BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kijk naar mij

Ik heb op je telefoontje gewacht. Na het gesprek kijk ik in de spiegel. Ik zie er prachtig uit, mijn make-up zit perfect. Mijn lingerie is een compliment voor mijn lijf. Mijn borsten staan trots naar voren. Mijn tepeltjes zijn door de dunnen stof zichtbaar. Het slipje heeft een verborgen iets. Maar dat is alleen voor jou. Ik sla een grote hamamdoek om mijn body en loop mijn slaapkamer uit en loop de gang in, de trap af naar de achterdeur waar jij geduldig wacht. Ik zie je door de deur, glimlach en laat je dan binnen.

We wisselen een glimlachen en een dikke knuffel uit. “Volg mij,” zeg ik. Je lacht hoorbaar, van spanning. Ik begin naar mijn kamer te lopen. Je blijft een paar tellen staan en staart naar mijn kont, dan volg je mij. Ik loop direct naar mijn kamer, open de deur en laat je binnen. Gelukkig is mijn kamergenoot is een nachtje weg, dus hebben wij de kamer voor onszelf.

Ik sluit de deur en zet je in een stoel. “Ga zitten en blijf zitten.” Gebied ik je. Ik doe je een blinkdoek om. “Dan kan ik mij voorbereiden…” leg ik je uit. Ik trek mijn glanzende zwarte jurkje aan. Die met die knoopjes van mijn hals tot voorbij mijn kruis. Ik weet dat je het wilt losmaken. Dan verlaat ik de kamer en kom terug met een schaal met ijsblokjes. Je lacht als je het geluid herkent. Ik zet de schaal naast het vers opgemaakte bed. Snel mijn knielange laarzen aan en dan gaat het beginnen.

Ik loop naar je toe en haal mijn hand door je haar en plaats mijn rechtervoet tussen je benen. “Voel aan mijn been…” zeg ik terwijl ik jouw benen streel. Je streling is zijdezacht. Een grijns komt over je gezicht. “Doe mijn laars uit,” zeg ik. En dat doe je.
Ik zet mijn rechtervoet neer en mijn linker is tussen je benen geplaatst. “De andere ook!”
Ik sluit je benen en ga op je schoot zitten met mijn rug naar je toe. “Ik kan mijn jurkje niet losmaken, kun je het voor me losmaken?”

Ik trek je blinddoek weg, je knippert met je ogen om aan het licht te wennen. Mijn ogen staren in jou bruine ogen. Dan draai ik me om. Je kijkt me aan… een gulzige blik herken ik uit duizenden. Je handen gaan over de knoopjes van mijn jurkje. “Waar mag ik beginnen?” klinkt het licht onzeker. “Treuzel niet! Begin gewoon!” Het eerste knoopje dat zijn functie verliest zit net boven mijn navel. Dan volgt het knoopje daar onder. Even glijdt zijn hand over mijn huid. Ik haal snel uit. Een harde PETS klinkt als ik zijn hand raak. Hij lacht. Hij kijkt me scherp aan terwijl hij één voor één de andere knoopjes los maakt. Vanaf de zoom omhoog, over mijn schaamstreek. Hij deed zich onhandig voor en duwde zachtjes tegen mijn smachtende schaamheuvel. Het laatste knoopje onder mijn navel liet hij dicht.

“Mag ik een kus als beloning?” vroeg hij. Ik kuste zijn lippen vluchtig. “Ga door!” klonk mijn stem snibbig. Hij ging naar mijn hals en streelde deze. “NIET DOEN.” Hij maakte de eerste knoopjes los en trok de panden opzij. Daarmee legde hij mijn in kant verkapte borsten bloot. Hij kwam weer naar voren toe. Ik stopte hem. “Er wordt NIET gekloot. Maak de opdracht af.” Zijn ene hand gleed over mijn linker borst, opzoek naar het volgende knoopje. Nadat hij ook het laatste knoopje had geopend trok hij het jurkje open. Zijn blik gleed traag omlaag. Van mijn ogen naar mijn lippen, langs mijn hals naar mijn borsten. Daar bleef zijn blik kort hangen. Toen verder omlaag. Hij studeerde op mijn navelpiercing. Even later gleden zijn ogen over mijn in dun kant verpakte schaamheuvel.

Ik laat je even gaan, je handen lopen van heupen over mijn flanken richting mijn borsten. “AFBLIJVEN. Je mag alleen niet verpakte huid aanraken…” Hij kreunde zacht. Blijkbaar voelt mijn gladde huid goed aan voor jou. Ik duw de schouderbanden van mijn schouders en mijn jurkje valt open. Je kreunt zacht. Ik voel mijn harde tepeltjes tegen het kant van mijn BH duwen. Down under wordt ik nat… heel nat. Ik pak je handen en leg ze op mijn borsten. Ja warme handen duwen zachtjes tegen mijn gevoelige tepels. Dan duw ik je handen weg, sta dan op en kijk je aan. “Hoe graag wil je me hebben?” vraag ik je terwijl ik jurkje uit doen.
“Heel erg!” kreun je. Ik bijt op mijn onderlip, wieg mijn heupen en draai mijn lichaam, alleen voor jou! Ik zie je blik over mijn lijf gaan. Jouw ogen blijven rusten op mijn half doorzichtige slipje.

Dan sta ik op en draai ik mijn rug naar je toe en trek mijn broekje naar beneden. Dan buig ik voorover om de broek van mijn benen te halen. Je staart naar mijn blote kont. Ik draai me weer naar je toe, leun tegen je aan en fluister in je oor “Ik wil dat je… Kijkt naar mij.”

Ik loop naar mijn bed en ga erop zitten. Ik wenk je deze kant op. “Neem je stoel mee!” Je pakt de stoel en komt dichterbij. Je gaat zitten. Ik stap op het bed en ga op mijn knieën tegenover je zitten. Uit het kommetje pak ik een ijsblokje en lik er suggestief aan. “Hou je van ijs?” Ik vraag. “Ik houd er wel van.” Ik laat het ijsklontje mijn nek volgen en dan glijdt het naar mijn borst. Het ijs omcirkelt mijn gevoelige tepel. Dit voelt zo goed. Mijn heupen schokken langzaam. Ik kijk naar je en weet dat je van het schouwspel geniet. Ik kreun zachtjes terwijl het ijs om mijn navel cirkelt. De kou is zeer stimulerend voor mijn drive. Met mijn vrije hand ga ik door mijn haar. Mijn lichaam doet het ijs snel smelten. De stralen ijskoud water trekken sporen over mijn lichaam en tekenen in de stof van het restje van mijn kleding.

Het blokje is te ver gesmolten en ik duw het in je mond. “Proef je mijn geile huid?” Ik pak een nieuw stuk ijs. “Dit is mijn favoriete spelletje.” zeg ik je en lik het ijs en leun achterover. Ik plaats het ijsblokje tussen mijn borsten en laat het los. Het glijdt langs mijn buik naar beneden en in mijn string die ik van mijn lichaam heb getild. Ik kreun als het blokje mijn lipjes bereikt. Het klontje stopt vlak boven mijn clit. Ik kijk naar je. Ik weet dat je wilt spelen, maar dit is een show voor één vrouw. Ik leg mijn rechterhand over mijn string en wrijf het ijs tegen over mijn schaamheuvel. Kohlere dat is lekker, mijn gekreun wordt luider. De kou en de druk zijn stimulerend. Ik sluit mijn ogen en leun achterover op mijn linkerhand. Mijn heupen beginnen weer te schokken. Je houdt ervan om naar me te kijken en dat kan ik zien. Je bloost en in je jeans is jouw stijve lul duidelijke zichtbaar.

Het stuk ijsklontje smolt te snel. Ik ga staan en pak de zijkanten van mijn string vast. Ik kijk naar je en lik mijn lippen terwijl ik met mijn heupen schud. “Wil je mij dit pleziertje doen?” vraag ik je. Je staat op en komt twee passen naar voren. Ik kijk naar het kruis van je broek en je geslacht puilt uit. Je pakt de zijkanten van mijn string en trekt ze langzaam van mijn heupen. Terwijl je ze over mijn dijen laat glijden, wieg ik mijn heupen. Je staart naar mijn schaamheuvel. Er is een nette strook haar. Het is mooi en netjes. Dat scheren doe ik alleen voor jou…

De string ligt aan mijn voeten. Ik hurk neer en fluister “kom bij me op bed.” Je springt erop en gaat aan het voeteneinde van het bed zitten. Ik leg mijn hoofd op een kussen. Je geniet van mijn naakte lichaam. Ik spreid mijn benen een beetje en strek ze uit. Je zit in Indiase stijl en mijn benen rusten op jouw benen.
Ik streel mijn borsten en dan gaan mijn handen naar mijn schaamheuvel. Mijn linkerhand rust recht boven mijn clit en ik plaats mijn rechterhand op mijn borsten. Ik sluit mijn ogen en mijn mond gaat een beetje open. Ik begin met mijn linkerhand te wrijven en knijp met mijn rechterhand in mijn borsten en teas mijn tepeltjes.

Mijn beenspieren spannen zich aan en je voelt mijn benen tegen die van jou duwen. Het wrijven gaat door. Ik kreun en bijt op mijn onderlip en dan kijk ik je strak aan. Je kijkt aandachtig naar mij en mijn steeds wisselende gezichtsuitdrukkingen. Ik weet dat je wilt helpen. “Handjes thuis!” zeg ik tegen hem.

Mijn wrijven wordt sneller. Mijn spieren spannen zich en mijn rug kromt. Voordat ik klaarkom, kijk ik nog een keer naar je. Jij lacht. Dan duw ik mijn hoofd terug in het kussen, sluit mijn ogen en kreun luid.

Mijn climax was geweldig en mijn lichaam trilt na. Ik wrijf zachtjes over mijn clit om te produceren na schokken. Mijn vingers glijden dan in mijn schaamheuvel. “ohh, ik ben zo nat,” zeg ik. “Als je wilt komen… Ruk jij je maar af, maar niet over mij heen!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 8385 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie