BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lysan en Paul, deel 4

Lysan kijkt nog een keer op haar mobiel om zeker te weten dat ze bij het juiste adres aanbelt. Na de laatste keer, toen de Turkse man haar als een echt hoertje heeft behandeld, merkt ze dat ze het ontzettend opwindend vindt om verrast te worden door de man die zij van Paul mag verwennen. Net zoals de vorige keer, heeft ze weer haar zwarte zomerjurkje aangetrokken met het diepe decolleté.

Nadat Lysan heeft aangebeld, ziet ze door het glas van de voordeur al snel een verschijning. Een wat oudere man doet de deur open. Lysan neemt hem goed in zich op. Hij heeft een slank postuur, een volle bos haar, en een baardje van enkele dagen. Hij draagt een spijkerbroek en een geruit overhemd. Al met al komt hij als een nette man over en Lysan moet bekennen dat ze hem ook wel twee keer zou bekijken als hij langs haar zou lopen in de winkelstraat.

“Lysan, kom erin”, zegt de man vrolijk. Hij stelt zichzelf voor als Gerard. Lysan laat zich door de oudere man de woonkamer in leiden. Daar staan al twee wijnglazen klaar. De man heeft zich goed voorbereid. “Wit of rood?” “Uh, doe maar rood”, stamelt de jonge meid. “Helemaal goed”, zegt Gerard. “Ga maar zitten.” Terwijl Lysan zich gemakkelijk maakt op de bank, loopt de oudere man de keuken in.

Gerard komt al snel met een fles rode wijn terug. Lysan is aangenaam verrast over hoe galant de man is. Ze laat hem een glas wijn inschenken voor hen allebei. De oudere man houdt zijn glas omhoog als gebaar naar Lysan. “Op een fijne avond”, zegt hij met een glimlach. “Op een fijne avond”, herhaalt Lysan.

Lysan is aangenaam verrast door het gesprek dat ze met de oudere man voert. Hij is een fijne gesprekspartner, hij vertelt over zijn eigen leven maar vraagt ook vooral naar haar. Daardoor voelt de jonge meid zich al snel op haar gemak bij hem. Gerard lijkt het door te hebben. Hij legt zijn hand op zijn knie. Lysan geeft hem een wetende blik. Zij weet ook wel wat Gerards bedoeling is. Ze geniet van zijn warme hand op haar knie.

Zoals ze verwacht, gaat zijn hand gedurende het gesprek steeds verder omhoog en uiteindelijk ook onder haar jurkje. De oudere man stelt haar goed op haar gemak, waardoor ze zonder er echt over na te denken dichter tegen hem aan komt zitten. Wanneer Gerards hand op haar dij rust, hangt zij al bijna tegen hem aan. Ze kijkt hem met een verliefde blik in haar groene ogen aan.

Dat is voor Gerard het teken om naar voren te leunen. Lysan leunt ook naar hem toe, maar ze laat hem het initiatief nemen om haar te zoenen. Al snel doet de jonge meid gulzig haar mond open om hem te tongzoenen. Haar hand dwaalt af naar zijn been, waar ze blindelings op zoek gaat naar zijn kruis. Ze voelt hoe Gerard met zijn vingertoppen ook al tegen het kruis van haar string drukt. Ze kreunt zachtjes in zijn mond. “Dit is lekker”, verzucht ze met een hese stem. Gerard kijkt haar met een zelfverzekerde glimlach aan. “Jij bent lekker.”

Met zijn andere hand streelt Gerard haar schouders, haar nek, haar zij en haar borsten. Lysan siddert door de tedere strelingen. Hoewel ze ervan geniet om hardhandig behandeld te worden, kan ze er zeker wel aan wennen om zo lekker te worden gestreeld als voorspel.

Geïnspireerd door Gerard streelt Lysan ook zijn lichaam. Ze trekt langzaam de knoopjes van zijn overhemd los om over zijn borst te kroelen. Haar handen gaan langzaam over zijn borst en buik naar beneden, totdat ze bij zijn kruis aankomen. Ze gespt zijn riem open en ritst zijn broek open. Gerard kijkt haar met een grijns op zijn gezicht aan. Hij duwt zijn billen van de bank, zodat de jonge meid zijn broek van zijn heupen af kan trekken. Ze kijkt verwonderd naar de bult in zijn broek. Ze legt haar hand erop en knijpt er voorzichtig in. “Volgens mij heb jij er ook al wel zin in, of niet, grote jongen?” vraagt ze gniffelend. Gerard zegt niks, maar drukt wel nog wat steviger op haar kruis.

“Zullen we anders maar naar de slaapkamer gaan?” vraagt Lysan met een hese stem. Gerard knikt en duwt zichzelf van de bank af. Als een ware gentleman houdt hij zijn hand uit, zodat Lysan zich omhoog kan trekken. Wanneer Lysan op haar voeten staat, trekt Gerard haar naar zich toe om haar weer te tongzoenen.

Onderweg naar de slaapkamer kan Gerard zich niet meer inhouden. Lysan schrikt op wanneer de oudere man haar tegen de muur duwt en haar armen omhoog houdt. Hij drukt zijn lippen op die van haar om haar te tongzoenen. Ze voelt hoe hij zijn hand in haar nek legt om door haar rode krullen te kroelen. Ze laat hem gewillig zijn gang gaan terwijl hij haar zomerjurkje over haar hoofd uittrekt en haar string naar beneden trekt.

Lysan kijkt met een glimlach toe hoe de man op zijn knieën voor haar gaat zitten. Hij legt zijn handen op haar dijen, waarop ze gewillig haar benen wat verder uit elkaar zet. De jonge meid hapt naar adem wanneer ze Gerards warme mond op haar kutje voelt. Ze kreunt het haar genot uit terwijl hij haar klitje likt. De oudere man kijkt haar met een wellustige blik aan, hij geniet met volle teugen van haar natte, geschoren kutje.

De oudere man houdt met zijn vingers haar schaamlipjes uit elkaar. Met een triomfantelijke blik steekt hij zijn tong zo diep mogelijk in haar kutje terwijl hij met zijn vingers zachtjes haar klitje streelt. Lysan is nog nooit zo verwend en kreunt het luidkeels uit. “Hmm wat doe je dat lekker…” verzucht de jonge meid.

Terwijl Gerard Lysans kutje kundig verwent, speelt Lysan met haar harde tepels. Gerard duwt zichzelf omhoog. Hij legt zijn handen op haar stevige borsten en kneedt ze voor haar. Lysan zucht zachtjes wanneer Gerard met haar tepels speelt. Lysan pakt zijn kruis vast en kneedt zijn pik door zijn onderbroek.

“Zal ik je even helpen?” vraagt Gerard gniffelend. Nog voordat Lysan kan antwoorden, trekt de oudere man zijn onderbroek uit. Zodra ze de ruimte heeft, grijpt Lysan naar zijn pik om hem af te trekken. “Dat doe je lekker, schatje.” Gerard geniet van het gevoel van Lysans warme hand die om zijn pik sluit en hem langzaam aftrekt. Met haar andere hand krast ze over zijn balzak.

Tijdens het zoenen leidt Lysan de oudere man verder naar de slaapkamer. Pas wanneer Gerard zijn ogen opent, heeft hij door dat hij aan de rand van zijn bed staat. Met een ondeugende glimlach duwt Lysan hem op zijn bed.

Nog voordat Gerard wat kan doen, kruipt de jonge meid op het bed en gaat ze tussen zijn benen liggen. Ze kijkt hem recht in zijn ogen terwijl ze zijn pik in haar mond neemt. Heel bewust haalt ze haar rode krullen voor haar gezicht weg, zodat Gerard goed zicht op haar heeft terwijl ze hem verwent.

Het valt Gerard op dat de jonge meid hem met vol enthousiasme pijpt, haar ogen stralen terwijl ze zijn pik haar mond in laat glijden. Hij voelt hoe ze het puntje van haar tong om zijn eikel laat draaien en hoe ze met haar vrije hand zijn ballen voorzichtig streelt en kneedt. “O mijn god, wat doe je dat heerlijk”, verzucht Gerard. Lysan kijkt hem aan en gniffelt met zijn pik nog steeds in haar mond. Hoewel ze het complimentje niet nodig heeft als bevestiging, geniet ze er wel van om de oudere man te zien en horen genieten.

Lysan stopt met Gerard pijpen en kruipt langzaam over hem heen. Zijn pik, nat van haar speeksel en zijn voorvocht, strijkt langs haar borsten, haar buik, haar schaamheuvel en uiteindelijk haar kutje. De jonge meid leunt over hem heen. “Ik wil je zo graag in me voelen, Gerard”, fluistert ze in zijn oor.

Ze pakt zijn pik vast en zet hem tegen de ingang van haar kutje aan. Met een ondeugende glimlach kijkt ze Gerard aan terwijl ze zich over zijn pik laat zakken. Ondanks dat ze haar ondeugende blik op wil houden, ziet Gerard dat ze toch een beetje fronst terwijl ze zijn pik haar kutje in drukt. “Je bent zo groot…”, fluistert ze. Toch drukt Lysan zichzelf zo hard mogelijk tegen hem aan om zo veel van zijn pik als ze kan in haar kutje te voelen. Ook Gerard kan een kreuntje niet onderdrukken terwijl zijn pik haar krappe kutje binnendringt.

Zonder dat Gerard haar aan hoeft te sporen, drukt Lysan zich omhoog en begint ze op zijn schoot te wippen. Gerard kijkt vol bewondering toe hoe de jonge meid hem berijdt.

Haar mooie grote borsten wiegen mee met haar bewegingen. Hij legt zijn handen op haar borsten. Haar harde tepels drukken tegen zijn handpalmen aan terwijl hij haar borsten masseert. Hij neemt haar tepels tussen zijn duim en wijsvinger en knijpt er zachtjes in. Lysan kreunt haar genot uit. “Mmh… dat mag… wel harder… knijp maar…”, verzucht Lysan. Gerard doet wat de jonge meid van hem vraagt. Ze sist van de pijn, maar de gelukzalige glimlach op haar gezicht verzekert de oudere man dat ze evenveel ervan geniet als hij.

Gerard wil haar tepels niet alleen met zijn vingers verwennen, besluit hij. Hij trekt Lysan naar zich toe en hapt naar een van haar borsten. Hij likt over haar tepel en zuigt erop. “O ja, Gerard.” Af en toe zet de oudere man zijn tanden in haar tepel, wat Lysan alleen maar bevalt.

Lysan legt haar handen op zijn achterhoofd en drukt hem tegen haar borsten aan. Ze wipt verwoed op zijn schoot, de oudere man voelt zijn pik diep haar kutje in glijden. Het geluid van haar billen die tegen zijn schoot kletsen vult de slaapkamer. Gerard kijkt met een gelukzalige blik recht in Lysans groene ogen. Zij heeft dezelfde blik in haar ogen.

Gerard pakt haar heupen vast om ervoor te zorgen dat ze met nog meer kracht op zijn pik kan wippen. “O god ja, Gerard”, roept Lysan verrukt uit. “Neuk me, neuk me.” “Wat ben je lekker”, zegt de oudere man. “Jij ook, lekker ding… niet spuiten… alsjeblieft… ik wil je… nog veel langer… in me voelen…” zegt Lysan terwijl ze hem vol overgave neukt.

“Lysan?” “Ja?” reageert Lysan, die Gerard nog steeds verwoed berijdt. “Als jij nou eens op je handen en knieën gaat zitten, dan kan ik je even lekker van achter neuken.” Lysan gniffelt. “Mmh… dat… wil ik wel…”

De jonge meid duwt zich van Gerrit af. In een vloeiende beweging rolt ze over hem heen en gaat ze op haar handen en knieën zitten. Met een ondeugende glimlach op haar gezicht steekt ze uitdagend haar kontje omhoog.

Wanneer Gerard voor haar gaat staan, heeft hij een prachtig uitzicht op haar natte, geschoren kutje. Hij kan zichzelf niet bedwingen om zich op haar kutje te storten met zijn mond. Hij proeft zijn eigen vocht en dat van Lysan. “Je hebt zo’n lekker kutje”, zegt Gerard verwonderd voordat hij zich weer op haar kutje stort. Terwijl hij haar beft, streelt hij haar klitje met zijn middelvinger. Lysan kreunt haar genot luidkeels uit. “Ooh Gerard, je likt me zo lekker…”

“Gerard… ik wil je pik weer in me voelen… alsjeblieft…” smeekt Lysan. De oudere man heeft geen verdere aanmoediging nodig om op zijn knieën achter haar te gaan zitten. Lysan kijkt over haar schouder naar hem. De blik in haar groene ogen zegt Gerard genoeg: ze wil niks liever dan door hem geneukt worden!

Met zijn ene hand zet hij zijn pik tegen haar kletsnatte kutje aan en zijn andere hand legt hij op haar heup. Gerard leidt haar met zijn hand naar zich toe, maar Lysan drukt haar kontje zelf al gewillig naar achter, waardoor hij meteen tot aan zijn ballen in haar kutje zit. Hoewel zijn pik door het beffen even iets slapper is geworden, voelt Gerard zijn pik meteen weer groeien zodra hij in haar strakke kutje stoot. “Je hebt zo’n… lekkere pik…” verzucht Lysan.

Met iedere stoot ziet Gerard haar volle borsten meebewegen op het ritme waarop hij haar neukt. “Je hebt zulke lekkere tieten, Lysan”, fluistert hij. Lysan kan niks anders dan haar genot uitkreunen.

Gerard pakt haar beide armen bij haar polsen vast en trekt ze naar achter, waardoor hij haar omhoog houdt en zij nog maar moeilijk mee kan bewegen. Lysan kijkt over haar schouder met een ondeugende blik. De oudere man neukt haar plagend langzaam. Hij ziet in Lysans ogen dat ze doorheeft waar hij mee bezig is. Ze laat hem even haar plagen, totdat haar lust het weer overneemt. “Ooh Gerard… harder alsjeblieft… neuk me harder…” zeurt ze. “Graag, schatje”, reageert Gerard gniffelend.

De oudere man laat haar polsen los. Nog voordat Lysan haar handen weer op het matras kan leggen, heeft Gerard haar heupen vastgepakt om goed hard op haar in te kunnen stoten. Met iedere stoot kletst zijn lies hard tegen haar mooie billen aan. “Ooh ja… zo… neuk me… neuk me…” smeekt Lysan.

Gerard buigt voorover en trekt Lysan naar zich toe. Terwijl hij haar borsten masseert, holt Lysan als vanzelf haar rug om zo dicht mogelijk tegen hem aan te komen. “Dit is… zo lekker…” fluistert ze in zijn oor. Ondanks dat de oudere man zo minder hard kan stoten, genieten ze allebei ontzettend van het gevoel van elkaars lichamen tegen elkaar aan. Wanneer Gerard Lysans nek kust, huivert ze van genot.

Alsof ze het zo hebben afgesproken, laten Lysan en Gerard zich tegelijkertijd vallen. Ze draaien zich naar elkaar toe om elkaar aan te kunnen kijken. Gerard kijkt met een gelukzalige glimlach naar de verliefde blik in Lysans ogen. Het oogcontact duurt niet lang. Al snel duiken Gerard en Lysan op elkaar om elkaar te tongzoenen.

Ondertussen betasten ze elkaars hele lichaam, ze laten allebei geen plekje onberoerd. Gerards handen worden als magneten naar Lysans borsten getrokken, ze krijgen genoeg aandacht van de oudere man. Ook haar billen worden goed onder handen genomen. “Je bent zo mooi”, fluistert Gerard in Lysans oor. Ze huivert van de spanning en glimlacht naar hem. “Jij ook”, kaatst ze terug voordat ze hem weer zoent.

Terwijl Gerards handen van haar billen naar haar kutje glijden, reikt Lysan naar zijn pik. Ze sluit haar hand zachtjes om zijn pik en trekt hem langzaam af. Gerard voelt zijn pik met de seconde harder worden. Ondertussen steekt Gerard voorzichtig zijn vingers in haar natte kutje. Lysan zucht haar genot uit. Wanneer Gerards vingers onder Lysans vocht zitten, stopt hij zijn vingers in haar mond. Met een ondeugende blik zuigt ze aan zijn vingers voordat ze zijn lippen op die van hem drukt om hem een lange, gepassioneerde tongzoen te geven.

Lysan slaat een been om Gerard heen, waardoor zijn pik tegen haar kutje drukt. “Ik weet wel wat jij wilt”, merkt Gerard gniffelend op. “Geef het me dan, lekker ding.” Gerard drukt zijn pik diep in Lysans natte kutje. “Mmh zo ja…” fluistert Lysan. Samen bewegen ze op elkaar in, waardoor de oudere man haar diep kan neuken. Lysan heeft een gelukzalige grijns op haar gezicht en ze kreunt haar genot luidkeels uit. “Oww… zo lekker Gerard… ik kom…”

Gerard blijft de jonge meid neuken. Door hun standje schuurt Lysans klitje tegen Gerards buik terwijl ze tegen hem aan rijdt. “Oww… ik ga komen…” Hoewel Gerard onverstoorbaar door blijft neuken, voelt hij hoe Lysans hele lichaam trilt. Haar ogen worden groot, ze gooit haar hoofd in haar nek en met een langgerekte kreun kondigt ze haar orgasme aan. Luid kreunend en schokkend laat Lysan zich volledig overspoelen door haar orgasme. De jonge meid hapt naar adem terwijl ze klaar blijft komen.

Gerard merkt dat Lysans kutje haar pik stevig melkt. Hij moet zijn best doen om zijn zaad niet te snel te verschieten! Lysan lijkt het te merken. Ze kijkt Gerard met een vastberaden blik aan. “Ik wil je zaad in me voelen spuiten… spuit me vol… ik wil je in me voelen…” smeekt ze hem.

Meer aanmoediging heeft de oudere man niet nodig. Hij zet zijn stoten extra kracht bij. Hij voelt zijn orgasme opkomen. Hij kijkt Lysan met een gelukzalige glimlach aan, hij hoeft zijn orgasme niet uit te stellen, ze wil hem in haar voelen spuiten! Gerard voelt zijn orgasme vanuit zijn hielen opwellen. Golf na golf warm sperma spuit hij diep in Lysans kutje. “Ow god, Lysan”, zegt Gerard grommend terwijl hij blijft spuiten. “Ja… spuit maar… spuit me vol…” spoort Lysan hem aan.

Gerard slaat een arm om Lysan om haar tegen zich aan te trekken en haar te tongzoenen. “Ooh Lysan, dat was heerlijk”, merkt Gerard op met een zucht. “Zeker” kaatst Lysan grinnikend terug.

Langzaam wordt Gerards pik steeds slapper, totdat hij uit haar kutje glijdt. Gerard voelt zijn sperma uit Lysans kutje sijpelen. Het vloeit over haar schoot tegen hem aan. Met een ondeugende grijns kruipt Gerard naar beneden. “Wat ga je…” Lysan kan haar zin niet afmaken voordat Gerard zich op haar kutje stort. Vol enthousiasme likt hij de combinatie van haar vocht en zijn sperma uit haar kutje. Lysan kreunt het uit.

Wanneer Gerard al het sperma uit haar kutje heeft gelikt, kruipt hij weer omhoog. Als vanzelf drukt Lysan haar lippen op die van hem om hem te tongzoenen. Samen proeven ze hun lichaamssappen in elkaars mond. Ze gniffelen allebei door het besef dat ze zichzelf en elkaar proeven. “Zelfs dat is lekker”, merkt Lysan giechelend op.

Lysan drukt zichzelf nog dichter tegen de oudere man aan. “Is dit een pauze voordat we verder gaan?” vraagt ze met stralende ogen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 6339 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Lysan en Paul, deel 4”

Plaats een reactie