BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een rauw geneukte kut en anus

Ons mam vertelde me wat ze zondag nu weer had uitgevreten. Ze heeft via mij contact met een van mijn fans die haar enorm schijnt op te geilen. Dank je Henk… Of ze plannen had voor het weekend? Ze heeft hem geantwoord dat ze alleen maar naar haar stamkroeg zou gaan. Verkeerd dus. Mam is al weer een paar jaar vrijgezel maar nog steeds kan ze er geen genoeg van krijgen. Neuken bedoel ik dan. Ik weet van haar dat ze zeker een keer in de week wel een neukvriendje thuis ontvangt om haar behoefte te bevredigen. Ik ga nu proberen haar verhaal te vertellen, met haar woorden zoals ze dat zelf zou hebben gedaan. Ze heeft het gelezen, hier en daar wat verbeterd en het uiteindelijk goedgekeurd.

Een rauw geneukte kut en anus

Ik had deze week voor het eerst geen neukdate en moest zelf mijn best doen om klaar te komen. 66 jaar en gescheiden. Vingeren, een vibrator of me even laten likken door mijn Maltezer Josje. Maar dat is toch anders als een lekkere stijve pik in mijn kut. Plannen had ik niet, dus zondagmiddag ben ik naar mijn stamkroegje geweest. Ik ben een echte bierdrinker en liet het me echt smaken. Gezellige mensen om me heen en na een poosje zat ik te praten met een lekkere vent van een jaar of 40. Ik wist niet of het bij praten zou blijven maar als ik hem zo ver zou kunnen krijgen om mee te gaan had ik het niet erg gevonden. Na anderhalf uur voelde ik de alcohol al wel een beetje zijn werk doen. En geil werd ik ook. En hij zat nog steeds naast me aan de bar. Op een gegeven moment heb ik mijn hand op zijn been gelegd en aaide hem een beetje over zijn bovenbeen. De boodschap die ik hem daarmee gaf, had hij al snel begrepen want even later schoof hij zijn hand ook over mijn been onder mijn jurkje over mijn zelf ophoudende kousen. Ik werd steeds geiler en vroeg zachtjes in zijn oor of hij me wilde neuken. Vijf minuten later stonden we buiten en hoerig hangend aan zijn arm zijn we naar zijn auto gelopen. Ik heb meteen flink met hem zitten bekken en hij had al snel mijn kut te pakken. Omdat we op een parkeerplaats stonden waar ook mensen regelmatig voorbij liepen, stelde hij me voor om naar een plekje in het bos dichtbij te rijden. Onder het rijden heb ik zijn rits open getrokken en hem liggend op zijn schoot een blowjob gegeven. Het begon al te schemeren toen we de auto stil zetten. Het was al een eeuwigheid geleden dat ik in een auto had geneukt. Makkelijk was het ook niet. Maar toen hij zijn stoel in de ligstand had gezet kon ik redelijk goed op zijn lul gaan zitten. Ik had mijn slipje al uitgetrokken onder het rijden. Hij had echt een enorme paal en omdat ik boven op hem zat kwam hij diep in mijn kut binnen, heerlijk. Zeker een kwartier heb ik op zijn pik zitten rijden voor hij zijn zaad in mijn flamoes spoot. De meeste mannen krijgen daarna dan meteen een slappe lul, maar deze niet. Zolang ik met mijn zaad lekkende gleuf op zijn pik bleef zitten bleef hij hard. Pas 2 orgasmes en 10 minuten later heb ik me van hem af laten rollen. Met wat tissues die hij in de auto had liggen heb ik mijn spleet een beetje droog gemaakt en ben weer met hem terug gereden naar de kroeg.

Met mijn kutlippen, die nog aan elkaar kleefden, ben ik op de enige vrije kruk gaan zitten aan het eind van de bar. Marco, de hunk die me net had vol gespoten bleef dicht bij me. Ondertussen was er iemand bij hem komen staan en hij was druk in gesprek. Het was Ton, een goede vriend van hem. En aan zijn blikken te zien begreep ik meteen dat hij op de hoogte werd gebracht van onze neukpartij. Na een poosje kwam ook hij bij me staan. “Zo Astrid, mijn maatje heeft je net dus lekker aan zijn paal geregen. Je bent toch geen hoer of zo?” Ik keek hem aan: “Nee, vroeger wel, maar nu ben ik alleen nog maar geil.” Nu had ik de aandacht van twee van die lekkere kerels en ik had nog steeds zin. Ettelijke biertjes later heb ik ze gevraagd of ze met mij mee wilden gaan naar huis. Ik woon op nog geen 5 minuten lopen van de kroeg. Door al dat iet was ik wel een beetje gammel geworden en ik was blij dat ik onderweg stevig werd vast gehouden. Thuis aangekomen stonden ze me allebei al in de hal te betasten en voor ik het wist had ik alleen mijn kousen en hoge hakken nog aan. Door de enorme hoeveelheid geestrijk vocht dat ik tot me had genomen stond mijn blaas op klappen, ik moest zo verschrikkelijk pissen. Mijn toilet annex badkamer is in de hal. “Mannen, ik moet echt even pissen nu.” Ik deed de deur open maar ging niet op het toilet zitten. Op mijn hurken heb ik het overtollige vocht geloosd in de douchebak. Ik zat nog na te druppelen toen Marco zijn pik ook tevoorschijn haalde. Ook hij moest zeiken. Hij liep naar het toilet maar ik riep hem terug. “Zeik maar lekker over mij heen, ik wil je hete pis voelen.” Hij draaide zich om en keek me verbaasd aan. “Weet je dat zeker?” Ik vind het heerlijk als ze over me heen pissen. “Ja, en jij ook Ton, zeik me allebei maar lekker nat.” Twee tellen later kreeg ik de eerste stralen te verwerken. Allebei stonden ze over me heen te pissen. Twee hete watervallen urine werden over me uitgestort. Over mijn borst, tieten, in mijn gezicht en mond. Dat zij ook veel gedronken hadden was te merken. Ik droop van de zeik toen ze eenmaal klaar waren. Zittend op mijn knieën in de douchebak heb ik ze allebei meteen daarna flink afgetrokken en zitten pijpen. Maar ik wilde ze nu allebei in mijn neukgaten. Nadat ik mijn kousen had uitgetrokken heb ik even snel een douche genomen en ben terug gegaan naar de huiskamer. De spetters zaten allebei op de bank, te wachten op hun hoertje.

Ik was weer een beetje opgefrist van de douche maar nog zo allejezus geil. Ik heb me direct weer op de twee pikken gestort. Ze zaten lui achterover op de bank en ik heb de neukstaven meteen weer diep in mijn mond genomen. Ik weeg nog geen 60 kilo en na 10 minuten pijpen werd ik opgetild en over de leuning van de bank gelegd. Ton stond tussen mijn gespreide benen en neukte mijn kut zo hard met drie vingers dat ik meteen een enorm orgasme had. En terwijl ik lag te schokken boorde hij zijn fallus bij me naar binnen. Als een bezetene ramde hij zijn pik bij me naar binnen. Marco stond naast me, trok aan mijn haren mijn hoofd omhoog, kneep mijn neus dicht en duwde zijn glimmende eikel in mijn keel. Aan twee kanten werd ik keihard geneukt. Marco trok aan mijn bungelende tieten, Ton sloeg steeds weer met zijn vlakke hand op mijn billen. Daarna draaide hij me om waardoor ik met een holle rug over de leuning hing. En weer ramde hij zijn grote pik tegen mijn baarmoeder. Steeds weer pakten ze me op, legden me in een ander standje en neukten om de beurt mijn kut, anus en mond. Ik had het echt niet meer en op een gegeven moment, tijdens een verschrikkelijk heftig orgasme, ging het licht bij me uit. Ik weet niet hoe lang het heeft geduurd maar ik kwam weer bij zinnen op mijn eigen bed. Ik lag op mijn zij in een sandwich tussen de twee mannen. Een stotende pik in mijn flamoes en een diep in mijn darmen. Ze waren terwijl ik out was gewoon met me door gegaan. Ze hielden niet op. Dan weer lag ik op mijn buik met een rammende pik in mijn kont, dan weer werd ik dubbel gevouwen en dubbel gepenetreerd. Klaarkomen kon ik niet meer. Ik was nu alleen maar neukvlees dat zich niet meer kon verzetten. Ze neukten me naar believen, trokken aan mijn slappe tieten, sloegen me op mijn kont, knepen al neukende mijn neus en keel dicht. Ik werd echt gebruikt. Enig benul van de tijd had ik allang niet meer. Het laatste dat ik nog weet is dat ze me allebei in mijn mond neukten en hun sperma in mijn slokdarm en over mijn gezicht spoten. En daarna niets meer. Ze lieten me volledig kapot geneukt liggen en vertrokken zonder verder veel te zeggen. Ik ben in slaap gevallen en werd pas maandagmorgen rond een uur of tien wakker. Gammel, met een kater en een rauw geneukte kut en anus.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13840 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Een rauw geneukte kut en anus”

Plaats een reactie