn kutlippen aanraakte. “Oh Chris,” was het enige dat ik kon uitbrengen. “Oh Chris,” ik leek wel een gebarsten grammofoonplaat. Op dat moment raakte ik buiten zinnen en verloor de controle over mezelf. Ik maakte zijn riem los en ritste zijn broek open. De bobbel in zijn boxershort was zo groot. Zijn pik sprong eruit toen ik de tailleband naar beneden trok. “Oh, wat groot, zo groot,” hijgde ik.

Ik ging op de grond tussen zijn benen zitten. Hij moest mijn kutje loslaten. Ik begon zijn ballen en zijn schacht te likken. “Chris! Je hebt Penny vanavond geneukt, hè?!” Ik proefde de smaak en rook de geur haar geile lichaam van haar seks. “Jahh, eh jaahh, sorry … Het is gewoon … nou ja, ik wilde dat ze sliep,” voegde hij eraan toe. “Ze valt daarna altijd in slaap. … Ik ook, maar … goed… Weet je…. Ik heb geprobeerd het af te wassen.” “Oh mijn god, je hebt haar in slaap geneukt, zodat je . . .” “Ja, ik wilde op je aanbod ingaan.” “Maar eh, ik eh meende het niet echt,” stamelde ik. Maar nu, terwijl ik die woorden uitsprak stond het mij helder voor de geest en wist ik wat ik wilde. Ik wilde dat het grapje werkelijkheid werd. Ik kwam tot het besef dat ik het onbewust wel had gemeend. Ik nam zijn pik in mijn mond met Peggy’s smaak en al. Chris slaagde erin om mijn nachthemd helemaal uit te trekken en zijn broek uit te duwen. Ik begon hem weer te zuigen, maar hij hield me tegen voordat ik hem liet klaarkomen.

Chris zoog aan mijn inmiddels ontblote tepels en reikte met zijn hand tussen mijn benen. Zijn ervaren vingers drukten mijn slipje tussen mijn kutlippen terwijl hij mijn tepels bleef likken. Hij schoof zijn hand in mijn slipje en begon mijn gezwollen clit te plagen met zijn duim. Tegelijkertijd duwde hij zijn vingers omhoog mijn kutje in. Wat was hij ongelooflijk goed. Chris trok mijn slipje uit en begon me enthousiast te vingeren. Zijn lippen bewogen over mijn buik, zoenend, likkend, naar beneden, en al snel was het zijn tong en niet zijn duim die mijn clitje plaagde. Die nieuwe aanpak veroorzaakte een enorm heftig en schreeuwend orgasme. Ik hoopte dat de buren in het appartement boven in hun slaapkamer waren en niet in hun woonkamer, anders konden ze meegenieten wat er in mijn woonkamer gebeurde.

“Oh Chris, Chris. Ik weet dat het verkeerd is. O god, Chris!!! Oh Chris, neuk me, neuk me diep, neuk me nu!” Hij kwam overeind, legde me op de bank en ging bovenop me liggen. Hij hoefde mijn benen niet te openen terwijl hij zijn harde schacht manoeuvreerde. Alleen zijn eikel erin en er weer uit. Dan iets meer, maar korte stoten, dan meer en dieper tot hij met zijn stijve lul helemaal en diep in mijn kut zat. Ik voelde hem tegen mijn baarmoeder. “Oh mijn god, ooh wat heerlijk, wat heb je een zalige dikke lul, neuk me,” kreunde ik. We waren niet meer te stuiten. Hij neukte me missionaris. Hij neukte me op z’n hondjes. Ik ging op hem zitten en ik neukte hem cowboy terwijl zijn handen mijn tieten knepen en masseerden. En zo kwam we voortdurend klaar en permanente reeks orgasme teisterde onze lichamen. “Stop niet. Stop niet,” was het enige dat ik nog kon uitbrengen.

Zijn pik werd slap en floepte uit men kutje. Ik ging naast de bank staan. Kutsappen en zaad liep langs mijn dijen. Ik liep naar de badkamer voor een washandje en begon plotseling luid huilend te kreunen. Chris me hoorde me, omdat ik de deur open had gelaten. Hij kwam achter me kwam staan. Hij pakte mijn naakte zondige lijf vast. “Sorry, het spijt me zo,” fluisterde hij zachtjes in mijn oor. Ik kwam weer tot mezelf. “Het is OK. We zijn allebei volwassen,” zei ik tussen het snikken door. “Alleen, eh alleen, ik heb dit nooit eerder gedaan … snik … en ik ben bang voor een eenzame nacht met schuldgevoel … Ga nog niet weg. Je hoeft toch nog niet weg hè?” “Nee. Nog niet,” antwoordde hij terwijl zijn handen mijn borsten streelden. “Ik vind je zo leuk, Pam. Het spijt me als ik je pijn heb gedaan.” Ik draaide me om naar hem toe. “Stop niet. Ga door,” hijgde ik terwijl ik zijn handen teruglegde op mijn borsten. Hij steunde mijn borsten met zijn handen en wreef er met zijn handpalmen overheen. Mijn tepels werden weer hard. En ook in mijn onderbuik fladderden weer vlinders. “Oh Chris, please, wil je me nog een keer neuken? Nog één keer?” smeekte ik.

Ik leidde hem naar de slaapkamer met ons mijn huwelijksbed. Chris en ik lagen naast elkaar op onze zij, zoenend, strelend en knuffelend. Alle bewegingen waren langzaam en vol passie. Hij liet zich wat zakken en nam mijn tepels in zijn mond. “Oh jahh,” mompelde ik terwijl zijn tong me plaagde. Ik kon nauwelijks bij zijn pik, maar probeerde er mee te spelen tot hij zich verder liet zakken en hij buiten bereik was. Chris kuste mijn buik en schoof likkend en kussend langs mijn benen naar mijn voeten. Mijn knieën gingen uit elkaar en smeekten om zijn aandacht waar ik die het meest nodig had, maar hij begon aan mijn tenen te zuigen. Toen langzaam, langzaam, oh god wat een plagerij, baande hij zich weer een weg via mijn kuiten en dijen naar mijn kutje. “Oh mijn god!” Toen voelde ik zijn tong, tegen mijn schaamlippen. Hij duwde hen zacht maar krachtig in mijn neukspleet. Wat was hij dicht bij mijn gevoelige plekjes en ik was er klaar voor. “Oh Chris,” hijgde ik, “Oh Chris.”

De kreun die ik uitstootte, toen hij zijn tong tussen mijn lippen duwde, moet luid genoeg zijn geweest om de mensen boven wakker te maken. Ik kon er niets aan doen. Mijn clitje stond in brand. Hij bleef daar likken terwijl hij twee vingers diep in mijn druipende kutje duwde. “Oh, ik kommm, ik kommm, ohhh jaaahh,” brulde ik terwijl een heftig orgasme mijn geile lijf teisterde. Mijn heupen schoven wiegend naar zijn gezicht. Weer smeekte ik, “Neuk me, neuk me nog een keer. Oh oh. Neuk me nu.” En hij klom weer op me. Ik reikte naar beneden om zijn harde lul te pakken en hem voor mijn natte kutje te plaatsen. Met een felle stoot veroverde hij voor de zoveelste keer mijn geile kut. Mijn climax kwam nog geen minuut later, “Ohhoohhjaahhoohh!!” Maar Chris was nog niet aan het eind, dat wist ik zeker. “Wil je klaarkomen in mijn mond?” stelde ik ondeugend voor. “Je bent echt stout!” fluisterde hij.

Even later lagen we in 69 positie. Ik nam zijn harde lul met zijn formidabele eikel in mijn mond. Ik voelde dat Chris genoot terwijl hij mijn mond en mijn keel neukte. Bij iedere stoot voelde ik zijn eikel achter in mijn keel kloppen. Het duurde niet lang of ik voelde zijn tong in mijn druipende grotje. En toen kwam het moment van zijn zoveelste ontlading. Straal na straal, schot na schot spoot hij zijn warme zaad in mijn keel en op mijn tong. En zijn tong in mijn kutje en het sabelende gebijt aan mijn clitje bezorgde mij ook weer een hoogtepunt.

We vielen daarna bijna in slaap, maar wisten een ramp te voorkomen. Chris spoelde zich zo goed als hij kon af in de badkamer. Ik hielp hem zijn gezicht schoon te maken en deed nog een poging om zijn pik te fatsoeneren. Toen kleedde hij zich aan en was weg. Ik weet niet meer hoe vaak we daarna nog de liefde hebben bedreven, maar geen van die keren was zo memorabel als die eerste keer!!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 12982 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hoe de kerstborrel liep uit de hand”

  1. Heerlijk om zo verwend te worden. Je stond al een tijdje droog en bent zeiknat geworden met Chris zijn hulp. Als Peter weer lang op reis moet heb je iemand die bij jouw een binnenbrandje kan blussen.

Plaats een reactie