BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tante masseert (8)

Het was vreemd thuiskomen, wetende dat mama niet alleen op de hoogte was van mijn seksuele escapades met haar zus, maar ze zelfs orkestreerde. Niet toen ik voor haar ogen mijn tante met mijn zaad vulde, maar nu voel ik schaamte voor mijn moeder. Toen ik binnen kwam, zat ze in de zetel een boek te lezen.
‘Hoi mam.’
‘Dag jongen.’ Ze sloeg haar boek dicht en keek me recht aan. ‘Hoe was het nog bij tante Murielle.’
‘Goed,’ antwoorde ik wat ontwijkend.

Ze glimlachte, stond op en kwam naar me toe. Zonder aarzelen kwam ze tegen me aan staan en legde haar hand in mijn nek. ‘Kus me, slaaf.’ Mijn hart klopte in mijn keel toen moeder me naar zich toe trok en haar lippen op de mijne drukte. Haar tong gleed tussen mijn lippen en we kusten lang en passioneel. ‘Ik vind het leuk om jou als slaafje te hebben,’ zei ze. Ga nu naar bed, Rik. En denk eraan: niet klaarkomen. Jouw lijf is nu van mij en ik beslis wanneer je mag komen.

‘Ja, mama.’ Ze kletste op mijn bil toen ik me omdraaide, maar kwam me niet achterna. Toen ik mijn kamer inliep, merkte ik dat de sleutel van de deur verdwenen was. Waarom wond me dat op? Ik begon me uit te kleden en hoorde mama’s voetstappen op de trap. Ze kwam in de deuropening staan en keek toe hoe ik me helemaal uitkleedde. Ik kroop in bed en ze kwam naast me op de rand zitten. ‘Ik heb iets voor je,’ zei ze. Ze haalde een doosje tevoorschijn en maakte dat open. Weet je wat dit is? Ik knikte van niet. Ze sloeg het laken terug en instinctief sloeg ik mijn handen voor mijn lul. Zachtjes pakte ze die vast en legde ze weg. ‘Dit is een kooitje. Kijk, ik zal hem bij je aandoen.’ Haar zachte handen pakten mijn lul achter het scrotum vast en klikten er een ring omheen. Een harde koker van doorzichtig plastic werd over mijn penis geschoven en aan de ring vastgemaakt. Tenslotte klikte ze alles vast met een klein slotje. Ze keek ernaar terwijl ze het sleuteltje aan haar ketting hing. ‘Je staat er goed mee,’ zei ze.
Ik was helemaal niet mee met het verhaal. ‘Waarvoor dient het?’ vroeg ik.

Mama lachte, kuste me zacht op de mond en zei dat het me zou helpen om gehoorzaam te zijn. ‘Slaapwel geile jongen.’ Daarna stond ze op en knipte het licht uit. De deur liet ze open.

Verward draaide ik me op mijn zij. Moest ik dit heel de nacht aanhouden? Waarom? Ik besloot er niet teveel aan te denken en liet mijn gedachten afdwalen naar tante die mijn paal bereed en… Fuck! Mijn hand was zonder nadenken naar mijn lul gegaan, maar door dat kooitje kon ik mezelf niet aanraken. Knorrig draaide ik me op mijn andere zij. Dat was gemeen!

Moeder had het licht in de gang uitgedaan, maar haar eigen kamerdeur stond ook wagenwijd open. Ik duwde me op één arm omhoog en keek hoe mama in het zachte licht zichzelf langzaam uitkleedde. Ze had mooie, zwarte lingerie aan, maar trok die uit en ging naar bed.
‘Rik, kom hier,’ riep ze. Nieuwsgierig sloeg ik het laken open en liep naar haar kamer. Ik bleef in de deuropening staan en kon mijn ogen niet geloven. Mama lag languit op bed met haar benen wijd. In haar hand hield ze een kleine vibrator die zacht zoemde en waarmee ze over haar kutje wreef. ‘Ik wil dat je naar me kijkt,’ zei ze. Ik deed niet liever. Ze was een prachtige vrouw en ze deed zichtbaar moeite om er een showtje van te maken. Zacht kronkelend op de lakens verwende ze zichzelf met de vibrator terwijl ze met haar andere hand haar borsten streelde en me recht in de ogen keek.

Langzaam werden haar kreuntjes luider, begon haar ademhaling zwaarder te worden en begon ze met haar heupen tegen haar hand te stoten. ‘Ik ga zo dadelijk klaarkomen, Rik.’ Ik zag dat ze haar ogen even dichtdeed van genot. ‘Ik wil dat je naar me kijkt als ik kom. Je maakt me zo geil.’ Haar hand met de vibrator ging steeds sneller. Ze kneep in een tepel en kwam met een diepe zucht heel bescheiden klaar. ‘Hmmmm, dat was lekker,’ zei ze terwijl ze weer naar me keek. ‘Kom hier, slaaf. Ik wil dat je mijn kutje verwent met je tong.’

Geen seconde dacht ik er meer aan dat zij mijn moeder was. Ik had alleen oog voor de heerlijk rijpe vrouw die voor me lag. Ik ging tussen haar benen op bed liggen en kuste haar vulva. ‘Hmmmm,’ kreunde ze. Ik kuste haar zachte vlees nog een keer en nog eens en nog eens. Langzaam opende ik mijn mond en drukte die geheel op haar kutje terwijl ik mijn tong breed maakte en haar zacht over haar spleetje likte. ‘Oooooh,’ kreunde ze. De kooi knelde pijnlijk rond mijn lul die stijf wilde worden, maar het idee dat ik dat door mama niet meer kon, wond me ontzettend op.

Ik bleef mama’s kut liefkozen en tongzoenen en zij begon steeds dieper te kreunen. ‘Stop met me te plagen, Rik. Lik aan mijn klitje.’ Ik gehoorzaamde en liet mijn tong tussen haar schaamlippen omhoog glijden. Ik maakte een puntje van mijn tong en drukte op haar klit. ‘Ooooooh,’ kreunde ze. Langzaam herhaalde ik dat: druk zetten en vervolgens een paar zachte rondjes rond haar genotsknopje. Druk zetten en weer rondjes draaien… Steeds opnieuw. Mama speelde met haar borsten en werd steeds geiler. Ik voelde hoe haar kut terug nat werd en toen nam ze met twee handen mijn hoofd en trok me stevig tegen zich aan. ‘Lik me klaar, slaaf.’ Ik voerde de snelheid op. ‘Hmmmmm.’ Ik hield een tijdje hetzelfde tempo aan. ‘Sneller, Rik. Sneller.’ Ik gehoorzaamde. ‘Ooooh fuck,’ kermde ze. ‘Ik ga komen. Ik ga ko… Ik… Aaaaaaah!’ Ze stootte met haar heupen tegen mijn mond en hield mijn hoofd stevig op haar kut gedrukt. ‘Kom hier,’ zei ze zacht toen haar orgasme was weggeëbd.

Ik kroop omhoog en ging half op haar liggen. Als twee geliefden keken we in elkaars ogen en kusten zachtjes. Haar handen gleden naar beneden en hielden zachtjes mijn ballen vast. ‘Je beft best goed,’ zei ze glimlachend. ‘Wat vind je van je kooitje?’
‘Het doet pijn,’ zei ik.
‘Lekker?’
‘Eigenlijk wel,’ bekende ik wat beschaamd. Mama glimlachte en kuste me nog een keer. Ze bracht haar arm omhoog en knipte het nachtlampje uit.
‘Slaapwel, slaafje.’
‘Slaapwel, Meesteres.’

Ik werd wakker van de zon die door het raam scheen en keek naar mama die nog lag te slapen. Ik was een paar keer wakker geworden toen een nachtelijke erectie in toom werd gehouden, maar het uitzicht bij het ontwaken, maakte alles goed. Mama lag op haar rug met haar hoofd naar me toe. Langzaam stak ik mijn hand uit naar haar borsten. Ze had heerlijke borsten, iets kleiner en steviger als tante, maar met dezelfde fijne tepels. Hmmmm. Ik kroop dichter en schurkte zachtjes tegen haar aan. Ik kuste haar op de mond en ze kuste me zachtjes terug. ‘Goeiemorgen,’ zei ik.
‘Goeiemorgen,’ zei ze terug. ‘Hmmmm, dit is lekker wakker worden.’ Ze name me vast en trok me bovenop haar. Ze spreidde haar benen waardoor we in een soort missionarishouding kwamen te liggen. Zonder het kooitje had ik haar in deze positie zachtjes kunnen penetreren. ‘Het is zo leuk om je geil te houden,’ fluisterde ze.

We minnekoosden nog even voordat mama me van zich afduwde. ‘Ga op handen en knieën zitten,’ zei ze. Ik deed wat ze zei waarna ze achter me kwam zitten. Ze nam wat glijmiddel in haar handen en smeerde daar zowel mijn ballen als mijn bilspleet mee in. Uit het nachtkastje haalde ze een heldere, glazen buttplug en duwde die zachtjes tegen mijn sterretje.
‘Je bent strak,’ zei ze toen mijn kringspier weerstand gaf.
‘Ooooh,’ kreunde ik, ‘sorry, Meesteres.’
‘Geeft niet,’ zei ze. ‘Dat is leuk.’ Langzaam neukte ze me met de plug tot die uiteindelijk met een laatste duwtje naar binnen gleed. Ik voelde me ontzettend gevuld en tegelijk ontzettend beperkt door dat kooitje.
Mama ging terug op haar kussen liggen. ‘Ga pistolets en koffiekoeken halen, Rik. Ik wil ontbijt op bed.’ Hé? Wat?
‘Maar ik ben zo geil,’ jammerde ik.
Mama lachte. ‘Da’s het punt. Kom, hup, uit bed en aankleden. Ik heb honger.’ Zachtjes mopperend stond ik op, trok mijn korte broek aan en liep naar de trap. ‘Misschien moet je maar niet met de fiets gaan,’ riep moeder me lachend na.

De bakker was niet ver, maar bij elke stap bewoog de plug in mijn kont heen en weer. Na tien minuten stappen, was ik blij dat ik in de rij kon stilstaan. Mijn broek trilde en ik zag dat tante een berichtje had gestuurd. ‘Goeiemorgen, sexy,’ stuurde ze. ‘Heb je lekker geslapen?’
‘Niet echt,’ schreef ik mopperend terug. Tante vroeg waarom niet en ik vertelde van het kooitje waarmee ik had moeten slapen en waarmee ik nu bij de bakker stond.
Haar antwoord was droog: ‘LOL.’
Even later stuurde ze weer een bericht. ‘Moest je alleen een kooitje dragen?’
Ik stuurde terug dat ik ook een buttplug in had waarop tante antwoorde: ‘Daar laat ze mij ook graag mee rond stappen.’ En even later: ‘Wat een heerlijke vrouw, hé?’
‘Heerlijk,’ beaamde ik.

Terug thuis gekomen, maakte ik thee en smeerde de pistolets die ik op een dienblad omhoog droeg. Mama was terug in slaap gevallen en ik kuste haar voorzichtig wakker. ‘Hmmmm,’ kreunde ze terwijl ze haar naakte lichaam uitrekte. Ze zette haar kussen tegen het hoofdeind en ging zitten. Ze trok het laken tot onder haar navel en liet me genieten van het uitzicht op haar heerlijke borsten. Ertussen hing het kleine sleuteltje van mijn kooitje en ik voelde me in elke vezel haar bezit. Het was heerlijk.
We aten in stilte en genoten van elkaars aanwezigheid. We hadden een nieuwe band gesmeed en die had niet veel woorden nodig.

Ik was als eerste klaar en bleef verlekkerd naar haar borsten kijken. ‘Kleed je uit en kom daarna op je knieën terug hier zitten beval mama. Ik deed wat ze zei en ging op mijn knieën naast haar zitten. Mama stak haar hand tussen mijn benen en voelde aan de plug die mijn sterretje nog steeds opengesperd hield. Even wiebelde ze ermee en ik kon een kreun niet onderdrukken. Ze lachte en nam het sleuteltje van haar ketting. Langzaam boog ze voorover en bevrijdde me van het harde plastic. Mijn lul werd onmiddellijk stijf. ‘Kijk, die is blij om me te zien,’ zei ze. ‘Masturbeer voor me, Rik. Ik wil je zien klaarkomen.’

Met mama’s plug in mijn kont, kende ik geen schaamte meer. Ik nam mijn paal ter hand en begon eraan te trekken. Ik masturbeerde snel en hard. ‘Ik ga zo klaarkomen,’ kreunde ik. ‘Mag ik klaarkomen, Meesteres?’
‘Dat mag,’ zei mama. ‘Kom maar lekker klaar, jongen.’ Mijn ballen kookten over, trokken samen en ik kwam hevig kreunend klaar. Ik voelde iets koud tegen het puntje van mijn lul en zag dat ik mijn zaad op mama’s appelflap loosde. Toen het spuiten voorbij was, nam mama mijn lul vast en trok eraan tot ook de laatste druppels sperma eruit gemolken waren. Vervolgens keek ze verlekkerd naar haar appelflap en nam er een grote hap uit.

‘Zullen we zo meteen samen douchen?’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Alias

Ik vind het leuk om al schrijvend seksualiteit te verkennen. Ik heb ervaring met verschillende vormen zoals triootjes, BDSM en nog veel meer en schrijf graag in de ik-persoon; zowel voor vrouwen als mannen. Contacteer me als je een origineel, erotisch en prikkelend idee naar het papier vertaald wil zien worden; niet voor platvloersigheden aub.

Dit verhaal is 12957 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Tante masseert (8)”

Plaats een reactie