BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

What happens op Mallorca, stays on Mallorco

Ik heb een gelukkig huwelijk. Ik ben getrouwd met de liefste man ter wereld, waarmee ik twee schatjes van kinderen heb. We zijn al ruim 16 jaar bij elkaar en hebben een sterke band. We vertrouwen elkaar voor honderd procent, doen leuke dingen samen en houden zielsveel van elkaar. Ergens in het najaar van 2015 gebeurde het. De zus van mijn man kreeg een nieuwe relatie en vanaf het moment dat ze haar nieuwe vriend voorstelde knalden de vlinders door mijn buik. Rick was zijn naam, hij was midden dertig, succesvol in het leven en straalde dat ook volledig uit met een blinkend horloge, strakke pakken en dikke auto. De testosteron straalden van hem af.

Ik moet erbij zeggen dat in mijn huwelijk de seks al jaren op een laag pitje staat. We zijn vaak moe of druk, of allebei. In bed blijft het meestal bij wat knuffelen, waarna we beiden als een blok in slaap vallen. Die seksuele aantrekkingskracht lijkt weg. Rick wakkerde mijn seksuele lusten aan. En telkens als we elkaar ontmoet hadden, dan was ik gillend geil! Nooit sprak hij uit dat het wederzijds was, maar met voorzichtige aanrakingen, speelse blikken, vaak in mijn buurt zijn (terwijl dat eigenlijk helemaal niet zou hoeven) waren er voor mij wel signalen dat hij ook mij wel interessant vond. De aandacht vond ik stiekem helemaal geweldig en naast dat het een positief effect op mijn libido had, begon ik ook de fantaseren. Ik wilde hem aanraken, strelen, zoenen en meer… Het was een erg lastige situatie en telkens als we met elkaar samen waren was ik bang dat mijn man of zijn zus iets aan mij merkten. Lange tijd gebeurde er niets en bleef het bij oogcontact en licht fysiek contact zoals een hand op mijn schouder, mijn rug en billen.

In 2017 gingen we samen met schoonouders en die kant van de familie een weekje naar Mallorca op vakantie. En ja, ook Rick en Sophie kwamen mee. Het was heerlijk weer en we genoten allemaal met volle teugen. We hadden een eigen zwembad en op een morgen toen ik vroeg wakker was lag ik in het ochtend zonnetje, te genieten van een kop koffie, toen Rick naar buiten kwam. Na een “goedemorgen schoonheid” dook hij in het zwembad en zwom enkele baantjes. Iedereen in huis sliep nog en ik lag op één van de bedjes langs het zwembad, te kijken hoe Rick door het water gleed en zoals eigenlijk altijd als ik naar hem keek, kreeg ik kriebels, geile kriebels, in mijn buik. Ik kreeg zin om me ter plekke klaar te vingeren en begon me zelf langs mijn dijen te strelen. Omdat ik bang was om betrapt te worden gaf ik bij Rick aan dat ik me in het nabijgelegen tuinhuis zou gaan douchen.

In mijn bikini liep ik langs het zwembad richting het tuinhuis. Daar deed ik mijn bikini uit en stapte onder de warme douche. Ik kon het niet laten om de douchekop op mijn gezwollen klit te zetten en fantaseerde door. Rick zou me hartstochtelijk zoenen, mij strelen en tegen de muur van de douche duwen om me de beste neukbeurt ever te geven. Terwijl ik me stond te vingeren en genoot van de douchestralen op mijn klit vergat ik alles om me heen en kwam niet veel later heerlijk klaar. Ik voelde me enerzijds enorm fout bezig toen enkele minuten later mijn dochter binnen kwam lopen. Ik wilde mijn gezin niet op het spel zetten voor Rick. Snel trok ik mijn lingerie en een vlot zomerjurkje aan. Onder de veranda had mijn schoonmoeder al de ontbijttafel gelegd en wederom werd ik door Rick als schoonheid begroet. Ik merkte aan alles dat hij veel meer op mij gefocust was dan anders. Toen we met zijn allen van het lekkere ontbijt aan het genieten waren voelde ik dat hij met zijn voeten tegen mijn voeten aan gleed. Snel keek ik de tafel rond en keek hem toen aan. Rick maakte een snelle knipoog en vroeg direct “heb jij zin om straks samen een rondje door de omgeving te rijden met de cabrio? Sophie wil haar landschapstekening afmaken en de rest wil liever bij het zwembad hangen”. Ik keek vragen mijn man aan. Van binnen hoopte ik dat hij in zou grijpen en daarmee zou voorkomen dat ik alleen met Rick op pad zou gaan. Maar hij gaf direct aan dat hij het een goed idee vond en gaf Rick ook nog eens wat tips. Zenuwachtig ging ik in op het voorstel van Rick. De kriebels over wat er zou kunnen gebeuren maakten dat ik een zeiknat kutje kreeg.

In de cabrio waren we de eerste vijf minuten stil, maar vanuit het niets zei hij ‘Weet je dat ik jou altijd al een mooie vrouw heb gevonden?’. Natuurlijk had ik dat wel gemerkt, maar toch maakte zijn opmerking er voor dat ik sprakeloos raakte. Ondanks de wilde fantasieën die ik over Rick had was dit best confronterend. Ik keek hem met een glimlach diep in de ogen aan en zei ‘dit kan niet Rick’. Ik vertelde dat ik hem echt een aantrekkelijke man vond en dat wanneer ik geen echtgenote en moeder was geweest ik zeker voor hem gevallen was. Voor ik mijn verhaal af kon maken sloeg Rick een zijweg in en parkeerde tussen enkele bomen. Daar in de schaduw stapte hij uit en liep naar mijn kant van de auto. ‘Stap eens uit’. Rick opende het portier en reikte zijn hand om mij te helpen uitstappen. Op mijn hakjes liep het lastig over de met kiezels bedekte grond. Rick ging nonchalant tegen de auto zitten en reikte zijn hand naar mij. Onbewust pakte ik zijn hand beet en liet me naar hem toetrekken. Zenuwachtig schoot ik in de lach en legde mijn armen om de nek van Rick.

Zo stonden we elkaar enkele minuten aan te kijken en ik voelde dat ik dat verliefde spannende gevoel kreeg wat ik herkende uit mijn pubertijd. Dit was zo’n moment waarop je wilde tongzoenen met iemand, maar niet durfde. Ik voelde hoe Rick zijn handen om mijn billen vatte en mij zo dichter naar zich toe trok. ‘Jij wil het ook, anders had je de afgelopen jaren mij wel laten weten niet van mijn geflirt gediend te zijn’. Zijn handen streelden langs de buitenkant van mijn dijen op en neer. Ik vertelde dat ik het spannend vond maar zowel zijn als mijn relatie niet op het spel te willen zetten. ‘Niemand hoeft toch van onze verlangens te weten?’ gaf Rick aan. ‘Leven en laten leven, genieten zo lang het kan’. Ik zuchtte diep, natuurlijk had ik zin in hem. Mijn kutje klopte, mijn buik kriebelde en alles in mijn lijf had behoefte aan ongecompliceerde ranzige seks! Direct zoende ik Rick, liet mijn tong zijn mond in glijden en kreunend gaf ik me over. Als pubers stonden we tegen de auto aan te drukken, zijn linkerbeen zat geklemd tussen mijn dijen en zo kon ik mijn kutje tegen zijn blote been wrijven. Het leidde ertoe dat hij moest voelen dat ik als een loopse teef slijmsporen achterliet op zijn been. Alleen het dunnen satijnen stofje van mijn stringetje zat er tussen.

Wild zoenden we door en Rick pakte mij waar hij pakken kon. De enkele mountainbikers die langs kwamen fietsen negeerden we maar het maakte ook dat ik me daar niet terplekke wilde laten nemen. Met een hand greep ik in zijn kruis en ik trok zijn keiharde pik door de stof van zijn korte broek beet, maakte trekbewegingen en Rick begon nog heftiger te zoenen en haalde mijn D-cup uit mijn jurkje. Daarbij sneuvelde een van de knoopjes, maar het kon me niet schelen. De manier waarop hij mijn borsten kneedde en aan mijn tepels zoog maakte dat ik zijn andere hand zelf tussen mijn benen drukte. Rick wist meteen wat de bedoeling was, trok mijn string wat ruw aan de kant en voor ik het wist neukte hij me met twee vingers. Het tongzoenen ging zo geil dat ons kwijl langs mijn kin liep en mijn kutje enorm klopte. Zonder iets te zien probeerde ik zijn broek los te maken. Ik wilde die pik! Rick keek om zich heen en duwde mij van zich af… ‘Kom we zoeken een beter plekje’ beduusd stond ik voor hem. Trok mijn jurkje omhoog en zei “Meen je dat nou, neuk me gewoon hier! Ik ben zo geil’.

Weer keek Rick om zich heen. De stoere kerel die schijt leek te hebben aan de wereld maakte het dus toch nog wel iets uit waar hij neukte. Ik was ondertussen naar de voorkant van de auto gelopen en was op mijn rug op de motorkap gaan liggen, mijn benen gespreid en beide voeten op de bumper geplaatst. ‘Pak me gewoon!’. Rick stamelde iets, wilde condoom gebruiken en vond het hier te druk. Op het moment dat hij weer mountainbikers aan zag komen trok hij mij van de auto en duwde mij weer op de passagiersstoel.
Gefrustreerd zat ik naast Rick toen hij de autoweg weer opdraaide. Legde mijn hand in zijn kruis en kneedde zijn pik. En nog voor hij iets kon zeggen, boog ik in zijn richting en na wat prutsen haalde ik zijn pik uit zijn broek, zette mijn lippen om zijn pik en zoog. Hij smaakte voortreffelijk en de maat van zijn pik was prima. Ik likte zijn pik waar ik kon en af en toe liet ik hem zo diep mogelijk in mijn keel glijden, trok langzaam zijn voorhuid over de dikke eikel en telkens als ik merkte dat hij bijna kwam, dan stopte ik en sloeg ik de hand aan mezelf. Vingerde me terwijl we door dorpjes en langs huizen reden. Bij een drogisterij in een dorpje scoorde hij snel een pakje condooms om uiteindelijk ergens een verlaten landweg op te draaien. Een flinke stofwolk verried dat er een auto reed en enkele minuten laten sloeg Rick een nog kleiner weggetje in dat leidde tot een verlaten landschuur. Snel stapte ik uit, trok meteen mijn jurkje en lingerie uit en besprong Rick. Klemde mijn benen om zijn middel en zoende hartstochtelijk. ‘Ik wil dat je me keihard neukt!’ zei ik terwijl ik hem zo geil mogelijk in de ogen keek. Door alle geilheid drukte ik alles wat belangrijk was in mijn leven weg. Ik wilde alleen maar pik en van geilheid genieten, klaarkomen!

Rick legde me voorover op de kofferbak. Ik voelde hoe hij mijn billen wat uit elkaar trok, vingers door mijn bilspleet en kut liet glijden. Rick prutste iets met een condoom en om te voorkomen dat hij door de focus op het condoom een slappen pik zou krijgen, pakte ik die opnieuw in mijn mond. Als een geil pornosletje hield ik hem stijf. Rick pakte mij bij mijn haren en duwde me zo van mijn pik. ‘Wat ben je heerlijk gulzig, maar nu het condoom erom’. Rick liet behendig de condoom over zijn ruim 18 centimeter pik schuiven en duwde me vervolgens stevig over de kofferbakruimte heen. Wat er daarna gebeurde weet ik niet, maar ik werd genomen, geneukt, gepaald… alle frustratie, twee jaar flirten met alle spanning van dien neukte mijn zwager eruit. Het duurde niet lang of hij gaf aan te komen. ‘Wil je in mijn mondje komen’ vroeg ik hijgend. Na zijn ‘ja natuurlijk’… draaide ik mij snel om, trok het condoom van zijn pik en trok hem klaar. Flinke stralen warm sperma vlogen in het rond, kwamen op mijn gezicht, in mijn mond en op mijn borsten terecht. ‘Als ik iets fijn vind dan is dit het wel’ zei ik. Rick stond met een vuurrood hoofd boven mij en hielp me lachend rechtovereind. ‘Wow… wat waren we geil’. Maar omdat ik zelf nog niet gekomen was liep ik nog over van geilheid. ‘Ik wil nog komen’. Daarvoor liep ik weer naar de voorkant van de auto en ging er weer wijdbeens op liggen. Besmeurt onder het zaad van mijn nieuwe minnaar begon ik mezelf te vingeren terwijl Rick me bekeek. ‘Nou komt er nog wat van? Beffen jij!’.

Rick zakte voor de auto op zijn knieën en ik spreidde met mijn vingers mijn kletsnatte gezwollen schaamlippen. Rick gaf ik her en der wat aanwijzingen. En van twee en drie vingers vroeg ik hem mij te fisten voor zover dat zou lukken. Het fisten was iets wat mijn ex vaker met me had gedaan en ik kon dan zeker weten spuitend klaarkomen. Ik voelde hoe Rick van vier naar vijf vingers ging en ik probeerde mij zoveel mogelijk te ontspannen terwijl ik wijdbeens op de hete motorkap lag. Ik voerde zelf de druk op de vingers wat op nadat Rick had aangegeven dat hij niet goed wist hoe ver hij kon gaan. Het was voldoende, zonder glijmiddel bleek het onmogelijk te zijn om zijn hele hand in mijn kut te krijgen. Op het diepste punt vroeg ik hem te blijven zitten en ondertussen wreef ik als een dolle over mijn flinke klit. Die groeide tot maximaal formaat en Rick probeerde de anderhalve centimeter vrouwenpik te pijpen. Uit mijn tenen kwam het… zo heftig dat er flinke strale kutgeil over Rick heen spoten en hij met een haast verzopen gezicht voor me zat. ‘Toppertje ben je!’ zei ik tevreden. ‘Maar hier mag niet verder iets van weten’. Omdat aan ons beiden duidelijk te zien was dat we iets heel erg ranzig met elkaar hadden gedaan zochten we een afgelegen strandje om ons te verschonen. In de auto waren we tevreden maar stil.

Aangekomen bij ons vakantiehuis nam een enorm schuldgevoel toe. Ik zag hoe mijn gezinnetje zich bij het zwembad vermaakte en zowel mijn twee koters als mijn man verwelkomden mij met alle liefde. Ik baalde dat ik me zo overgegeven had aan lustgevoelens tegelijkertijd wist ik ook dat ik deze behoefte af en toe had en als dit geheim kon blijven het geen kwaad kon. Zo praatte ik het voor mezelf goed en merkte ik dat ik zin kreeg in een nieuw avontuurtje met Rick. Aan Rick merkte ik dat hij die avond en de dagen er na minder interesse in mij toonde. Was ik tegengevallen of was ik iets te wild voor hem geweest? Tijdens een moment alleen met hem vroeg ik het hem. Hij ontweek mijn antwoord merkte ik en toen ik een hand op zijn been legde gaf hij direct aan dat het niet verstandig was om te doen. Hij bleek enorme spijt te hebben en niet door te willen met mij. Enkele maanden na de vakantie verbak Rick de relatie met mijn schoonzus. Tevergeefs probeerde ik toen nog een date met hem te krijgen, maar daar ging hij niet op.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Pisces1984

Welkom op mijn profiel.

Thirty eight years I had reservations of becoming a hotwife. What a waste of time!

Van nature een geile slet, maar dit altijd verdrongen omdat een meisje geen slet hoort te zijn. Nu 38 jaar en spijt van de jaren dat ik niet naar mijn innerlijke slet luisterde. Opgesloten in een bekrompen relatie dat nog steeds. Maar op internet de vrijheid gevonden om te vinden wat ik zo graag wil. In het middelpunt staan tijdens een date met een groepje heerlijke sexy mannen, een biseks ervaring met een klassieke oudere dame of die dominante oudere daddy die mij gaat beteugelen.

The devil made me do it!
xxx
Anne

Dit verhaal is 11335 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “What happens op Mallorca, stays on Mallorco”

    • Dank je wel! Sorry voor de foutjes die er af en toe in zitten. Ik lees het altijd eerst goed door, maar dan lees ik toch nog over dingen heen.

Plaats een reactie