BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tweeden Hans jasje

Ik ben nu 23 en al 2 jaar erg gelukkig in mijn relatie dit is niet mijn een eerste relatie. Maar wel de meest prettige, ik kan met hem alles delen. en hij met mij zo vertelde hij nadat we een tijdje een relatie hadden. s’avonds met het bellen hadden we het over iets dat hij wel eens had gedaan met zichzelf, hij trok zich wel eens af met een jas een winterjas. Ik was erg benieuwd naar zijn verhaal en wilde stiekem wel weten hoe dit was. dit gaf ik niet direct toe maar stelde hem wel vragen hierover. hij was heel open en vertelde alles wat ik wilde weten en mocht alles vragen. Na een hele tijd gebeld te hebben beëindigde we dit gesprek we moesten beide de volgende werken en zo anders veel te laat worden. we zouden elkaar het zelfde weekend weer zien. Ik bleef de komende 2 dagen regelmatig denken aan wat hij me vertelde over wat hij deed met de winterjas. en raakten ook soms erg opgewonden van het idee. Verder hebben we het er niet meer over gehad die 2 dagen. Ik wilde in het weekend wel gaan zeggen dat ik wel erg nieuwsgierig was geworden van het idee. en dat het me ook had opgewonden.

Wij waren alleen voor dat weekend zijn ouders waren van huis. toen we eenmaal in bed lagen opende hij het gesprek over de jas, en gaf ik vrijwel direct toe hoe ik er over dacht. hij stelde voor om zijn winterjas beneden te halen en die van mij ook. toen we beide onze kleren hadden uitgedaan trok mijn vriend mijn winterjas aan hij stond hem zo leuk!. hij deed hem weer uit en kwam bij mij op bed liggen en begon zich met mijn jas af te trekken .ik moest in het begin wel even wennen maar was snel verkocht en pakte zijn winterjas erbij om me zelf ook te bevredigen. dit winde hem nog meer op. en hij vroeg of ik er voor open stond om mijn jas aan te trekken tijdens de seks, hier stemde ik mee in. Het was zo nieuw voor mij maar tegelijkertijd ook zo bloedje geil. Wij hebben foto’s gemaakt van de jas terwijl we ze aan hebben zodat we dat niet snel zullen vergeten. Een goede maand later zegt mijn vriend schat wij zijn vannacht weer alleen thuis en heb een verassing voor je. maar die krijg je vanavond pas ik zei ben ontzettend benieuwd en kan niet wachten.

later kreeg ik mijn verassing dan hij had een mooie een zeer sexy jas gekocht via marktplaats. met de vraag wil je deze strakjes een voor me showen zoals de vorige keer ook deed. eenmaal in de slaapkamer zegt hij ik ga benden even een sigaretje roken ik zag mijn kans schoon om hem ook te verassen, ik had namelijk via internet zn leuk en geil kamermeisje outfitje besteld. deze trok ik aan onder de jas die ik eerder die avond van hem had gekregen en ging weer rustig op bed liggen wachtend tot hij zo komen. Hij komt langs me liggen en vraagt jij bent er klaar voor zie ik. waar ik op reageerde met een dikke jaa en hem begon te zoenen. na wat voorspel rits hij de jas open en is blij verast met het zien van mijn pakje. hij trek me van het bed en hij loopt voorop richting de badkamer en zegt jij moet nog douchen toch. Waarna hij me onder de douche neer zet ,kijkt me indringend en ondeugend aan en draait langzaam de douch open. ik zie het water over de jas stromen. en hij kijkt me ontzettend ondeugend aan een loopt weg met de woorden jij blijft staan tot zo! Nog geen minuut later staat hij weer in de badkamer met zijn eigen winterjas aan. en komt bij me staan onder de douch. we verlangen zo erg naar elkaar dat het ook niet meer lang duurt voordat ik op mijn knieën zit om hem nog even goed te pijpen. ik kom terug omhoog en wordt direct omgedraaid met de woorden zet je handen tegen de douche muur. maak een mooie holle rug NU!

Ik doe wat hij zegt en ga in die houding staan ik voel vrijwel meteen een goede stijve pik in mijn natte kutje gaan. en dan ontsnapt er ook meteen een kreun uit mijn mond. het duurde dan ook niet lang voordat de winterjassen waren helemaal doorweekt maar het was zo geil. hij trekt mijn jas op een vrij brute manier uit waardoor hij scheurt. ik kijk hem aan en zeg dan laten we hem maar meer kapot maken. hij duwt me tegen de muur en rukt met veel kracht beide mouwen van de jas. waarbij hij het touwtje van van mijn pakje mee neemt en deze dus ook stuk is. dit gaf mij z’n kik en werd nog geiler en natter dan ik al was. dit viel hem ook op en hij pakte me hard aan. Wat ik hem ook toe vertrouw naar enkele minuten duwt die me naar beneden op je knietjes. nu en hij komt klaar over mijn borsten en mijn pakje, de jas die ik nog half aan had. we deden de spulletjes uit en douchede ons nog even af ( hij merkte op dat door het scheuren van de mouwen van de jas en het bandje van mijn oakje dat daardoor in de huid snee ik nu nog steeds een klein litteken op mijn schouder heb staan. vind het eigenlijk wel een leuke herinneringen stiekem)en ruimde alle spullen op en kropen voldaan samen weer tegen mekaar aan lekker in de bed we bevestigde dit was zo ontzettend leuk en opwindend dit gaan we vaker doen.

(In december bijna een goed jaar verder kreeg ik van hem een nieuwe winterjas mijn eigen was te klein geworden en vond hem niet leuk meer deze hebben we toen nog een laatste keer aangedaan toen we seks hadden onder de douch en helemaal in stukken gescheurd en weggedaan ik heb nog 2 kleine stukjes bewaard waar hij niks vanaf weet puur om te herinneren te hebben hoe het is begonnen. Met kerstavond zei hij direct we moeten deze nieuwe jas ook snel gebruiken in de douch lijkt me zo geil zo gezegd zo gedaan die zelfde nacht stonden we weer met een jas onder de douche deze jas is altijd heel gebleven en het is tot op heden mijn winterjas wie weet wat er mee gebeurd voordat ik hem weg doe.)

Sinds dien hebben we vaker seks onder de douche met een winterjas aan deze houden we wel heel;)
Wil je het volgende avontuur van ons horen? Laat het weten door een leuke reactie achter te laten
😘

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8098 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Tweeden Hans jasje”

Plaats een reactie