BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rebecca geeft bijles, deel 2

De vrijdag nadat ze voor de eerste keer bij Mohammed langs is geweest, maakt ze zich weer klaar om naar hem toe te gaan. “Jij gaat weer naar die Mohammed?” vraagt haar man vanaf de bank terwijl zij haar spullen pakt. “Ja”, reageert de jonge huisvrouw kortaf.

Omdat het lekker weer is, trekt Rebecca een rood hemdje aan en een korte spijkerbroek. “Je bent wel erg zomers gekleed, of niet?” Rebecca wuift zijn opmerking weg. “Nou het is niet echt truienweer”, kaatst ze terug. Daar lijkt Krijn genoegen mee te nemen. Ze geeft hem een vluchtig kusje op zijn wang voordat ze de deur uit gaat.

Wanneer Mohammed de deur open doet, kijkt hij goedkeurend naar de jonge vrouw. “Nou juf, zo maak je het wel moeilijk om te concentreren!” grapt hij. Rebecca lacht een beetje ongemakkelijk om zijn opmerking. “Zullen we in de woonkamer gaan zitten?” stelt Rebecca voor. In de wetenschap dat hij haar zo bewondert, wil ze eigenlijk niet met hem naar zijn slaapkamer gaan. “Geen probleem hoor!” antwoordt Mohammed vrolijk. Hij rent naar boven en pakt zijn boeken om die op de koffietafel neer te leggen.

Rebecca merkt dat de Marokkaanse jongen goed zijn best doet om bij de les te blijven, maar af en toe zijn ogen niet van haar af kan houden. Ze waardeert zijn moeite en ontspant zich wat meer. Doordat de jongen echt probeert om op te letten, voelt ze zich ook steeds meer op zijn gemak bij hem. Ze durft hem ook steeds beter in zijn ogen te kijken en ze waardeert de blik in zijn ogen steeds meer.

Rebecca bedenkt zich dat het best een goede relatie kan zijn. Zij helpt hem met zijn huiswerk en om de lesstof goed te begrijpen en hij zorgt ervoor dat ze zich mooi en gewaardeerd voelt. Ze heeft zich al een behoorlijke tijd niet zo gevoeld, dus ondanks dat ze zich er wat ongemakkelijk bij voelt, vindt ze het wel fijn.

De bijles verloopt vlot en de tijd vliegt. Pas wanneer Rebecca het laatste hoofdstuk voor de week afrondt, beseft ze weer hoe laat het is. “Goed bezig Mohammed, je hebt echt goed je best gedaan!” merkt ze vrolijk op wanneer ze opstaat om zich klaar te maken om weer naar huis te gaan. Ze ziet dat de jongen straalt door haar compliment.

Mohammed staat ook op en loopt naar Rebecca toe. “Bedankt voor de bijles, juf, ik ben echt heel blij ermee… en met jou.” Het blijft stil terwijl Mohammed de jonge vrouw diep in zijn ogen kijkt. Rebecca heeft het gevoel dat ze onverbiddelijk naar de jongen toe wordt getrokken terwijl hij ook steeds verder naar haar toe leunt.

Plotseling drukt de jongen zijn lippen op die van haar. Rebecca wordt volledig overvallen door de kus, maar ze doet niks om hem te stoppen. Integendeel, wanneer de jongen zijn handen op haar billen legt en haar naar zich toe trekt, opent zij vanzelf haar mond om met Mohammed te tongzoenen. De jongen kneedt haar billen. Ze voelt de vlinders door haar buik razen. Ze voelt ook zijn harde pik tegen haar buik drukken…

Pas wanneer Mohammed stopt, kijkt ze hem met grote ogen aan. Ze beseft dat ze met de jongen heeft gezoend en dat ze hem op geen enkele manier heeft tegengehouden. Ze is op zo veel vlakken over de schreef gegaan. Mohammed kijkt haar met een verliefde blik aan. “Dank je wel… Zie ik je volgende week weer?” Tot haar eigen verbazing hoort Rebecca zichzelf zonder twijfel antwoorden: “Ik zie je volgende week weer.”

Op de fiets naar huis razen er zo veel gedachten door Rebecca’s hoofd, dat ze niet meer weet waar ze het moet zoeken. Ze weet een ding zeker: ze heeft Mohammed gezoend. Ze moet aan zichzelf bekennen dat het goed voelde.

Wanneer Rebecca thuis is, ligt Krijn al in bed. Ze besluit om nog even op de bank bij te komen van het voorval. Zonder er bewust over na te denken laat ze haar hand in haar hipster glippen. Ze vingert zichzelf binnen no time klaar. Terwijl ze masturbeert, kan ze alleen maar denken aan de Marokkaanse jongen die haar heeft gezoend en al die gevoelens bij haar los heeft gemaakt…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 12656 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Rebecca geeft bijles, deel 2”

Plaats een reactie