BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van onervaren tot bull met Annemie (3)

Kevin zit klaar met zijn enorme bull pikZaterdagochtend, iets voor 9u, zoals afgesproken stond ik aan de voordeur bij Luc en Annemie. Zenuwachti om wat er de dag voordien gebeurd was en om wat er waarschijnlijk opnieuw zou gebeuren. Ik bel aan.

Luc komt opendoen. Hij had zn kamerjas aan. “Goeiemorgen Kevin, goed op tijd, hehe. Je hoeft niet aan te bellen bij ons hoor. Jij mag gewoon achterom binnenkomen. Geen geheimen voor jou. Begroette hij me. Hij liet me binnen. “Loop maar door naar de keuken, we gingen net ontbijten”.

Ik liep door naar de keuken, en daar zat ook Annemie, ze keek om, glimlachte, zette zich recht uit haar stoel en kwam naar me toe. Ze omhelsde me, zoende me. Die zoen ging al snel over in een tongzoen, hartstochtelijk. “Mmmm, ik ben zo blij dat je hier al terug bent, ik heb de ganse nacht aan je gedacht” zei ze. Ik moest bekennen dat ik ook de ganse nacht heb wakker gelegen om te denken aan wat ik met haar had meegemaakt.

Luc zag hoe we elkaar begroetten en vond het fijn, aan de glimlach op zijn gezicht te zien. “Zet je neer, zet je neer” zei hij, “koffie, thee, iets anders?”. Ik was toen geen koffie drinker dus vroeg ik hem een glaasje appelsiensap.

“Ho, wacht maar even, voor je gaat zitten” zei Annemie. “Een lekker stuk als jij mag best wel wat leuks aantrekken”. Ik wist niet waar ze het over had en vond het ietwat vreemd wat ze zei. “Kom maar mee”. Ik volgde haar. “Daar in de badkamer, boven, ligt iets leuks om aan te trekken. Ik zou het leuk vinden, als je dat aantrekt om bij ons te zijn.” Zei ze met een knipoog.

Ik liep alleen door naar de badkamer, die ik al wist zijn. Ik kwam binnen, en op de wastafel lag een rode onderbroek klaar. Een beetje verward omdat ik niet goed wist wat ik hier van moest verwachten. Ik nam de onderbroek vast en bekeek ze. Toen had ik zo iets nog nooit echt gezien, inmiddels ken ik het goed genoeg. Het was zo een mannentanga. Brede rekker, lapje stof voorraan dat doorloopt naar lapje stof achteraan. Slik.

Ik was een gehoorzame jongen, dus deed wat Annemie vroeg. Ik kleedde me uit, en trok de tanga aan. Mmm, dat zat best lekker eigenlijk. Alles mooi op z’n plaats houdend. Ik keek in de spiegel en vond dat ik er best goed uitzag. De voorkant was goed gevuld en de tanga accentueerde die vormen wel. Ik liet m’n kleren achter en ging terug naar beneden, naar de ontbijttafel.

Als ik in de keuken kwam, bekeken Luc en Annemie me keurig. “Mmmm, wat zie je er lekker uit schat” zei Annemie, “kom eens dichter en draai eens rond”. Wat ik dan ook deed. Bij het ronddraaien tikte ze op mijn kont. Toen ik terug in haar richting gedraaid stond, wreef ze over mijn borstkas. “Knap hé” zei ze tegen Luc. Die antwoordde meteen “Ja, hebt echt een heerlijk lijf, jongen. Kom zet je neer”. Ik zette me neer op de stoel naast Annemie, die meteen wat dichter bij schoof.

Luc legde een croissant op mijn bord en zei me dat er genoeg was. Ik begon aan het ontbijt en zij ook. Beiden bekeken ze me het ganse ontbijt. We praatten wat over koetjes en kalfjes en over de wedstrijd die ik deze namiddag moest spelen. Ze zeiden dat ze ook kwamen kijken, ze wilden het niet missen.

Na het ontbijt, zei Annemie tegen Luc dat hij de tafel maar moest afruimen en dat ze zin had in een klein dessertje. Ik vroeg of ik moest helpen met afruimen. “Neenee, dat moet jij niet doen, lieve schat. Jij blijft hier mooi bij mij.” Zei ze terwijl haar hand over mijn dijbeen gleed. “Ik heb echt genoten van je, gisteren. Je heerlijke lijf, je heerlijke pik en de manier waarop je me neukte deed me weer voelen hoe ik me graag voel. Ik wil dit zoveel vaker voelen hoe het beest in je naar boven komt. Je bent zo jong, maar hebt zoveel in je! Je bent echt een wild neukbeest, ben ik zeker van.”

“Kom zei ze” terwijl ze aan mijn arm trok en me begeleidde om me recht te stellen. Ze schoof haar stoel wat achteruit en ik kwam voor haar staan. Ze legde haar handen weerszijden van mijn heupen en ze kustte mijn buikspieren. Ondertussen kwam Luc schuinachter me staan en legde zijn hand op mijn schouder. “Geniet maar jongen”.

Annemie kustte me overal en streelde mijn ganse lichaam. Ik genoot inderdaad. Ondertussen voelde ik ook dat Luc over mijn schouders en rug wreef. “Je hebt echt een sterk lichaam, mooi gespierd” zei hij. Hij voelde ook aan mijn door de tanga amper bedekte kont. Maar ik reageerde er niet echt op. Ik concentreerde me vooral op hoe Annemie mijn lichaam verkende met haar handen en lippen.

Annemie kustte de bult die zicht ondertussen had gevormd in de tanga. Ze streelde me in mijn lies. Haar hand ging over de tanga en voelde stevig hoe ik gegroeid was door haar handelingen. Haar hoofd hield stil voor mijn kruis en ze keek me diep in de ogen. Het is heerlijk om zoveel verlangen te kunnen aflezen op haar gezicht. En ik denk dat dat verlangen ook af te lezen was op mijn gezicht. Ze keek dan kort naar Luc. Luc wist wat hij moest doen, en nam stak zijn vingers langs beide kanten onder de rekker van mijn tanga. Hij trok hem naar beneden en mijn pik floepte er uit tegen het gezicht van Annemie.

Ze nam mijn pik meteen vast en kuste mijn eikel. Luc bleef achter me staan, zijn handen rusten boven mijn heup. Hij keek schuin vannachter me hoe Annemie mijn eikel kustte. Annemie rukte heel zachtjes aan mijn pik en bleef likken aan mijn eikel die inmiddels redelijk hard aan het worden was. “Wat een kanjer” zei Luc. Annemie keek naar Luc en glimlachtte terwijl ze met een stoute blik haar mond opende en mijn eikel in haar mond nam.

Het voelde heerlijk om mijn eikel weer in haar warme natte mond te voelen. Meer dan de dag ervoren probeerde ik te genieten van het zicht. Haar knappe gezicht, haar mooie ogen, mooie blonde harrn. Ze zuigde verder aan mijn eikel die harder en harder en knalrood werd. “Mmmm, laat hem genieten” zei Luc, wiens pikje ook stijf geworden was, want ik voelde hem door zijn kamerjas tegen mijn been.

Annemie stopte en stelde zich recht. Ze opende haar kamerjas en liet deze op de grond vallen. Onder haar kamerjas, had ze een mooi rode kanten string aan. Niks meer dan dat. Mijn blik was gevestigd op haar mooie ietwat hangende borsten met in verhouding tot haar c cup, grote tepels.

Ik nam ze meteen vast, met beide handen. Die borsten zijn de lekkerste die ik ooit gezien heb. “Kus ze” zei Annemie terwijl ze mijn hoofd begeleidde naar haar boezem. Ik maakte mijn lippen nat en kustte haar tepel. Ik zuigde er aan, ik speelde er mee met mijn tong. En Luc, die stond vlak naast ons, te aanschouwen hoe zijn vrouw genoot van de aandacht die ik aan haar borsten gaf.

Annemie leidde mijn gezicht naar haar gezicht en ze kustte me. Een hevige tongzoen deed me haar stevig vastgrijpen en haar dichter tegen me aantrekken. Ze keek naar me. “Ja, laat zien hoe graag je me wil” fluisterde ze. Ik zag in mijn ooghoek dat Luc ook zijn kamerjas had uitgetrokken en met zichzelf stond te spelen. Zijn kleine pikje stak wel mooi vooruit.

Annemie duwde me richting de tafel en liet me op de tafel zitten. Ze opende mijn benen en bukte voorover. Luc nam een stoel en ging ook aan de tafel zitten om het tafereel te aanschouwen. Annemies handen rustten op mijn dijbenen en haar open mond zakte over mijn pik. Als mijn eikel in haar mond zat trok ze al zuigende haar mond terug. En opnieuw, en opnieuw, iedere keer weer een beetje dieper.

Ik zag dat ze genoot van mijn fier opstaande pik. Wat een heerlijk wijf. Ik lag te genieten op de tafel terwijl Luc ongetwijfeld ook gek werd van de live porno die hij voor de ogen kreeg. Annemie ging naarstig door met pijpen, haar hand hield mijn pik stevig vast en ze pijpte dieper en dieper. Ze hield op en trok me aan mijn arm recht. “Kom jij even hier staan” zei ze. Ik kwam recht en ging naast de tafel staan terwijl zij plaats nam op de tafel.

Ze ging op haar rug liggen, hoofd in mijn richting. Ze liet haar hoofd over de rand van de tafel hangen en onderste boven, nam ze mijn pik vast. Ze trok hem richting haar gezicht en nam mijn pik weer in haar mond. Haar hoofd ging verder achterover. En ik wist wat ik moest doen. Ik duwde mijn pik iets dieper in haar mond. En ik voelde dat dat lukte. Ik legde mijn handen ter hoogte van haar oksels en trok haar stevig naar me toe terwijl ik bij iedere heupbeweging haar mond iets dieper neukte.

Ze kreunde. Niet alleen van opwinding maar ook van naar adem happen. Luc stelde zich recht terwijl hij verder aan zijn eigen pikje trok. “Neuk haar keel” riep hij me toe. Ik deed wat er gevraagd werd en ik neukte dieper en dieper. Na een paar seconden zag ik dat ze het niet hield en trok mijn pik uit haar keel. Ze hapte naar adem maar er kwamen snel geluiden uit haar mond. “Mmmmmmmm” zei ze. Ze greep terug naar mijn pik en trok me zo dichter bij haar. Ik ging met mijn balzak boven haar gezicht hangen en ze nam een bal in haar mond.

Ik genoot zo hard van dit alles en de stier in me kwam alsmaar meer en meer in me naar boven. Ik hield haar gezicht vast en duwde mijn pik opnieuw in haar mond. Opnieuw neukte ik haar keel voor zo een twintig seconden en liet haar daarna naar adem happen.

Ik zag dat haar hand ondertussen als in haar string geschoven was en hoe ze haar clitje bespeelde. Ik duwde haar lichaam wat verder op tafel en kroop bovenop haar. Een 69, maar zij bleef onderaan liggen. Luc zette zich recht en liep naar de andere kant vd tafel. Hij trok haar stringetje uit. Hij rook eraan en likte eraan. Ik ben zeker dat het stringetje al goed vochtig was want als haar benen open vielen zag ik dat haar lippen wijd open trokken en dat haar sappen al naar beneden stoormden.

Ik zag Luc Annemies string rond zijn pikje draaien en terug naast de tafel gaan staan. Ik liet me zakken en ik voelde dat mijn pik terug in Annemie’s mond terecht kwam. Ik had mijn gezicht op haar rijpe natte vagina en ik likte van de eerste keer met brede tong van haar clit tot haar diep tussen haar billen. Mijn gezicht hing in één slag vol met haar heerlijke sappen. Ik voelde haar handen om mijn lijf trekken en ik duikte meteen tussen haar lippen en likte haar grotje.

Ondertussen maakt ik heupbewegingen zodat ik haar mond kon verder neuken. Ik concentreerde me op haar clit en duwde terwijl mijn neus tussen haar lippen. Ik bespeelde haar met het tipje van mijn tong, afgewisseld met het zuigen aan haar clit. Ze smaakte zo heerlijk. Onze lichamen plakten tegen elkaar van het zweten door de opwinding. Het tempo en de intensiteit van het elkaar bespeelden verhoogden. Tijdens het zuigen aan mijn pik hoorde ik haar kreunen. Haar lichaam kronkelde in allerlei bochten. Ik ging door op haar clit, met mijn handen achter haar billen trok ik mezelf steviger tussen haar benen. Ik kreunde ook terwijl ik naarstig verder zoog.

Ik voelde aan haar pijpbewegingen richting mijn pik dat haar bewegingen wat minder vlot gingen. Het was duidelijk dat ze zich meer op haar eigen orgasme concentreerde en dat ze beiden niet perfect kon combineren. Ik zorgde ervoor met mijn neukbewegingen dat ik kon blijven verder genieten van haar mond en keel. Ze kreunde en kreunde en ik voelde aan haar lijf dat ze ging komen. Mijn tong ging als een gekke tekeer en ik voelde haar komen. Zonder veel geluid doordat mijn pik in haar mond zat.

Ik duwde van opwinding van opwinding mijn pik een paar keer heel diep in haar en ik spoot alles wat ik had in haar keel. Ik voelde haar handen me van zich afduwen. Ik duwde mijn heupen omhoog en ging op mijn knieen zitten. Mijn gezicht hield ik stevig tegen haar overstromende kutje. Ik hoorde haar naar adem happen en ze kreunde. “Schat” riep ze, “waar haal je het? Mmmmmm” bleef ze verder kreunen.

Ik zelf zat ook nog even uit te hijgen. En ik voelde hoe ze haar hoofd tilde en de resten van mijn eikel aflikte. Luc stelde zich recht en zoende haar, met de resten van mijn sperma aan haar lippen. Zijn handen rusten op mijn kont terwijl hij haar zoenden. En dan, maar daar was ik niet zeker van, voelde het alsof Luc ook aan mij pik likte om hem schoon te likken. Daar na zoenden ze elkaar nog even. En ik hoorde aan Luc dat hij ook kwam, in de string die nog steeds rond zijn pik gewonden was.

Ik kwam recht en kroop van de tafel aan de kant waar Annemies benen lagen. Ik trok haar aan haar benen naar mij toe en ze kwam ook recht. Ik kuste haar en ze nam me vast. “Ik geniet zo hard van je!” Zei ze. “Ik zou dit iedere dag kunnen doen, hoe jij weet om me naar dat zalig gevoel te brengen. Ik geil zo hard op je lichaam en op je stevige bewegingen.” We kusten verder en knuffelden stevig.

Ik had een vreemd gevoel. Het leek op verliefdheid maar toch weer niet. Ik had het gevoel dat ik Annemie veel kon geven en dat ze dat zo graag had. Ik voelde haar voor mij vallen. Ik keek haar in de ogen en de chemie was enorm. Ze keek ook precies verliefd naar me. Maar toch was het geen verliefdheid. Dit was zo een raar gevoel. We wisten van elkaar dat we elkaar nodig hadden, maar niet op alle vlakken. Ik kustte haar nogmaals. En Luc, die waren we ondertussen even vergeten, die was blijkbaar al naar boven naar de badkamer.

Annemie troke haar kamerjas aan, ik deed de ietwat kleine kamerjas van Luc aan. Annemie nam zichzelf nog een koffietje en voor mij nog een sinaasappelsap. Ze kwam dicht tegen me aanzitten, legde haar hoofd op mijn schouder en we keken beiden door het raam naar de tuin…

Binnenkort deel 4 😉

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8071 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Van onervaren tot bull met Annemie (3)”

Plaats een reactie