BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zondagavond 1

Rond 17.00 uur begin ik toch wel trek te krijgen en ik vraag aan mijn dochter wat we eens zullen eten en waar ze zin in heeft.
“Ik heb zin in een lekkere bak friet en een flinke klodder mayonaise” zegt ze.
“O, en een frikandel.”
En ik vraag:”Halen of zelf bakken?”
Ik wacht het antwoord niet af, sta op en loop naar de keuken, haal de frituurpan uit de kast en zet deze op het aanrecht en zet hem aan.
Ik ga naar de kamer terug en vraag mijn dochter nog even geduld te hebben.
Enige tijd later is de frituurpan op temperatuur en in de schuur haal ik een zak friet en twee frikandellen.
Mijn dochter zit nog steeds op de bank met haar blote borsten tv te kijken als ik vraag of ze op de bank of aan tafel wilt eten.
Hierop zegt ze:”Dat maakt me niet zoveel uit. Als mijn honger maar gestild wordt.”
Ik kijk haar aan en schud even met mijn hoofd en ga terug naar de keuken om de friet en de frikandellen op de borden te doen als mijn dochter vanuit de kamer zegt:”Doe maar lekker veel mayo, pa!”

En ik spuit een belachelijke hoeveelheid mayo op de rand van haar bord en ga terug naar de kamer waar ik mijn dochter een bord geef.
Ik ga naast haar zitten en zo eten we voor de tv ons eten op.
Als de friet en frikandellen op zijn zie ik dat er op mijn dochters bord nog veel mayo ligt en ik vraag waarom ze nou zo nodig zoveel mayo wilde, als ze het toch niet opeet.
“Nou, kijk” zegt ze, “met mayo kun je best wel lekkere dingen doen.”
“Ik wil het niet weten” zeg ik en ik kijk naar haar heerlijke tieten.
Mezelf voorstellend dat ik haar tussen haar tieten ook wel zou willen neuken en dan mijn zaad in haar gezicht spuiten.
Mijn dochter legt een hand in mijn kruis en vraagt hoe het met mijn mayo is.
Ik haal haar hand weg en zeg dat dat goed zit opgeborgen in mijn zak.
Ze legt haar hand weer terug op mijn kruis, knijpt zachtjes in mijn pik en zegt:”Als jouw mayo maar niet over de datum raakt” en ze schiet in de lach.
Ik schiet zelf ook in de lach maar besef ook wat hier gaande is en mijn pik wordt harder en harder. Niet alleen door het zachte kneden van mijn dochter maar ook door de aanblik die ik op haar heb.
Haar mooie koppie met die volle lippen en haar bijna zaadvragende oogjes, en niet te vergeten zoals ze met ontbloot bovenlijf naast me zit. Haar tepels hard.
Het flitst door mijn hoofd, “ik ben geil, mijn net zo geile dochter zit naast me met haar hand in mijn kruis. Ik wil haar. Ik wil de liefde met haar bedrijven, haar zoenen, beffen, neuken. Ja zelfs volspuiten met mijn vaderlijke zaad.” En de beelden die in mijn hoofd voorbijtrekken spreken boekdelen.
Ik kijk haar aan en zeg uit pure geilheid, alle schroom overboord gegooid:”Wil je mijn mayo? Wil je weten of het nog goed is en niet over datum? Zie het dan maar uit mijn volle ballen te krijgen.”
Ik ga staan, ga pal voor mijn dochter staan en trek zonder pardon mijn broek van mijn kont. Ik neem mijn pik in mijn hand en wijs ermee naar haar gezicht zeg tegen haar:”Met deze knijpfles moet dat wel lukken.”

Mijn dochter likt haar lippen, pakt mijn pik vast en ontbloot mijn natte eikel uit zijn velletje en geeft er een kusje op terwijl ze me aankijkt. Met één hand begint ze me rustig af te trekken en met de andere hand schuift ze in haar eigen broek en aan de bewegingen kan ik zien dat ze zichzelf aan het vingeren is. ‘Zit ze met één vinger in haar kutje, met twee, of misschien wel met drie?’ vraag ik me af.

Mijn hemel, door deze exteeem geile situatie voel ik dat ik snel ga klaarkomen en zeg tegen haar:”Stop, stop nu. Anders kom ik klaar.”
Maar dochterlief denkt daar anders over en rukt lustig verder aan mijn overgevoelige pik terwijl haar andere hand driftig heen en weer gaat in haar broek en zegt:”Kom maar pa, geef me je mayo maar, dan kun je weer nieuwe voor me maken. Geef me maar een lekkere klodder uit je volle ballen.”
Ik neem nu zelf mijn pik in mijn hand en begin me voor de ogen van mjn dochter keihard af te trekken en ik voel dat mijn zaad begint te borrelen en zeg:”Ik kom lieverd, ik kooom!” En ik weet dat ik niet meer terug kan. En zij weet dat ook, pakt mijn pik en richt deze op haar tieten en zegt:”Spuit pa, spuit je maar leeg op me, geef me je hete zaad.” En ik kom zo geweldig klaar. 4, 5 Stralen zaad landen op en tussen haar tieten en met grote ogen kijkt ze me aan als ze kreunt:”Ik kom ook papa, ja, ja, jaaa, oooh, fuck!”
Ze rolt met haar ogen, trekt haar benen tegen elkaar en ondergaat haar orgasme wat door heel haar lijf trekt.
En ik zie hoe mijn zaad traag over haar tieten naar beneden kruipt.

Enigzins bijgekomen laat mijn dochter zich achterover vallen tegen de rugleuning en ik ga naast haar zittem. Ze haalt haar hand uit haar broek. Kleddernat. Haar andere hand glijd in haar broek en komt er ook flink nat weer uit en ze begint haar tieten en buik met haar kutgeil in te smeren, wat voor mij erg geil is om te zien.

Een beetje versufd kijk ik voor me uit en vraag:”Wat hebben we gedaan? Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Hoe moet dit verder?”
En mijn dochter zegt broodnuchter:”We zijn samen lekker klaargekomen pa, jij was geil, ik was geil en daar hebben we samen iets aan gedaan. Heb je spijt?”
En ik antwoord:”Spijt niet, maar ik voel me wel schuldig. Seks met je dochter hoort niet. En jij, heb jij spijt?”

Ze fronst haar wenkbrauwen, denkt na en zegt:”Ja, eigenlijk wel. Dit had ik zo echt niet geplanned. Dus ja, ik heb spijt.”
“Maar waarom heb je het dan zover laten komen? Ik bedoel, dagenlang heb je me lopen uitdagen met je opmerkingen, je bewegingen, je kleding. Of de kleding die je niet aanhad onder je slaapshirt. Je blikken. En nu heb je spijt?” vraag ik.

“Paps, ik zal het je uitleggen, maar ik ga eerst even naar de douche, deze smurrie van me afspoelen.” Waarbij ze met een vinger wat kutgeil en sperma opveegt en in haar mond steekt.
Ik kijk haar na als ze naar boven gaat…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rene

Een jonge vijftiger met vele ervaringen en ook zeker geile fantasiën die ik aan het virtuele papier toevertrouw.
Waargebeurde verhalen en fictieve. Aan de lezer de keus.
Suggesties, wensen, just let me know.
Mailen mag naar rene.geilmannetje@gmail.com

Dit verhaal is 16437 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie