BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Extra stretch

Ik ben altijd een sportieve meid geweest, maar de laatste jaren had ik dat een beetje laten versloffen. Ik had een ernstige blessure gehad en midden in het revalidatietraject kwam COVID. Ik was altijd van de teamsporten, maar mijn laatste team bestond niet meer. Bijna iedereen was vanwege leeftijd/blessures gestopt of naar een andere vereniging gegaan. Fitnessen had het in het verleden ook wel gedaan, maar vind ik niet zo leuk, zeker niet als je alleen bent. Daarom was ik veel minder was gaan sporten, met het gevolg dat ik een vetlaagje had ontwikkeld. Mijn kleding paste niet meer lekker en mijn figuur was weg. Ik vond mezelf lelijk en vadsig, terwijl mensen om mij heen nog altijd zeiden dat ik er goed uitzag. Ik kan alles wel gooien op de menopauze, maar dat wilde ik nog niet accepteren.

Dus ik toch maar gezocht naar een sportschool in de buurt. Ik had gekozen voor een sportschool waarnaast individueel trainen, groepslessen of personal training, er ook lessen waren met een kleine groep van maximaal 6 mensen. Daar had ik wel oren naar. Nadat ik me had aangemeld voor een proefles en meegedaan had, had ik me aangemeld. Er waren 6 lessen in de week waar je je voor kon inschrijven met verschillende trainers en dus ook verschillende trainingen, afwisseling in methoden. Voor deze lessen moest er wel extra betaald worden (want alleen de zon komt voor niks op), maar dat kon me niet zo schelen. Het was voor mij juist een extra stimulans om niet niet te gaan, er staat immers een trainer op je te wachten. Niet zoveel mensen volgden dit programma. En het kwam regelmatig voor dat ik alleen had ingeschreven voor een les en dus een privétrainer had. Na een maandje of 5 had ik een persoonlijke voorkeur gekregen voor trainer Wesley. Een leuke vlotte jongen van half mijn leeftijd, die erg lette op hoe de oefeningen moesten worden uitgevoerd. Juiste houding, tips om de oefening beter te doen en te wijzen waar je de kracht vandaan zou moeten halen. Wesley was niet bang om dan de spier even aan te raken of juist de houding fysiek te corrigeren. Regelmatig werd een kuit, rug of armspier aangeraakt, maar ook een buik, zij of bil. Ik weet dat sommige mensen dat als vervelend beschouwen, maar ik heb geen moeite met aanrakingen in dit soort situaties.

Ik merkte aan alles dat de trainingen hielpen, hoewel mijn gewicht niet veel veranderde, werd ik sterker en strakker. Vaak kreeg ik complimenten van de trainers dat ik zo goed bezig was en dat ik lekker hard gewerkt had. Altijd fijn om te horen natuurlijk. Daardoor kreeg mijn zelfvertrouwen ook wel een boost. De tegenzin om naar de sportschool te gaan was zo goed als weg. Ik ging zelfs meer sporten en het liefst bij Wesley. Twee keer per week gaf hij deze les. We konden fijn met elkaar kletsen tussen het sporten door. Ik weet niet wanneer dat precies begonnen is voordat het mij ging opvallen, maar ik kreeg regelmatig een lieve lach en een knipoog van hem. Was hij nou aan het flirten? Dat zal toch niet? Hij was 25 jaar jonger dan ik. Maar hoe langer ik aan dat soort momenten dacht, hoe zekerder ik was dat het wel zo was. Onze blikken bleven langer bij elkaar hangen dan nodig in een normaal gesprek en de gesprekken werden ook steeds persoonlijker. Ik kon het niet helpen, maar ik kreeg kriebels. Ik vond het superspannend en hij gaf mij een geweldig gevoel.

Tijdens een les vroeg hij mij wat ik wilde verbeteren; meer kracht, meer cardio, of souplesse. Souplesse leek me wel wat, aangezien ik niet heel lenig ben. Het trainingsschema werd aangepast en er werd meer gestretcht dan voorheen. Na 3 weken vertelde Wesley dat de souplesse veel beter zou gaan door een training, stretchen, een infrarood sauna en een massage. Hij vroeg mij of het mij wat leek. De training en het stretchen zouden dan binnen de les vallen en de sauna en massage erna, maar ik kon gewoon van de faciliteiten van de sportschool gebruik maken. Ik wist dat de sportschool infrarood sauna’s had in de kleedruimten en dat er ook massagekamers beschikbaar waren. “Prima”, zei hij. “Dan ga ik dat voor je regelen voor volgende week. Ik ga ervoor zorgen.”

De week erna werd de les verschoven naar een later tijdstip dan normaal. Voor mij was dit geen punt, de les was nu van 21-22 uur. De sportschool zelf is tot 23 uur open. Wesley had mij geïnformeerd dat na de “gebruikelijke” les ik 15 minuten in de infrarood sauna kon gaan, daarna koud douchen en daarna had hij massagekamer 3 voor mij geregeld.

Na de les van Wesley, de sauna en de douche had ik me afgedroogd en een nette tanga en een lang T-shirt aangetrokken om mij door de sportschool te begeven van de kleedkamer naar de massagekamer. Hoewel de sportschool nog bijna een uur open zou zijn, viel het mij op dat er geen andere sporters meer in de grote zaal meer waren. Ik liep even langs de balie waar Wesley en Lars, een andere trainer, zaten om te vragen of ik een sleutel of zo nodig had om naar binnen te gaan en of degene die de massage zou doen er al was. Wesley was galant en zei dat hij me wel even met me mee zou lopen. Op weg naar de eerste etage waar de ladies zone zat en de massagekamers vroeg hij mij of ik nou alleen dat T-shirt en een slip aanhad. “Eh…ja!”, zei ik. Hij gaf mij een knipoog en zei: “Lekker!” Om vervolgens, toen we de trap naar boven namen, zijn hand over mijn rug te voelen gaan in de richting van mijn billen. Ik kreeg overal kippenvel en werd week in mijn knieën. Ik wist gewoon weg niet wat er met mij gebeurde. Alleen door zijn aanraking kwam ik al bijna.

Hij deed de deur van massagekamer 3 open en liet mij naar binnen. Een sfeervol Zweeds ingerichte kamer, wit en licht houten elementen. Op de plank langs de muur stonden oliën en lotions en geurkaarsen. Wesley liep achter me aan en zei dat ik alvast kon gaan liggen op de massagetafel. Hij ging de kaarsjes even aansteken. Hij stond in zijn korte broek en hemdje met zijn rug naar me toe en ik trok mijn shirt uit en ging op mijn buik liggen. Toen pas drong het tot mij door dat hij de massage zou verzorgen. En hoewel ik altijd goed kan ontspannen bij een massage, werd de seksuele spanning in mijn lijf des te hoger. De kaarsjes waren aan en Wesley vroeg mij of ik olie of lotion wilde. Ik zei dat mijn voorkeur uitga naar olie en hij vond ook dat de beste keuze.

Hij begon bij mijn kuiten en zei dat hij langzaam naar boven zou werken. Ik vond zijn aanraking heerlijk, zijn zachte, gladde handen over mijn kuiten. Ik besloot hier intens van te genieten en me over te geven aan zijn massage. Na de spiermassage van mijn kuiten, kriebelde hij door mijn knieholte. Dit is een van mijn erogene zones, dus ik zuchtte diep. “Vind je dat lekker?”, vroeg hij. Ik beaamde dat. Hij deed opnieuw wat olie op zijn handen en wreef het op mijn bovenbenen, richting mijn billen. Eerst aan de buitenzijde van mijn bovenbeen, vervolgens de achterzijde. Hij rolde de spier en probeerde de knopen van de training losser te maken. Een beetje pijnlijk, maar ook fijn. Hij vervolgde door mijn benen iets uit elkaar te duwen en mijn volgende gevoelige zone te masseren. Hij ging langzaam met zijn handen vanuit de knie richting mijn kruis.

Na het kneden van de spieren, ging hij ook hier zacht met zijn vingertoppen van beneden naar boven, wat bij mij een licht kreuntje opleverde. Hij moest grinniken en zei: “Enjoy, Laureen!” Na een paar herhalingen van deze beweging vroeg hij of hij door mocht gaan. Ik genoot immens en knikte (misschien iets te enthousiast). Weer moest hij grinniken, trok mijn tanga naar beneden en druppelde wat olie op mijn billen. Hij ging zitten op mijn benen en masseerde de bilpartij en onderrug. Soms trok zijn vingers mijn billen van elkaar, zodat hij vol zicht heeft op mijn natte spleetje. Vervolgens ging hij zitten op mijn billen en masseerde mijn rug en nek. Door de masserende beweging reed hij als het ware tegen mijn billen met zijn zaakje. Meermaals ging hij langs mijn flanken en de zijkant van mijn borsten. Nu was het mijn beurt om te grinniken en vroeg: “Enjoy, Wesley?”

Hij ging van de massagetafel af, trok zijn hemd uit en zei: “Zeker wel, kijk maar”. Ik tilde mijn hoofd op in de richting van waar hij stond. Hij stond vlak naast de tafel met een enorme tent in zijn korte broek. Ik kon zien dat hij geen kleine jongen was en draaide me van mijn rug af. Ik zag zijn ogen over mijn lichaam bewegen, naar mijn tieten en mijn kale, natte venusheuvel en zag zijn pik mogelijk nog stijver worden. Ik draaide volledig op mijn rug en wipte het elastiek van zijn korte broek naar beneden zodat ik ook naar hem kon kijken in vol ornaat. Wat een geweldig lijf had hij; mooi gespierde borstkast en schouderpartij, super droog waardoor zijn six-pack goed zichtbaar was. Ik leidde hem aan zijn pik naar de kop van de tafel, ging wat omhoog, waardoor mijn hoofd niet meer op de tafel lag en nam zijn pik in mijn mond. Likte langs zijn eikel. Het ziltige, geile voorvocht proevende, nam ik hem vervolgens tot aan zijn buik, deep-throat.

Hij vatte mijn tieten, kneep er zachtjes in en pompte voorzichtig op en neer. Hij stopte abrupt en zei dat dit te lekker was en dat hij eerst mij verder wilde verwennen. Hij zei dat hij nu van boven naar beneden zou werken en vroeg of ik dat ok vond. Ik knikte weer enthousiast. Eerst kreeg ik een heerlijke tongzoen waarbij beider handen door de haren en langs de nekken gingen. Weer kwam de olie tevoorschijn om ongeveer het halve flesje op mijn buik en borst te spuiten. Na het kort te hebben uitgesmeerd met zijn handen, sprong hij weer of de massagetafel om zo een body-to-body massage uit te voeren. Zijn borst tegen die van mij, zijn buik tegen die van mij. Hij raakte mij nauwelijks aan en hooverde zeg maar boven mij met zijn superfitte lijf. Hij liet zich langzaam zakken op mij en bewoog naar onderen om zich daarna weer op te drukken en weer naar boven te bewegen. Zo verdeelde hij de olie over ons uit. Even tongen tussendoor…

Elke keer hem tegen me aan en dan weer los. Het verlangen om hem op en in me te voelen werd groter en groter, want ik kreeg het maar in kleine beetjes. Hij ging steeds lager waardoor hij met zijn gezicht op borsthoogte zat. Hij beet zachtjes in mijn tepel, likte en blies. Zo lekker. Hij zat nu op zijn knieën tussen mijn benen en zoende over mijn buik, richting mijn ‘heiligdom’. Hij was een begenadigd minnaar. Zo jong en zo goed. Tegen te tijd dat hij mijn lippen beroerde met zijn vingers en mijn klitje in zijn mond nam was ik al op weg naar de zevende hemel. Hij zoog mijn klitje naar binnen en draaide met zijn tong er rondjes tegenaan, terwijl hij met zijn vingers naar binnen ging en mij van binnenuit te stimuleren.

Met zijn andere hand tilde hij licht mijn billen op, waarbij hij zijn duim liet rusten op mijn sterretje en met het ritme mee indrukte. Ik raakte helemaal in extase. Tuurlijk was is wel vaker klaargekomen maar dit overtrof alles. En voor het eerst in mijn leven, voelde ik een drukopbouw van binnenuit. Wesley voelde het ook en vingerde me nog intensiever en wreef hard en snel over mijn klit. Ik verkrampte en tegelijk trilde ik met mijn benen. Hij haalde zijn vingers uit mij, maar bleef mijn klit wrijven. Ik sproeide zijn hele gezicht onder. Ik had nog nooit gesquirt. Hij was weer boven mij komen hangen en ik likte mijn eigen sappen van zijn gezicht. Hij keek me supergeil aan om vervolgens zijn pik in mij te schuiven. “Ik wist wel dat jij dit kon”, zei hij met een voldane lach. “Nou, ik niet, hoor! Ik denk dat je zelf de credits verdient hier.”

Hij stootte zich verder in me en vulde me volledig. Ik vond het heerlijk en ik vroeg om meer. “Zullen we nog even stretchen?”, vroeg hij. Zonder het antwoord af te wachten, ging hij wat rechterop zitten en manoeuvreerde zich op zijn knieën, pakte hij mijn benen links en rechtsom en legde deze over zijn borst. Tilde mijn billen wat op en ging verder met stoten, bij elke stoot kwam hij dieper in mij, verder over mij heen en vouwde mij verder dubbel. Stretch to the max en niet alleen voor mijn benen! Ik voelde dat hij bijna zou gaan komen. Ik onderbrak hem door mijn benen weer te laten zakken en hem weg te duwen. Ik ging van de tafel af en ging er schuin overheen liggen met mijn kontje de lucht in. Hij sprong van de tafel en zette zijn pik tussen mijn lippen om vervolgens mij te omarmen en mijn tieten te masseren. Nu ging hij het afmaken en ging te keer als een jonge hond. Als we daar nog enkele donshaartjes zouden hebben, zouden ze zeker weg geschroeid zijn. Hij vloekte hard toen hij klaarkwam: “GVD, wat ben jij lekker!” Ik zei alleen: “Jij ook”.

De sportschool was inmiddels echt verlaten, ook Lars was al naar huis. We genoten nog wat na van elkaar terwijl we onder de douche stonden in de dameskleedkamer en gingen moe maar voldaan naar huis. Dat was ook de laatste keer dat ik Wesley gezien heb, want hij was van baan veranderd zei Lars.

Dank je voor je gulle gift
Het staat voor altijd in mijn geheugen gegrift
Wat een fantastische herinnering
Al was ik voor jou misschien alleen een verovering

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10215 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie