BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vinex wijk wijf

Het oude centrum van Deventer is altijd een speciale plek voor mij geweest. Als tiener hing ik er vaak rond met vriendinnen om jongens te kijken. Of om te shoppen en kleding te passen zonder te kopen. Toen ik begon te werken, werd ik een shopjunk en ging ik vaak naar het centrum als ik vrij had of me verveelde. Ik heb altijd van winkelen gehouden. Ik zou zeggen dat de meeste van mijn shoppingtrips rustig zijn verlopen, behalve dat éne gedenkwaardig bezoek aan het stadshart een paar jaar geleden.

Die middag was ik alleen aan het winkelen en zocht jurk voor het zomerfeest van mijn mans bedrijf. Ik was op zoek naar iets classy maar ook sexy. Ik weet dat mijn man graag met mij pronkt naar zijn collega’s, dus sexy maar niet sletterig was wat ik zocht. Terwijl ik door de jurken in een luxe modehuis bladerde, zag ik dat een man me van een afstand je volgde. Ik hield hem onopvallend in de gaten en stelde vast dat hij naar mij keek. Wel vond ik het vreemd dat hij in de damesafdeling van de winkel zat.

Mijn eerste gedachte was dat hij winkelbeveiliger zou kunnen zijn, maar die theorie verwierp ik al snel. Het was een oudere man en te goed gekleed om winkelbediende te zijn. Hij zag er niet alleen keurig uit, hij was ronduit aantrekkelijk. Ik heb altijd iets gehad met oudere, zelfverzekerde mannen, en deze man tikte alle boxen op mijn lijstje. Terwijl ik mijn zoektocht naar een jurk voortzette, verloor ik hem enkele minuten uit het oog. Terwijl ik me een weg baande door een paar jurken op een rek, keek ik op en daar stond hij voor me. ‘‘Ik wed dat die jurk je fantastisch zal staan,’‘ zei hij met zachte, diepe stem, verwijzend naar een zwarte designerjurk die ik apart had gelegd. “Oh, dank je. Ja, ik vind het leuk… maar ik zal het eerst moeten passen,” zei ik glimlachend terwijl ik hem beter bekeek.

Hij had een mooie glimlach en de lichte aftershave geur. Hij zag er zeer gedistingeerd en verzorgd uit. Hij straalde klasse uit. Ik wendde me van hem af en ging naar de paskamer om de jurk te passen. Toen ik naar de grote spiegel liep, zag ik dat hij er nog was. De jurk paste me alsof hij voor mij gemaakt was. Die dag had ik mijn hakken en zwarte dij-kousen gedragen omdat ik wist dat ik jurken zou passen. De jurk was zwart en kwam tot op mijn knieën, maar had een sexy gleuf aan de zijkant waardoor mijn dij zichtbaar werd als ik bewoog. Het was ook laag uitgesneden en met behulp van mijn sexy push-up BH liet het mijn decolleté perfect uitkomen. De jurk was perfect en de hele outfit gaf me een sexy gevoel. Ik was direct verkocht. Mijn volger hield van de jurk en bevestigde mijn gedachten. “Die jurk is voor jou gemaakt… voor een feest?” Vroeg hij. “Ja, een zomerfeest van mijn man op het werk,” antwoordde ik en verwachtte dat mijn huwelijkse staat hem zou afschrikken. Toen ik me omdraaide om terug te gaan naar de kleedkamer, raakte hij lichtjes mijn ellenboog aan om mijn aandacht te trekken. Ik moet toegeven dat zijn aanraking een vonk door me heen deed gaan.

“Excuseer me als ik te direct ben, maar wil je met me lunchen?” Vervolgens voegde hij de naam toe van een leuk restaurant aan de IJssel. “Uhmm, ik weet het niet…” antwoordde ik. Zijn opmerking overrompelde me, maar ik was geïntrigeerd. “Denk er eens over na.” ‘‘Ik moet bellen, dus je kunt me daar over een kwartier ontmoeten als je wilt.’‘ Ik hoop je snel te zien.” “Oh, ik zou het leuk vinden als je die jurk zou dragen.” Voegde hij eraan toe terwijl hij wegliep.

Zijn uiterlijk en uitstraling gaf mij heerlijke kriebels, het idee om mijn jurk voor hem aan te houden voelde een beetje vreemd. Hij was per slot van rekening volslagen vreemde. Ik ging terug naar de kleedkamer en zat daar gewoon na te denken. Ik kon niet geloven dat ik aan het twijfelen was of ik hem wel of niet zou gaan ontmoeten. Als ik dat deed, zou ik zeker niet mijn nieuwe feestjurk dragen; hoewel het een sexy verzoek van zijn kant was, voelde ik me helemaal op mijn gemak bij zijn verzoek. Mijn gevoel zei dat er iets niet klopte. Hij leek een beetje te glad maar hij zag er absoluut uit als een versierder. Wat deed hij trouwens in de kledingafdeling van deze winkel? Ik had het gevoel dat hij dit al vaker had gedaan. Zou hij mijn aandacht hebben getrokken als ik hem in de lunchroom had zien zitten… Ik moet eerlijk zeggen. JA! Hij bracht mij in verleiding. Ik besloot om met hem te lunchen.

Ik trok de jurk uit en ging naar de kassa om te betalen. De verkoopster liet me weten dat mijn vriend een korting van 75% had toegepast op al mijn aankopen. Blijkbaar was hij een bedrijfsleider van filiaal. Ik veronderstel dat dit verklaarde waarom hij op de loer lag op de kledingafdeling. “Maak je een grapje?” Dit was een jurk van € 350 die nu wordt verkocht onder de € 100. Ik ben dol op koopjes en dit was een geweldige aanbieding. Ik was verbluft door zijn gebaar. Dit veranderde alles. Ik wist het nu zeker, wij zouden samen gaan lunchen. Ik had mijn jurk sneller gevonden dan verwacht, dus ik had de tijd, en nou ja, hij was een knappe volwassen man. Ondeugende gedachten gingen door mijn hoofd, ondanks mijn eerdere onzekerheid.

Ik ging snel terug naar de kleedkamer en trok mijn nieuwe jurk en hakken aan. Ik geef toe dat ik een winkelverslaafde ben, en ik krijg altijd een kick van deals, en dit was een geweldige deal. Ik had er zin in om hem te ontmoeten en mijn nieuwe sexy jurk te laten zien. Toen ik door het centrum liep, voelde ik mannen naar me staren. De jurk gaf me een erg sexy gevoel. Het feit dat ik op weg was om de knappe heer te ontmoeten, veroorzaakte een tinteling van opwinding, misschien zelfs wel een beetje geilheid…

Het restaurant was bijna leeg omdat het ver na de lunchpauze was. Ik vond hem in een rustig hokje achterin. Hij was blij me in de jurk te zien. Ik reageerde door een snelle draai te maken om mijn nieuwe jurk te showen. Terwijl ik naast hem naar glipte, kon ik het niet helpen dat ik mijn dij door de split in mijn jurk liet flitsen. Hij zei niets, maar ik weet dat hij het merkte. Ik bedankte hem voor de gegeven korting, en hij bedankte mij dat ik bij hem kwam lunchen. Hij bestelde toen een fles witte wijn en sushi om te beginnen.

Terwijl we kletsten en onze lunch aten, merkte ik dat ik verstrikt raakte in zijn charme. Hij was absoluut soepel en verfijnd. Ik vroeg me opnieuw af hoe vaak hij dit had gedaan. Ik kon niet anders dan denken dat dit niet de eerste keer was, maar dat deed er niet toe, denk ik.

Toen we klaar waren met eten stak hij een hand en pakte mijn hand. Zijn grote hand voelde opmerkelijk zacht. Ik voelde mezelf voor hem vallen toen ik begon op te warmen. Natuurlijk hielp de wijn. Vervolgens vroeg hij of hij het materiaal van de jurk kon voelen. “Natuurlijk, ga je gang. Je hebt hem voor 75% betaald.” Uhm, misschien had ik dat niet moeten zeggen? De wijn had me duidelijk losser gemaakt. Hij stak zijn hand uit en voelde een klein stukje van het materiaal op mijn arm. “Dat voelt zijdezacht en sexy aan”, merkte hij op. Toen viel zijn hand naar beneden en landde op mijn bovenbeen. Ik voelde meteen de warmte van zijn hand door de dunne stof heen. Ik voelde hoe mijn hart sneller begon te kloppen en mijn lichaam ophitste. Ik voelde een blos opkomen en… hoe mijn tepeltjes zich spanden.

Het hoekje waar we zaten lag afgelegen en het witte tafelkleed zorgde ook voor privacy onder de tafel. Ik voelde het effect van drie glazen wijn. Ik stopte met praten en staarde hem alleen maar aan. Je zou kunnen zeggen dat ik hem uitdaagde om de volgende stap te zetten.

Ik spreidde mijn benen een beetje, ik voelde me licht aangeschoten en heerlijk geil. Zijn hand ging langzaam van de stof van mijn jurk naar mijn ontblote bovenbeen. Hij wachtte af of ik zou reageren, ik deed niets om hem te stoppen. Terwijl hij in mijn ogen staarde, begon ik te smelten. Zijn hand bewoog lichtjes over mijn dijbeen en schoof langzaam naar mijn binnenkant van het dijbeen. Zijn hand gleed door de split van de jurk, langs de band van mijn halve panty’s over de zachte huid van de binnenkant van mijn bovenbenen. Ik voelde nog een golf van opwinding over me heen komen. Al mijn zintuigen waren nu gericht op zijn hand op de binnenkant van mijn dij. Ik voelde mijn hartslag omhoog schieten door zijn aanraking. Elke kleine beweging van zijn hand voelde spannend. Mijn ademhaling werd zwaarder en moeizamer. Ik werd nog geiler, zeker toen ik in zijn ogen keek. Verdomme, hij had mij gevangen in zijn greep en hij had mij geil gemaakt. Ik wist het en hij ook wist het ook.

Ik was geil en nieuwsgierig, wat had hij allemaal te bieden? Ik schoof dichter naar hem toe en opende mijn benen een beetje verder om hem toegang te geven tot mijn kruis. De jurk schoof hoger op mijn heupen. Zijn vingers gingen verder omhoog en vonden het kant van mijn slipje. Ik voelde zijn vingers omhoog bewegen en de rand van mijn broekje opzij trekken terwijl een vinger mijn ontblote schaamheuvel verkende. Ik wipte mijn kont iets van de stoel en bood hem meer ruimte. Twee vingers gleden over mijn schaamspleet en mijn inmiddels natte schaamlippen. Ik was ZO blij dat ik mij daar vanmorgen geschoren had. Brutaal schoof hij mijn lipjes open en duwde een vinger in mijn schede. Ik leunde achterover in de bank en slaakte een gedempte kreet terwijl mijn ogen even dichtgingen. Ik voelde dat ik drijfnat was, en nu wist hij dat ook. Zijn duim gingen direct naar mijn clitje en hij liet mij genieten als geen ander! Hij drukte op mijn geilheidsknop en liet me schokken en trillen van genot. Mijn ademhaling werd dieper en mijn lichaam trilde. Ik voelde mijn slipje natter en natter worden. Toch deed ik mijn best om te blijven zitten en zo normaal mogelijk over te komen. Ik probeerde zelfs van mijn wijn te nippen, maar dat lukte niet. Ik denk, achteraf, dat een ieder door had gehad wat er bij ons gebeurde. Mijn blos, mijn half gesloten ogen en mijn keiharde tepels verraadde wat mijn lichaam ervoer. Gelukkig was deze hoek van het restaurant vrijwel leeg.

Ik bewoog voorzichtig mijn hand over zijn bovenbeen opzoek naar zijn geslacht en vond een behoorlijke bobbel in zijn broek. Mijn vingers volgden de contouren van zijn harde lid. Ik was onder de indruk van zijn pik en begon deze, door zijn broek heen, te strelen. We werden abrupt onderbroken toen de serveerster plots aan de tafel stond, “Is alles naar wens?” vroeg ze, haar blik was op mij gericht. “Oh, heerlijk… en lekker gegeten…” Ik was duidelijk in de war, maar slaagde erin de woorden eruit te krijgen. Zijn vinger krulde in mijn schede op en raakte mijn g-spot. Ik was verrast en hapte naar adem. Ze glimlachte alsof ze doorhad wat we deden…Ik kon aan haar blik zien dat ze mijn tafelgenoot bekeek. “Nou, je hebt een geweldige dag, en kom nog een keer.” Ze glimlachte – woordspeling, dat weet ik zeker – terwijl ze wegliep. “Wil je mee naar mijn hotelkamer?” fluisterde hij. Oh… ik zou graag willen, maar ik heb bijna geen tijd meer.” De tijd was die middag voorbij gevlogen ik had dit alles liever in een hotelkamer meegemaakt… Dan had ik hem naakt willen ervaren en de pik die ik door de pantalon heen had verkent ook echt kunnen voelen. Maar mijn tijd zat er bijna op.

Nog een uurtje voor dat mijn man thuis zou komen en ik moest nog een kwartiertje rijden naar huis. Het was belangrijk dat ik thuis was voordat mijn man thuiskwam van zijn werk. Legde ik uit. Ik zag de teleurstelling op zijn gezicht. Mijn geile en gewaagde kant komt altijd naar voren na een paar glazen alcohol, en deze keer was geen uitzondering.

‘‘Mijn X5 heeft donker privacyglas,’‘ fluisterde ik. Verdomme, dat klonk alsof ik een naar seks uitgehongerd huisvrouw was. Hij glimlachte zei dat hij al heel lang niet meer in een auto gevreeën had terwijl hij zijn creditcard neerlegde. Terwijl hij afrekende, bezocht ik het toilet om mezelf op te frissen en mijn gedachten te ordenen. Dit gaf me een paar minuten om na te denken over wat er was gebeurd en mijn telefoon te checken. Een appje van mijn man:
Ik ben vanavond een uurtje later! XXX.

In een flits dacht ik na over wat er nu kon gebeuren… en wist wat er ging gebeuren. Wat heb ik mij aangehaald, waar ben ik nu in verzeild geraakt? Ik besefte dat de wijn mijn beoordelingsvermogen had aangetast. We zouden toch geen seks hebben in mijn auto, of wel? Toen ik bedacht om naar mijn auto te gaan, zag ik het meer als flirten, dan vrijen maar met de extra tijd… Ik wilde hem verkennen, misschien hem pijpen of mij zalig verder laten vingeren, maar ik dacht zeker niet aan gemeenschap.

Ik vertelde waar mijn auto stond en vroeg hem mij, op enige afstand, te volgen, ik ben tenslotte getrouwd en ik wilde geen enkel risico nemen om gezien te worden met een andere, ook voor mij nog onbekende, man. Terwijl ik voor hem uit liep, voelde ik zijn ogen op mijn kont, en het was opwindend. Ik kon niet geloven dat ik hiermee door zou gaan. Over de walk of shame gesproken. Waarom deed ik dit? Wat is er mis met me?

Ik stapte in mijn auto, een minuut later stapte hij ook in. Ik startte de motor en reed weg, Op weg naar een schaduwrijk en verlaten parkeerplaats nabij Twello met zicht over de IJssel. Daar aangekomen liet zijn stoel achterover zakken, ik volgde. We begonnen te zoenen en we verkenden elkaar lichamen met onze handen. Nog, door de kleding heen. Hij kneep in mijn uiterst gevoelige tepeltjes. Ik volgde de lijnen van zijn buikspieren en streelde zijn geslacht. Een beste… Misschien zelfs dikker dan die van mijn man.

Na een paar minuten stelde hij voor om achterin te gaan zitten. Ik wist wat dat betekende, maar ik was zo geil en hij liet me de hele middag al naar hem verlangen. Ik stapte uit en ontgrendelde de achterbank en klapte ze naar voren om een ruime ruimte achterin te creëren. Als een paar geile tieners klommen we achterin. Zijn handen gleden over mijn lichaam en omsloten mijn gevoelige borsten door mijn dunne BH heen. Zijn lippen en handen rustten rond mijn keel en nek. Hij greep me stevig bij de hals terwijl hij me ruig kuste. Ik voelde de rits aan de achterkant van de jurk naar beneden gaan. Ik keek naar buiten om er zeker van te zijn dat er geen toeschouwers waren. Ik kende de parkeerplek van toen ik net met Dave, nu mijn man, date het was er altijd rustig en de kofferbak van zijn Passat station was regelmatig ons speelveld geweest.

Hij tilde mijn armen op in een poging mijn jurk uit te trekken, maar ik verzette me. De gedachte om op klaarlichte dag naakt op de parkeerplaats te worden gezien, was een extra prikkel. Ik woonde tenslotte niet zo ver van die plek. Mijn auto was gemakkelijk te herkennen. In ruil daarvoor liet hij de jurk van mijn schouders glijden en begroef zijn hoofd tussen mijn borsten. Ik knoopte zijn overhemd los en leunde voorover om zijn borst te kussen en mijn handen over zijn behaarde borst te halen. Hij bukte zich en trok zijn broek in één snelle beweging uit. Ik greep zijn boxer vast en rukte deze uit als een naar seks uitgehongerd Vinex wijk wijf.

Zijn stijve geslacht sprong de vrijheid tegemoed. Groot en breed met een klein beetje blond schaamhaar er op. Mijn hand ging rechtstreeks naar zijn pik en ik begon hem te strelen en te pompen. Mijn vingers verkenden zijn schacht en ballen. Ik kuste zijn borst en langzaam mijn lippen langs zijn buik om uiteindelijk zijn pik in mijn mond te nemen.
Ik vind het heerlijk om te pijpen. Hoe groot een sterk een man ook is, ze smelten allemaal als ik hun geslacht met mijn mond verwen. Ik liet mijn tong over zijn eikel glijden en proefde zijn voorvocht. Mijn nagels streelden zijn zak voordat ik er zachtjes mee speelde. Zijn gekreun zorgde er alleen al voor dat ik meer naar hem verlangde. Mijn hand pompte de stam van zijn lul terwijl ik koortsachtig aan zijn eikel sabbelde. Ik voelde zijn hand op de achterkant van mijn hoofd, hij pakte mijn haar vast en duwde me naar beneden terwijl hij zijn pik diep in mijn keel duwde. Hij greep toen mijn keel vast met zijn andere hand en begon met wat enige dwang mijn mond te neuken.

Hij werd steeds ruiger, hoewel ik het ruig wel lekker vind, was ik lichtjes bang door zijn greep. Beelden flitsten door mijn hoofd van bewusteloos gewurgd worden en halfnaakt in mijn auto achtergelaten te worden. Wie was deze vreemde man en wat was zijn doel? Een element van gevaar en risico is zo‘n opwinding. Ik begon te kokhalzen en naar lucht te happen. Mijn ogen traanden en ik probeerde me los te maken uit zijn greep, maar hij liet het niet toe. Ik begon te spartelen. Hoe meer ik worstelde, des te geiler werd hij. Ten slotte haalde hij zijn hand van mijn hoofd en liet los. Zijn wilde gelaatsuitdrukking op zijn gezicht, maakte me bang, maar gaf me tegelijkertijd ook een adrenalinestoot.

Ik snakte naar adem en veegde mijn speeksel van mijn gezicht toen hij mijn decolleté vastgreep en mijn jurk naar beneden trok, waardoor mijn borsten gedeeltelijk uit mijn BH tuimelden. Nog steeds niet tevreden reikte hij achter me en maakte mijn BH los, waardoor mijn borsten volledig vrijkwamen.

Hij leunde voorover en begon me te kussen. Hij trok aan en kneep in mijn stijve tepels. Het was pijnlijk, maar ook geil. Hij was ruw, ruwer dan ik gewend ben. In ruil daarvoor kuste ik hem ruw terug en beet hard op zijn onderlip. Ik had zeker zijn aandacht toen hij zich geschrokken terugtrok om het bloed te proeven. Hij glimlachte naar me en we bleven elkaar verslinden.

Een hand gleed in mijn slipje en een vinger gleed tussen mijn schaamlippen. Ik was ZO nat. Hij duwde me op mijn rug, en kwam schrijlings met zijn onderlijf boven mijn gezicht hangen. Zijn pik was dicht bij mijn gezicht. Ik was klaar om hem opnieuw te pijpen terwijl ik zijn ademhalen over mijn gevoelige schaamlippen voelde. Hij bracht zijn lul naar mijn mond en hij was klaar om mijn wachtende kut te nemen. Ik opende mijn mond om hem te accepteren. Zijn lippen en tong op mijn kut deden hun best… Ik was nu overgegaan van geil naar pure lust. Hij begon zijn pik in en uit mijn mond te stoten Ik greep zijn harde kont en trok hem dieper en sneller naar binnen. Ik wilde zo graag zijn lading achter in mijn keel voelen. We waren beide in een waanzinnig, geile, staat.

Ik werd al snel beloond toen ik zijn billen voelde samentrekken en zijn sperma mijn mond voelde vullen. Golf na golf spuugde in mijn mond en over mijn gezicht. Het was teveel om te slikken, maar ik deed mijn best. Ik bleef hem zogen terwijl ik voelde dat hij ontspande en langzaam zachter werd. Hij rolde om en drukte zijn lichaam bovenop het mijne terwijl we hongerig kusten. Onze tongen dansten in elkaars monden, ik deelde zijn warme lading en ik proefde het bloed van zijn bebloede lip. Ik rilde toen hij zijn mond naar mijn tepels liet zakken en ze afwisselend zoog. Ik sloot mijn ogen en genoot van de sensatie.

Mijn tepels zijn erg gevoelig. Ik vind het heerlijk als ze gelikt en gezogen worden. Zijn mond ging al snel een weg naar beneden in mijn buik en trok mijn slipje in één snelle ruk uit. Mijn nieuwe jurk zat losjes om mijn buik. Ik wilde niet helemaal naakt voor hem zijn, maar mijn borsten en kutje waren nu volledig beschikbaar voor hem. Hij nam plaats tussen mijn benen terwijl zijn eikel langs mijn gladde, schaamlipjes bewoog.

Het zou voor een voorbijganger een heel tafereel zijn geweest om mijn in panty’s gehulde benen op hoge hakken uit elkaar te zien hangen en boven de voorstoelen te zien hangen.

Ik kreunde toen zijn tong opnieuw in me dook. Ik drukte mijn kutje tegen zijn mond, hongerig naar meer. Ik voelde de gesp van de veiligheidsgordel in mijn kont prikken, dus tilde ik mijn hoofd hoger op en reikte naar beneden om te verliggen. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om zijn hand onder mijn kont te laten glijden, en hij betastte mijn sterretje terwijl hij nu harder likte en zoog. Ik voelde mijn orgasme aanstormen en voelde al snel de trillingen door mijn lendenen terwijl de golf van genot door mijn lichaam stroomde. Ik duwde en drukte zijn hoofd tegen me aan terwijl ik een luide kreun slaakte. “Oh, verdomme ja. Dat had ik nodig.”

Ik lag daar en bewonderde zijn stijve pik. Ik kon niet langer wachten. Ik moest hem in me hebben. “Neuk me… doe het met mij!” Tot mijn verbazing pakte hij zijn broek en haalde er een condoom uit. Terwijl hij de verpakking kapot scheurde, stopte ik hem. “Nee, nog niet aandoen; ik wil je eerst zo voelen.” Ik reikte naar beneden en plaatste zijn eikel tegen mijn opening. Ik was zo nat dat zijn geslacht met één stoot half aar binnen gleed. Toen duwde hij zijn pik zonder enige aarzeling helemaal in mij. Ik slaakte een diepe zucht toen hij me oprekte. Ik had niet verwacht dat hij zo hard zou zijn, hoewel ik beter had moeten weten. Ik pakte zijn gezicht en kuste hem diep terwijl ik mijn benen om hem heen sloeg en hem steeds dichter en dieper tegen me aan trok. “Godver, dat voelt zo goed,” kreunde ik terwijl mijn poesje zich aanpaste om zo vol en uitgerekt te zijn.

Ik had hem moeten loslaten om het condoom om te doen, maar dat kon ik niet meer, het was te lekker! Dit voelde zo goed, en ik wilde gewoon dat hij me neukte. Ik wilde dat hij mij zou neuken. “Neuk me gewoon,” smeekte ik. “Naai me zonder condoom, spuit je zaad diep in mij!” Hij boog zich voorover en greep me opnieuw bij de keel om zich tegen me aan te drukken. Mijn kut was zo nat. Ik weet het niet zeker, maar ik had kunnen spuiten terwijl hij me aan het neuken was. De sappen stroomden uit me en langs mijn kont op de deken waarop we lagen. Ik kon de zuigende geluiden van zijn pik horen die in en uit me schoof. Bij elke stoot voelde ik zijn ballen tegen mijn kont slaan. Het voelde alsof elke stoot hem dieper en dieper in mij bracht. Toen haakte hij zijn armen achter mijn knieën en ging naar nieuwe diepten terwijl mijn benen hoger werden opgetild en nog verder werden gespreid dan voorheen. Mijn hakken raakten het dak van het voertuig. Hij neukte me nu hard en diep, exact zoals ik het graag heb. We gingen er keihard tegenaan. Beide opzoek naar genot, een orgasme en volledige ontlading.

Ik dacht hoe het zou zijn als je nu langs mijn auto zou lopen…. Een grote donkere X5 die op het ritme van zijn stoten op en neer stuiterde, om nog maar te zwijgen van het gekreun en gegrom dat uit mijn auto kwam.

Opnieuw had hij mijn keel vast. Hoe geiler hij werd, hoe harder hij mijn keel vastgreep. Ik was aan zijn genade overgeleverd. Ik was helemaal van hem en ik gaf me over aan zijn lusten. Het duurde niet lang voordat ik een spectaculair orgasme had, terwijl mijn lichaam schokte van volledige voldoening. Ik voelde mijn schede strak om zijn pik samentrekken terwijl flitsen van opwinding door mijn hele lichaam schoten. Het voelde geweldig om deze vreemdeling in mij te hebben. Hij slaakte een luide, lange grom terwijl hij verstijfde en me nog een laatste, harde, diepe stoot gaf. Ik voelde de sensatie van zijn sperma diep in me schieten. Ik kneep mijn lippen op elkaar alsof ik hem zo lang mogelijk in me wilde vasthouden.

Hij zakte boven op me in totale uitputting. Terwijl zijn gewicht me vasthield, voelde ik langzaam zijn pik in mij krimpen en vervagen. Terwijl hij zich uit mij terugtrok, klemde ik mijn schaamlippen samen om zijn sperma niet te lekken op de bekleding, of het kleed waarop we lagen. Ik heb het altijd bijzonder gevonden als een man zijn zaad diep in mij schoot. Ik wist dat mijn lichaam het zaad opnam, zodat ze altijd een deel van mij zouden zijn. Ik weet dat het raar klinkt, maar dat is iets wat ik altijd al heb gehad het is iets dierlijks uit de oertijd. De drang om te overleven door te vermenigvuldigen. Ik ben aan de pil, dus dat zou niet gebeuren, maar mijn lichaam gaf toe aan die oerdrift. We lagen daar, uitgeput, in elkaars armen terwijl we allebei herstelden. Hij rolde van mij af en veegde zijn pik af aan de zeem die ik gebruikte om mijn ruiten te drogen

“Bedankt voor het jurkje en de heerlijk middag.” Ik glimlachte naar hem terwijl ik mijn kleren aan het verzamelen was. “Oh, nee, dank u,” antwoordde hij. “Mag ik nog één ding van je vragen?” Ik trok een wenkbrauw op en vroeg me af wat hij zou willen. “Mag ik je slipje houden?” Hij glimlachte. Ik lachte, “Natuurlijk, maar je kunt ze maar beter uitwringen voordat je ze in je zak stopt.” Ik grinnikte.

Toen we ons hadden aangekleed, reed ik hem naar het centrum van Deventer en na een laatste zoen verdween hij.

Ik was amper thuis toen mijn man binnenkwam. Ik droeg nog steeds mijn nieuwe jurk en mijn hakken. Mijn haar had die net-geneukte look en ik voelde een straaltje sperma langs mijn dij druppelen, maar dat kon me niet schelen. Zelfs een schoon slipje had ik nog niet aangetrokken. Ik was in een goed humeur. “Hallo schat, wat vindt van mijn nieuwe jurkje?” vroeg ik terwijl ik een draai voor hem deed. “Wauw, heel sexy. Je ziet er geweldig uit!” voegde hij eraan toe. “Maak je geen zorgen, het was geen dure.” Hij legde zijn armen om mij heen en we zoenden. Diep in mij voelde ik weer mijn geilheid komen. “Wat is dat voor roodheid rond je nek?” vroeg hij. “Oh, dat zal een reactie zijn op iets dat ik heb gegeten.”

Hij liet me los en zei dat hij nog even wat moest afwerken en dat hij mij graag mijn jurkje wilde uittrekken. Ik vertrok naar boven om mij op te frissen en mijn kutje te ontdoen van het vreemde zaad. Terwijl ik dat deed waren mijn gedachten bij de ruwe neukpartij van nog geen uur geleden. En weer voelde ik mij rete geil worden.

Ben ik dan toch zo‘n naar seks hunkerende Vinex wijk wijf?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 12006 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Vinex wijk wijf”

Plaats een reactie