BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Honkballers

Ik ben Bente en dit is een ervaring waar ik nog steeds van kan genieten maar waar ik niet trots op ben. Ik ben klein van stuk, een propje, zo omschreef mijn, inmiddels overleden, vader mij. Dus klein, wat te stevig, een rossig haar en pittige tieten. Mijn moeder noemde mij ‘cute’, wat ik haatte. Ik word liever ‘mooi’ of ‘sexy’ genoemd, of ‘stout’. Maar ik heb vrede gesloten met het idee en nu accepteer ik de beschrijving graag. ‘cute’ kan tenslotte nog steeds ‘sexy’ zijn.

Ik had de straks te beschrijven ervaring toen ik net naar Zwolle was verhuist om daar een studie te volgen. Ik was niet wat je een onschuldig meisje noemt, meer een wild child dat al vroeg wist waar Abraham de mosterd haalde. Ik was veertien en al aan de pil. Toen ik in Zwolle in een studentenhuis verzeild raakte was ik negentien. Ik woonde er met elf medestudenten, jongens en meiden door elkaar heen werd het regelmatig laat en gebeurde er dingen die ik misschien in een ander verhaal uit de doeken zal doen.

Zoals ik als schreef ben niet trots op deze ervaring, maar krijg nog wel steeds kriebels als ik er aan terug denk. Waarom niet trots? Ik had een vriend die in het leger zat en op het moment dat ik naar Zwolle verhuisde zat hij ergens in Afrika de vrede te bewaken. Ik had hem al een maand of vier niet gezien en dat kan alleen maar verzachtende omstandigheid aanvoeren. Lees, ik was zo geil als boter. Wat miste ik zijn handen op mijn lichaam, het gevoel van zijn harde pik diep in mij, de smaak van zijn zaad in mijn mond, de geur van onze sexuele uitspattingen… Noem maar op. Tuurlijk, er waren feesten in ons huis waar grenzen regelmatig overschreden werden, ook sexuele grenzen. Tot die keer was ik alleen toeschouwer geweest van geile feesten en strippende studenten en studentes in onze eetkeuken die ook als bar dienst deed.

Emily, mijn beste vriendin en ik besloten tijdens de zomervakantie een rondje Nederland met de trein te gaan doen. Ze is een kop groter dan ik, en heeft donkerbruin kroeshaar, ze was het resultaat van Antilliaanse vader en een Nederlandse moeder. Ze was het soort meid dat door jongens ‘mooi’ vinden. Met haar mooie kop, donkere ogen en haar strakke lichaam zou ze niet misstaan in een mode tijdschrift. Bovendien had ze altijd een glimlach, alsof ze iets ondeugends van plan was. Dat was ze dus ook. Waar zij was gebeurde altijd wat. Het was goed dat ze geen echte relatie had en dat ze altijd condooms bij zich had want er waren avonden bij dat ze zich twee of drie keer liet pakken, soms zelfs door even veel andere kerels.

Eén jongen in ons studentenhuis was ooit verliefd op “orkaan Emily”. Hij dacht dat ze van hem was terwijl ze twee kamers verderop door een mede student gepakt werd. Hij was woest geweest en Emily had hem getroost met een pijpbeurt. Ja, zo was ze! Emily was een losbol en had overal vriendjes en neukertjes. Zij was van het type in elke stad ging ze plat.

Onze eerste stop was in Haarlem. Daar kende ze een honkballer die tijdens de Haarlemse honkbalweek voor het Nederlandse team uit zou komen. Op haar foon liet ze een foto van hem zien. Wat een hunk. Groot, gespierd en zwart als steenkool. Ik besloot dat ik wel eens wilde kijken naar een wedstrijd. Ach, zo een wedstrijd was niet mijn ding, maar de honkbalspelers daarentegen…

Haar huidige interesse was die knappe honkballer die iedereen Big Bret noemde. Ik zag in het programmablad dat zijn echte naam Bradley was. Hij was lang, donker en gespierd. Eerlijk gezegd niet mijn type, maar Emily wilde altijd grote, donkere, kerels. “Die hebben tenminste een stevig slaghout tussen hun benen”. Na de wedstrijd gingen we met zijn drieën een drankje doen en ik merkte al snel dat hij best een leuk mens was en, okay, spannend. Hij was grappig en niet overdreven macho. Emily bleef voortdurend aan hem hangen en het deed haar niets als hij een praatje met een andere meid aanknoopte of net even te lang zijn ogen over een mooie meid liet gaan. Ik betrapte hem er op dat hij meermaals seconden lang naar mijn borsten zat te staren. Dat had een rode vlag voor haar moeten zijn, maar dat boeide haar niet.

Hoe dan ook, Emily en ik deelden een hotelkamer in het hotel waar hij met zijn team verbleef. De onuitgesproken verwachting was dat zij en Bret samen de nacht in onze kamer zouden doorbrengen. Hij had een avondklok, maar zolang hij voorzichtig was en om zeven uur ’s ochtends terug was met het teamontbijt, kon het niemand iets boeien. Ik probeerde zoveel mogelijk de kamer uit te zijn en legde me erbij neer dat ik niet veel slaap kreeg.

Eigenlijk hoopte dat ik in Brets kamer kon slapen als zij zich in onze kamer “bezighielden”. Zeker toen ik ontdekte dat hij de kamer deelde met een andere honkballer, Jacco. Jacco was een honkman: een kleinere, slanke man met stug zwart haar en een grote snor. Hij was echt knap, en ik vond zijn uiterlijk mooi en zijn sterke dijen die uit zijn korte broek staken geweldig. Ik wilde voelen wat een snor met je deed als je als vrouw door een vent gelikt wordt… Emily had daar wel eens over vertelt, maar mijn twee eerdere vrienden en mij huidige vriend hadden geen van allen een snor.

Terwijl Emily en Bret onze kamer gebruikten nodige Jacco mij uit in hun kamer. We babbelden wat, dronken de minibar leeg en werden steeds losser. Misschien werd dit dan mijn kans. Ik droeg een afgeknipte jeans en onder mijn witte blouse een fel rood bikinitopje. Ja, mijn tieten kwamen hierdoor vol tot hun recht. Tussen de wijntjes en het ouwe hoeren door zag ik dat hij regelmatig naar mijn decolleté keek. Toen zijn aandacht naar het TV scherm ging maakte ik snel twee extra knoopjes los. Nu was een flink deel van mijn borsten zichtbaar.

Ik zei dat het warm was en Jacco zette de airco aan. Mijn tepeltjes reageerden direct. Hij keek weer en likte zijn lippen. *goed genoeg om te neuken.* zal hij gedacht hebben. Hij vroeg me of ik zin had in wat meer… “Meer wat?” vroeg ik gespeeld onnozel. ”Want a massage or shall we shower together?” Zo direct had ik de vraag niet verwacht. Maar ik geef toe, mijn hart maakte een sprongetje en mijn poes reageerde…

Ik lachte en stond op. Ik duwde zijn benen te samen en kroop op zijn schoot en we zoenden. Heftig en vurig. Zijn handen gleden van mijn heupen naar mijn flanken. Hij streelde, ter loops, de zijkanten van mijn borsten door mijn blouse heen. Ik veerde op en keek hem aan. “Go on! Next button, please.” Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en vier knoopjes later trok hij mijn blouse uit. Hij kuste de huid van mijn borsten die vrij was. Ik liet hem gaan. Onder mijn kruis voelde ik zijn geslacht zwellen. Hij beet venijnig in mijn tepels. Ik duwde hem weg en trok zijn T-shirt omhoog. Jacco was gezegend met een prachtig sixpack. Ik veerde naar voren en likte en kuste zijn geschoren buik en borstspieren. Mijn handen gingen naar zijn krachtige bovenbenen en ik was onderweg naar zijn kruis.

Daarin werden we wreed gestoord toen de telefoon in de kamer ging. Emily belde, op onze kamer was de waterleiding gesprongen of ze niet bij ons… Ach dacht ik. What the fuck. De boys kennen elkaar, wij meiden hebben elkaar vaak genoeg bloot gezien… “Yes sure” zei ik. Ik hing op en Jacco vroeg wat er was. “They wanna have sex here.” Hij lachte. “Me to!” Dat liet ik mij geen twee keer zeggen in ik dook van de stoel tussen zijn benen en maakt zijn broek los. Jacco wipte op en ik schoof zijn jeans en boxer omlaag. Een prachtige paal kwam tevoorschijn. Groter en dikker dan die van mijn vriend. *KUT dacht ik mijn vriend… waar ben ik mee bezig.* Jacco duwde zachtjes mijn hoofd omlaag. Ik kuste zijn eikel. Ik trok de voorhuid omlaag en likte zijn purperen kop. Hij kreunde en duwde mijn hoofd iets lager en ik nam zijn eikel in mijn mond.

Er werd op de deur geklopt en ik veerde op. Met zijn broek op zijn knieën en zijn pik zwiepend stapte Jacco naar de deur en deed open. “Your alsmost there…” lachte Bret.
Ik kreeg een vette knipoog van Emily. Ze liep op mij af kuste mijn lippen en haakte mijn BH open, mijn borsten vielen de vrijheid tegemoet. Ik ging staan en trok Emily tegen me aan. Ik streelde en kuste haar. Binnen een paar tellen stonde we te tongen. Mijn handen gingen naar haar topje in. Ik haakte haar BH-tje los en tilde beide kleding stukken tegelijk uit. Het gevoel van haar borsten tegen de mijne… Hemels! Achter ons hoorde ik de beide jongens praten en keek om. “You two, undress also.” Bret trok zijn T-shirt als een volleerde stripper kapot en gooide het met een boog in de hoek. Hij begon zachtjes te swingen met zijn heupen en trapte zijn schoenen uit. Toen opende hij zijn jeans en liet deze zakken. Een grote harde pik tekende zich af in zijn boxer. Hij danste en draaide, Emily knielde en likte mijn borsten en sabbelde op mijn tepels. Ik duwde haar naar achteren richting de bank. Ze ging zitten en ik knielde tussen haar benen. Nu was het mijn beurt om haar borsten de verkennen met mijn mond. Ik voelde handen op mijn rug en even later op mijn buik. De mannen handen maakte mijn korte broek los en ik liet hem gaan. Ik stond zelfs even op om het mij te laten uitkleden. Het waren Brets donkere handen die mij uitkleedde. Het was een sensatie, zijn gitzwarte handen op mijn blanke huid.

Ondertussen was Emily begonnen haar broek en slipje uit te doen. Toen ik weer tussen haar benen plaats nam kon ik kiezen… haar borsten of haar kale kut. Ik leunde voorover en zoende haar tepels maar Emily had een andere behoefte. Ze duwde mijn hoofd omlaag naar haar kale spleetje. Met mijn tong duwde ik haar dikke schaamlippen open en sabbelde op haar lipjes en likte haar clitje. Er gleden handen over mijn flanken en billen. Jacco ging op zijn knieën op het bed zitten en leunde voorover. Emily hapte naar zijn pik. De handen op mijn billen verschoven naar mijn dijen en één ging naar mijn poes. Brets vingers gleden soepel in mijn kletsnatte vrouwelijkheid. Ik moest mij concentreren op Emily te blijven likken terwijl hij mij kundig vingerde.

Het was een kakofonie van geluiden het slobberen van Emily op de lul van Jacco. Soppende vingers in mijn poes en gekreun van ons vieren. Plots waren de vingers uit mijn schede. Ik keek om en zag Bret rommelen met condooms. Tja het was een voorschrift van Emily, maar het stoorde… Terwijl ik mijn lippen om Emily’s clitje sloot voelde ik Brets pik op mijn billen rusten. Hij pakte mijn heupen beet en liet zijn geslacht tussen mijn schaamlippen gaan. Ik verschoof mijn bekken zo dat zijn eikel naar binnen glipte, hij zette zijn handen op mijn heupen en duwde zachtjes zijn geslacht naar binnen. Zijn pik was korter maar een stuk dikker dan ik gewend was. Ja, de pik van mijn vriend. *Kut! Waar ben ik mee bezig? Ik heb een vriend!*

Die gedachte verdween toen Bret begon te stoten. Emily draaide van me weg en ging op haar rug liggen. “Jacco! Neuk me!” zei ze en hield hem het doosje met rubbers voor. Zijn blik gleed over haar lichaam en hij trok zachtjes aan zijn lul. Emily wilde niet wachten en begon het condoom uit te pakken. Hij duwde zijn lijf naar haar toe en ze rolde het ding over zijn geslacht. Ik schoof naar voren zodat ik Emily kon zoenen.

Bret begon wat harder te stoten en zijn ene hand ging van mijn heup naar mijn borsten. Jacco nam plaats tussen haar benen en stootte toe. Bret had zich stil gehouden en begon weer te stoten. Zijn handen waren overal op mijn lichaam. Jacco’s linkerhand gleed naar mijn bungelende tieten en hij kneep er venijnig in. Bret versnelde zijn stoten zou hij nu al gaan komen? Toen vertraagde hij.

“Ruilen we van vrouw?” klonk zijn stem en Jacco keek mij aan. “Wil jij ruilen?” vroeg hij. Ik knikte van JA. Bret trok zijn zwarte geslacht terug en ging staan. Ik rolde om en keek naar Jacco. “Hondje of missionaris?” vroeg ik hem. “Ik wil je gezicht zien als ik je laat komen…” zei hij. Bret liet er geen gras over groeien en dook tussen de benen van Emily. “Toe dan geile hond!” hoor ik haar Bret aanmoedigen.

Ik zat inmiddels op mijn handen en knieën en zag Brets donkere pik in Emily verdwijnen. Jacco was op zijn rug gaan liggen en trok mijn heupen omlaag naar zijn mond en lebberde mijn kut. Ik verplaatste mij zodat we een negenenzestig vormden. Jezus wat kon deze vent likken. Het condoom dat hij nog om had smaakte naar Emily en dat stoorde mij. Ik wilde zijn pik en zijn vocht proeven en ik rolde het weg. Zijn voorvocht smaakte zoutig en ik wist het nu zeker. JA ik wil op zijn pik klaarkomen! Deze pik was minder dik dan die van Bret maar langer dan die van mijn vriend… *Ohja, mijn vriend hij moest eens weten wat hier gebeurde… Hij had wel eens gehint naar een trio, maar met zijn vieren en ook nog zonder hem.* Ik schrok uit mijn gedachten toen ik voelde hoe Jacco op mijn clitje zoog en twee of zelfs drie vingen in mijn poes perste. De sensatie van zijn lippen en tong werd compleet gemaakt door zijn snor die soms prikte en soms aangenaam streelde. Ik liet zijn pik uit mijn mond glijden, “Draaien?” kreunde ik. “Ik wil je pik!” Ik rolde om en kroop op zijn schoot. Met een snelle beweging ving ik zijn pik in mijn schede. Als een amazone bereed ik zijn geslacht, Jacco’s handen gingen eerste naar mijn kont om daarna mijn slingerende borsten te grijpen. Hij is ruig en knijpt en trekt aan mijn tepeltjes. Deze pijn is lekker maar leid af van mijn aanstormende orgasme.

Emily kreunt en hijgt, het stoten van Bret is voelbaar in het bed waarop we met zijn vieren liggen. Het is Bret die versnelt en steeds luider kreunt. Emily begint te rillen en te schudden, ze kreunt Brets naam. Hij geeft een brul en dan stoot hij nog een paar keer hard en zakt dan door zijn armen op haar. Dan begint Jacco mijn tepels te bijten en ik voel dat mijn orgasme weer begint aan te stormen. Ik voel mijn schede samentrekken en versnel mijn bewegingen. Jacco laat mijn tieten los en grijpt mijn flanken vast en kijkt mij strak aan. “Ik ga komen…” kreunt hij. Ik berijd hem nog scherper en voel zijn pik zwellen. Dan is alles even weg en kom ik klaar. Diep in mij voel ik Jacco’s zaad mijn schede in spuiten. Hij kreunt en bokt onder mij. Na het wegebben van mijn orgasme laat ik mijn lichaam op het zijne zakken en geniet van wat er zojuist gebeurt was.

Ik voel Jacco’s pik afnemen in omvang en glijd van hem af, zijn zaad lekt op zijn bovenbeen en het bed. Hij kijkt vol trots naar de zaadplekken en mijn lekkende kutje. Bret trek het volgespoten condoom van pik en kijkt Jacco aan. “Jij wel?” klinkt het bijna jaloers. Emily grinnikt als ze doorheeft dat ik mij heb laten nemen zonder rubber. Ze staat op en komt even later terug met een fles chardonnay. De fles gaat van mond naar mond en we knuffelen, zoenen en praten nog wat na over deze ervaring.

Ik besluit te gaan douchen, Bret wil graag mee. Als ik de kraan open voel ik zijn half harde pik langs mijn billen glijden. “Een tweede ronde?” vraagt hij. En die kwam. Staand onder de douche met in het glas zichtbaar mijn korte blanke lichaam en zijn lange donkere body. Weer liet ik me pakken zonder condoom.

Dus dat is mijn verhaal, zoals ik al zei, niet mijn meest trotse moment. Maar ik was jong, dom en wilde er vol voor gaan. Mijn vriend, van toen, weet van niets. En ja, ik heb slechte beslissingen genomen in die tijd. Ik weet nog dat ik besloot dat ik het nooit meer zo zou laten gaan.

Tjonge, wat had ik het daar mis mee.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 12682 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie