BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn lieve Sofie

Dit is een verhaal van toen ik 16 jaar was, ik had nog nooit sex gehad wel al een paar keer mee gespeeld en in mijn zakdoek klaarkomen maar nog nooit met iemand anders. Ik had een kameraadje Willem die een jaar ouder was als ik en die woonde in hetzelfde huizenblok als ik en ik was er kind aan huis en ik kwam er ook alle dagen . Willem had een zus Sofie zij was ook 16 jaar, alleen een paar maandjes jonger dan ik. Sofie had ook een knappe vriendin Linda zij werd bijna 18 jaar. Sofie was een mager meisje met heel klein tietjes zo groot als twee kleine Appelsientjes eigenlijk nog een model van een jong meisje dat haar model aan krijgen is , zo zag ik haar, zij had ook altijd twee staartjes in haar haren .

Linda zij had al mooie dikke tieten en een mooie uitstekende kont en als ze een strakke broek aandeed dan kon jij er niet langs kijken. Over Linda heb ik dikwijls gefantaseerd in mijn bed. Op een mooie zomerdag zijn wij met ons 4 gaan zwemmen in een vijver niet ver van ons huis , Willem en ik doen ons broek en T-shirt uit ons zwembroek hadden wij al aan en de meisjes deden ook hun kleren uit ook zij hadden hun zwemkleding al aan . Zij hadden allebei het zelfde gele bikini aan dat ze samen in de voormiddag waren gaan kopen. Linda zag er uit om te smullen Sofie zag er ook wel best goed uit in dat bikinitje . Voor Linda was het setje eigenlijk een beetje te klein maar het bedekte wel alles . Wij springen in het water en de meisjes komen ons achterna wij spelen met de bal en na een half uurtje willen de meisjes onder zon gaan liggen . Daar lagen de meisjes met hun gele natte bikini in de zon en Willem die mij port en toont dat ik naar de meisjes moet kijken , hun bikini,s waren doorzichtig geworden doordat ze nat waren , wij zagen de mooie borsten van Linda en de bruine tepels door haar bh,tje ik kijk ook nog rap naar Sofie ik wilde ook wel eens zien hoe haar tietjes eruit zouden zien.

Nu was het stof ook geplakt aan haar lichaam waardoor ik nu haar volle kleine tietjes te zien kreeg en in het midden een bruin tepeltje dat door de kou uitstaken , was best wel zeer sexy de kleine tietjes met die puntige tepels erop . De meisjes hadden het gezien dat wij keken en hebben zich dan ook snel omgedraaid nu hadden wij een mooi zicht op hun kontjes die van Linda was mooi vol en Sofie had een klein strak kontje . Wij konden onze bobbel die in onze zwembroek was gegroeid ook niet verbergen na het zien van al dat moois . De meisjes beginnen te giegelen en wij springen in het water om wat af te koelen. Linda volgt ons en springt ook in het water en zij begint met Willem te gekken in het water. Zij proberen elkaars broekje omlaag te trekken . Ik laat hun met rust en ga terug bij Sofie wat in de zon liggen en kijken naar hun twee hoe ze elkaars broekje omlaag proberen te trekken wat soms ook wel lukt . Ik trek ook aan Sofie haar broekje en zij duwt mijn hand weg ik ga dan maar liggen , nu trek zij mijn broekje omlaag en begint te lachen dat zij mijn kont gezien heeft ik lach er ook mee geef haar nog rap een zoentje op haar wang zij was een beetje verrast en komt op mij liggen en pakt mijn handen en duwt ze tegen de grond, ik probeer mij los te wringen maar met niet teveel kracht , zij blij dat ik vastzit en geeft mij een kus op mijn mond .

Ik probeer mijn gezicht weg te trekken en zij wilt mij nog zoenen en begint te lachen dat ik vast zit , zij komt met haar mond op mijn mond en ik open mijn mond en beginnen te tongzoenen. Een paar minuten later stopt zij , zij had gezien dat Willem en Linda terug aan komen waren. Wij gaan terug gewoon verder zonnen. Verder gebeurd er niks die dag en gaan wij naar huis , Willem verteld mij dat hij Linda een lekkere stoot vind en dat hij zich al een paar keer had afgetrokken bij een foto van haar. Ik zei ook dat ik haar een lekker ding vond maar dat ik denk dat Linda wel een oogje heeft voor hem . Ik had nu Sofie gezien in haar mooie bikini met haar kleine tietjes en haar strak kontje, zij had zo een lief gezichtje en een heel lief stemmetje ,ik denk dat ik er verliefd op geworden ben en zeker business gekust hebben. Wij nemen afscheid en gaan ieder naar hun eigen huis . In bed fantaseer ik dat ik Sofie haar tietjes in mijn mond heb en daar lekker op ben aan zuigen en in geen tijd kom ik klaar.

De volgende dag kan ik nergens anders over denken en ga ik weer naar Willem, bel aan en Sofie doet open , kom binnen zegt ze ,Willem zit op de zetel en Linda is er ook . Ik ga erbij zitten en de meisjes fluisteren wat in elkaars oor en beginnen te giegelen. Hadden jullie gisteren een stijve gekregen van ons vroeg Linda en ze beginnen weer te giegelen. Wij beschaamd en de vraag genegeerd , ik heb in een boekje gelezen dat jongens een stijve krijgen als er zachtjes over hun been gewreven word zegt Sofie en onmiddellijk beginnen de meisjes over ons been te wrijven , en er begint ook iets te groeien in ons broek ik doe mijn best om het te verbergen en toen ging de deur open . Het waren Willem zijn ouders , Dag Tom en dag Linda zeggen ze vrolijk en wij dag Marie en Josef mama en papa van Willem en Sofie . Wij moeten straks naar nonkel André gaan wie wilt er mee .Nonkel André heeft een boerderij en Willem is er gek van maar Sofie gaat er niet graag want het ruikt er niet lekker met al die beesten.

Willem direct ik wil mee en vraagt aan Hilde of zij ook eens mee wilt . Hilde knikt dat zij mee wilt en Willem zegt a.u.b papa mag Linda mee ? Zeker zegt Josef iedereen mag mee . Ik zeg dat ik niet kan , zo is Willem alleen met Linda en kan hij zien als Linda ook gevoelens heeft voor hem en ik hoopte dat Sofie niet mee wilde dan kon ik eens kijken of ze mij zag zitten of dat het gisteren gewoon een spelletje was voor haar Sofie zegt dat zij niet mee wilt en dat ze liever alleen thuis blijft , mijn plannetje was dus gelukt. Een half uurtje later vertrekken ze ik blijf nog eventjes zitten ,ik zie nu mijn kans alleen met Sofie. Ben jij voor mij thuis gebleven vraagt Sofie met een lieve glimlach ? ja antwoord ik ,ik ben liever bij jou dan tussen de koeien en wij beginnen te lachen.Had jij daarjuist een stijve gekregen vraagt Sofie ? En zij begint te lachen. Beschaamd negeer ik weer de vraag en zij begint terug over mijn been te wrijven. En nu begint er weer iets te groeien in mijn broek en Sofie ziet dat en begint te lachen , ziet ge wel dat gij er een stijve van krijgt. Dat is normaal ik kan er niks aan doen en mijn gezicht begint rood te kleuren. Wil jij dat ik ermee ophoud ? Neen doe maar rustig door ik vind het wel fijn en zeker als jij het doet .

Ben jij al eens klaargekomen of beter heb jij al eens sex gehad ? Wat vraag jij mij nu Sofie en ik word nog roder, neen ik heb nog nooit sex gehad maar als ik eerlijk mag zijn heb ik er wel al mee gespeeld en klaargekomen. Op mijn foto ? Vraagt Sofie . Hu…… misschien zeg ik heel beschaamd . Heb jij al sex gehad vraag ik ? Neen gekkie wel al eens met mijn vinger in mijn kutje gespeeld maar dat telt niet. Al giegelend vraagt Sofie , mag ik uw stijve piemel eens zien ? Ik heb nog nooit een echte stijve piemel gezien . De piemel van papa wel maar die was toen slap ik had toen stiekem gekeken toen hij uit de douche stapte. Ik ga rechtstaan en doe mijn broek open en doe die omlaag er zat een enorme bult in mijn onderbroek en ik zie Sofie met grote ogen naar mijn bult kijken en dan roept ze ongeduldig doe u broekje omlaag please. Ik zie mijn kans en vraag , als ik uw tietjes mag zien doe ik mijn broekje omlaag. Zij doet haar T-shirt omhoog en daar komen 2 klein mooie ronde tietjes tevoorschijn, Ooo wat zijn ze mooi mag ik ze eens voelen ? Eerst uw onderbroekje omlaag dan mag jij voelen.

Ik begin mijn broekje omlaag te doen en Direct komt mijn stijve lul tevoorschijn. Mag ik eens voelen ? doe maar ik heb niks liever . En Sofie komt er met haar zachte handjes aan , ooooo wat voelde dat geweldig mijn eerste kreuntje kon Sofie al horen en er kwam ook een druppel voorvocht piepen.Dit vind jij precies fijn zegt zij met een zwoel stemmetje .Nu mag jij aan mijn tietjes voelen als jij wilt , zeker wil ik dat zeg ik en ga rustig met mijn handen naar haar tietjes en begin er over te wrijven . Haar harde kleine tietjes verdwijnen in mijn handen en haar tepels zijn hard en steken recht vooruit , ik neem haar tepels tussen mijn vingers en begin er mee te rollen . Ik zie dat Sofie dit ook wel fijn vind want ze geniet er vol van ,ik trek mijn handen weg en geef nog snel een kusje op haar tepel en trek mijn gezicht weg en wachte op haar reactie. Dat was fijn als jij wilt mag jij dat nog eens doen.Ik neem nu haar volle tietje in mijn mond en begin met mijn tong haar tepel te bespelen .Nu was ik zo geil dat Sofie mij eender wat mocht vragen ,ik deed alles om aan haar poesje te komen. Ik heb al filmpjes gezien over hoe een man klaar komt ,wil jij mij dat ook laten zien ? Ik pak mijn lul vast en begin langzaam op en neer te gaan met mijn hand, mag ik nu verder uw piemel aftrekken ? Zeker ik wilde niks liever horen .

Sofie pakt nu mijn lul vast met haar zachte hand en begint mij zachtjes af te trekken , mijn eikel glinsterende nu heel fel van al dat voorvocht en ik zie dat Sofie ook wel geil is. Sofie mag ik uw kutje zien ik heb ook nog nooit een kutje gezien? Zij doet haar onderbroekje uit en daar komt een mooi lief lekker kaalgeschoren kutje tevoorschijn zonder ook maar een haartje op . Ik kan niet anders dan ervoor te gaan en vraag , Sofie mag ik ook eens voelen? Zonder te wachten op een antwoord begin ik zachtjes over haar kutje te wrijven en naar haar spleetje te gaan . Zachtjes wrijf ik over haar poesje en ga richting haar spleetje en met een vinger kom ik ertussen haar kutje word natter en ze begint ook harder te hijgen van genot . Haar spleetje is nu kletsnat lijkt wel alsof ze geplast heeft , ik begin haar langzaam met mijn vinger te bespelen en ik hoor Sofie nog harder hijgen als ik haar genots knopje vind en Speel daar ook nog mee en Sofie begint nu wel heel hard te hijgen en te kreunen en met schokkende bewegingen komt Sofie klaar . Ik stop en laat Sofie nu eventjes doordoen, mijn lul staat op springen , nu vraagt Sofie met een zwoel stemmetje, mag ik eens proeven ? Daar kan ik geen neen tegen zeggen ,Sofie komt met haar mondje dichter bij mijn stijve lul ‘die nu echt niet meer veel nodig heeft om klaar te komen ‘

Zij doet haar mondje open en ik voel nu die warme adem van Sofie tegen mijn lul komen . Zij geeft mijn blinkende eikel een lik en bijt er heel zachtjes in en dan begint ze langzaam aan mijn eikel te zuigen . Ik houd het niet meer en roep ik ga komen en ik kan het niet vermijden dat mijn eerste lading sperma recht in Sofie haar mondje spuit,ze is verrast en ze krijgt er direct een tweede en derde straal sperma bij . Haar mond zit nog rond mijn eikel en ze weet niet goed wat ze moet doen , er komt nog een straal bij en nu is haar mondje vol en voor ze het zelf beseft slikt ze de hele kwakkel door . En haalt mij lul uit haar mond maar daar komt nog een klein straaltje sperma uit en die komt nu op haar lippen terecht en met haar tong likt ze haar lippen schoon en slikt nog eens alles door, Smaakt best nog wel lekker en vraagt mij als ik het fijn vond . Ik wil wel verder gaan maar Sofie zegt dat wij nu beter kunnen stoppen straks komen ze thuis en worden wij betrapt. Ik doe snel mijn broek aan geven elkaar nog een lekkere tongzoen waardoor ik nog een deel van mijn eigen zaad in mijn mond krijg , smaakt eigenlijk niet zo slecht . ik begin terug een stijve te krijgen maar besluiten dat ik toch beter naar huis kan gaan.De hele nacht heb ik over Sofie gedroomd, dit was het mooiste het lekkerste en het fijnste wat ik tot nu toe had meegemaakt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14534 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn lieve Sofie”

Plaats een reactie