BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vriendin van mijn ex vrouw

Ik ben een gezonde Hollandse man van 55 jaar oud, sinds 10 jaar gescheiden. Seks leven staat niet op nul maar kan altijd beter. Ik heb geen vaste vriendin maar af en toe een neukertje, vrouwtjes van de sportschool, supermarkt, werk, internet of gewoon ergens anders vandaan, getrouwd of ongehuwd, maakt me niet veel uit maar is altijd maar een keer en sommige een tijd later nog eens, maar geen vastigheid, ik hoef geen relatie maar wat meer vaste neuk partners zou fijn zijn.
Mijn ex-vrouw had vroeger een goede vriendin, Ans, onze kinderen waren even oud en speelde veel samen, haar man, Appie, was internationaal vrachtwagen chauffeur en veel van huis, daar klaagde ze vaak over dat ze aandacht te kort kwam.

Na mijn scheiding zag ik Ans wel eens rijden in de auto en zwaaide we gedag, maar gesproken eigenlijk niet meer.
Als ik mijn auto parkeer bij de supermarkt,  uitstap en oog in oog sta met Ans. Ze is net de boodschappen in de auto aan het leggen. Hey hoe is het zeg ik, lang niet gezien. We praten over onszelf en de kinderen en dan zegt Ans we moeten een een bakkie koffie doen. Oke zeg ik maar je weet wel dat we gescheiden zijn? Tuurlijk zegt ze ik spreek je ex regelmatig hoor, want is er anders een probleem?
Nee maar als je komt, niet dat je er dan pas achter komt zeg ik. Ze moet lachen en vraagt me nummer, ik bel je nog hoe en wat zegt ze

De zelfde avond zit ik een film te kijken als ik berichtjes binnen krijg op de WhatsApp,  van Ans,  hey zullen we morgenmiddag een bakkie doen vraagt ze. Ik kijk in mijn agenda, ik heb een eigen bedrijf met 50 man personeel, en kan me niet zomaar vrij maken maar morgen middag heb ik weinig staan dus stuur terug, prima, rond half drie kan ik thuis zijn., je weet waar ik woon vraag ik? Ja tuurlijk weet ik dat, je woont in dat huis aan de rand van het dorp toch? Ja zeg ik  Top ik verheug me er nu al op zegt ze. Ik heb er zin in. Het is maar koffie hoor stuur ik terug met een smiley. We zien wel zegt ze met een smiley terug.

De volgende dag ben ik rond 2 uur thuis en spring nog even snel onder de douche, het is mooi weer en trek een korte broek en T-shirt aan en als ik beneden kom zie ik Ans op de fiets aankomen. Ze ziet er best lekker uit voor haar leeftijd,  ze is toch ook 54-55 jaar. Lekkere kop, grote tieten, wel een klein buikje maar een lekkere kont.
Ze zwaait even en zet haar fiets neer. Ze heeft een luchtig jurkje aan, ik open de deur en ze geeft me een zoen op mijn wang, leuk om je te zien zegt ze, ik heb er zin in. Ik ook zeg ik, kom binnen.
Ze gaat zitten en ik pak de koffie. Wat een groot huis is dit,  ga je me straks een rondleiding geven? Tuurlijk zeg ik als ik met de koffie binnenkom.

We kletsen wat maar veel hadden we gisteren al over gesproken dus het was veel bla bla.
Ze springt op, haar tieten zwabberen heen en weer haar rokje vliegt omhoog en ik kijk tegen een roze string aan en zegt kom ik heb zin. in wat? Vraag ik.  Om het huis te bekijken.  Ik laat er alles zien en als laatste de grote slaapkamer.  Zo zegt ze die is groot,  als we binnen lopen. Kingsize bed loopt ze op af en laat zich er op vallen. Haar rok gaat een beetje omhoog en ik zit tegen haar slip te kijken en ze doet niets om het te verbergen,  ooh wat lekker is dit. Zeker zeg ik een goed uitzicht hoor.  Ze kijkt op en ziet dat ik naar haar gleuf kijk,  vind je het lekker zegt ze. Lekker weet ik niet maar ziet er goed uit.  Wil je proeven vraagt ze en ze schuift haar broekje op zij. Ik kijk zo tegen een kale kut aan. Zeker zeg ik en zak door mijn knieën en ga met mijn mond naar haar lipjes en geef er een kus op, mijn tong glijd zachtjes door de gleuf, ze was al nat maar ik voel het gewoon natter worden,  ze begint zachtjes te kreunen en draait met haar lichaam.

Mijn tong draait rondjes langs haar clitorus, Ooohhh schreeuwt ze, ja ga door, wat heb ik dit gemist. Met 2 vingers glij ik haar kutje in en begin haar met mijn vingers te neuken. Haar hele lichaam trilt en ze komt super snel klaar. Ik lik nog even door en ze komt omhoog en trekt me aan mijn haren omhoog en zegt ik heb een lul nodig, heb je wat in de aanbeiding? Ik laat mijn broek zakken en mijn lul plopt er vlak voor haar gezicht uit, nog voordat hij daglicht heeft gezien zit hij al in haar mond en wordt ik professioneel gezogen. Dit kan je echt goed zeg ik, dit heb je vaker gedaan en ik wrijf over de achterkant van haar hoofd. Ze gaat tot ongeveer 3 kwart en terug,  haar tong maakt bewegingen die me helemaal gek maken.  Ik trek hem eruit anders kom ik klaar en dat wil ik nog niet, ze probeert mer alle macht mijn lul weer helemaal in haar mond te krijgen,  nee zeg ik en ruk haar kleren uit, ik wil neuken. Ik trek de rest van mijn kleren uit en sta naakt voor haar en duw haar op bed en ga op mijn knieën voor haar gleuf zitten, mijn handen op haar blote tieten en schuif mijn lul zo haar kutje in en begin haar te neuken,  eerst rustig maar telkens iets harder,  mijn hand glijd naar haar kruis en masseer haar clitorus met mijn duim en neuk haar nu keihard,  ze begint te schokken en komt gillend klaar en ik spuit haar kutje vol,  wauwie schreeuwt ze wat heb ik dit gemist.

Gemist zeg ik,  je heb toch een man. Haha lacht ze, die duikt er op, paar stoten en is klaar en rolt er af, dat noem ik geen sex hoor. Als hij dan slaapt vinger ik mezelf nog even, nee dat is niet veel meer maar dit is super hoor, gaan we vaker doen zegt ze met een glimlach. Tuurlijk zeg ik en geef haar een zoen op haar mond.  We vrijen nog wat na en ze vraagt of ze mag douche,  even later staan we samen te douchen en we zepen elkaar lekker in, wat een tieten heeft ze toch. Ze zeept mijn kruis lekker in en ik voel hem weer groeien, zij ook want ze kijkt me aan met een glimlach en zegt oei, die heeft weer zin zie ik, ze zakt door de knieën, kijkt omhoog en zegt niet storen hoor, ik ga je pijpen en ga net zo lang door dat je me mond vol spuit. Ze likt langzaam van boven naar beneden en weer terug en haar lippen glijden over mijn eikel en begint me heerlijk te pijpen. Woh wat lekker kan ze dit en het duurt niet lang dat ik voel dat ik klaar kom,  alles in de mond en zonder probleem slikt ze alles door.  Ze komt omhoog met haar mond open en laat zien dat alles weg is. Heerlijk zegt ze en geeft me een tongzoen en ik proef zelfs nog wat van mijn eigen vocht. Kom zegt ze ik heb honger, wil wat eten.

We drogen ons af en doen een badjas aan en gaan naar beneden,  wat wil je eten? Vraag ik. Sushi zegt ze, dat heb ik lang niet gegeten. Oké geen probleem en bestel het.
Weet je wat ik niet snap,  je man werkt voor zichzelf en is altijd onderweg en jullie hebben eigenlijk nooit geld, je klaagt over de sex, wat doen jullie bij elkaar.  Ik hou wel van hem hoor, maar als hij thuis is altijd maar moe, en als hij uitgeslapen heeft gaat hij zijn vrachtwagen schoonmaken en daarna op bezoek bij familie en vrienden,  nou dan zijn de vrije dagen om en gaat hij weer op stap, weer ruim een week weg en zit ik weer alleen. Weer een hele week met mijn dildo spelen gaat ook vervelen.
Dan gaat de bel, eten zeg ik,  Ans springt op en rent naar de deur en komt terug met het eten en een big smile, wat lach je vraag ik. Die bezorger schrok zich rot, mijn badjas viel open en hij keek zo naar mijn naakte lichaam.  We lachen nog wat en gaan zitten eten.
We spreken af om dit minimaal 1x per week te doen en indien mogelijk vaker.  Na het eten kleed ze zich aan en geeft me een lange tongzoen. Bedankt voor het eten en geeft me een knipoog, jij ook bedankt lach ik en ze stapt op de fiets en rijd het donker in.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10585 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie