BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zweedse verleiding (3)

“He Daan, heb je misschien zin in een cappuccino?” vraagt Guido. “Ik ga er toch al twee maken voor Annika en mezelf.”
“Nou, daar zeg ik geen nee tegen” antwoord ik. Na de filterkoffie bij het ontbijt ben ik wel benieuwd naar zijn geheim. Bovendien leidt het me een beetje af van Annika. Ik ben zo in de ban van haar dat ik maar moeilijk mijn hoofd helder kan houden. Ik stel Guido daarom allerlei vragen over het proces van cappuccino maken en hij lijkt er veel plezier aan te beleven dat iemand er interesse in toont. Telkens als ik kan probeer ik zo discreet mogelijk weer even oogcontact met Annika te maken. Dat lukt prima, want elke keer als ik in haar richting kijk hebben we direct contact. Ze zit me redelijk ongegeneerd gewoon de hele tijd aan te staren. Guido heeft daar niets van in de gaten en dat is maar goed ook. Ik wil hem niet achterdochtig maken maar ik ben echt als een blok gevallen voor zijn vriendin. Dat is niet iets waar je graag een open gesprek over hebt.

Tijdens de overigens heerlijke cappuccino bespreken we wat we de rest van de dag gaan doen, museum bezoeken, beetje shoppen, wandeling maken of misschien wel even naar het strand. Voor dat vinden we dat we niet genoeg tijd hebben en dat zou Lisette ook niet leuk vinden. Zij vindt het strand altijd geweldig, zelfs midden in de winter.

De dag zal nog lang duren voordat Lisette weer klaar is met haar werk en ons treft in het restaurant. Ik bedenkt me dat ik daar nog voor moet reserveren. Ik besluit dat direct even te regelen en dat kan gelukkig online. Annika loopt met me mee naar de computer die in mijn bureau staat. “I would like to have a quick look at the site of the restaurant” geeft ze op als reden. Terwijl Guido de keuken weer aan kant maakt want hoewel zijn cappuccino’s heerlijk zijn heeft hij er wel een beetje een rommeltje van gemaakt, gaan wij naar de kamer die ik mijn kantoortje aan huis noem. Groot is het niet maar je kunt er wel even op je gemak ongestoord werken. Als ik achter mijn computer kruip om de reservering te maken komt Annika op mijn knie zitten want er is maar een stoel. Ze legt haar hand op mijn rug en duwt met haar andere hand tegen de zijkant van mijn kin zodat onze gezichten weer vlak voor elkaar komen. We hebben maar weinig tijd voordat Guido klaar is met opruimen en ze maakt haast om me te zoenen. Weer uiterst teder alsof het onze eerste zoen is. “That didn’t end the way I wanted it too” zegt ze refererend aan wat er eerder vanochtend gebeurd is. “No, that was not wat I had in mind either’ zeg ik terug. “at least..” zegt ze “..now, everytime you look at your ring you will think of me” zegt ze terwijl ze me weer heel ondeugend aankijkt. Daar heeft ze helemaal gelijk in. Ik zal nooit meer op dezelfde manier naar mijn ring kijken wetend waar hij geweest. Als een Pavlov hondje zal ik beginnen te kwijlen als ik de ring bekijk en haar heerlijke geur en smaak weer bijna kan ruiken en proeven. Ze zoent me weer en ik sluit mijn ogen. Dan ineens staat ze op, wijst naar het scherm en zegt: “it looks like they have a great menu” en ik zie dat Guido het kantoortje binnen komt lopen. Dat had ze gelukkig net op tijd in de gaten. We spelen met vuur maar het gevaar betrapt te worden maakt het extra spannend.
De rest van de dag zijn er meer hele korte momentjes waarbij Annika en ik elkaars contact zoeken en soms zelfs een zoen delen als Guido even naar de wc moet bijvoorbeeld. Dat we niet de tijd krijgen om verder te gaan frustreert me natuurlijk wel maar het heeft ook wel iets leuks. Het voelt echt weer als een eerste verliefdheid en mijn verlangen naar Annika groeit er alleen maar door.

Aan het einde van de middag gaan we nog even naar huis om ons om te kleden voor het restaurant. We zullen er met het OV naartoe gaan omdat Lisette met de auto rechtstreeks uit haar werk komt en we het zonde vinden om met twee auto’s naar de stad te gaan. Zo hebben we ook maar één BOB nodig. Wie dat gaat zijn hebben we nog niet vastgesteld.
Annika trekt voor het restaurant een mooie lange en zomerse jurk aan. Ze ziet er prachtig uit maar het verhult grotendeels haar prachtige vrouwelijke vormen. Ergens vind ik dat ook wel weer leuk want IK weet wat er achter die wijde jurk schuil gaat. Dat beeld zal niet snel van mijn netvlies verdwijnen. Guido en ik blijken allebei ongeveer dezelfde kleding te hebben gekozen voor het restaurant. Netjes in pak, maar niet te chique, een beetje casual, geen stropdas of iets dergelijks. Gewoon een net zittend en slank gesneden vest met bijbehorende pantalon.
Als we in het restaurant aankomen zit Lisette al op ons te wachten met een wijntje. De serveerster brengt ons naar haar tafeltje. Ik geef haar een zoen en vraag haar hoe het op haar werk is gegaan. “It was a busy day” zegt ze tegen ons drieën “so i think i really deserve this” zegt ze terwijl ze haar glas wijn in een proostende beweging omhoog houdt.
“That leaves only three of us to be the designated driver” zeg Guido met een lach.

Ik bied me aan als vrijwilliger en daar heeft niemand bezwaar tegen, ik zelf ook niet echt. Ik ben het wel gewend, ben vaker de BOB.
De avond loopt verder zoals je van een etentje in een goed restaurant kunt verwachten. Veel gangen met kleine porties en bij elke gang een ander glas wijn. Dat komt de sfeer te goede, die is zeer opgewekt en we praten met zijn vieren over van alles en nog wat. Ik heb de alcohol niet nodig om uitgelaten en opgewekt te zijn. Ik ben zoals ze zeggen on cloud nine, maar zit ook vol verlangen. Ik wil heel graag een vervolg geven aan het spel met Annika en hoop dat het niet hierbij blijft. Ik krijg de indruk dat Annika ook meer wil. Af en toe zoekt ze met haar been contact met het mijne en kijkt me dan strak in mijn ogen. Iedere keer smelt ik weer, ze is zo mooi, ze heeft zo’n lief en vriendelijk gezicht en een prachtige glimlach.

Na het dessert nemen we nog een koffie, ook al is het intussen al erg laat. Guido vertelt welke tonen hij allemaal zegt te proeven in de koffie. Hoewel hij bewezen heeft er verstand van te hebben loopt hij in mijn ogen nu gewoon te pochen. Lisette doet gezellig mee en zegt noten en hinten van chocola te proeven, en Annika en ik kijken elkaar en ze proest. Ze draait haar ogen nu naar het plafond en lijkt re hetzelfde over te denken als ik.
Onderweg naar huis wordt er in de auto nog flink gelachen, het is gezellig, we hebben een leuke avond samen en we zijn het erover eens dat we dit vaker zouden moeten doen. Als Guido en Annika nou niet zo ver weg zouden wonen. We spreken min of meer af dat wij ook een keer naar Stockholm komen om daar naar een restaurant te gaan dat volgens Guido net zo goed is als die waar we vanavond de hele avond hebben doorgebracht.
Eenmaal thuis stel ik voor om nog een wijntje te drinken, ik ben immers nog helemaal alcoholvrij maar het is al zo laat en de rest heeft al veel gedronken. We besluiten tot mijn teleurstelling te gaan slapen.

Lisette gaat weer net als gisteren als eerste naar boven. Ik stel het moment om naar boven te gaan zo lang mogelijk uit en dat brengt een klein succesje. Guido gaat nog even naar de wc voordat hij de logeerkamer wil gaan opzoeken en dat laat Annika en ik alleen achter. Zowel zij als ik duiken direct op de gelegenheid om elkaar op te zoeken. In de keuken waar afgelopen nacht de spanning zo heerlijk was begint ze me te zoenen, weer net zo teder als eerder. Ik ruik de alcohol maar het geneert me totaal niet. We moeten snel zijn want Guido is al bijna klaar op het toilet als we hem horen doorspoelen. Ze brengt haar mond dichtbij mijn oor en fluistert: “maybe we’ll meet again tonight”. Dat was alles wat ik nodig had om met een gerust hart naar mijn bed te gaan. “There is nothing i would love more” zeg ik zachtjes terug maar Guido komt net de keuken binnenlopen en heeft blijkbaar iets gehoord. “What is it you would love?” vraagt hij. Ik krijg voor mijn gevoel een enorm rood hoofd maar Annika redt de situatie snel: “that someone else will be the designated driver next time” zegt ze. Zo, ze was scherp zeg, zelfs na zoveel alcohol zo snel een goed antwoord klaar hebben, ik was onder de indruk. “Yeah, poor Daan” zegt Guido, “you didn’t have any wine at all, i feel bad for you”.
“It’s not THAT bad” probeer ik het wat te relativeren maar Guido luistert al niet meer en zet al een eerste stap richting de logeerkamer. “Are you comming honey?” zegt hij terwijl hij stopt en omdraait om op Annika te wachten. Ze loopt achter hem aan naar de logeerkamer maar draait nog één keer haar hoofd om en geeft me een knipoog. Ik kan niet wachten.

Eenmaal boven ligt Lisette al bijna te slapen. Na zo’n lange dag en zoveel glazen wijn is ze uitgeput. Ik geef haar een zoen als ik naast haar in bed kruip. Het voelt raar. Ik houd ontzettend veel van Lisette, we hebben samen al zoveel meegemaakt en we kennen elkaar door en door. Maar de kriebels die Annika bij me teweeg brengt zijn zo fijn. Ik weet best dat het de ‘verliefdheid’ is en dat dit gevoel nooit blijvend kan zijn maar ik geniet er zo van. Ik kan haar niet uit mijn hoofd krijgen, zeker niet na alles wat er in de afgelopen 24 uur is gebeurd. Ik kan het nog amper bevatten en kan daardoor de slaap niet vatten. Ik lig weer lang te woelen en verschuif veel van linker naar rechterzij en weer terug nara mijn rug maar slapen ho maar. Uiteindelijk zal ik toch in slaap gevallen zijn want als ik weer op de wekker kijk is het al 3:20. Shit!

Snel maar stilletjes kruip ik uit bed en ga snel naar beneden. Daar is het donker. Ik ga naar de keuken maar Annika is er niet. Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan, ik ben gewoon dwars door mijn kans op een hernieuwde nachtelijke ontmoeting heen geslapen. Wat een sukkel ben ik, ik had de wekker moeten zetten. Nee, dat kon natuurlijk ook niet want dan zou ik Lisette direct wakker maken. Ik wacht nog even in de hoop dat ze misschien alsnog komt. Misschien heeft ze zich ook ‘verslapen’ door de alcohol? Wishfull thinking, dat weet ik ook wel. Ik drink nog wat en dan besluit ik teleurgesteld terug naar bed te gaan. Als ik onze slaapkamer binnenkom weet ik niet wat ik zie: Annika zit op het voeteneind van mijn bed, op luttele centimeters naast Lisette. Ze is blijkbaar nadat ze me naar beneden hoorde komen naar boven geslopen. Ze heeft weer dezelfde half-transparante kimono aan als afgelopen nacht maar de ceintuur heeft ze beneden laten liggen. Haar kimono staat helemaal open en ze zit op de rand van het bed met haar benen een klein beetje uit elkaar. Met één hand ondersteunt ze zich omdat ze achterover leunt en met de andere hand masseert ze zacht haar borst. Er gaan allemaal emoties door me heen. Blijdschap dat ik niet mijn kans gemist heb, opwinding omdat ze daar zo verleidelijk zichzelf zit te betasten, angst dat Lisette wakker wordt. Het is lastig al deze spanning en opwinding een plek te geven en te weten wat te doen. Gelukkig neemt zij weer het initiatief.

Ze gaat rechtop zitten en met de hand waarmee ze zich net ondersteunde legt ze een vinger op haar lippen. “ssssst” fluistert ze extreem zachtjes. Dan wenkt met haar wijsvinger naar me dat ik moet komen. Ik loop heel zachtjes naar haar toe en ik buk naar haar gezicht. Ze begint me direct te zoenen en ik voel direct dat mijn pik flink begint op te zwellen. Ik neem een korte pauze en check of het geluid van het zoenen Lisette niet wakker maakt. Die lijkt nog steeds in diepe slaap. Dan duwt Annika me iets naar beneden. Ik begrijp direct wat ze wil, dus ik ga voorzichtig op mijn knieën zitten met mijn hoofd tussen haar dijen. Ze buigt voorover en fluistert in mijn oor: “I think we’ve got a game to finish.” Die zwoele stem in mijn oor, de warmte van haar adem die ik voel, en de spanning om haar zo vlak naast mijn slapende vrouw te beffen maken me nog meer opgewonden. Wat deze vrouw allemaal met me doet. Ze maakt dingen in me los waarvan ik niet wist dat ik ze in me had. Normaal ben ik altijd heel risico-mijdend maar nu geeft het risico elk moment te kunnen worden betrapt zo’n extra lading. Ik laat Annika niet langer wachten en ga verder waar we eerder vanochtend gebleven waren. Met mijn tong begin ik weer langs haar schaamlippen te strelen. Ze heeft duidelijk geen geduld om mijn ge-tease lang te verdragen want ze doet haar benen al snel iets meer uit elkaar zodat haar schaamlippen open komen te staan.

Dankbaar maak ik daar gebruik van en lik weer met mijn hele tong door haar spleet. Ik lik en sabbel en speel met haar clitoris zoals ik nog nooit gedaan heb. Ik wil deze vrouw genot geven. Tuurlijk, ik word hier zelf supergeil van en mijn erectie is intussen snoeihard maar het gaat me nu om haar. Ik luister aandachtig naar hoe ze reageert op al mijn acties en probeer al mijn zintuigen de kost te geven. Ik proef dat ze steeds natter wordt, en het voelt steeds warmer zo tussen haar dijen. Haar ademhaling wordt steeds sneller en dieper tegelijk en af en toe spannen haar spieren ongecontroleerd aan. Ook merk ik dat ze met veel moeite haar gekreun kan onderdrukken. Ik denk dat ze nu niet ver van een orgasme af zit, maar het geluid van haar ademhaling en de dreiging van een ongecontroleerde kreun of spier-contractie maken het nu wel erg gevaarlijk. Dan begint Lisette ineens te bewegen. Annika en ik houden volledig bewegingloos onze adem in. Lisette draait zich op haar andere zij waardoor ze nu met haar gezicht naar ons toe licht. We wachten nog even af maar het lijkt erop dat ze weer gaat slapen. Zo, daar komen we even heel goed weg zeg. Met Lisette zo in deze positie kunnen we onmogelijk doorgaan. Als ze een half oog open doet zal ze direct zien dat dit niet een normale gang van zaken is.

Heel voorzichtig sta ik op en pak Annika bij haar pols om haar mee te nemen. Maar ze staat niet op. Ze kijkt verlekkerd naar mijn harde pik die centimeters voor haar gezicht staat. Ze legt haar hand op mijn bil en trekt me naar zich toe. Zonder handen te gebruiken zet ze nu haar lippen tegen mijn eikel en langzaam duwt ze me met haar hand op mijn bil dichterbij. Ze geeft daarbij met haar lippen net genoeg druk dat mijn voorhuid nu helemaal naar achter schuift en mijn eikel in haar mond verdwijnt. Ze gaat nog verder en neemt een groot deel van mijn pik in haar mond. Met haar tong draait ze rondjes om mijn eikel. Ze pijpt me heerlijk, en als mijn pik niet al kei en kei hard was, dan is hij het nu wel. Ik wil haar niet stoppen, dit is zo ongelooflijk lekker en zo spannend, maar de angst dat Lisette een oog open doet is te groot. Ik trek terug en pak haar nog een keer bij haar pols en trek haar mee. Nu gaat ze wel mee, heel zachtjes. Op onze tenen lopen we richting de trap om naar beneden te gaan. Ik ga haar voor en ben al een paar treden lager als ze ineens gaat zitten op de bovenste trede van de trap. Ik draai me om en zie hoe ze me weer ongelooflijk sexy aankijkt. Ze opent haar benen en ik heb weer zicht op haar prachtige schaamlippen. Ik kan me niet inhouden en begin haar direct weer te likken.

Ze laat zich achterover vallen en ligt nu met haar rug op de vloer van de overloop. Ik gebruik mijn handen om haar borsten te strelen terwijl ik haar lik. Ik ben nooit een hele goede multi-tasker geweest maar dit lijkt me toch behoorlijk goed af te gaan, Annika lijkt er in ieder geval heerlijk van te genieten. Op een gegeven moment trekt ze mijn hoofd weg, komt overeind en zoent me vol op mijn mond. Ze moet daarbij haar eigen sappen proeven want mijn gezicht zit er helemaal onder. Dan loopt ze lang me de trap af en ik draai om om haar te volgen. Ze houdt me tegen en pakt met haar hand mijn pik vast en begint me weer te pijpen. Ik sta na een poosje helemaal te trillen op mijn benen en ga zitten, maar Annika blijft doorgaan alsof ze aan mijn pik vacuüm is vastgezogen. Zo wisselen we elkaar nog een keer af onderweg naar beneden en als we beneden zijn aangekomen zijn we allebei in opperste staat van opwinding. Ik trek haar mee naar de woonkamer en doe heel zachtjes de deur achter ons dicht, hopend dat dat de geluiden die ik van plan ben met haar te gaan maken wat zal dempen. We zijn nu immers wel ver van de slaapkamer boven waar Lisette ligt te slapen maar Guido ligt in de logeerkamer. Die is gelukkig niet zo gehorig maar toch.

Ik begeleid Annika naar de bank waar ze onderuit op zakt. Op mijn knieën ga ik weer tussen haar dijen zitten en begin weer haar poes te verwennen. Dit keer gebruik ik ook mijn vingers erbij. Eerst stop ik voorzichtig één vinger bij haar naar binnen terwijl ik blijf door likken en sabbelen aan haar clitoris. Dit zit al best strak maar ik denk dat er nog wel een vinger bij kan en dus stop ik nu mijn wijs en middelvinger in haar, al die tijd door-likkend. Ze is hard op weg naar een orgasme, dat voel ik aan alles. Ongecontroleerde samentrekkingen van haar spieren, haar ademhaling kan als gehijg beschreven worden, en ze kreunt, nog steeds zachtjes maar toch een stuk harder dan eigenlijk de bedoeling is. Als ze uiteindelijk klaarkomt en “oh yes, yes, yes…” uitbrengt gaat het volume nog iets omhoog. Ik geniet bijna net zo hard als zij maar maak me wel zorgen of we niet de grens overschrijden kwa decibels. Alle andere grenzen boeien me op dit moment totaal niet. We blijven even stil, om te horen of er activiteit in de rest van het huis is te horen, en dat geeft haar de tijd om wat bij te komen. Het lijkt erop dat Guido en Lisette nog gewoon slapen, we horen geen geluiden van elders in het huis. Ik geef haar weer een zoen op haar poes en ze lijkt alweer klaar voor een volgende ronde, maar nu wil ik meer.

Ik zoen en lik langzaam mijn weg omhoog en kneed en lik haar borsten weer. Dan ga ik nog wat hoger langs haar nek om weer met haar te zoenen. Ik lig nu half over haar heen en mijn keiharde pik raakt haar schaamlippen. Ze stopt even met me te zoenen en zegt: “I’m not on any birthcontrol”. Ik weet niet wat het is, het zal wel biologisch te verklaren zijn maar deze opmerking maakt me alleen maar nog geiler. Ik ben wel bang dat ze niet verder wil dan dit. “That makes it even more exciting” zeg ik. Ze moet breeduit lachen. “So, you are really turned on by risk, arent you?” zegt ze. Daar heeft ze gelijk in. Ik had van mezelf altijd het beeld dat ik redelijk risico-avers was maar zij haalt in mij een kant naar boven die ik van mezelf niet kende. “Apparently I do” zeg ik met een grote glimlach terug. Dat is voor Annika het teken om mijn pik vast te pakken en tussen haar wijd openstaande schaamlippen te zetten. Voor mij betekent dit groen licht, en voorzichtig duw ik mijn eikel bij haar naar binnen. Het is er heerlijk warm en zo lekker nat dat hoewel haar poesje heel strak is mijn lul heel soepel bij haar naar binnen glijdt. Ze lijkt er al net zo van te genieten en kreunt zachtjes in mijn oor. “Oh yes, finally” zegt ze en dat is precies wat ik denk. Ik duw mezelf nog verder bij haar naar binnen tot het niet verder gaat en begin voorzichtig met rustige beweging te stoten. Het tempo voeren we samen langzaam op. Dan geeft ze aan dat ze wil dat ik op de bank ga zitten. Even haal ik mijn pik uit haar en ga onderuitgezakt op de bank liggen met gestrekte benen naar voren. Ze gooit direct een been over mijn benen en komt zo over me heen te staan en brengt haar poes weer boven mijn pik. Zonder handen laat ze zich zakken over mijn harde lul. Het is echt een supergeil gezicht om zo je pik in deze schitterende blonde Zweedse lieve vrouw te zien verdwijnen.

Ze kantelt haar heupen en beweegt van voor naar achter en doet dit zo lekker dat het voor mij moeilijk is om een orgasme nog heel lang uit te stellen. Ze voert het tempo steeds verder op waarbij ze afwisselt tussen rechtop mij zitten en met haar borsten tegen mij aan liggen, haar hoofd in mijn nek. Als ze merkt dat ik bijna op het punt ben wat ze in het Engels zo mooi the point of no return noemen neemt ze even gas terug om me bij te laten komen. Dan vlijt ze zich op mij neer met haar borsten op mijn borstkas en fluistert ze in mijn oor: “you know, I think I’m actually ovulating right now”. Ze trekt daarna haar gezicht iets terug om te kijken hoe ik reageer. Het idee dat ik haar misschien zwanger maak als ik in haar ga klaarkomen is zo ongelooflijk geil. Ik weet dat het een ultieme vorm van overspel is maar het is bij mij al heel lang niet meer de ratio die de baas is. Sinds afgelopen nacht gaat bijna alles op gevoel, op instinct en ik laat nu ook de ratio niet toe. Mijn geilheid is tot zo’n hoogte gestegen dat ik met niet kan herinneren me ooit zo te hebben gevoeld. “You are making me crazy” zeg ik, “I want you, all the way”.

Ze kijkt me aan met een blik waar ik maar wat graag in zie dat zij zich net zo voelt als ik. Deze klik is meer dan lust en dat maakt het zo heerlijk.
We beginnen weer te zoenen en ze begint weer met haar heupen te bewegen, eerst langzaam maar als snel voert ze het tempo op. “I’m gonna cum” zeg ik. Zonder iets te zeggen kijkt ze me aan om me aan te moedigen en dan is er geen houden meer aan. De eerste straal sperma komt zo hard en krachtig bij haar binnen dat ik haar er op zie reageren. Dan komen er nog een paar, steeds iets korter, steeds iets minder krachtig. Al de opgebouwde spanning en verlangen komen vrij en het voelt alsof mijn orgasme langer duurt dan ik dacht dat mogelijk was. We bewegen nog een beetje rustig na en ik voel me hijgen als een paard. Mijn benen voelen alsof ik net een marathon heb gelopen. We zoenen weer wat en Annika ligt heerlijk op me terwijl we uitrusten. Ik zit nog steeds in haar maar mijn pik wordt nu langzamerhand wel slap.

We kijken elkaar weer in de ogen en begrijpen dat het tijd wordt om deze heerlijke vrijpartij af te ronden. Ze staat voorzichtig op en de sperma druipt uit haar kutje. Het laat een paar vlekken achter op de bank maar we hebben er amper oog voor. Hopelijk zien Guido en Lisette dat morgen niet en gaan ze er geen vragen over stellen. Nadat we onszelf zo goed en zo kwaad als het gaat zonder herrie te maken schoonmaken praten nog een beetje na op de bank. We zitten allebei uitgeput volledig naakt naast elkaar en ik voel me fantastisch. Na een tijdje moeten we toch echt terug naar bed, Annika in de logeerkamer naast Guido en ik naar boven naast Lisette.

Dit is waarschijnlijk ons laatste moment samen want morgen gaan Guido en Annika naar de ouders van Guido en komt er een eind aan dit fantastische avontuur. Ik kijk nu al uit naar de vakantie die Lisette en ik gaan boeken naar Stockholm. Geloof me, dat zal niet lang op zich laten wachten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door mylipsaresealed

Dit zijn de eerste verhalen die ik schrijf. Deels verzonnen, deels echt gebeurd/geromantiseerd.
Ik hoor heel graag wat je ervan vindt.

Dit verhaal is 9777 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Zweedse verleiding (3)”

  1. Een drie-tal heerlijke geile belevenissen. Wat zijn de gevolgen van de laatste neukpartij. Annika zwanger?
    Hopenlijk kunnen jullie in Stockholm heerlijk verder gaan. Kan Lissette met Guido heerlijk tekeer geen. Lees ik graag in deel 4.

    • Dank je wel. Leuk om te horen. Zoals hierboven al gezegd, een vervolg was nog niet gepland maar je weet maar nooit.

Plaats een reactie