BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dakloos 4

Terwijl hij na hun heftige ‘therapeutische neuksessie’ nog wat naspel met Hannah heeft krijgt Frans wat brainwaves over de omgangsvormen binnen de community die hij aan het bouwen is. In deze korte aflevering beschrijf ik wat Frans zijn ideeën zijn, terwijl hij ondertussen nog steeds van Hannah geniet.

Toegift van Hannah

Nadat ik Hannah afgelopen avond heb bijgebracht om zich wat socialer te gedragen ontwikkelde zich een heftige neukpartij, waarna ze opnieuw in huilen uitbarstte. Ik heb haar op mijn lijf genomen met mijn pik in haar, om zo met maximaal lichamelijk contact met haar te praten. Uiteindelijk zijn we met mijn pik nog in haar kutje begraven in slaap gevallen en nu word ik even later weer wakker doordat ik voel dat mijn staaf opnieuw snoeihard is en zich nog steeds diep in Hannahs binnenste bevindt. Maar ik ben niet zomaar hard geworden, mijn pik wordt, omhuld door Hannahs neukbuisje, behandeld met kleine pulsjes, heel geil.

Ze moet dus wel wakker zijn maar als ik fluisterend haar naam zeg komt er geen reactie, sterker nog, ze snurkt zachtjes. Huh? Hoe kan dat? Maar ja, blijkbaar heeft haar lijf ergens behoefte aan geile actie en ik voldoe daar graag aan. Sneaky begin ik me in haar te bewegen, heel rustig, om haar niet wakker te maken. Ohw, dit is weird geil zeg, zo’n slapend meisje neuken dat toch lijkt mee te doen want haar kutje blijft mijn staaf maar masseren. Zachtjes draai ik me met haar om zodat zij weer onder komt te liggen. Voorzichtig spreid ik haar benen zo ver mogelijk zodat ik haar maximaal kan binnengaan en begin dan slowly in haar op en neer te glijden.

Door de eerdere neukpartij en mijn zaad is haar tunneltje heerlijk smooth, het voelt als een gesmeerd lopend zuigmachientje rond mijn staaf. En zo vreemd, dat meisje slaapt maar door terwijl ze me toch echt met dat knijpende kutje van haar wakker maakte. Dat duidt absoluut op een onderbewuste behoefte die natuurlijk door een galante jongeman altijd moet worden vervuld. Dus neuk ik haar gently maar wel met overgave, heel langzaam in en uit maar toch heel diep, steeds weer en ook iedere keer proberend nog net ietsje dieper in haar te komen, ik voel hoe mijn ballen bij het volledig binnengaan iedere keer weer haar billen aantikken.

Omdat ik nu relaxed alleen maar aan mezelf hoef te denken voel ik dat dit lang kan gaan duren, ik geniet zo ontzettend dat dit wat mij betreft de rest van de nacht mag duren. Die gekmakende wrijving van mijn pik in dat nauwe kutje vraagt om beweging na beweging na beweging, jammer om op te houden maar écht, ik kán het ook niet, ik moet doorgaan. Uiteindelijk leg ik mijn gezicht naast het hare, geef haar zachte kusjes op haar wang en in haar nek en neuk nu alleen nog maar met bekkenbewegingen, mijn billen omhoog en haal zo mijn pik schuift half uit haar, mijn billen omlaag en mijn pik schuift in haar, and so on, dit kan ik lang volhouden.

Het voelt na verloop van tijd als een soort trance, meer iets wat ik als een klein natuurgeweld onderga dan wat ik zelf nog stuur, mijn lijf heeft het helemaal overgenomen. Ondertussen wordt het alweer lekker warm en voel ik hoe de druppeltjes zweet tussen onze lijven beginnen te ontstaan. Ik snap echt niet waarom dat meisje niet wakker wordt, was ze nou zó moe? Uiteindelijk neemt mijn zaadproductie het stuur toch weer over, mijn cellen willen weer hoognodig op zoek naar haar eitjes en vooruit dan, vertrekken maar jongens, ik weet dat ze goed beschermd is door een spiraaltje. Ik spuit een paar stralen richting haar baarmoederopening en dan is het ook voor mij over en uit. Ik ga van Hannahs heerlijke lijf af, even afkoelen en val niet veel later in slaap.

Het groepsconcept

Als het nog maar net licht is word ik weer wakker, Hannah slaapt nog steeds. Terwijl ik wat lig te mijmeren kom ik ineens tot een inzicht: tot nu toe heeft ieder seks-contact met nieuwe mensen in ons huis tot een hechte band geleid. Misschien moet ik dit samen met Marie als regel instellen, dat we met iedereen minstens één keer neuken, om zo met alle mensen een goed contact op te bouwen. Straks met mijn zusje bespreken! En wat ik me ook realiseer is dat we moeten zien te voorkomen dat er setjes ontstaan, want dat wordt de dood in de pot. Als iedereen een beetje vrijelijk met elkaar omgaat krijgen we volgens mij een veel betere community. Nou, genoeg te overdenken en bepraten….

Op dat moment wordt Hanna een beetje kreunend wakker. Ik draai me op mijn zij om haar goed te bekijken en streel haar ondertussen wat over haar zachte warme lijf, ga van haar gezicht naar haar nek, haar prachtige tieten, haar platte buik, haar superglad geschoren heuveltje en kutje, haar lange benen, all-over. Hannah kreunt genietend en kijkt me een beetje slaperig aan, maar ik zie ook dat er alweer een geil lichtje in haar diepbruine ogen glinstert. Ik glimlach tegen haar en zeg ‘goedemorgen schoonheid. Goede nacht gehad?’

Ze richt zich wat op, tuit haar lippen en bedelt zo om een ochtendzoen, die ik haar graag geef. Dan ploft ze terug op haar rug: ‘Ook goedemorgen Frans, en heel raar, ik heb gedroomd dat we vannacht nog een keer geneukt hebben, héél lang. Ik kwam niet klaar maar dat gaf niks want het was net of het me hypnotiseerde, alsof ik op een heel andere geile planeet was.’ Weird. ‘We hebben ook geneukt Hannah, ten minste ik. Ik werd wakker doordat je mijn pik die nog in jou zat masseerde, ultrageil was ik en ben je toen gaan neuken, maar ik zag ook dat je niet echt wakker was. Vind je het erg?’ ‘Nee hoor, want ik heb toch iets gevoeld, heel fijn was het. Mijn ouders vertelden me ooit dat ik wel eens slaapwandelde, misschien was het wel zoiets. Tja, wie weet…

Maar ik heb nou nog wel iets van je te goed’ zegt ze met een grijns. Hannah duwt me plat op mijn rug. Buigt zich over mijn lijf en neemt mijn pik in haar mond. Eerst likt ze er wat proevend aan en dan neemt ze mijn neukapparaat volledig in haar mond, ohw, dit mag ze vaker doen, wat kan die meid zuigen! Al snel staat mijn pik weer goed stijf en Hannah laat er dan geen gras over groeien, ze klautert op me, plaatst mijn pik voor haar ingangetje en duwt zich er overeen. Daar is het weer, die paradijselijke warmte, dat ‘thuiskomen’, zó lekker. Maar Hannah is ondertussen al druk bezig om zich op mij klaar te werken, het lijkt wel of ze de trein moet halen. Ze schroeft en beukt zich over me heen en in bínnen enkele minuten begint ze klaar te komen, de nood was echt wel hoog zeg. Ik trek mijn benen omhoog om dieper in haar te komen en Hannahs plezier te helpen verlengen, steeds als ze zich op m’n pik pint duw ik hem terug zodat ik af en toe het gevoel heb dat ik er haar baarmoeder mee aantik, zo diep komt ze over me heen.

Hannah werkt zich weer compleet in het zweet en ik gun het haar, met goeie seks kan dat meisje een hoop shit eruit werken, dat heb ik al wel gemerkt. Als ze een beetje over haar hoogtepunt heen is ga ik toch ook nog even voor mezelf. Ik span met Hannah op mij mijn lijf in een brughouding, trek dan aan haar benen die ze vervolgens opvouwt en naast mijn heupen brengt, trek haar strak op me, trek mijn eigen benen nog hoger op zodat ik maximaal in haar zit en begin dan te beuken in Hanna’s verslavende tunneltje. Hannah komt daardoor ook weer op gang en gilt het zowat uit, steeds als ik naar binnen ram gilt ze. Maar ja, mijn zaad is er alweer klaar voor en met enkele keren diep in haar spuiten kom ik klaar. Ik til Hannahs gezicht een stukje op, kus haar, tong haar ook even en dan komen we op elkaar tot rust.

‘Hannah?’ vraag ik haar. ‘Wat is er?’ Ze voelt dat ik iets serieus met haar wil bespreken, tilt haar koppie op en kijkt me aan. ‘Ik merk dat deze nacht je veel heeft gedaan, ik hoop dat je je nu hier iets meer thuis kunt gaan voelen. Voel jij dat ook zo?’ Hannah knikt, ‘ja Frans, ik ga proberen me te veranderen en dat inzicht heb ik aan jou te danken’ en ze geeft me een stevige hug, duwt zich tegelijk ook nog weer even op mijn toch al slapper wordende pik. ‘Hannah, ehm, eigenlijk is er nog iets. Ik wil er altijd heel graag voor je zijn, om te praten of te neuken of wat dan ook. Maar ik moet je wat bekennen. Ik neuk al heel lang met mijn zusje en sinds kort ook met Lotte. Wat ik wil zeggen is dat ik geen relatie aanga, ik wil er voor iedereen zijn want we moeten hier echt samen wat opbouwen.’

Diepe stilte, en dan: ‘goed dat je dat zegt want echt, ik kan verliefd op je worden. Ik zal proberen je de ruimte te geven die je wilt maar je moet écht wel af en toe tijd voor me maken.’ ‘Tuurlijk meissie’ en ik geef haar een dikke knuffel. ‘Zo, en nu genoeg zware kost gehad, hup dame, van me af, we staan op.’ Hannah lijkt wel herboren, ze giechelt lief en klautert dan van me af, me nog even vol zicht op haar prachtige lijf gevend.

De huisregels

Als ik ga ontbijten zitten Marie, Lotte, Peter en Chen-li al aan tafel. Vlak na mij komt Hannah ook binnen, ik zie hoe de anderen ons nieuwsgierig aankijken. ‘Nou lui, Hannah en ik hebben vannacht een paar goede gesprekken gehad en Hannah gaat haar leven beteren. Klopt toch he?’ vraag ik haar met een knipoogje aankijkend. ‘Hannah is hier wat verlegen mee, ze kijkt de anderen een beetje van onderuit aan en knikt dan ja. ‘Fijn Hanna, welkom bij de club’ zegt Marie dan hartelijk, en geeft haar een hug. En dan is het ijs gebroken en gaan we eten, ondertussen wat kletsend. Als iedereen klaar is zeg ik dat ik graag iets met zijn allen wil bespreken. Ik vertel Chen-li en Hannah dat we voor hun komst hadden afgesproken dat we alleen jonge gastjes in huis willen nemen die nog niet te lang zwerven. En ook dat we alles zoveel mogelijk samendoen en niemand hier mag lopen niks doen, je gaat of studeren of werken. En uiterlijk als je eenentwintig wordt moet je op eigen benen gaan staan. Hannah en Chen-li knikken, ik zie dat ze er zich in kunnen vinden.

‘Maar lui, vannacht heb ik me nog een paar andere dingen bedacht die volgens mij ook belangrijk zijn. Ik vind echt dat we een community, een soort fellowship of friends moeten worden en volgens mij kan dat niet als mensen met elkaar gaan klitten. Daarom stel ik voor dat we hier geen relaties aangaan maar dat we er voor allemaal zijn. En verder heb ik gemerkt dat dat wij-gevoel wordt bevorderd door seks. Ik stel daarom voor dat iedereen minsten één keer seks heeft met iedereen.’ Ik zie om me heen echt wat monden openvallen, haha, snap ik wel. Maar ook zie ik dat toch al gauw het kwartje valt, Marie, Lotte en Peter gaan blijkbaar snel hun eigen ervaringen na en komen volgens mij dan tot hetzelfde inzicht.

Met Hannah had ik dit al besproken en Chen-li kan het duidelijk nog niet bevatten, daar moet ik later vandaag even apart mee kletsen. Peter is de eerste die ‘bijkomt’ en zegt: ‘Helemaal eens Frans. Doordat jullie ons in jullie bed namen voelden we ons direct welkom en dat gun ik iedereen.’ Marie en Lotte knikken ook, ze zijn om. Voor Lotte betekent dat wel dat ze haar ‘claim’ op mij moet loslaten, ik zag die al wat ontstaan bij haar. Ik kijk haar even intens aan, ze kijkt terug en steekt haar duim op, ik glimlacht terug.

Peter staat op en een paar minuten later komt hij terug met een groot stuk karton, afgesneden van een meubelverpakking. ‘Ik ga de regels opschrijven, en als ze over een tijdje compleet zijn maken we er een mooi bord van, oké?’ Tof van die jongen, zo wordt het niet alleen mijn ‘dingetje’.
Voordat Peter begint te schrijven zegt hij: ‘We kunnen toch niet steeds zeggen dat we een community zijn. Wat vinden jullie ervan als we ons ‘ALL TOGETHER’ noemen?’ Iedereen klapt spontaan, die houden we er dus in. En dan gaat Peter schrijven.

Afspraken voor ons van ALL TOGETHER:
1. Hier wonen kids die daarvoor kort dakloos waren.
2. We komen voor elkaar op, we werken allemaal aan een goede band met elkaar.
3. We eten, chillen en slapen samen.
4. Iedereen heeft minstens één keer seks met elkaar, vaker is beter 🙂
5. Aan relaties doen we niet, we zijn er voor iedereen.
6. We doen allemaal iets nuttigs, werken of studeren.
7. Je hebt met iemand een duo-kamer voor huiswerk maken of even alleen zijn.
8. Als we eenentwintig zijn gaan we op onszelf wonen, tot die tijd is dit ons thuis.

Whow, dit begint er al op te lijken. ‘Maar waar betalen we alles dan van?’ vraagt Chen-li. Marie legt haar en Hannah uit dat we bijna gratis wonen en dat we een klein budget van de gemeente krijgen maar dat er ook meer geld binnen zal moeten komen. En dan begint iedereen ideeën te spuien over hoe we geld kunnen gaan verdienen, zeg maar wat ons ‘verdienmodel’ wordt.

‘Hé lui, ik stel voor dat we allemaal daarover na gaan denken en over een paar dagen gaan kijken hoe we dat aanpakken. Maar in ieder geval lijkt mij dat zeker de helft van het geld dat iedereen verdient voor ALL TOGETHER is. Eens?’ Iedereen is het eens, dat geld is hard nodig voor eten, de huizen onderhouden maar ook voor studies en zo. En dat wordt dus regel 9: Verdiend geld wordt voor de helft afgestaan.

Chen-li

Tevreden breken we op. Peter vertrekt om het karton met de regels in de woonkamer op te hangen en ik wil met de anderen de boel gaan opruimen als ik zie dat Chen-li erg sip kijkt. Ik vraag haar of ze even wil kletsen over alles en ze knikt blij. Samen lopen we naar de kamer van Marie en mij, daar ligt nog onze oude matras en als ik daarop ga liggen steek ik uitnodigend mijn arm uit naar Chen-li. Ze komt naast me liggen, ik sla mijn arm om haar heen en op dat moment begint dit kleine grietje ontzettend te huilen. Ocharm, ze heeft echt aandacht nodig…

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 8033 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Dakloos 4”

  1. Zeer goede reeks verhalen waar een vervolg op moet komen.
    Chen-li moet ook nog ingewijd worden. Dan is iedereen deelgenoot ban een heerlijke neuksessie. In afwachting van een evenzo geil vervolg.

    • Hoi Woody, ik zal ze eens opzoeken! Maar sorry, schrijven in m’n uppie gaat me beter af. Lief dat je het aanbood! Liefs, Zara.

Plaats een reactie