BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vinex wijk wijf 2 van 3

Nadat ik had gedoucht en mijn kutje had ontdaan van het zaad van, ik wist niet eens zijn naam, trok ik weer een kick-ass slipje aan. Ik maakte me vers op en trok het nieuwe jurkje aan. Bas, mijn man, ging uit zijn dak! Zijn handen waren overal. Ik werd deels ontkleed in de keuken. Hij tilde mij op de keukentafel en likte mijn geschoren kutje tot ik een briljant orgasme kreeg. Hij complimenteerde mij met de smaak van mijn kutje. Hij moest eens weten wat hij als extraatje proefde. Daarna liet hij broek zakken en duwde zijn staalharde geslacht in mijn schede en neukte mij traag en liefde vol, zo anders dan ik die middag in mijn X5 was genaaid. Nu hadden we de tijd. Er was geen echtgenoot op weg naar huis die niets mocht weten. Bas is mijn echtgenoot.

Na de neukpartij in de keuken bestelde we sushi. Na het douchen liep ik in alleen een half doorzichtig slipje en hemdje door ons huis. De bezorger van Sushi Point keek zijn ogen uit toen ik de deur opende voor om ons diner aan te nemen. In plaats van “eetsmakelijk” zei het Mediteraantje “tot ziens”. Ik schonk er geen aandacht aan maar… zo’n jong ventje… na die oudere man van die middag en mijn eigen man… Je weet het niet!

Na de sushi kropen we samen in bed. Ik was moe van mij dag vol sex en Bas van zijn lange dag met vergaderingen op kantoor. Geen idee hoe laat het was maar ik werd gewekt door twee handen die mij streelden. Overal mijn hals, mijn borsten en ook mijn kruis werd gestreeld. Toen ik op mijn zij draaide zat mijn man daar. Zijn stijve pik uitnodigend dicht bij mijn mond. “Ik droomde dat je mij pijpte en met je mond liet klaarkomen…” Ik kuste zijn eikel en sabbelde aan zijn gevoelige kop. “Toe dan… neem mijn in je mond?” klonk het zacht. Ik liet hem toe en voelde zijn geslacht langs mijn lippen gaan, zijn eikel op mijn tong. Zachtjes liet ik mijn slaperige hoofd heen en weer gaan.

Met zijn linkerhand ondersteunde Bas mijn hoofd en zijn andere hand ging naar mijn borsten. Hij streelde ze, kneedde ze en speelde liefde vol met mijn tepels. Dit was zo anders dan die middag… Ik trok terug. Hij keek me teleurgesteld aan. Ik duwde hem in de kussen en nam tussen zijn benen plaats. “toe maar… ik ga je laten komen…” en ik nam zijn pik weer in mijn mond. Hij bromde en gromde terwijl ik hem pijpte. Zijn handen lagen op mijn hoofd. Zijn vingers klauwden in mijn haren. Samen bewogen we hij stootte zijn pik en ik kwam hem te gemoed. Geen dwang… niet de spanning van betrapt te kunnen worden maar met zoveel meer passie! Plots proefde ik zijn voorvocht. Ik weet dat het dan snel gaat. Hij reageerde door mij los te laten. “Ga door…” Naai je klaar in mijn mond” Hij begreep de boodschap. Nu met meer urge ging zijn lul in mijn mond heen en weer. Bas gromde luider, de spieren in zijn benen verstijfde zijn pik zwol op en “JAAAAAAAA” hij spoot een paar stralen zaad in mijn mond. Hij liet me los en schoof omlaag. Terwijl ik zijn zaad inslikte zag ik beelden van die middag, geil en vol lust, maar geen liefde. Mijn man nam mijn in zijn armen en kuste mij. “Bedankt lieverd! Je bent super!” met een paar minuten sliepen we weer.

Dat weekend was er één waarin we op alle plekken in ons huis en zelfs in de tuin seks hadden. Die ene keer op het balkon spande de kroon. Ik wist dat we zichtbaar konden zijn voor onze buren… Toen hij voorstelde om met mijn auto naar “onze plek” te gaan en daar, “zoals toen…” sloeg een lichte paniek toe. Maar What the hell, waarom niet? Het was zondag avond, tegen tienen toen we in de X5 stapten. Het was een heldere nacht, bijna volle maan. Toen we de dijk opdraaide was het rustig. We kwamen op “onze” parking. Er stonden wat fietsen en verderop op het strandje aan de rivier klonk muziek en zagen we het schijnsel van een kampvuur. Ik liet mijn stoel achterover zakken en nam zijn hand. “Streel me, vinger mij net als tijdens onze eerste date…” Zijn hand gleed langs mijn benen hij leek verbaasd geen slipje te treffen. Ik trok het kruis van zijn sweatpans omlaag. Op dat moment voelde ik twee vingers mijn schede in gaan. Ik trok hem zachtjes af in het ritme dat hij gebruikte om mij te vingeren. Trok mijn blousje open zodat mijn borsten vrij kwamen. Bas draaide zo dat hij op zijn knieën kwam te zitten. Zijn mond zocht mijn tepels. Ik pakte zijn pik weer beet en begon hem wat sneller af te trekken. Zijn vingers brachten meer spanning in mijn kut. We zoenden en kreunden.

Plots zag ik beweging op de parking. Een jong koppeltje keek wat er in de grote zwarte auto gebeurde. Hij omarmde haar en omvatte haar borsten geschrokken weerde ze hem af. ”Niet hier, stel je voor dat ze ons zien…” klonk haar stem bits. Ik voelde de spanning bij mijn echtgenoot oplopen. Zijn hand stopte met bewegen. Ik greep naar de zeem in mijn deurvak. Een kreun, eigenlijk een brul en de eerste straal zaad schoot over mijn borsten, de andere ving ik in de zeem. Hij kreunde voldaan. Na een paar seconde klonk zijn stem diep en geiler dan anders… “Nu jij.” Zijn hand begon weer te stoten. Ik keek naar het toekijkende koppeltje. Ze waren jong, de jongen had zijn handen op haar borsten liggen. Haar hand lag op zijn kruis. Zouden ze nu ook… Het bloed uit mijn hoofd schoot naar mijn kruis, ik kreeg een mega orgasme en voelde hoe mijn schede samenkneep om de binnengedrongen vingers. Ik voelde dat ik harder begon te vloeien… was dit nu een squirten? Enigszins geschrokken greep ik de zeem vol zaad. Ik wilde de leren bekleding van mijn auto beschermen. Bas lachte en knuffelde mij. “Net als toen…” straalde hij samen genoten we van het moment.

Die maandag vertrok Bas voor 2 weken naar München en Heilbron, twee grote klussen die tegen oplevering aan zaten. De eerste dagen genoot ik nog van ons heerlijke seks doordrongen weekend. Toen ik donderdag avond mijn vibo greep zag ik de man uit de kledingwinkel voorbij flitsen zijn ruigheid wilde in nu niet. Ik schudde mijn hoofd en de jonge sushi bezorger kwam bovendrijven. Daarmee kon ik leven. In mijn hoofd vormde zich een geil plaatje van een jong vent met nauwelijks ervaring. Een plooibare en geile gast die ik kon nemen op de manieren die ik lekker vond. In mijn hoofd deden we het in het park, achter wat struiken. Hij was zachtaardig en binnen de kortste keren gaf de vibo wat ik wilde. Een heerlijk orgasme van top tot teen.

Die nacht droomde ik over hem… Zou ik het aandurven? Zo’n jong gastje? Of wilde ik toch de ruigheid van die winkelchef? Badend in het zweet werd ik wakker. Ik dook in mijn nachtkastje voor nog een sessie met mijn vibo. Weer heerlijk mijn lusten bevredigd… maar niet niet. Ik miste de interactie met een partner. Om het hele weekend met mijn vibo door te brengen… Dacht het niet. Morgen maar eens schuimen in Deventer. Kijken of ik één van beide mannen uit mijn droom kan vinden…

Die zaterdag heerlijk uitgeslapen. Daar na uitgebreid gedoucht en mij zelf heerlijk geschoren. Oksel, uiteraard maar ook mijn schaamheuveltje en met zorg ook mijn schaamlipjes van de laatste haartjes ontdaan. De voorbereidingen en het idee straks, misschien, een echte lul te hebben die mij kon plezieren deed me alweer nat worden. Zou ik… Tuurlijk, nu de eerste spanning weg vingeren en dan straks relaxter op jacht gaan. Ik ga voor de spiegel zitten. Open mijn benen en geniet van wat ik doe, maar ook de beelden in de spiegel. De vibo eerst mijn lipjes laten opgeilen, alsof het een tong was. Daarna met mijn ene hand mijn lipjes geopend en terwijl ik de vibo diep in mijn kutje jaag streel ik mijn gevoelige clitje… Als ik nu een man bij mij had, had hij mijn gevoelige borsten kunnen strelen, in mijn tepeltjes kunnen knijpen. Met die gedachte in mijn hoofd voel ik traag de eerste orgasmegolf aanrollen. In de spiegel naar mijzelf kijkend zag ik een stoute vrouw, naakt en blozend klaarkomen… Het was een heerlijk eerste ontspanning. Daarna struinen door mijn kledingkast… Wat aan te trekken? De sushiboy zou vast gaan voor een rokje en een blouse, of zou hij gek worden van een strakke jeans en een bijpassende polo? De oudere heer? Meer sletterig met een netkous en een iets langere rok en een wat ouder blouseje dat net ff te strak rond mijn borsten viel?

Vol vragen kleedde ik mij een keer of wat aan en uit. Op de website van de sushitent zocht ik hun openingstijden op. “Bezorging vanaf 14:00 uur” las ik. Op de ´wie zijn wij pagina´ zag ik hem staan. De scootercoureur Shahim. 18 jaar en studerende. Ik voelde mijn tepels zwellen bij de gedachte… Wat zou ze doen? Bellen en sushi bestellen en vragen of hij het kon brengen? Of.. WTF, ze vulde het bestel formulier in en als wens bestelde ze Shahim als bezorger. Het systeem spuugde per autoreply een mail terug, “Uw bestelling word klaargemaakt.” Ze glimlachte. 10 minuten later piepte haar telefoon. “Ik ben onderweg, groetjes Shahim.”

Nadat ik de screens voor de ramen had laten zakken rende ik naar boven, jurkje uit en in dezelfde outfit als de vorige keer wachtte ik op de komst van haar sushi bezorger. De deurbel liet mij schrikken. Via de RINGbel check ik of het werkelijk Shahim is. YES, mijn hart sloeg over. In het iets doorzichtige slipje en het losse topje gooide ze de deur open. “Kom even binnen.” Hij keek haar aan. “Waarom daag jij mij uit? Waarom bestel je mij…” Hij deed twee stappen naar voren, zette de tas op de grond en duwde zijn lijf tegen het hare. Ze stapte naar achteren, tegen de muur. Zijn handen pakte mijn flanken beet, hij liet zijn handen omhoog gaan en greep mijn borsten vast. “Is dit wat je wilt?” Ik huiverde en genoot. Zijn duimen gleden over mijn tepels en hij kneep ruw in mijn tieten. Kohlere… wat was dit anders dan met Bas of die kledingman. Onstuimig bokte hij zijn kruis tegen het mijne. “Is dit wat je wilt? Mijn pik in jouw mushi in plaats van sushi?” Ik drukte mijn hand op zijn mond. “Hou op met zeiken! Pak me dan!”

Hij begreep mijn nood! Hij tilde me op, ik sloeg mijn benen om hem heen. Door zijn jeans heen voelde ik zijn stijve geslacht. Dat beloofde wat. Hij liep de woonkamer in. Met zijn vrije hand veegde hij een hoek van de tafel leeg en zette mij daar op. Met een woeste ruk trok hij het shirtje open. Ik rilde van zijn ruigheid en ik greep zijn gezicht beet en duwde deze tussen mijn borsten. Gulzig sabbelde en beet hij in mijn ultra gevoelige tepels. Ik kroelde zijn donkere haren en probeerde zijn shirt uit te doen. Even liet hij los en keek om zich heen. “alles uit…?” vroeg hij. Ik knikte van ja. Zijn Nikes, jeans en shirt verdwenen. Zijn boxershorts stond open onder de druk van zijn stijve geslacht. “Nu jij!” zei hij. Ik gleed van de tafel en draaide me om. Ik bukte voorover en duwde mijn slipje omlaag. Toen ik er uit stapte hoorde ik hem zachtjes kreunen. “Blijf zo staan!” Eiste hij, ik zette mij handen op de tafel en hij kwam tegen mijn aan staan. Zijn boxer had hij al uit en ik maakte kennis met zijn pik. Met zijn voeten duwde hij mijn benen uit elkaar. Even gingen zijn handen over mijn lijf. Van mijn flanken naar mijn borsten, één hand ging over mijn buik naar mijn kutje. “lekker wijf en zo nat…” stamelde hij. Zijn andere hand ging naar mijn schouder. Ik voelde hij zijn eikel langs mijn schaamlippen liet gaan. “Hey meid. Wil jij zaad of condoom?” ik twijfelde… zaad was heerlijk. “Met condoom neuken en klaarkomen op mijn tieten?” Hij stapte aan de kant en ik pakte een condoom dat ik had klaargelegd. Zijn ogen gleden over mijn lichaam. “Je bent lekker! Geile tieten en een mooie kut!” Tja, dat had Bas al jaren niet meer tegen me gezegd. Binnen de kortste keren zat het condoom om zijn pik.

Hij pakte me beet en duwde me richting de tafel. “Handen daar en benen spreiden.” Klonk zijn stem kordaat. Ik nam de houding een en weer voelde ik hoe zijn eikel over mijn schaamlipjes ging. Met zijn handen in mijn flanken schoof hij zijn pik ik mij. Kohlere… wat had ik dit gemist! Zijn eerste stoten waren wild en ongeremd, daarna nam hij de tijd. Zijn handen waren op mijn borsten en ik voelde een orgasme aanstormen. Ik liet hem begaan. Na nog een paar stoten kwam ik klaar. Ik remde hem af om me volledig aan deze geile storm over te geven. Hij trok terug en tilde mij op de tafel en kwam weer tussen mijn benen staat. “Ik wil het zien… Ik wil zien hoe mijn pik in jou gaat, Ik wil je gezicht zien als ik je klaar neuk!” Hij nam de tijd om zijn geslacht in mijn kutje te laten verdwijnen. Hij kreunde en piepte. Toen ik zijn eikel diep in mij voelde trok hij terug en begon me weer traag te naaien. Kreunend en zwetend werd ik door de jongen gepakt zoals Bas deed toen we elkaar net kenden. Dit was zo geil! Ik voelde opnieuw een orgasme aanrollen. Hij keunde… “Ik ga komen.” Ik duwde hem uit mij en sprong van de tafel. Geknield nam ik zijn pik in mij hand en zoende zijn eikel. “Toe dan, trek me klaar.” Het ging snel. Ik voelde zijn pik opzwellen, hij kreunde luid en ik voelde de eerste straal zaad in mijn mond komen. Ik trok iets terug en rukte door. 5, misschien wel zes stralen sperma spuwde zijn pik tegen mijn hals en over mijn borsten. Hij wankelde wat heen en weer. “Jij bent goed.” Kreunde Shahim. Ik ging staan en ging weer op tafel zitten. Hij pakte een hoek van het tafellaken en veegde zijn pik schoon. “Jij moet vaker sushi bestellen” lachte hij terwijl hij zich aankleedde. Nog geen 3 minuten later vertrok hij.

Nadat ik zijn zaad van mijn lijf had geveegd pakte ik de sushi en ging op de bank zitten. Dat jonge ventje had aardig zijn best gedaan. De geur van zijn verse seks vermengde zich met de geur van de sushi. Mijn tepels waren extra gevoelig en mijn kutje voelde schraal. Voor nu was mijn geilheid bevredigt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 8378 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Vinex wijk wijf 2 van 3”

Plaats een reactie