BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Na de beurs

Samen met een vrouwelijke ex-collega (Brigitte) die facilitair manager is bij grote logistiek dienstverlener bezocht ik al jaren achtereen de facilitair beurs in Den Bosch. Elk jaar sloten we de drukke beurs dag af met een wijntje en een hapje en gingen dan naar huis.
Echter 2 jaar geleden ( 2013) veranderde er onverwachts iets. We hadden nog een wijntje genomen op de beurs en op de terugweg naar de carpoolplek waar ik haar altijd ophaalde waren we in gesprek over de verschillende dingen die we gezien hadden. Ik keek even opzij en ik zag dat haar rok omhoog was gekropen. Ik zag haar mooie, in kousen gehulde, bovenbenen en een glimp van haar witte slip. Ik keek haar even aan en vervolgde het gesprek weer. Ze bleef wat stil en vraagt of ze iets persoonlijks met me mag bespreken. Ik zeg waarom niet we kennen elkaar al heel lang, je kunt me alles vertellen ik vertel het toch niet door. Ze begint voorzichtig en vertelt me dat het niet zo goed loopt met haar huwelijk. Ze leven meer samen als broer en zus in plaats van als partners. Ze hebben maar zelden of nooit seks.

Ik ben verbaasd want ze heeft voor haar leeftijd (48 jaar) een mooi lichaam, heerlijk volle borsten (D/E cup), mooie benen en een stevige maar strakke kont. Ik vraag haar dan ook of haar man een ander heeft of dat zij niet wil. Ze vertelt me dat ze dat niet weet maar dat zij beslist wel wil. Ik zeg :ik snap H. echt niet want ik zou het wel weten met jou als vrouw. Op doktersvoorschrift 3 maal daags.
Ik vind je heel aantrekkelijk.

Ze krijgt een traan in haar ogen en bedankt me voor de vriendelijke en opbeurende woorden. We veranderen van onderwerp en zijn bijna terug bij de parkeerplaats. Ik kijk bij de verkeerslichten weer even opzij en zie dat haar rok nog verder is opgekropen. Ik zie haar heerlijke dijen en witte slip. Met dat ik opkijk zegt ze ineens : En bevalt het wat je ziet ? Nou zeker, ziet er goed uit zeg ik.
We draaien de parkeerplaats bij het hotel op en ik zet mijn auto naast de hare. We stappen uit en gaan richting de hotelbar om nog een afzakkertje te nemen. Terwijl ik de bar in loop en wat te drinken bestel gaat Brigitte even naar het toilet. Ik heb een plaatsje achterin bij het raam uitgezocht zodat we nog wat kunnen praten. De barman brengt de wijntjes en dan komt Brigitte er weer aan. Ze loopt langs me en legt even haar hand op mijn schouder. Ik zie dat ze haar lippen opnieuw heeft gestift met lipgloss en biedt haar haar wijntje aan. Terwijl we toosten kijkt ze me aan en fluistert, je moet eens in je zak voelen. Na een slokje wijn ga ik rustig met mijn hand in de zak van mijn colbert en ik voel daar iets in zitten. Ik krijg een kleur want ik vermoed wat het is. Ik zeg tegen haar ik ga even naar het toilet. In het toilet steek ik mijn hand in mijn zak en kijk naar wat ze daar in gestopt heeft. Ik heb ineens haar witte slip in mijn hand , voel een natte plek en ik ruik ter hoogte van haar kruisje. Mmm.. wat een heerlijke geur. Als dit geen uitnodiging is dan weet ik het niet meer en besluit om voor dat ik terug loop naar de bar eerst even een kamer te reserveren.

Als ik weer terug ben, zeg ik brutaal : kom Brigitte laten we ons wijntje meenemen en op de kamer op drinken. Ga je mee ? Even twijfelt ze en dan staat ze op. Samen lopen we naar de lift en gaan naar onze kamer op de 2-de verdieping. Als de kamerdeur dicht is zet ik de glazen op tafel, loop naar Brigitte toe en druk een warme zoen op haar mond. We raken verstrikt in een hevige tongzoen en we verkennen elkaars lichaam met onze handen. Ik streel over haar heerlijke kont en beweeg mijn handen richting haar borsten die ik zachtjes door de stof van haar bloes en BH heen beroer.
Ze gaat met haar hand over mijn kruis en ontdekt dat ik al behoorlijk opgewonden ben.

Ik duw haar een beetje weg om haar bloes los te knopen en haar BH te verwijderen. Twee heerlijke borsten met grote bruine stijve tepels hou ik in mijn handen, kneed ze en speel met de gevoelige tepels. Ik kus ze en zuig op haar tepels. Mijn handen verdwijnen achter haar rug op zoek naar de rits van haar rokje omdat ook te verwijderen. Ze helpt me een beetje en zo ligt in no time haar rokje op de grond en zitten mijn handen op de heerlijke billen van Brigitte. We tongen nog met elkaar en ik blijf haar strelen. Ik voel haar handen nog steeds over de stof van mijn broek bewegen en mijn pik wordt steeds harder. Ik laat haar nog even begaan en zeg dan tegen haar, wacht even dan kleed ik me ook even uit. Snel doe ik mijn overhemd en broek uit, om tenslotte ook mijn boxer uit te trekken en zo mijn harde pik de vrijheid te geven. Ik toon me aan haar terwijl ik haar lichaam, naakt met alleen haar kousen nog aan, bewonder. Ik pak haar bij haar hand en gaan op bed liggen.
Al snel gaan onze handen over elkaars lichaam om ons nog verder op te winden. Ik laat haar stoppen en zeg dat ze haar ogen moet sluiten en alleen maar genieten. Ik zie haar twijfelen en vraag haar me te vertrouwen en beloof dat ik niets zal doen wat ze niet wilt en direct te stoppen als zij wil stoppen.

Ze sluit haar ogen en ik begin teder haar lichaam te strelen en masseren. Geen plekje sla ik over. Ik begin zachtjes rond haar tepels te likken en zuig af en toe op een van de tepels die steeds harder en gevoeliger worden. Ik hoor een zacht kreuntje uit haar mond ontsnappen en merk dat ze geniet van de aandacht. Ik ga langzaam met mijn tong van haar borsten richting haar navel en terwijl ik haar navel lik streel ik zachtjes over haar kousenbenen. Van haar voeten tot vlakbij haar venusheuvel, zonder deze echt aan te raken. Dan ga ik weer verder met mijn tong richting haar bij geschoren venusheuvel en blijf daar rustig en voorzichtig rondjes draaien. Ze begint wat onrustig te draaien met haar lichaam maar ik ontwijk deze intieme plek. Dan ga ik met mijn mond naar haar kousenvoeten en sabbel even op haar tenen. Van hieruit ga ik via de binnenkant van haar kuit en dij richting haar schaamlippen. Als ik over haar dijbeen ga, gaat er een rilling door haar lijf en kreunt ze weer.

Dan ga ik eindelijk zachtjes met mijn tong over en tussen haar lippen. Ik zet mijn mond vol op haar klitje en zuig deze in mijn mond. Een stevige kreun ontsnapt aan haar mond en ze opent haar ogen. Ohh… Peter wat lekker, ga door. Ik kom bijna klaar. Ik breng terwijl ik nog steeds haar klitje lik voorzichtig een vinger in haar kutje. Ik lik en vinger haar en ze begint steeds hevig te bewegen en kreunen. Mmmm… ohhh… ja ga door ik kom. Ineens gaat er een siddering door haar hele lichaam en komt ze hevig klaar. Ik voel haar kutje krampen en de sappen over mijn vinger stromen. Ze komt langzaam tot rust en ik zie aan haar dat ze genoten heeft. Oh Peter wat was dat lekker en wat had ik dit nodig. Zal ik jou nu eens verwennen ? Zeg maar wat je wil, zal ik je pijpen of wil je me neuken. Waarom zou ik kiezen, je kunt me toch eerst even lekker pijpen en dan ga ik je daarna uitgebreid neuken. Enigszins verbaasd vraagt ze : Gaat je dat dan lukken ? Bij H. is het na een keer afgelopen.
Nou lekker ding, ik heb even wat hersteltijd nodig maar intussen kan ik jou dan prima opnieuw verwennen, klaar laten komen en daarna dan heerlijk neuken.

Ik draai me op mijn rug en Brigitte gaat gelijk met haar hoofd naar mijn kaalgeschoren pik en ballen. Ik voel hoe ze met haar tong over mijn pik en ballen likt en een tinteling trekt door mijn lichaam. Al snel voel ik hoe ze eikel in haar warme mond neemt en hoe ze me geroutineerd begint te pijpen. Haar tong beweegt zich rond mijn eikelrand en mijn pisgaatje. Mmm…. zalig. Dan begint ze met haar mond over mijn pik te gaan en stevig te pijpen terwijl ze met een hand mijn ballen masseert. Ze beweegt haar mond steeds sneller over mijn harde pik en ik voel dat mijn zaad in mijn ballen begint te borrelen. Dat gaat niet lang meer duren want Brigitte blijft als een echte volleerde pijpslet aan mijn pik zuigen. Mmm…. Brigitte kreun ik, ik ga komen. Ze kijkt even op, knipoogt naar me. Dat is voor mij het teken dat het goed is en ik laat me volledig gaan. Ik spuit twee – drie warme stralen sperma in haar gulzige mond en tot mijn verbazing zie ik dat Brigitte het niet uitspuugt maar lekker doorslikt.
Brigitte komt met haar gezicht naar me toe en geeft me een intense tongzoen. Ik proef een mengsel van haar speeksel en mijn eigen zaad . Apart maar heel geil.

We gaan even naast elkaar liggen en strelen rustig en teder elkaars lichaam. Na korte tijd ga ik met mijn handen naar haar borsten en begin zachtjes met haar nog steeds stijve tepels te spelen. Mijn andere hand laat ik over haar buik glijden, richting haar kutje en klitje. Ik haal mijn hand van haar tepels en ga daar ook mee richting haar kutje. Ik begin op haar tepels te sabbelen en breng voorzichtig een vinger tussen haar lipjes, Met mijn duim streel ik zachtjes over haar klitje en begin haar rustig te vingeren. Na een poosje haar zo verwend te hebben voel ik dat mijn pik weer tot leven komt. Ik blijf haar kutje vingeren, stop er nog een vinger bij en streel nog steeds met mijn duim over klitje. Al snel begint ze weer te kreunen en te bewegen, mmm…. lekker, ga door. Ohhhhh het is zo lang geleden, ja ja ja …. Ik kom. Hevig trillend komt ze klaar en laat haar sappen stromen. Ik blijf nog even zachtjes en rustig door strelen en laat haar zo weer wat tot rust komen. We liggen nu naast elkaar, we zoenen rustig en teder met elkaar en ze gaat zachtjes met een hand door mijn borsthaar.
Mijn pik is intussen weer op volle sterkte en ik breng haar hand er rustig naar toe. Voel is Brigitte, mijn pik is er al weer helemaal klaar voor. En jij, wil je dit wel of moet ik stoppen. Ze kijkt me aan en geeft me een intense tongzoen. Dan zegt ze zacht: Peter, neem me a.u.b. , misschien krijg ik er spijt van maar nu wil ik genieten. En om haar woorden kracht bij te zetten spreidt ze haar benen, brengt haar hand naar haar kutje en spreidt haar kut lipjes. Toe Peter, stop hem er in en neem me.

Ik kruip tussen haar benen, zet me pik tegen haar lipjes en druk hem langzaam maar zeker helemaal in haar kutje. Heel rustig begin ik haar te neuken met lange diepe halen. Eerst mijn pik er bijna uit en dan tot de volle lengte er inschuiven. Oh.. Peter wat lekker en wat is dat lang geleden dat ik zo’n lekkere warme pik in me gevoeld heb. Ik begin het tempo op te voeren en begin haar steviger te neuken. Mijn ballen slaan tegen haar kont. Brigitte begint steeds luider te kreunen en ik zie aan haar gezicht dat ze bijna klaar komt. Oh ja, ga door neuk me, maak me klaar. Toe neuk me dan, harder. Ik voer het tempo nog hoger op en begin keihard te pompen in haar kutje. Ik zie haar ogen wegdraaien en met een luide schreeuw komt ze hevig klaar. Ik voel haar kutsap over mijn pik puiten en over mijn ballen stromen. Ik laat haar wat tot rust komen terwijl ik rustig in en uit blijf bewegen in haar kutje.
Als ze weer redelijk bij gekomen is, geeft ze me een zoen en zegt: wat was dat lekker. Ik ben in tijden niet zo lekker en heftig klaar gekomen.
Fijn dat je er zo van genoten hebt. Heb je nog zin om het af te maken of moet ik mezelf maar even aftrekken, vraag ik haar ? Hoe zo zegt ze, ben jij dan net nog niet klaar gekomen ? Nee zeg ik, ik wilde eerst jou nog een keer laten komen. En aan je gezicht te zien en aan het vocht te merken is dat goed gelukt lijkt me. Jezus zegt ze, ik dacht dat je klaargekomen was en ik je zaad uit me voelde lopen.

Wat wil je vraagt ze, moet ik je nog een keer pijpen of wil je me nog een keertje neuken ? Als antwoordt zeg ik : draai je om en ga op je knieën zitten. Ik ga je neuken in doggy stijl. Brigitte draait zich om, gat zitten, steekt een hand tussen haar benen en spreidt zo haar lippen voor me. Neem me maar als een echt teefje. Ik schuif snel achter haar en breng mijn pik in een keer in haar kut. Ik begin haar te neuken met diepe stoten in die drijfnatte kut van haar. Ze begint gelijk weer te kreunen en roept neuk me, neuk me harder. Ik ben een geile teef die geneukt moet worden, geef me die lekkere harde pik van je. Stoot maar diep in mijn kut. Ik drijf het tempo op en merk dat ze begint te verkrampen. Die slet komt waarachtig alweer bijna klaar terwijl ze geneukt wordt door mij. Ik laat wat speeksel uit mijn mond zo op haar roze sterretje lopen. Ik begin haar daar wat te strelen en breng nog meer aan met mijn vinger. Terwijl ik het tempo wat verlaag breng ik voorzichtig een vinger in haar kontje. Ahhh…. Voorzichtig a.u.b. ik ben dat niet gewend. Langzaam doorneukend laat ik haar wennen aan de vinger in haar kontje. Ik haal mijn vinger er uit begin haar als een razende te neuken. Ik spuug weer wat speeksel op haar sterretje en als ze begint klaar te komen stop ik in een keer twee vingers in haar kontje. Ohh. Ik kom .. ahh.. zachtjes … ik kommmmm. En weer stromen haar sappen rijkelijk over mijn pik en ballen. Terwijl ze nog in de roes van het klaarkomen zit, haal ik mijn pik uit haar kut en zet hem tegen haar sterretje. Heel rustig druk ik hem door tot ik helemaal in haar kontje zit. Auwww… Ahhh … mmm kreunt ze. Rustig maar, wen er maar even aan. Als het echt niet gaat stop. Na enige tijd is ze gewend en begint zelf wat te bewegen, voor mij het teken om in een rustig tempo met lange halen te beginnen om haar maagdelijke kontje te neuken.

Na een paar minuutjes merk ik dat ze ontspant en zelfs zachtjes begint te kreunen. Ohh… Peter wat een apart gevoel. Ik ben nog nooit in mijn kontje geneukt, jij bent de eerste die dat mag.
Neuk me maar lekker. Ik begin het tempo op te voeren en haar diep en hard in de kont te neuken.
Ze begint het steeds lekkerder te vinden en roept ineens: Mmm .. neuk me als een echte teef, neuk me maar in mijn geile reet. Ik wil door je geneukt en volgespoten worden. Je hete warme mannenzaad diep in mijn reet of in mijn kut het maakt me niet uit. Neuk me als een geile teef.
Dat is voor mij het sein om al mijn reserves opzij te zetten en ik begin haar ongenadig hard in haar reet te neuken. Oh ja, jij geile neuk teef, slet. Ik neuk je reet helemaal verrot. Ik voel het zaad borrelen in mijn zak, stoot mijn pik voor de laatste maal diep in haar reet. Achhh … ik kommm, ik spuit je reet helemaal. Vier a vijf stralen heet sperma spuit ik in haar darmen voor ik mijn pik terug trek en naast haar ga liggen.
Allebei zijn we moe maar voldaan van deze uitgebreide vrijpartij. Na even gelegen te hebben gaan we ons douchen en aankleden. Op het parkeerterrein nemen we bij onze auto’s afscheid van elkaar en beloven om niets tegen anderen te vertellen. We hebben genoten maar of het een vervolg krijgt, wie weet.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 15061 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie