BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke en de ploegbaas

“Bedankt voor je tijd, ik ga het gesprek zo nog even evalueren met Gerrit en dan bel ik je morgen terug om de vervolgstappen te bespreken”, zegt Femke tegen de jongen met wie ze net een sollicitatiegesprek heeft gehad. Terwijl ze wegloopt van de hoofdingang, weet ze dat de jongen haar nog goed nakijkt.

Ondanks dat ze weet dat het niet zou moeten kunnen, is ze eraan gewend. Ze heeft er zelf voor gekozen om als HR-medewerker te beginnen bij een productiebedrijf. Ze weet dat veel collega’s op de werkvloer haar op dezelfde manier bekijken als deze jongen. Als ze een opmerking hoort die echt niet kan, zegt ze er wel wat van, maar voor de rest heeft ze al snel geleerd om niet tegen de bierkaai te vechten.

Femke weet ook wel dat ze de aandacht trekt. Als een vrouw van 26 met haar rode, golvende haar, haar bleke huid, haar strakke lichaam en haar vrouwelijke vormen zou ze makkelijk een model kunnen zijn. Sterker nog, ze is wel eens gevraagd om te modelleren, maar ze vond het leuker om echt werk te doen. Ze heeft ook geleerd om zich niet te vrouwelijk te kleden; met de koudere temperaturen heeft ze een goed excuus om een ruim zittende trui aan te trekken die haar ronde borsten goed bedekt. Het liefst zou ze wel wat meer van zichzelf willen laten zien als ze er niet zo veel aandacht mee zou trekken.

“Nou? Wat vond je ervan?” vraagt Gerrit zodra ze weer binnenkomt in het kantoortje achterin de productieruimte. Op het eerste gezicht is Gerrit een typische ploegbaas. Een man van ruim in de vijftig die door het fysieke werk dat hij zijn hele leven heeft gedaan geen onsje te veel heeft, een bos grijs haar die al behoorlijk uitdunt en stoppels omdat hij vergeet zich te scheren, niet omdat hij het per se mooi vindt staan. Zijn overall is ouder dan veel van het gereedschap dat in de werkplaats hangt, ook al wordt hij er regelmatig aan herinnerd dat hij recht heeft op een nieuwe om de zoveel jaar.

“Wat mij betreft wel een geschikte jongen”, begint Femke. “Net afgestudeerd, heeft bij de concurrent stage gelopen…” “Ja, op papier is het een prima vent, maar had je wel door hoe hij naar je keek?” vraagt Gerrit. Hij kijkt de jonge vrouw aan met een indringende blik. Femke is van haar apropos door de vraag en de blik in de ogen van de ploegbaas. “Eh… ja”, stommelt ze. “Ja, dat had ik wel door, maar ik dacht, ik begin er niet over.”

De oude ploegbaas grimast en schudt zijn hoofd. “Meid, heel eerlijk, op papier zal het vast een prima kerel zijn. Op papier is Ajax ook een goeie club, maar helaas spelen ze op het gras.” Femke kan haar lach niet inhouden. Gerrit kijkt tevreden toe hoe de jonge vrouw reageert op zijn grap tot hij verder gaat. “Nee, maar even serieus, meid. Ik wil dit soort jongens niet in mijn ploeg hebben. Wat mij betreft mag je hem afwijzen.”

De jonge vrouw kijkt verbaasd. “Serieus? Zo’n kandidaat vind je echt niet snel!” Gerrit glimlacht. “Dat weet ik ook wel, maar ik wil gewoon niet dat mijn favoriete collega zich ongemakkelijk voelt door zo’n lulhannes”, zegt hij met een knipoog naar Femke. Ze moet weer lachen. Ze ziet aan zijn blik dat het compliment gemeend is.

“De enige die jou zo zou mogen bekijken, is je vriend”, stelt de ploegbaas. Femke lacht ongemakkelijk. Hij raakt een gevoelige snaar. Ook al weet ze dat ze genoeg aandacht krijgt van de mannen op het werk, is het juist haar vriend die haar links laat liggen. Ze weet dat hij het niet expres doet en dat hij druk is. Toch zou ze graag willen dat haar vriend haar ook eens zo bekijkt als de jongens op de werkvloer. Ze laat haar schouders zakken en zucht. “Ja…”

“Of niet?” vraagt Gerrit. Ze heeft door dat de ploegbaas feilloos door haar antwoord heen prikt. Hij schuift zijn stoel dichter naar haar toe en legt een hand op haar knie. “Je gaat me toch niet vertellen dat die vriend van je je niet de aandacht geeft die je verdient?” De oudere man kijkt haar aan met een bezorgde blik. De jonge vrouw glimlacht zwakjes naar Gerrit. Ze blijft stil. Ze weet dat haar stilte al genoeg antwoord is voor de oudere man.

“Ach, dat ga je me niet menen!” Femke merkt dat de ploegbaas oprecht verbouwereerd is. “Pff, wat een kerel. Als ik toch zo’n meid als jou zou hebben…”, begint Gerrit. De jonge vrouw glimlacht naar hem. “Nou?” vraagt Femke grinnikend. De ploegbaas kijkt haar aan en schudt zijn hoofd. “Laat maar”, probeert hij lachend. “Nee, serieus! Ik ben wel benieuwd”, dringt Femke aan. Ze legt haar hand op de hand die Gerrit nog steeds op haar knie houdt. Hij kijkt haar aan om zeker te weten dat ze het meent. Femke lacht wanneer ze merkt dat Gerrit verlegen wordt. Ze vindt het aandoenlijk hoe de ploegbaas met haar praat. Nadat hij haar er onbedoeld aan heeft herinnerd hoe weinig aandacht haar vriend haar geeft, is de manier hoe Gerrit met haar praat een welkome afwisseling.

Hij zucht en kijkt haar aan met een samenzweerderige grijns. “Je gaat me toch niet melden bij HR, hè? Ik ben bang voor die dame”, grapt hij. Femke lacht en kijkt vertederd naar de oudere man. “Ik beloof dat ik je niet ga melden bij HR”, zegt ze gespeeld plechtig. Gerrit lacht mee.

“Nou, ik zou er in ieder geval voor zorgen dat je geen aandacht tekortkomt”, begint hij. Femke voelt dat ze zich steeds meer aangetrokken voelt tot deze oudere man. Letterlijk zelfs, gezien ze steeds verder naar hem toe leunt. In haar achterhoofd weet ze dat ze verkeerd bezig is, maar Gerrit laat haar zich goed voelen. “En… hoe zou je dat doen?” vraagt ze. Ze merkt dat haar stem met de seconde heser wordt.

De oude ploegbaas leunt op zijn beurt ook steeds dichter naar Femke toe. Ze voelt zijn hete adem al. Hij bekijkt haar van top tot teen alsof hij haar voor het eerst bekijkt als een mooie vrouw en niet alleen als collega. Ze kijkt hem aan met een vertederde glimlach. Ze beseft dat hij echt nog nooit haar zo heeft bekeken als al die jongens die hij aanstuurt op de werkvloer. Tegelijkertijd heeft ze door dat zij hem meer aan het verleiden is dan hij haar. Het idee dat de rollen een keer zijn omgedraaid, maakt het alleen maar spannender voor haar.

“Ik, eh… ik weet niet of ik dat zo mag zeggen”, stamelt Gerrit in een poging om correct te blijven. Femke weet dat de ploegbaas al een tijdje geen vrouw meer in zijn leven heeft, dus daar hoeft hij het niet om te laten. De jonge vrouw glimlacht lieflijk naar hem en knijpt zachtjes in zijn hand. “Je mag het zeggen! Ik ga je echt niet melden bij HR”, grapt ze. Gerrit glimlacht terug, gerustgesteld.

“Poeh, als ik toch zo’n vrouw als jou de mijne zou mogen noemen…”, denkt de ploegbaas hardop. Femke heeft door dat hij er oprecht over na moet denken. “Ik zou niet zomaar ervan uitgaan dat ik weet wat jij zou willen, denk ik. Ik denk dat ik je eerst goed genoeg zou moeten leren kennen om te weten wat je wilt, zodat je dat nooit tekort hoeft te komen.” De jonge vrouw smelt door het antwoord van de oudere man. Ze kijkt hem aan met een verliefde blik. Aan zijn blik ziet ze dat hij doorheeft dat hij het juiste heeft gezegd. Ze knijpt weer in zijn hand. “Wat ben je toch een schatje, Gerrit.” Ze kijkt diep in Gerrits ogen en glimlacht naar hem. In zijn ogen ziet ze de waardering en liefde die ze mist.

Wanneer Femke bewust nog verder naar de oude ploegbaas toe leunt, weet ze dat ze onherroepelijk over de schreef gaat. Ze heeft genoeg ervaring met mannen om te weten dat Gerrit zich ook niet meer in kan houden. Ze sluit haar ogen. Zoals ze had verwacht, leunt Gerrit het laatste stukje naar haar toe om zijn lippen op die van haar te drukken. Zachtjes kreunt ze in zijn mond terwijl ze smakkend met elkaar zoenen. De oude man zoent niet verkeerd, merkt ze.

“Weet… weet je het zeker?” vraagt de oudere man wanneer hij de zoen verbreekt. Femke glimlacht lieflijk naar hem. Ze knikt. “Ik weet het zeker”, bevestigt ze voordat ze opstaat en haar handen uitreikt naar hem. Met ongeloof in zijn ogen pakt Gerrit haar handen vast en gaat hij voor haar staan.

“Gerrit?” vraagt de jonge vrouw zachtjes. “Ja?” “Wil jij ervoor zorgen dat ik geen aandacht meer tekort kom?” Gerrit kijkt haar aan en glundert. “Ik, eh… ik zou niets liever willen”, stamelt hij. Femke glimlacht naar hem. Ze trekt hem dichter naar zich toe en kust hem weer. Deze keer slaat de oudere man zijn armen om haar heen om haar tegen zich aan te trekken. De jonge vrouw gniffelt wanneer ze al een bult in zijn overall voelt groeien. Heel bewust duwt ze haar heupen wat naar voren om wat meer druk op zijn kruis te leggen. Ze voelt hoe de oudere man zijn mond opent om zijn tong in haar mond te duwen. Ze laat hem toe en streelt zijn tong met de hare.

Terwijl ze luid smakkend met de oude ploegbaas tongzoent, trekt Femke haar trui omhoog. Gerrit weet dat hij zich even terug moet trekken. Vol bewondering kijkt hij toe. Zijn mond valt open wanneer hij Femkes grote borsten ziet. Hij kan zich niet inhouden en reikt achter Femkes rug om haar beha los te haken. De jonge vrouw laat het hem toe. Ze vindt het geweldig om te merken hoe mooi de oudere man haar vindt. “Wat heb je prachtige borsten, meid”, verzucht hij voordat hij zich erop stort en een tepel in zijn mond neemt. Femke kreunt zachtjes wanneer hij erop zuigt. “Mmh… dat doe je lekker…”, verzucht de jonge vrouw. Ze kroelt door zijn dunne, grijze haar.

Plotseling voelt Femke dat de ploegbaas haar naar de werktafel toe dringt. “Wat doe je?” vraagt ze grinnikend. Ze ziet aan zijn blik dat hij een plannetje heeft. “Ga jij maar eens lekker ervoor zitten”, stelt Gerrit voor. Gewillig laat Femke hem haar op de werktafel tillen. Wanneer ze erop zit, knoopt de oude ploegbaas kundig haar broek open. Hij haakt zijn vingers achter haar witte broek en haar string. Ze duwt haar billen van de werktafel af zodat hij ze uit kan trekken. “Ik ben wel benieuwd wat voor plannen jij hebt”, merkt ze giechelend op. Gerrit drapeert de broek en haar string over de stoel waar ze op zat en gaat op zijn knieën voor de werktafel zitten. Hij kijkt verlekkerd tussen haar benen, die de jonge vrouw gewillig voor hem spreidt.

De oudere man streelt haar benen terwijl hij haar dijen kust. Femke zucht zachtjes. Ze kan zich de laatste keer dat haar vriend haar heeft gebeft niet eens herinneren, hoe lekker ze het ook vindt. “Ja…”, verzucht ze om de ploegbaas aan te moedigen. Ze voelt hoe Gerrit zich langzaam steeds dichter naar haar kutje toe werkt. Ze voelt de warme gloed van zijn gezicht terwijl zijn stoppels haar dijen kietelen. Ze legt haar hand op zijn hoofd, niet om hem te leiden, maar om hem aan te moedigen om verder te gaan.

“Lik me…” “Ja, wil je dat ik je lik?” vraagt de ploegbaas met een schorre stem. “Mmh ja, Gerrit… lik me, alsjeblieft…” Wanneer Femke tussen haar benen kijkt, ziet ze Gerrit glunderen. Ze steunt zachtjes wanneer de oudere man haar kutje kust. Hij kust haar klitje een paar keer voordat hij zich er volledig op stort. Femke kreunt van genot. Ze kneedt haar borsten terwijl ze volop geniet van de aandacht die de oude ploegbaas haar geeft. Deels omdat ze het zelf lekker vindt en deels omdat ze ziet dat Gerrit ook wel oog heeft voor haar borsten.

Het valt Femke op dat Gerrit haar kundig beft, precies zoals ze het lekker vindt. “Ooh… je doet het zo lekker…”, verzucht ze zachtjes. De oudere man geeft geen antwoord, maar ze voelt zijn tevreden gegrinnik op haar kutje.

Ze slaakt een verbaasd kreetje wanneer Gerrit plotseling een vinger in haar kutje duwt. “Oh!” Gerrit weet al snel haar gevoeligste plekjes te vinden en streelt die terwijl hij onverstoorbaar haar klitje blijft verwennen met zijn tong. “Oh, Gerrit…” Ze had niet verwacht dat een man haar zo lekker zou knnen beffen, laat staan die oude ploegbaas!

“Oh, Gerrit”, jammert Femke zachtjes. Ze voelt de vlinders in haar buik opborrelen. De oudere man gaat haar klaar beffen! Ze kroelt door zijn dunne, grijze haren. “Oh… ik ga komen, Gerrit…” De ploegbaas kijkt in haar ogen en glundert. De boodschap is overgekomen. Toch doet hij niks anders, hij blijft onverstoorbaar haar klitje likken en haar kutje vingeren. “Ja… zo…”, moedigt ze hem aan. Ze ziet in zijn ogen dat hij niet kan wachten tot ze klaarkomt.

Wanneer ze het gevoel heeft dat Gerrit haar over het randje brengt, zet ze zich schrap. Ze houdt de rand van de werktafel vast, haar adem stokt, haar ogen worden groot… “Oh, oh, OOOHWWW!” kreunt de jonge vrouw. Luid kreunend laat ze haar orgasme haar overspoelen. Met een grijns op zijn gezicht gaat de ploegbaas onverstoorbaar door. Kundig rekt hij haar orgasme zo lang uit als hij kan. “Oohhh… Gerrit!” kermt ze uit. Even heeft de jonge vrouw het gevoel dat ze wel in haar orgasme zou kunnen blijven, zo lang komt ze klaar op Gerrits vingers en tong.

Pas wanneer Femke voelt dat haar orgasme langzaam weg begint te trekken, trekt Gerrit zijn vingers uit haar kutje en stopt hij met haar klitje bewerken. Met een tevreden grijns op zijn gezicht duwt de ploegbaas zich omhoog. Hij veegt het vocht van zijn gezicht af. “Was dat waar je behoefte aan had?” vraagt hij lachend. “Ja!” antwoordt de jonge vrouw enthousiast voordat ze zijn hand pakt en hem naar zich toe trekt. Ze zoent de oudere man om hem te bedanken en proeft haar eigen vocht.

“Fuck, wat was dat lekker…”, zegt Femke lachend. De oudere man haalt een hand door haar rode haren en glimlacht naar haar. “Volgens mij had je het ook echt wel nodig, of niet, meid?” Femke grinnikt en knikt. Teder legt ze haar hand op Gerrits rug en streelt hem. “En jij? Wat heb jij nodig?” De oude ploegbaas lacht. “Poah, jou zo lekker zien genieten was al wat! Maar als je het aanbiedt…”, begint Gerrit. Femke gniffelt. “Ik bied het aan”, bevestigt ze. Hij leunt over haar heen en fluistert samenzweerderig in haar oor. Ze rilt van opwinding wanneer ze zijn hete adem in haar oor voelt. “Dan wil ik daar ook wel even liggen en dan mag jij wel lekker op me zitten.” Femke glundert. “Dat wil ik ook wel…”, stelt ze hem gerust voordat ze van de werktafel af rolt.

Samen met de oude ploegbaas kleedt Femke hem uit. Hij knoopt zijn overall los. Zodra Femke hem van zijn borst af heeft gestroopt, gaat ze op haar knieën voor hem. Nonchalant schopt Gerrit zijn schoenen van zijn voeten zodat Femke zijn overall en zijn broek uit kan trekken.

Zoals ze had verwacht, heeft de oudere man een strak figuur voor zijn leeftijd. Hoewel hij absoluut geen sixpack heeft, ontbreekt het bekende bierbuikje volledig bij Gerrit. Wel is zijn borst bedekt met hetzelfde dunne, grijze haar als op zijn hoofd. Ze kroelt door zijn borsthaar en glimlacht naar hem.

Vol verwachting kijkt ze naar de bult bij zijn kruis. Haar grijns wordt alleen maar groter naarmate ze zijn overall, zijn broek en zijn onderbroek uittrekt, totdat zijn stijve pik omhoog zwiept. Zijn pik is iets langer dan die van haar vriend, maar vooral een stuk dikker. “Wat is ie groot…”, merkt Femke verwonderd op. Gerrit lacht en steekt zijn hand uit. “Ga jij zo maar eens lekker op me zitten, dan kun je hem eens voelen.” “Graag”, kaatst Femke uit terwijl ze zich omhoog laat trekken door de oudere man.

Zodra Gerrit op de werktafel is geklauterd, klimt Femke achter hem aan. Ze gaat schrijlings over hem heen zitten. Terwijl ze naar zijn pik reikt, leunt ze over hem heen om hem te zoenen. “Vul me maar op met je… lekkere… dikke… pik…”, fluistert ze in zijn oor terwijl ze zijn kaak kust. De oude ploegbaas zegt niks en wacht glunderend af tot Femke zich over zijn pik heen laat zakken.

De jonge huisvrouw zet zijn eikel tegen de ingang van haar kutje. “Ben je er klaar voor?” vraagt ze met een grijns op haar gezicht. Gerrit lacht en knikt. “Zeker, meid.” Dan laat ze zich over zijn pik zakken. Ze hapt naar adem wanneer ze voelt hoe hij haar opvult. “Owww…”, jammer ze zachtjes. Hoe dik zijn pik ook is, hij dringt gemakkelijk bij haar naar binnen. Femke heeft door dat ze kletsnat is.

“Owww… hij is… zo lekker…”, jammert Femke terwijl ze tergend langzaam op Gerrits schoot wipt. Ze beseft hoe veel groter Gerrits pik is ten opzichte van die van haar vriend. De pik van de oudere man lijkt haar volledig op te vullen. “Neem je tijd”, stelt de ploegbaas haar gerust. Ze glimlacht naar hem.

“Je vond… mijn borsten… toch zo mooi?” vraagt Femke gniffelend. Gerrit knikt. Nog voordat hij wat kan zeggen, pakt ze zijn handen en legt ze die op haar borsten. “Ik vond het zo lekker… hoe je met mijn borsten speelde…” De ploegbaas glimlacht. Hij pakt haar tieten stevig beet en kneedt ze. “Mmh… zo ja…”

Ondertussen is Femke gewend aan het formaat van Gerrits dikke pik en wipt ze steeds sneller op zijn schoot. “Oh… ja…”, verzucht ze met een ecstatische glimlach op haar gezicht. “Geniet er maar van”, moedigt de oude ploegbaas haar aan. Terwijl ze de oudere man berijdt, voelt ze hoe zijn pik al haar gevoelige plekjes streelt. Ze legt haar handen op zijn schouders om hem beter te kunnen neuken. “Ja, ja…” Ze kan zich niet herinneren wanneer ze voor het laatst zo veel van seks heeft genoten. Ze gaat zo in op haar vrijpartij met de ploegbaas, dat ze niet eens meer beseft dat ze haar vriend keihard bedriegt.

Plotseling trekt Gerrit de jonge vrouw naar zich toe om van onderen in haar te stoten. “Jezus… wat ben je lekker…”, fluistert hij grommend in haar oor. Femke incasseert de harde stoten en gniffelt. “Ohh… jij… ook…”, fluistert ze terug. De oudere man geeft haar een rake klap op haar billen. Femke kijkt hem aan met een brede grijns. Ze weet dat hij doorheeft dat ze het absoluut niet erg vindt om een paar tikken op haar billen te krijgen. Pats! Pats! Pats! “Oww…”, kreunt de jonge vrouw terwijl ze zijn hand op haar billen na voelt branden. Ondertussen blijft Gerrit haar van onderen neuken. Ze lacht haar handen in zijn nek en zoent hem. De oudere man beantwoordt gulzig haar zoen en opent zijn mond om haar te tongzoenen.

“Femke… jij wil wel hard geneukt worden, hè?” vraagt Gerrit. Femke kijkt hem aan met een verliefde blik in haar ogen. “Ja… ik wil dat je me lekker hard neukt, Gerrit…”, beaamt ze. De ploegbaas grinnikt. “Ga jij maar eens… op je rug liggen, meisje…”, stelt hij voor.

Zonder antwoord te geven gaat ze van Gerrit af. “Mmh…”, kreunt ze wanneer ze zijn dikke pik uit haar kutje voelt glippen. “Die krijg je zo weer”, verzekert Gerrit haar. Ze glimlacht naar hem. Zodra de ploegbaas van de tafel af is gerold, gaat Femke gehoorzaam op haar rug op de werktafel liggen. Gerrit loopt om Femke heen naar haar benen. Ze spreidt ze gewillig voor hem. De oudere man pakt Femkes heupen en trekt haar naar de rand toe, totdat ze met haar billen op de rand van de tafel zit. Zijn pik staat op precies dezelfde hoogte als haar kutje, beseft ze. Gerrit lijkt het ook te merken. “Alsof het ervoor gemaakt is”, grapt ze. Gerrit lacht en zet zijn pik weer tegen haar kletsnatte kutje aan. “Ja…”, murmelt Femke tevreden.

“Ben je er klaar voor?” vraagt Gerrit. Femke glimlacht naar hem. Zelfs wanneer ze al volop in hun vrijpartij zitten, vraagt hij nog of ze klaar is voor hem. Ze heeft door dat het geen onzekerheid is, maar dat de oudere man wil dat het op haar manier gebeurt en dat zij eindelijk eens de aandacht krijgt waar zij naar verlangt. “Ja”, antwoordt Femke gedecideerd.

De oudere man glimlacht naar haar. Hij duwt zijn heupen naar voren en drukt zijn pik haar kutje in. “Jezus, wat ben je mooi”, verzucht hij terwijl hij haar van top tot teen bekijkt. Femke glundert. “Neuk me”, moedigt ze hem aan. Meer woorden heeft de oudere man niet nodig. Iedere stoot gaat sneller, harder, en dieper. Hij kijkt haar met een grijns op zijn gezicht aan terwijl hij haar borsten beet pakt als houvast. Hij kneedt ze stevig terwijl hij haar steeds harder neukt. Femke grijnst. Gerrit heeft al snel door wat ze lekker vindt en maakt er meteen gebruik van. “Oh… ja… ja…”, kreunt de jonge vrouw.

Het geluid van Gerrits liezen die tegen Femkes billen aan klappen met iedere stoot vult de werkplaats, gemengd met Femkes kreuntjes van genot. De oudere man neukt haar stevig door met zijn dikke pik. De jonge vrouw legt haar hand op zijn buik en kroelt door zijn haar. Femke ziet in zijn blik dat hij vastberaden is om haar nog een keer klaar te laten komen. Ze glimlacht naar hem. Ze kan bijna niet geloven hoe gefocust hij is op haar genot!

Femke voelt dat het niet lang meer duurt voordat Gerrit zijn doel bereikt. Ze voelt de vlinders weer in haar buik opborrelen. Ze ziet dat de oudere man het ook doorheeft. “Kom maar”, moedigt hij haar grommend aan. Femke knikt met een ecstatische glimlach op haar gezicht. “Ja… ik ga komen…”, kaatst ze hijgend terug.

Gerrit blijft haar onverstoorbaar door neuken. Tegelijkertijd ziet Femke dat de oudere man zich inhoudt. Ze beseft dat Gerrit ook nog niet is klaargekomen en dat hij zich moet beheersen om niet te snel klaar te komen. Ze glimlacht lieflijk naar hem en richt haar aandacht weer op zijn pik die in haar kutje stoot.

“Ik kom…”, kondigt Femke hijgend aan. Gerrit kijkt haar vol trots aan. “Kom maar…”, zegt hij terwijl hij op haar in blijft stoten. Net wanneer hij haar over het randje drijft, beseft ze dat ze nog nooit eerder alleen door penetratie klaar is gekomen. Het overweldigende gevoel van haar tweede orgasme zorgt er al snel voor dat ze niet eens meer de ruimte heeft om erover na te denken. Ze voelt haar orgasme vanuit haar hielen opkomen en door haar hele lichaam razen. Haar adem stokt, ze kijkt met grote ogen naar Gerrit totdat ze haar gezicht bijna de werktafel in duwt. “OOOH!” kreunt ze luidkeels. “OH GERRIT!”

Terwijl ze stuiptrekkend klaar ligt te komen, voelt ze Hendriks pik in haar kutje schokken. “O, God!” zegt de oudere man grommend. Hij verliest volledig de controle en komt diep in Femkes kutje klaar. Het gevoel van Gerrits sperma dat hij diep in haar kutje spuit, maakt haar orgasme alleen nog maar intenser. “OW JA!” kermt ze uit. Met iedere stoot spuit de ploegbaas nog een klodder sperma diep in haar. “JA! JA!” schreeuwt Femke. Het gevoel van de oudere man die diep in haar spuit zou ze voor geen goud willen missen. “OH JAAA!”

Zodra het heerlijke gevoel van haar orgasme langzaam wegtrekt, kijkt Femke met een verliefde blik naar Gerrit, die zijn orgasme ook uit staat te hijgen. Hij laat zijn pik uit haar kutje glippen. Zijn sperma loopt al snel uit haar kutje. Hij lacht. “Sorry, ik kon me niet meer inhouden…”, verontschuldigt hij zich. Femke lacht hardop, nog loom van het klaarkomen. Ze schudt haar hoofd. “Maakt niet uit, lieverd, ik slik toch de pil”, stelt ze hem gerust.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 14580 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Femke en de ploegbaas”

  1. Dit vind ik een van de leukste/lekkerste verhalen die er op Gertibaldi staan. Goed verhaal, leuke opbouw en fijn om te lezen. Last but not least is je verhaal in goed/leesbaar Nederlands, in tegenstelling tot helaas veel verhalen hier op de site. Ook je andere verhalen mogen er zijn! Kudos!

Plaats een reactie