BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Terwijl haar vriend gamet

Met een gefrustreerde zucht laat Yvonne zich op de bank vallen. Het liefste zou ze het bed in willen duiken met haar vriend, maar hij is zo gefocust op het gamen dat hij haar behoeftes volledig negeert. Ze heeft een uur daarvoor nog een briefje naast zijn toetsenbord gelegd met ‘seks?’ erop. Zelfs zo’n directe aanpak heeft niet mogen baten.

Om toch nog een beetje aan haar trekken te kunnen komen, is ze onder de douche gestapt met haar Satisfyer. Hoewel ze ondanks het gebrek aan aandacht van haar vriend toch lekker klaar heeft kunnen komen, wil ze nog steeds het liefst gewoon een pik in haar voelen. Toen ze uit de douche stapte, hoorde ze haar vriend op zolder voorstellen dat ze nog wel even door konden gaan. Op dat moment wist ze het zeker: haar vriend zou haar behoefte niet vervullen.

Om haar gedachten toch een beetje van haar behoeftes te kunnen verzetten, besluit ze maar om de Switch aan te zetten. Als gamen ervoor zorgt dat haar vriend haar behoeftes negeert, helpt het haar misschien ook wel, beredeneert ze voor zichzelf.

Yvonne trekt de gordijnen dicht. Nadat ze met de Satisfyer heeft gespeeld onder de douche, heeft ze alleen haar satijnen kimono aangetrokken. Met de gordijnen dicht hoeft ze zich in ieder geval geen zorgen te maken dat iemand die langsloopt een glimp van haar opvangt als haar kimono open valt. Als het spelletje moet laden, gaat haar hand onbewust tussen haar benen, waardoor dat sneller gebeurt dan ze had verwacht.

Tring! Yvonne schrikt op van haar spel en haar gedachten wanneer ze de deurbel hoort gaan. Als een reflex trekt ze haar hand tussen haar benen weg. Zonder dat ze het doorheeft, was ze alweer met zichzelf aan het spelen. Ze betrapt zichzelf erop dat ze weer volledig in haar frustratie valt. Haar vriend vertikt het om haar een beurt te geven en ze kan niet eens ongestoord een spelletje spelen om zichzelf af te leiden. Ze slaat vluchtig haar kimono weer om haar lichaam heen en knoopt hem dicht voordat ze de gang in loopt.

“Hé Jasper! Wat doe jij hier?” vraagt ze op haar vriendelijkst wanneer ze een vriend van haar vriend voor de deur ziet staan. “O! Ik eh, ik kwam de kruiwagen ophalen.” Ze ziet aan zijn blik dat hij duidelijk niet had verwacht dat hij zo ontvangen zou worden. De jongen bekijkt haar in één oogopslag van top tot teen. Aan zijn glimlach te zien, vindt hij het duidelijk niet erg dat ze zo voor hem staat.

Yvonne weet ook wel dat de vrienden van haar vriend haar wel zien zitten. Hoewel ze stiekem best onzeker is over haar kleine borsten, zeker in vergelijking met haar vriendinnen, weet ze dat zijn vrienden regelmatig praten over haar strakke lichaam en haar billen. Sterker nog, ze heeft zijn vrienden ook wel in een dronken bui horen zeggen dat zij wel raad met haar zouden weten als haar vriend haar niet aan haar trekken zou laten komen. Wanneer ze er goed over nadenkt, herinnert ze zich dat het Jasper was die dat had gezegd. Onbewust verandert haar hele houding naar Jasper toe. Ze ontspant haar lichaam en haar glimlach wordt oprecht.

Jasper lijkt de verandering in Yvonnes houding ook te zien. Alsof ze elkaars gedachten kunnen lezen, flirten Yvonne en Jasper met elkaar zonder een woord te wisselen. Yvonne merkt dat ze maar aan één ding kan denken, ze vraagt zich alleen af of ze het durft.

“Kom erin”, zegt ze zachtjes voordat ze hem aan de hand naar binnen trekt en de deur achter hem dicht trekt. Jasper staat recht tegenover haar, waardoor de spanning tussen hen alleen maar groter lijkt te worden. Ze neemt hem ook goed in zich op. Van alle vrienden van haar vriend, vindt ze Jasper misschien nog wel het leukst. Een lange jongen met kort, bruin haar en een ondeugende blik waarvan ze heeft gehoord dat die hem veel succes bij de meiden oplevert. Hoewel hij zich niet zo goed een houding weet te geven, kan ze zich wel inbeelden hoe zijn ondeugende blik eruit zou zien als hij haar aankijkt.

Het is nu of nooit, denkt ze.

Ze leunt naar hem toe en fluistert in zijn oor: “Luister, ik ben ontzettend geil en die vent van mij vertikt het om er wat aan te doen. Wat mij betreft mag jij me neuken. Niemand hoeft het te weten en hij hoort het toch niet. Deal?”

Jasper kijkt haar met grote ogen aan. Het is overduidelijk dat hij haar voorstel op geen enkele manier aan zag komen. Yvonne merkt dat ze erop kickt om de jongen zo voor het blok te zetten. “Ik eh…”, stamelt hij terwijl hij een goed antwoord probeert te verzinnen. Ze kijkt hem aan met haar meest flirterige blik om hem te verzekeren dat ze het meent. Jasper lijkt zo in shock te zijn, dat ze merkt dat ze niet nog meer aan moet dringen. Anders raakt ze hem kwijt net wanneer ze heeft besloten dat ze het wil!

“Weet je het zeker?” vraagt Jasper voorzichtig. Dat is voor Yvonne genoeg om te bepalen dat hij het ook wel wil. “Zeker weten”, antwoordt ze hees terwijl ze op haar knieën gaat. Vluchtig maakt Yvonne zijn riem los en trekt ze zijn broek open. Ze is zo gehaast, dat ze haar vingers achter zijn onderbroek haakt en zijn broek en onderbroek in één keer naar beneden trekt. Ze kijkt tevreden naar Jaspers pik. Door de spanning is hij al half stijf. Ze vouwt haar vingers om zijn schacht en gniffelt tevreden. Ze krijgt eindelijk waar ze naar verlangt! Dat ze het niet van haar vriend krijgt, vindt ze zijn probleem…

Wanneer ze opkijkt naar Jasper, ziet ze aan zijn blik dat hij maar nauwelijks kan geloven dat ze hem aftrekt, maar ook dat hij het nu al heerlijk vindt. Ze glimlacht naar hem voordat ze naar hem toe leunt om langs zijn eikel te likken en hem in haar mond te nemen.

Vol enthousiasme neemt ze Jaspers pik in haar mond om hem te pijpen. De gedachte dat ze haar vriend keihard aan het bedriegen is terwijl hij nota bene twee verdiepingen hoger aan het gamen is, deert haar niet. Ze beseft dat het maar een ontzettend kleine drempel voor haar was om het initiatief te nemen en Jasper te pijpen terwijl ze nog niet eens de gang uit zijn. Sterker nog, het maakt het allemaal alleen maar spannender voor haar.

Jasper lijkt te beseffen dat hij ook stil moet zijn. Hij zucht zijn opwinding uit. “Jezus Yvonne, ik had gehoord dat je lekker kon pijpen maar dit slaat echt alles!” fluistert hij. Yvonne gniffelt. Alsof ze de aanmoediging nodig heeft, vat ze het op als een teken om hem zo goed als ze kan met haar mond te verwennen. Ze likt langs zijn schacht en zijn toompje, ze zuigt aan zijn eikel en ze heeft door dat ze zijn schacht af kan trekken terwijl ze hem pijpt. Ze geniet er met volle teugen van om Jasper te pijpen.

Plotseling legt Jasper een hand op Yvonnes schouder en duwt hij haar voorzichtig van hem af. “Jij wil geneukt worden, toch?” Yvonne schudt enthousiast haar hoofd. “Dan moeten we stoppen voordat je me klaar pijpt.” Yvonne glimlacht naar de jongen. “Dat moeten we niet hebben, nee!” fluistert ze.

Yvonne duwt zichzelf van de grond af, waardoor ze oog in oog staat met Jasper. Ze kijkt hem met een vertederde glimlach aan. Wanneer ze zijn stijve tegen haar buik voelt drukken, laat ze haar kimono van haar schouders glijden. Jasper bekijkt haar van top tot teen en bewondert haar naakte lichaam. “Jezus Yvonne, wat ben jij lekker. Die vriend van jou weet echt niet wat-ie mist!” “Ik weet wel wat ik mis en dat moet jij me maar geven”, zegt ze terug. Jasper kijkt haar aan met een grijns van oor tot oor.

“Waar wil je…” begint Jasper. Yvonne pakt zijn hand en leidt hem mee de woonkamer in. Ze pakt nog snel zijn kimono en gooit die op de bank. “Ga maar op de bank zitten”, gebiedt Yvonne de jongen. Gewillig laat Jasper zich op de bank vallen. Ze kijkt goedkeurend naar zijn stijve pik.

Zonder verder een woord te wisselen, gaat Yvonne over Jasper heen zitten. Ze pakt zijn pik vast en zet hem tegen haar kutje aan. Ze weet dat ze haar vriend keihard bedriegt. Het maakt haar niks uit. Ze heeft al zo vaak hem praktisch gesmeekt om seks met haar te hebben en iedere keer was zijn spelletje belangrijker dan haar behoeftes, dus zij heeft er geen enkel probleem meer mee dat een ander haar behoeftes vervult. Ze beseft dat Jasper niet eens een condoom draagt. Als ze überhaupt al seks heeft met haar vriend, gebruikt hij wel een condoom, maar ze heeft geen zin om zo’n onding te gebruiken. Ze wil maar één ding: Jaspers pik in haar kutje voelen!

Wanneer Yvonne zich over Jaspers pik laat zakken, moet ze haar best doen om haar genot niet uit te kermen. Zachtjes huiverend verzucht ze haar genot. “O God, ja”, fluistert ze. Jasper houdt zich stil, hij kijkt haar alleen met een grijns van oor tot oor aan.

De jonge meid blijft even zitten om te wennen aan Jaspers pik in haar kutje. Yvonne en Jasper kijken elkaar diep in de ogen, maar om een reden waar ze niet de vinger op kan leggen, besluiten ze allebei niet om elkaar te zoenen. Ze beseft dat het afbreuk zou doen aan het moment.

Yvonne duwt zichzelf wat omhoog en laat zich weer op Jaspers schoot vallen. Ze legt haar handen op zijn schouders als houvast en wipt op zijn pik. “Je hebt zo’n lekkere pik, Jasper”, fluistert ze. “Geniet er maar lekker van”, moedigt de jongen haar aan. Ze grinnikt. Ze heeft de aanmoediging niet nodig, maar ze vat het wel op als teken om sneller op zijn pik te wippen. “O ja”, verzucht ze. Ze berijdt Jasper als een bezetene, ze heeft een gelukzalige glimlach op haar gezicht terwijl ze zich keer op keer over zijn lul laat zakken.

Nadat Yvonne haar ritme heeft gevonden, trekt ze een hand van Jaspers schouder om tussen haar benen te reiken. Als vanzelf vinden haar vingers haar klitje. “Kom maar lekker”, moedigt Jasper haar aan. Yvonne vraagt zich af of Jasper het aanvoelt, want ze voelt dat ze al zo dicht op het randje zit dat ze zichzelf al snel klaar zou kunnen vingeren.

Het duurt niet lang voordat Yvonne haar orgasme op voelt komen. “Kom maar”, herhaalt Jasper, “kom maar”. Yvonnes vingers flitsen over haar klitje. Voordat ze het goed en wel doorheeft, voelt ze haar orgasme opwellen. Ze weet dat ze stil moet zijn, dus ze laat haar adem in haar keel stokken. Huiverend komt ze klaar op Jaspers pik. Het enige dat ze kan doen om haar orgasme aan te kondigen, is zachtjes jammeren. “O Jasper”, fluistert ze. Stuiptrekkend schuurt ze met haar heupen over zijn schoot. De gedachte flitst door haar hoofd dat dit het gevoel is waar ze al wekenlang naar verlangt. Ze is Jasper dankbaar dat hij haar wel het orgasme wil geven waar ze al zo lang op wacht. Terwijl ze nog vol in haar orgasme zit, kijkt ze met een verliefde blik de jongen aan.

Yvonne laat zich over Jasper vallen terwijl haar orgasme langzaam wegtrekt. “Dank je wel… Jasper.” Jasper kijkt haar met een vertederende glimlach aan. “Zeg het maar wanneer je weer kan.”

Weer kan? Ze beseft dat ze zo gefocust was op eindelijk weer eens een keer goed klaarkomen dat ze er niet eens aan heeft gedacht dat ze ook gewoon verzadigd wil zijn, dat ze gewoon een lekkere beurt wil krijgen. Ze glimlacht naar Jasper. “Zeg jij maar hoe je me wil hebben.” Ze ziet aan Jaspers brede glimlach dat hij dat maar al te graag wil horen! “Ga jij maar eens met je handen en knieën op de bank”, stelt hij voor.

Gewillig duwt Yvonne zich van Jasper af. In één soepele beweging gaat ze van zijn schoot af en zet ze haar knieën naast hem op de bank. Ze legt haar handen op de hoofdsteun en kijkt de jongen met een ondeugende blik aan. “Neuk me, Jasper”, moedigt ze hem stilletjes aan.

Over haar schouder ziet Yvonne dat de jongen haar met een verlekkerde blik aankijkt. “Als we niet stil hoefden te zijn, had ik je zo’n harde tik op je kont gegeven”, biecht hij op. “Als we niet stil hoefden te zijn, had je dat zeker gemogen”, kaatst ze giechelend terug. In plaats daarvan haalt hij zijn wijsvinger en middelvinger langs haar schaamlipjes om ze daarna in haar kutje te steken. Yvonne hapt naar adem wanneer ze zijn vingers haar kutje in voelt dringen. “Je bent zo lekker”, gromt Jasper gemoffeld. “Mmh Jasper, ik wil je pik in me voelen”, smeekt Yvonne.

Dat is voor Jasper het teken om achter haar te gaan staan en zijn eikel tegen haar schaamlipjes te zitten. “O ja”, kirt ze tevreden. Ze jammert zachtjes wanneer de jongen in één keer zijn pik zo diep als hij kan haar kutje in duwt. Het duurt niet lang voordat Jasper haar met een behoorlijk tempo neukt. “Ow Jasper, neuk me”, moedigt ze hem fluisterend aan.

Het valt Yvonne op dat Jasper, ondanks dat hij haar stevig neukt, bijna geen geluid maakt. Hoewel het haar geen donder uitmaakt dat ze haar vriend bedriegt, wil ze niet dat hij het doorheeft. “Je neukt me… zo lekker”, verzucht Yvonne tussen zijn stoten door. Ze kreunt zachtjes iedere keer dat hij zijn pik in haar stoot. Ze kan zich niet herinneren wanneer ze voor het laatst zo genoten heeft van een goede beurt. De gedachte bekruipt haar dat ze misschien maar vaker Jasper op moet zoeken als haar vriend het blijft vertikken om haar behoeftes te vervullen…

Yvonne voelt dat Jaspers pik langs precies de juiste plekjes in haar kutje schuurt. Tot haar verbazing voelt ze haar volgende orgasme opkomen. Ze kan zich niet herinneren dat ze ooit door alleen penetratie klaar is gekomen, maar het lijkt Jasper zonder moeite te lukken om haar naar een orgasme te neuken. “Ow, neuk me klaar… alsjeblieft”, smeekt ze. “Kom maar lekker klaar dan”, moedigt de jongen haar grommend aan.

De jongen neukt haar op een gestaag tempo, precies op de manier die ze nodig heeft om tot haar volgende orgasme te komen. Jammerend kondigt ze haar orgasme aan terwijl ze het vanuit haar tenen op voelt wellen. “O Jasper”, jammert ze zachtjes. Ze houdt de hoofdsteun zo stevig als ze kan vast om zich schrap te zetten terwijl haar orgasme haar overspoelt. Ze komt huiverend klaar op zijn pik terwijl Jasper haar onverbiddelijk door blijft neuken. “Neuk me… neuk me”, moedigt de jonge meid haar minnaar aan.

Terwijl ze nog vol in haar orgasme zit, voelt Yvonne Jaspers pik schokken. Hij gaat ook klaarkomen! Nog voordat ze goed en wel beseft wat er gebeurt, hoort ze Jasper achter haar: “Ik ga je kutje volspuiten.” “Ja, spuit maar, spuit maar”, moedigt Yvonne hem aan zonder er goed over na te denken.

Met een gemoffelde grom kondigt Jasper zijn orgasme aan. Voor het eerst in ze weet niet hoe lang voelt Yvonne warm sperma haar kutje in spuiten. Het gevoel van zijn zaad in haar kutje zorgt ervoor dat Yvonne spontaan nog een keer klaarkomt. “SPUIT MAAR… SPUIT MAAR…” herhaalt Yvonne grommend. Ze voelt hoe de jongen steeds langzamer in haar stoot en met iedere stoot meer sperma in haar spuit. Ze merkt hoe veel lekkerder het is om zonder condoom te neuken, ze wil nooit meer met condoom! Yvonne vangt zuchtend zijn laatste stoten op.

Yvonne kijkt over haar schouder en ziet dat Jasper de doos tissues op de koffietafel pakt en een tissue onder haar kutje houdt wanneer hij zijn pik eruit trekt. Zodra ze zijn pik niet meer in haar kutje voelt, voelt ze zijn sperma uit haar kutje lopen. Yvonne pakt de tissue uit zijn hand, rolt zich om en laat zich op de bank vallen om haar orgasme uit te puffen terwijl zijn sperma nog uit haar kutje sijpelt.

“Dat was… geweldig Jasper… dank je wel.” Jasper kijkt haar met een brede glimlach aan. “Jij ook. Als je nog een keer wat tekort komt…” Yvonne giechelt. “Dan weet ik je te vinden!”

Jasper hijst zijn broek weer omhoog. “Blijf jij maar lekker liggen hoor, ik pak zelf de kruiwagen wel.” Yvonne knikt en rekt zich loom uit op de bank. Ze heeft eindelijk een keer een goede beurt gehad en ze geniet er heerlijk van na.

Een half uur later hoort ze haar vriend de trap af komen. Ze schrikt op en stopt het tissue in haar hand, dat nog vol zit met Jaspers sperma, onder de bank. “Zo, lekker gegamed?” vraagt ze geveinsd geïnteresseerd. “Joa, was Jasper nog langs geweest voor de kruiwagen?” Yvonne knikt haar hoofd. “Ja, die heeft ie weer mee, ik dacht, ik stoor je niet tijdens het gamen.”

De dagen daarna denkt ze met een gelukzalig gevoel terug aan de beurt die Jasper haar heeft gegeven. Stiekem vindt ze het jammer dat de kans om het nog een keer over te doen zich niet voordoet, maar ze houdt het voornemen vast om zich nog een keer goed door Jasper te laten pakken.

Twee weken later merkt ze dat ze misschien nog een aandenken aan het moment met de vriend van haar vriend heeft wanneer haar ongesteldheid uitblijft…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 18308 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Terwijl haar vriend gamet”

Plaats een reactie