BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

DEK-matroos -1-

Mijn Eenhoornjagers (Zie verhaal ‘De Eenhoornjagers’) nemen me vorige zomer rond deze tijd, mee op hun jacht voor een ronde IJsselmeer. Hun kostbaar 21 meter lange motorjacht ligt in de chique, poenige RNYC-werf in Muiden. Ik word geacht als hun dekmatroos klussen voor ze te doen, terwijl dat mij eigenlijk totaal overbodig lijkt; Het jacht vaart nagenoeg automatisch en hoezo aan touwen trekken, er is geen zeil te bekennen. Maar goed, ze betalen me voor mijn beschikbaarheid en om me bezig te zien en dingen met me te doen. OK-dus, ik krijg vast een bonus als ik extra mijn best doe.

Het is maar een korte rit van mijn studentencomplex ‘De Sterren’ dus we zijn er om een uur of negen. ‘De Groene Draeck’, het privéjacht van onze koninklijke familie en net terug van een enorme kostbare onderhoudsbeurt, ligt niet in het water, geen idee waar die is, maar het jacht van Meneer en Mevrouw ligt keurig glanzend aan de beste locatie, de kopsteiger. Meneer verteld dat het een prototype Lexus motorjacht is conform het ‘Lexus-way-of-living’ concept. Donkergrijs met donkerrode accenten en naar blijkt, een strak, zwart-wit interieur. Wow! Meneer moet tijdens de oplevering wel acht keer aftekenen bij een onderhoudsploeg; 1) De verzekering, 2) Motor, 3) Electra/navigatie, 4) Gas en water, 5) Visuele inspectie van de romp, 6) Upgrade van alle waterkaarten, 7) Reddings- en EHBO-kits en 8) Brandinstallatie, noodlampen en -bakens. Het is een heel pakket geloof ik, ik zie snel een factuur in Mevrouws hand…, meer als twee ton?!

De spierwitte, metallic zakenauto, (vast niet toevallig ook een Lexus LS 500H) wordt voor hem geparkeerd in een hal, die hebben we de komende twee weken niet nodig. Bagage hebben we niet, alles is al voorbereid en ik hoefde niets mee te nemen dus als we de loopplank over zijn, we speciale bootschoenen aanhebben, gaan we het hoofddek op. Meneer voorop, Mevrouw achter me aan naar de salon van de enorme kajuit. Wow! Ze glimlachen van mijn verbazing en bewondering, ‘je krijgt straks een rondleiding Janus, je gaat zo-wie-zo alle hoeken en gaten zien’, klinkt het eigenlijk best wel dreigend. ‘Maar nu even hier, kleed je maar eens helemaal uit’, wijzend naar het midden van de salon.

Terwijl ik dat doe wijst Mevrouw naar de salontafel, ‘Je krijgt voor deze reis een 4-delig matrozenpakje’. Als ik naakt voor haar sta, ‘Te beginnen met dit’. Ik krijg een E-stim buttplug in mijn handen gedrukt Hij is groter dan normaal, van zilverkleurig metaal met rode ‘smaragd’ op de stopdop. Het druppelvormige, metalen ding is een centimeter of 4…5 op zijn dikst en zeker 10cm lang. Precies op een centimeter of 5 van de stoprand zit een gekartelde rimrand. ‘Hand!’, ik steek een hand op waar ze een klodder glijmiddel op perst. Gelukkig. Ik krijg het dikke ding nog enigszins door mijn sluitspier geperst terwijl ik wijdbeens, iets naar voor hang. Meneer bedient een afstandsbediening en ik voel de eerste vibraties ervan tot diep omhoog in mijn onderlijf. Mijn prostaat. O-God! Wat geil is dat. Happend naar adem reikt Mevrouw het volgende aan.

Het is een dieprode ‘Good Devil’ jockstrap van stevig, elastisch spandex en een E-stim cockring van dezelfde serie als de buttplug. Die doe ik eerst aan, pers testikel na testikel door de ring en als laatste mijn, gelukkig nog enigszins slappe, lul. Ook de ring gaat aan als ik mijn handen los heb. Meneer grinnikt gemeen terwijl mevrouw bewonderend toekijkt hoe mijn lul overeind komt. Ik pak de jockstrap aan en stap erin, trek het ding over mijn heupen. Mijn ballen verdwijnen in de strakke, open visnet buidel terwijl mijn pik door een opening eruit steekt. Het ding perst mijn ballen en lul omhoog terwijl de rand van het gat mijn voorhuid nog strakker afstroopt. Ik voel het uitstrekken van mijn toompje. Mijn eikel begint direct voorvocht te lekken terwijl hij boven mijn navel tegen mijn 6pack trilt en prikt. De achterkant is open. Ik trek de twee smalle zwarte bandjes bij de zijkant aan, waarmee het ding mijn billen spreidt, zodat mijn buttplug vrij is te doen wat ie doet. Door de zwarte, elastische en laag zittende tailleband zit het verder perfect. Ze kennen mijn maten. Als laatste geeft ze me een set de witte polsmanchetten en kraag met korte stropdas aan.

Meneer en mevrouw beoordelen en keuren hummend. ‘Naaa’, zegt Meneer, ‘Yvonne, ik denk dat die das en manchetten stom zijn, vind je niet?’ ‘Inderdaad Dirk-Jan, doe die maar af Janus’. Terwijl ik dat doe kijkt Mevrouw toe. ‘Even wat…, dat ding voorbereiden’. En zakt ze door haar knieën. Ik zie en vooral voel hoe ze heel hard in mijn lul knijpt, weerszijden in de diepe groeve achter mijn eikel. Door de graai buig ik naar voor, maar dan drukt Meneer me terug, ‘Rechtop jochie en denk eraan, ogen open!’. Ik heb geen schijn van kans. We zijn amper in deze kajuit of ik staar Meneer aan terwijl Mevrouw me afwisselend knijpt en wrijft. In no-time komt er een gigantisch orgasme op, van diep tussen mijn benen, door mijn ballen omhoog en verder, door mijn hele lijf rechtstreeks mijn hersenen in. Mijn adem stopt en ik voel mijn neukspieren samentrekken, helemaal rond de trillende buttplug waarvan de gekartelde rimrand me over de rand duwt. Ik kijk Meneer aan met wijd open ogen, maar zie niets terwijl fonteinen plakkerig sperma uit mijn spastisch kloppende lul spuiten. Normaal komen die tot tegen mijn kin en schouders, maar nu wordt mijn eikel en schacht warm van de 15 spurts(?) kleverige vocht doordat Mevrouw het met een hand tegenhoudt. Daarom druipt alles langzaam omlaag langs mijn schacht, door en over de Jockstrap, tot diep tussen mijn dijen die ervan gaan glanzen.

‘Prima jochie, dat willen we namelijk niet in deze’, kreunt ze en geeft me iets donkerblauws aan. Het vierde deel. Als ik het heel licht pakketje ‘uitklop’ is het zo’n ultrakorte hardloopshort met split aan de zijkanten die helemaal doorlopen tot de lage tailleband. Mijn strakke onderbuik blijft zichtbaar en het ding heeft wederom een grof visnetmotief met veel gaatjes. Zit heel luchtig, terwijl je hem amper voelt. ‘Voor in de havens’, fluistert ze me toe, ‘ook al ben je nudist, kan het jou niet schelen, maar we willen geen toestanden, terwijl wij toch alles van je blijven zien’, lacht ze geil, ‘binnen heb je het uit’. Is de opdracht. Het ding valt los maar mijn erectie is er makkelijk van af te lezen. Toch zegt Meneer ‘Kom’. Ik volg hem naar buiten, een trap op naar het bovendek waar ook een stuurhut uitrusting staat. Ik sta schuin achter hem, zie hoe hij alle mogelijke elektronica aanzet en via radio toestemming vraagt, die hij krijgt. Het is nog niet druk en we liggen vrij voor het IJsselmeer, voorbij de sluis, opwaarts rivier ‘De Vecht’, achter ons. Nog voordat we het Muiderslot gepasseerd zit ik in de functie van dekmatroos.

Ik zie eilandje Pampus al liggen. Het is schitterend helder weer, 20 Celsius en zelfs enkel in mijn shorts (met de extra attributen erin verpakt) en uit de wind (we zijn met glas omgeven) is het perfect. Hopelijk wordt mijn pijnlijke stijve door de koelte kleiner; Beide vibrators staan uit. Ik lees op een snelheidsmeter dat we iets meer als zes knopen varen. Op dezelfde klok, in de binnenring, net geen 11 km/u. Traag vind ik maar goed, wel rustig en stabiel. Het gestroomlijnde jacht geeft geen kick en het geluid van twee motoren is erg gedempt, wel anders als wat boten om ons heen. Opeens worden de motoren zachter, het jacht remt af en maak een bocht, we gaan aanleggen. Heel vaardig steekt Meneer met de geautomatiseerde hekschroeven (aan de zijkanten) het jacht heel langzaam achteruit, tot het verlaagde zwemplatform, (ook voor de jetski) net niet tegen de steiger zit. Mevrouw stapt eenvoudig met twee touwen over en meert het jacht handig aan. ‘Gezien hoe ze het doet Janus? De volgende keer is het aan jou…, wij krijgen een rondleiding…, jij blijft hier, beneden in de salon. Daar stel je je telefoon op zodat we je zien zitten in de fauteuil terwijl je met je lul speelt. Je mag absoluut niet klaarkomen voordat we terug zijn, maar we willen je de hele tijd op het randje zien!’, is het bevel.

Dus ga ik na hem de trap omlaag. Hij weg en ik de salon in. Hang de blauwe shorts aan een haakje, stel de telefoon op en neem plaats in de grote, spierwitte en vrijstaande leren fauteuil. In Facetime zie ik mezelf in het kleine ruitje onderin en ga er goed voor zitten, leun achterover en bewerk mijn lul en ballen zoals ik dat het allerliefst doe. Met links, mijn balzak zo ver mogelijk omlaag persend en met rechts mijn schacht en eikel wrijvend, knijpend en melkend. Was het ding bijna slapper, in een minuut is mijn genotsstaaf weer op volle sterkte en moet ik goed oppassen op tijd te stoppen, vlak voordat die bekende tinteling tussen mijn benen omhoogkomt. Hun camera en geluid staat uit terwijl ze mij bezig zien en horen kreunen. Geen idee hoe lang ik bezig ben, gelukkig ligt de tube glijmiddel nog op de salontafel ik heb het nodig. Dan hoor ik gestommeld. Ze komen binnen. Mevrouw stopt bij me, Meneer loopt snel door. Ik hoor beide motoren starten en voel het jacht bewegen, door de ramen zie ik het fort verdwijnen terwijl Mevrouw mij, op haar knieën zittend, pijpt. Later vertelt ze dat ze tijdens de rondleiding al drijfnat was geworden van mijn spel. Ik mag pas klaarkomen op hun bevel, moet dus steeds opnieuw mijn uiterste best doen niet te komen tot ze plots opstaat. ‘Kom-mee, naar het voordek!’. Ik volg haar naar buiten, wil de blauwe short pakken, ‘Niet!’, verbiedt ze dus loop ik met een stijve achter haar aan, kleiner trapje op naar het voordek. Ik zien om mij heen maar een paar schepen, een enkeling wat dichterbij. Bij het iets hoger gelegen voordek draait ze om en wijst. Wijst naar een groot, gebogen raam waarachter ik Meneer zie zitten in een groot, witte kapteinsstoel. Hij stuurt het jacht nu van binnenuit en ziet ons uiteraard staan en lacht me geil toe.

Mevrouw gaat op de witte bank staan die ervoor zit, draait zich en gaat achterover op het dak van de kajuit liggen. Spreidt haar benen en tilt haar knieën iets op. Haar minirokje schuift terug en ik kijk recht in haar glinsterend kruis. ‘Pak me, pik van me!’, beveelt ze, dus ga ik ook op de bank staan en merk dat mijn heupen op nagenoeg dezelfde hoogte zitten als haar lijf. Handig. Ik ga met iets gespreide knieën voor haar staan, duw mijn pik horizontaal omlaag naar haar kut en stoot naar voor. In een lange, snelle stoot tot mijn ballen erin. De hele 22cm erin. Beide vibrators gaan als dolgedraaide machines tekeer, ik zak er bijna van door mijn benen maar weet net op tijd haar heupen beet te pakken zodat ik niet achterover val. Daarmee trek ik haar lijf dichter naar me toe en krijg ik de juiste neukbeweging te pakken. Door de wisselende standjes van de vibrators in het ritme van mijn neuken weet ik dat Meneer meekijkt, die geilaart. Hij heeft ongetwijfeld uitstekend zicht op onze onderlijven, mijn ballen en lul die helemaal in en uit de natte kut van zijn vrouw sopt. En dat nu allemaal op precies zijn commando, via de vibrators in mijn aars en rond mijn lul en balzak. Vooral die laatste werkt ook bij Mevrouw want als ik er strak, helemaal in zit krijgt haar klit het te verduren. Ik neuk door…, en door…, en Mevrouw geniet en kronkelt, schuift heen en weer, zwaait met haar handen, klauwt om en tegen mijn lijf. Ik krijg er schrammen van terwijl ik ondanks de koele wind, begin te zweten als een gek. Ze houdt het langer vol dan normaal, maar mijn conditie is top, ik heb gister nog, voordat ik naar de GP van Spanje heb gekeken bij Meneer en Mevrouw, de kwartaal-crosscountry run gedaan van de sportacademie en mijn eigen 10km record verbeterd met ruim 1 minuut.

Ik sta nog volop te pompen als de motoren uit gaan en ik kettingen hoor rammelen, plus een harde plons. Ankers gaan uit en maar heel even later zie ik Meneer langs me staan. ‘Goed bezig dekhengst…, ja-ga-door…, ja-zooo-ja…, dóór!’, zwijmelt hij terwijl zijn vlakke hand op mijn billen ligt en me hard naar voor duwt bij iedere stoot en zo de kracht waarmee ik Mevrouw pak, flink opvoert. Dat heeft effect, ze komt kreunend en met trillende benen, later over heel lijf, klaar. Eindelijk! Maar ik mag niet stoppen van hem, hij houdt me in haar geperst terwijl ze komt zodat ik haar strakke kut mijn pik voel melken, melken voor sperma wat (nog?) niet komt. Ik mag niet. ‘Goed-zo, goed-zo dekhengst van me…, je bent goed bezig’. Dan laat hij me los, gaat recht achter me staan. Terwijl ik in Mevrouw geleund sta, voel ik een hand mijn billen uiteen persen en de andere blijkbaar mijn buttplug pakken. Die wordt namelijk in een plotse, zeer pijnlijke beweging uit me gerukt. Opluchting! Alhoewel zo’n ding mijn orgasme enorm versterkt, de omvang die ze er nu in geperst hebben is ook pijnlijk. Wat nu wel zo is, nu het ding uit is trekken mijn bekken minder strak samen, staat mijn pik minder parmant overeind., maar ok. Hij is nog altijd in volle erectie en de grootte is meer dan genoeg, ook zonder zo’n plug. Maar ik weet waarom Meneer dit nu doet. De grote plug heeft me voorbereid op anale seks waar hij gek op is. Hij kan het gewoonweg niet laten mij te pakken terwijl of nadat ik zijn vrouw ‘afgepakt’ heb. Het geilt hem op en ook deze keer staat zijn pikkie (veel kleiner, dunner dan de mijne gelukkig) klaar achter me. Ook hij duwt zijn pik in de goede richting en leid hem in mijn, ongetwijfeld nog ver openstaande, aars. Ik ben hem gewend, hun butler Karel is veel groter en daarvoor moet ik me echt inzetten, maar Meneer is een makkie. ‘SSsst, niet tegen hem zeggen, dat zou hem woedend maken’, heeft Mevrouw me een keer toegesist, toen ik dat tegen haar zei na een beurt van hem.

En zo word ik op de boeg van het superluxe jacht, stilliggend op het IJsselmeer voor Uitdam tot pampus gesandwiched door Meneer en Mevrouw. Mijn stijve pik met de net niet ontploffende ballen helemaal in zijn orgastische vrouw, terwijl meneer wild mijn aars domineert, zijn pikkie er steeds weer tot aan zijn zak in ramt. Veel krachtiger dan de buttplug net ervoor. Bevel of niet, ik hou het niet meer en kom na een paar penetraties en uithalen van hem klaar. Uitzinnig, dierlijk kom ik in de eerste drie uur bij ze voor de tweede keer spuitend klaar. Meneer houdt me al neukende in bedwang, geniet net als zijn vrouw nog lang van mijn geil gedrag en hitsige bewegingen. Ik ben vast gespietst op mijn slappe lul van 16cm, nog helemaal in Mevrouw en zijn stijve, ook 16cm, in mijn aars. Zo komen ze beide pas na een kwartier of zo, bijna tegelijktijdig klaar.

We zijn nog niet eens bij ons eerste tussenpunt Marken, wat je van daaruit al ziet liggen. En dat op de eerste dag van de 14-daagse IJsselmeer-ronde. Ook die eerste avond word ik, opgefrist na een lange douche, tijdens het diner door een uitgeputte Meneer en Mevrouw gepromoveerd van dekhengst naar dekmatroos. Let wel, dat is nog niet de rang van DEK-matroos, die moet ik nog verdienen.

(PS ** Uiteraard zijn alle namen (behalve mijn) vervangen om privacy te borgen **)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 10257 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie