BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Voetbalvaders

Mijn vrouw liet zich neuken door meerdere mannenIk zal me eerst even netjes voorstellen, ik ben Hans en ben werkzaam in de inkoop en verkoop van detailhandel goederen. Ik sport veel en met mijn 45 jaar zie ik er nog goed uit al zeg ik het zelf. Ik heb een fijne seksrelatie met mijn vrouw van 41 jaar. Zij was, zoals dat in de volksmond heet ‘beneden haar stand’ getrouwd. In het begin van ons huwelijk merkte ik daar niet zo veel van maar naarmate mijn baan ons meer welstand bezorgde maakte zij daar dankbaar gebruik van. De laatste jaren hebben we wel seks maar aan echte uitspattingen doet ze niet meer aan mee. Nu waar het verhaal om gaat; Het voetbalseizoen voor de jeugdigen zat er bijna op en de laatste training van onze zoon werd in de namiddag bij ons op de club gehouden.

Het weer was die dag best wel mooi zodat het leuk en gezellig was om langs de lijn te staan tijdens de training. Ikzelf werkte die dag buiten de stad en haalde het niet om tijdig bij de training te zijn. Daarom ging mijn vrouw onze zoon brengen en zij bleef dan de gehele training volgen. Ook de contacten onderling van de ouders vond ze heel erg leuk. Het wilde weleens gebeuren dat ik wat eerder kon vertrekken en gisteren was zo’n dag. Ik kon die dag erg vroeg weg en was ruimschoots voor het einde van de training op het voetbalveld. In een zeer goed humeur liep ik naar de velden om mijn vrouw te zoeken maar zag haar nergens. Ik liep door naar het clubhuis en zag ook daar niemand van onze bekenden. Ik besloot nogmaals een rondje langs de velden te lopen en hoorde een korte gil vanuit een van de kleedkamers komen.

Ik herkende de stem van mijn vrouw meteen. Dat mag ook wel na bijna 20 jaar huwelijk. Het was zonder twijfel het soort gilletje van mijn vrouw die ik al jaren niet meer had gehoord. Voorzichtig liep ik naar de kleedkamer en voelde of deze open was. Helaas was de deur op slot dus ik besloot om achter de kleedkamer te gaan kijken. Daar zijn hoge ramen en ik vond de ladder om de goten schoon te maken waar ik voorzichtig op klom. Direct viel mijn mond open van verbazing, mijn vrouw, mijn keurige nette vrouw, de gastvrouw voor onze eetpartijtjes aan huis, de moeder van mijn zoon lag op een tafel in de kleedkamer met haar benen wijd. Ze was bijna helemaal naakt en een van de vaders was met zijn lul diep en hard in haar kut aan het stoten. Ik zag zijn stevig samengeknepen billen met kracht heen en weer bewegen. Haar slipje hing rond haar linker enkel en haar BH zat als een soortement riem om haar middel terwijl haar borsten open en bloot lagen, verder was ze helemaal naakt.

Een andere vader stond met zijn broek op de enkels aan de andere kant van de massagetafel. Ik zag de rode lippen van mijn vrouw driftig aan zijn lul zuigen. De man had het grootste deel van zijn pik diep in haar keel zitten en ze kwijlde van genot. Hij was in een langzaam tempo haar mond aan het neuken en zij deed mee door met behoorlijke kracht op zijn pik te zuigen. Dit sloeg echt alles, ondanks dat het een fantasie van mij was om eens een trio mee te maken, was dat toch iets wat ik niet van mijn vrouw verwacht had. Mijn vrouw klaagde nooit over ons seksleven en dat kon wel eens niet zo frequent zijn als in onze jonge jaren, maar als we seks hadden was deze heerlijk en bevredigend. Uitspattingen waren er niet meer bij maar verder deed ik mijn best. Ondanks dat ik mijn vrouw aan het begluren was, was het een geil gezicht.

Pijpen was iets wat ze niet vaak meer deed en nu zoog ze een grotere pik naar binnen alsof het een lolly was. Vroeger als ze dan de smaak te pakken had deed ze het echt heel erg goed en zo te zien genoot ze er op dit moment behoorlijk van. Ik hoorde haar kreunen en weer een korte gil geven! Ook de beide mannen hoorde ik grommen en de meest vunzige opmerkingen maken die ik ooit had gehoord. “Zo geile slet, jij wilt mijn pik wel in je gewillige kut hebben, of niet dan?” En de andere man “Pijpen hoer, slik die pik in je gulzige bek.” De beide mannen stopten na de zoveelste opmerking en wisselden van plaats. Ik zag toen pas hoe groot de lullen van hun waren. Nou mag mijn pik er best zijn, maar deze waren wel een stukje dikker en langer. Mijn vrouw beweerde altijd dat ze die van mij maar net kon hebben maar ik zag toch echt dat deze pikken groter waren. Geil en benieuwd hoe het verder ging keek ik om mij heen of niemand me zag. Het was een gewone training, die ook nog eens vrijwillig was en daarom was het complex buiten de paar kinderen verder leeg. Ik besloot om gewoon verder te blijven kijken.

De mannen hadden hun broeken helemaal uit gedaan en stonden naakt voor mijn vrouw, beide hadden hun lul in de hand en de ene richtte die op haar kut en de ander had al plaats genomen bij haar mond. Met een geile kreun ontving mijn vrouw de grote lul in haar druipende kut. Eerst een stukje maar steeds dieper verdween die dikke lul in haar kut. Gillend en grommend van geil genot viel ze aan op de andere lul, die ze met een hand stevig vastpakte en in haar mond zoog. Ze begon meteen heel geil te pijpen. Haar mooie borsten schudden mee op de maat van zijn stoten en haar keiharde tepels staken parmantig vooruit. Mijn vrouw begon steeds harder te hijgen en met een luide gil kwam ze klaar. Ze begon te schokken van haar orgasme en de beide mannen trokken hun pik terug. Ze deden een stapje terug en keken naar het trillende lichaam van mijn vrouw. De ene man zei tegen de ander “Zo, die slet komt weer lekker klaar.” En de ander “Moet je die slettekut zien druipen, fantastisch.”

Mijn vrouw lag nog een beetje na te schokken of de mannen stapten weer op haar af. De ene ramde zijn pik met kracht in haar kut en de ander pakte haar hoofd vast en duwde zijn pik tussen haar lippen. Mijn vrouw lag als een gewillige lappenpop tussen hun in. Na een aantal stoten kwam mijn vrouw pas weer bij en deed meteen volop mee met de actie. De man die in haar kut zat begon onbedaard te neuken en ging duidelijk voor zijn eigen genot. De andere man zei “Zullen we haar weer eens een dubbel-stut geven?” “Goed plan, Kees.” en hij trok zijn lul uit haar kut. Samen legden ze mijn vrouw op de grond. De man genaamd Kees ging naast haar liggen en mijn vrouw ging ruggelings op hem liggen en bracht haar kont boven zijn pik. Ik keek met spanning toe want zelf was anaal neuken een No-No. Zonder noemenswaardige problemen schoof mijn vrouw haar sterretje over zijn best wel imposante pik. Ik keek gespannen toe en zag die pik centimeter voor centimeter in haar kontgat verdwijnen. Ik keek zo tegen haar wijd openstaande natte kut aan en moest gewoon even aan mijn eigen pik trekken, zo geil was ik geworden.

Mijn vrouw had nog maar net die pik in haar kontgat zitten of de andere man stapte over hun beide heen en bracht zijn pik voor haar kut. De bovenste man duwde langzaam zijn pik in haar kut en kreunde van genot. Ook mijn vrouw liet van zich horen “Oh geile hengsten zijn jullie, kom maar ik kan het hebben.” De mannen begonnen haar in een rustig tempo te neuken en Kees, die onderop lag had haar heupen stevig vast en trok haar af en toe strak naar beneden zodat zijn pik nog dieper in haar kontgaatje ging. De bovenste man begon zich aan te passen aan het tempo van Kees en zijn pik hoorde ik door het openstaande raam gewoonweg soppen in de natte kut van mijn vrouw. Plotsklaps verkrampte mijn vrouw en na enkele seconden kwam ze klaar. Dit was te veel voor de bovenste man en door het schokken van mijn vrouw viel hij met zijn spuitende pik van haar af. Hij lag nog maar net naast het nog neukende stel of hij had zijn pik al vastgepakt en trok tijdens de laatste stuiptrekkingen van zijn pik het resterende zaad eruit. Ook Kees was klaargekomen want hij lag uit te hijgen en schreeuwde “Oh geile slet, jij hebt mijn pik weer zalig leeggezogen met je kontje.”

Mijn vrouw kwam van Kees af en ik zag nog net zijn zaad uit haar kontje lopen. Ze boog zich voorover en ik zag hoe ze zijn lul schoon pijpte en alles doorslikte. Voordat ik ontdekt zou worden besloot ik vlug naar huis te gaan en te wachten tot ze thuiskwam. Ik zette het eten op en had voor ons twee een glas wijn ingeschonken. Mijn zoon kwam enthousiast binnen en riep dat het fijn was dat ik al thuis was. Mijn vrouw reageerde ook normaal en gaf me zoals altijd een kus. We aten ons avondeten op zoals altijd en toen onze jongen op bed lag en al sliep wilde mijn vrouw even gaan douchen voor het slapen gaan. Dat kon ik me wel voorstellen met zoveel zaad in haar kut en kont. Ze ging naar boven en ik sloop even later achter haar aan. Ik zag haar kleren op de grond liggen met het slipje wat kletsnat was van het zaad er onder gestopt.

Warme stralen water kletterden op de vloer van de douche en ik hoorde haar zuchten van genot. Snel schoot ik uit mijn kleren en sprong bij haar onder de douche. Achter haar staand omvatte ik haar borsten en streelde de harde tepels. Mijn lul die inmiddels was gegroeid baande zich een weg tussen haar heerlijke billen. Al kussend ging ik van haar hals naar haar schouder, een lichte kreun, en vervolgens een afwerend gebaar. Klaarblijkelijk wilde ze niet. Ik bracht mijn benen tussen haar in en mijn handen pakte haar borsten vast, dus kon ik haar tegenhouden. Ik liet een hand van haar borst naar haar kruis zakken, om vervolgens een vinger in haar kutje te drukken. Die was kletsnat van het water en van het zaad natuurlijk. Nog steeds wilde ze eigenlijk niet, maar mijn strelingen en de tepel die ik tussen mijn vinger had deden haar toch zacht kreunen. Ze liet het toe dat ik nog een vinger in haar kutje erbij stak. Zacht begon ik haar klitje te strelen en met mijn harde lul drukte ik hard tegen haar geile kont aan. Al snel ging haar ademhaling sneller en kreunde ze zacht. Het duurde niet eens lang of ze kwam trillend klaar en zakte wat door haar knieën.

Haar hand reikte naar mijn lul en ze bracht hem voor de opening van haar kutje. Ze drukte vervolgens haar kont naar achter en vanaf mijn oogpunt zag ik mijn lul tussen de billen zo in haar kut schuiven. Nat en heet, dat was het gevoel, mijn vrouw kreunde zacht en ik gaf het tempo aan. Mijn keiharde lul beukte zich in een lekker tempo in haar drijfnatte kut, waar een uur of wat geleden een ander nog in zat te poeren. Daaraan denkend neukte ik haar nog wat harder en zag in gedachten de man die door mijn geile vrouw werd afgezogen. Doordat onze lijven nat waren kletste ze lekker bij elke stoot tegen elkaar. Mijn vrouw liet haar bekken nog wat meer naar achteren kantelen en zo kwam ik nog wat dieper bij haar naar binnen. Bij iedere stoot hoorde ik haar kreunen. Mijn handen op haar heerlijke borsten lieten de tepels nog steeds niet met rust en bij elk klein kneepje leken ze alleen maar harder te worden. Mijn vrouw begon onsamenhangende woorden te schreeuwen, met haar geile stem zei ze tegen mij dat ik haar nog harder moest neuken. Dieper moest stoten, dat ze zo geil was en dat ze het zo nodig had.

Geile praat en geile kreunen, zo kende ik mijn normaal beheerste vrouw helemaal niet. Ik had er geen problemen mee hoor en ramde mijn lul, die volgens mij nog niet eerder zo hard was geweest, nog dieper in haar. Ik voelde mijn zaad borrelen en mijn vrouw begon echt hard te kreunen. Ik wist idat ze op het punt van klaarkomen stond, nog een paar stoten en ik voelde mijn lul nog meer opzwellen. Keiharde stralen heet zaad bracht ik met krachtige ejaculaties diep in haar geile kut. Samen gilden we het uit van genot, naschokkend en nahijgend kwamen we weer een beetje tot ons zelf. Mijn lul gleed uit haar kut en mijn vrouw draaide zich om en kuste me dankbaar en geil. Haar handen dwaalden af naar mijn lul die inmiddels weer ietsje kleiner was geworden. Met haar zachte vingers streelde ze mijn pik en er kwam zowaar direct weer leven in. Voordat mijn pik op volle sterkte was ging ze door haar knieën en nam mijn lul diep in haar mond. Zeer geraffineerd en geil begon ze mij te pijpen, af en toe nam ze hem zo diep mogelijk in haar mond. Het was heerlijk en ook het aanzicht was top. Ik zei terwijl mijn pik helemaal in haar keel zat “Ik eis dat we weer samen geile uitspattingen gaan doen en de volgende keer is Kees of zijn vriend bij ons seksspel.”

Ze keek me verschrikt aan en liet mijn pik langzaam uit haar mond glijden. Ze wilde iets zeggen maar besloot om het niet te doen en zoog mijn pik zo mogelijk nog dieper in haar keel. Het gevoel was zo overweldigend en ik was nog zo ongelofelijk geil dat het niet lang meer duurde of ik stond op springen. Ik wilde haar waarschuwen dat ik niet ver meer heen was van mijn volgende orgasme maar besloot het niet te doen. Mijn vrouw mompelde “Ik wil je zaad proeven.” Binnen een paar tellen schoten harde stralen zaad haar mond binnen. Ze keek naar me op en met een geile blik in haar ogen knikte ze alleen maar.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 17688 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Voetbalvaders”

Plaats een reactie