BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe ik een congressnol werd

Begin veertig, een drukke baan, puberende kinderen en een man die door z’n werk weinig tijd heeft voor mij. Gevolg veel welvaart en weinig welzijn. Dat gebrek aan welzijn vertaalt zich vooral in weinig seks. En laat ik daar nu een groot liefhebber van zijn. Voor vreemd gaan had ik dus geen tijd. Door mijn werk moet ik twee-à driemaal per jaar binnen Europa een congres of conferentie bezoeken. In de boekhouding van het bedrijf waarvoor ik werk staan die te boek als bijscholing.
Het zijn van die bijeenkomsten, waar mannen en vrouwen zich vaak wat anders gedragen dan thuis. Het bed delen, onder het motto nog even na praten over wat we gehoord hebben, komt veelvuldig voor. Ook ik werd regelmatig uitgenodigd voor zulke nagesprekken, maar hield dat altijd af. Totdat ik John ontmoette. Zijn charmante en flirterige benadering confronteerde mij plotseling met het gebrek aan romantiek en seks in mijn eigen huwelijksleven. De ontmoeting met hem eindigde in een spetterende en geile explosie. En hij opende mij mijn ogen voor wat er allemaal mogelijk is op deze zogenaamde studie- en bijscholingsbijeenkomst.

Ik ontmoette John op een bijeenkomst in het buitenland. Ik kwam bij hem aan een tafel te zitten bij de lunch met 8 andere mensen. Ik kan me niet herinneren toen meer dan een paar zinnen met hem te hebben gewisseld. Maar later, voor het eten, in de bar onder het hotel, kwam hij bij me zitten. Hij nodigde me uit voor een etentje en ik accepteerde dat op voorwaarde dat we de kosten zouden delen. Ik wilde namelijk voorkomen dat ik bekend zou komen te staan als die tafeldame die bij alle mannen aanschuift zonder te betalen. Hij vond het prima en stemde er mee in.

Al pratende kwamen we erachter dat we een aantal dingen gemeen hadden. Getrouwd, kinderen en een gedeelde interesse in buitensporten zoals skiën en indoor activiteiten zoals theater en klassieke concerten. Ik liet hem wel een fles vrij dure wijn bestellen. Onbewust denk ik om de indruk van klasse bij hem te wekken. Het klikte tussen ons. De drank en de heerlijke maaltijd zorgden ervoor dat het erg gezellig was en we genoten. Ons tafeltje stond in een hoek van het restaurant. We zaten zodanig dat we haaks naast elkaar zaten. Van af het begin merkte ik dat dat niet zo’n geweldige keus was, want hij begon met zijn knieën contact met mij te zoeken. Af en toe raakte hij mijn arm aan. Ik had lange tijd geen seks gehad, de wijn en zijn aanpak zorgden ervoor dat ik me prettig en opgewonden begon te voelen.

Onverwachts gleed hij met zijn hand onder de tafel en begon mijn bovenbeen te strelen. Ik voelde zijn warmte aan de binnenkant van mijn dij. Hij schoof langzaam in de richting van mijn kutje. “Stop hiermee,” fluisterde ik hem toe. “Stop hier mee. Ik wil dit niet.” Maar het voelde zo lekker dat het meer een gekreun was dan een afwijzing van zijn avances. “Volgens mij klikt het tussen ons. Heb je geen zin om vanavond met me mee naar mijn kamer te gaan?” Ik was verrast en overdonderd, maar mijn hele lichaam tintelde. Op mijn leeftijd krijg je immers nooit meer dergelijke uitnodigingen. Bovendien had ik niet het gevoel hem verleid te hebben of pogingen in die richting te hebben gedaan.

Ik voelde vlinders in mijn buik en mijn kutje trok spontaan samen en werd vochtig. “Eh, eh, nee, nee, dat kan ik niet doen. Ik ben getrouwd en wil dit mijn man niet aandoen. Je bent een leuke en opwindende man, maar ik kan het niet.” Hij leek mijn antwoord te accepteren, maar hij bleef wel zacht mijn bovenbeen strelen. Ik werd geiler en natter. Ook mijn tepels begonnen op te spelen. Uiteindelijk stopte hij. We kletsten nog een tijdje door. Maar plotseling zei hij, “Zie je die vrouw met dat rode bloesje? Die gaat vanavond 400 euro verdienen. Dat is het gangbare tarief bij dit soort conferenties.” Hij liet de woorden in de lucht hangen. Ik was geschokt. “Hoe weet je dat? Heb jij dat betaald?” vroeg ik, met plotseling een heel andere kijk op mijn charmante tafelheer. “Ja, een paar keer.”
Ik vroeg me af hoe vaak een paar keer was. “Maar het is nooit zo leuk als met een speciaal iemand, zoals jij.” Was hij bezig mij te versieren, wilde hij mij een goed gevoel geven? Hoe dan ook, onze gesprekken begonnen wat ongemakkelijk te verlopen. Ik wist simpelweg niet hoe ik hierop moest reageren. “Ik wil je wel 1000 euro betalen!” Mijn mond viel open, maar er trok wel een opwindend gevoel door mijn lichaam. Vooral toen hij weer mijn bovenbeen streelde en weer langzaam in de richting van mijn kutje schoof. Mijn hart bonsde heftig.

“Eh, jah, eh echt? Denk je dat ik te koop ben?” “Nou te koop is wat zwaar geformuleerd. Laat ik zeggen dat ik bereid ben voor je diensten te betalen. En hier is sprake van vraag en weinig aanbod en dan vallen de prijzen wat hoger uit.” Zijn aanbod gaf me toch een speciaal gevoel. Hij begeerde mij blijkbaar in tegenstelling tot manlief thuis. Die mij, plichtmatig, af en toe in het weekeind, een beurt gaf. In de sfeer van erin, een paar keer stoten en spuiten. Niet iets waar ik blij of opgewonden van werd.

Maar John wist de juiste snaar te raken. En natuurlijk werd mijn ijdelheid gestreeld. Maar mijn innerlijke reactie was, niet doen, je bent getrouwd het hoort niet het mag niet en het kan niet. “Dit kan echt niet,” was mijn reactie naar John, die inmiddels zacht tegen mijn kutje duwde. Hij keek me glimlachend aan en zei niets. Ik was op weg naar een orgasme. Er viel een lange stilte. Plotseling trilde ik heftig, maar John deed of hij niets zag. Hij regeerde in ieder geval niet. “Ik weet het niet.” “Denk er over na,” zei John. Hij trok zijn hand terug en rook aan zijn vingers. “Hmm, warm en vochtig. Volgens bij ben je wel toe aan een stevige beurt.” De manier waarop John met mij omging deed me beseffen dat het niet het geld was dat me aantrok, maar meer het feit dat hij wist wat ik nodig had. We beëindigden onze maaltijd. “Ik heb nog wat zaken af te handelen. Maar na een uur of negen begint mijn vrije avond. Kamer 603. De deur staat voor jou op een kier.”

Ik liep trillend naar mijn kamer. En ik had nog steeds niet echt een beslissing genomen. Op mijn kamer liet ik alles op mij inwerken. Ik kwam tot de conclusie dat 1000 euro toch wel makkelijk te verdienen was. Het was een win-win-situatie. Ik kreeg van John wat ik thuis tekort kwam en het was een leuk spaarpotje voor mij zelf. Maar wat moest ik aantrekken? Ik wilde me niet kleden als een hoer, maar wilde hem wel laten blijken dat hij welkom was.
In mijn koffer vond ik een kort blauw rokje en een mooie zachte witte blouse. Ik douchte nog even snel. Ik stond naakt voor de spiegel en bekeek mezelf; een lichaam dat sinds mijn huwelijk niet meer door een andere man was aangeraakt. Een wat oudere vrouw met een aanvaardbaar figuur. Ik hoopte dat ik hem zou behagen. Ik masseerde mijn borsten en gleed met mijn hand naar mijn clitje, spreidde mijn benen een beetje en begon mezelf te vingeren. Toe ik een orgasme voelde komen stopte ik. John zou het vanavond ongetwijfeld afmaken.
Ik trok een zwarte panty aan en een zwarte push-up bh. Trok mijn rokje en mijn blouse aan en stelde vast, dat ik een fraaie decolleté toonde. Weer borstelde ik mijn haar en deed ik een vleugje parfum op, hetzelfde geurtje als het avondeten. Ik keek op mijn horloge het was 9 uur geweest. Ik pakte mijn tasje en ging naar de lift, gelukkig kwam ik niemand tegen.

De deur naar 603 stond op een kier en ik duwde hem voorzichtig open. “John?” “Hallo, Emily, je ziet er geweldig uit!” Hij sloot de deur en draaide de sleutel om. Ik keek nerveus rond in de elegant ingerichte kamer. Mijn ogen bleven steken op een envelop op het dressoir. “Oh mijn god!” hijgde ik met mijn hand voor mijn mond toen hij mij de envelop overhandigde. “Stop het in je tasje.” Trillend stopte ik het in mijn handtas. John kwam naar me toe. “Wat moet ik doen?” vroeg ik zenuwachtig. “Maak je niet druk. We hebben de tijd.” En hij kuste me, sloeg zijn armen om me heen en duwde onze lichamen tegen elkaar.
Hij kuste heerlijk. Diep. Hartstochtelijk. Mijn hele lichaam reageerde. Onze tongen begonnen elkaar te zoeken en met elkaar te spelen. Toen leidde hij me naar de bank. We gingen we zitten. Hij pakte de fles wijn die al op tafel stond, ontkurkte die en schonk twee wijnglazen vol. Een ontspannen sfeer en een glaasje wijn, meer had ik niet nodig.
Met onze handen betasten we elkaars kleren. Voorzichtig betastte hij mijn borsten ik voelde mijn tepels hard worden. Bij hem ontdekte ik een fantastische erectie. Ik wreef hem daar terwijl hij mijn blouse losknoopte en uittrok en die over de achterkant van de bank drapeerde. Hij kuste mijn borst boven mijn bh. Ik trok de rits van zijn broek open en streelde zijn harde piemel nog bedekt door zijn boxer.
Hij deed mijn bh uit en ik maakte zijn broekriem los. Zijn lippen klemden zich om één van mijn tepels. En even later had ik zijn stijve pik in mijn hand.

Ik was inmiddels bloedgeil en voelde dat zich een orgasme opbouwde nog voordat hij me tussen mijn benen zelfs maar had aanraakte. Ik bevrijde me van hem en knielde voor hem neer. “Volgens mij beginnen prostituees altijd met een blow job,” lispelde ik hem toe en trok zijn broek uit. “Je bent geen hoer, maar je mag me wel pijpen.” Dus begon ik zijn bovenbenen te likken en daarna zijn ballen. De schacht van zijn lul was recht, dik en geaderd en groter dan die van manlief thuis. Dat merkte ik toen ik zijn eikel in mijn mond liet glijden – oh mijn god. Al snel had ik de schacht in mijn mond en liet hem kreunen. Hij duwde me voorzichtig weg. “Ik wil eerst iets anders,” zei hij speels. Hij liet me voor hem staan en gleed met zijn hand over mijn rokje. Hij wreef mijn gloeiende kutje door de panty heen. Mijn benen begonnen te trillen. Het duurde niet lang of hij trok mijn panty naar beneden en duwde mijn rokje omhoog.

Al snel zaten zijn vingers in mijn natte kutje en hij likte mijn kutlippen. Ik boog mij achterover en hij raakte met zijn tong mijn clitje aan. Mijn hele lijf tintelde. Ik voelde mijn tepels nog harder worden, mijn kutje werd natter en mijn clitje zwol. Ik zag dat mijn kutsappen van zijn hand dropen. Ik ritste mijn rok open en liet hem vallen. Eindelijk waren we allebei naakt. Hij leunde achterover en keek van bovenaf naar me. “Je bent een mooie vrouw,” fluisterde hij mij op een geile toon toe.

Ik duwde hem op zijn rug terug op de bank. Zijn harde lul stond recht overeind. Ik pakte hem vast en stroopte zijn voorhuid naar beneden. Zijn glimmende eikel werd zichtbaar ik ging er met mijn tong overheen. Hij kreunde zacht. Ik opende mijn mond en liet mijn gezicht op zijn lul zakken. Ik voelde zijn eikel achter in mijn keel kloppen.
Zijn rechtop staande harde lul nodigde mij uit om schrijlings op hem te gaan zitten. Ik spreidde mijn kutlipje en omvatte met mijn natte kutje zijn eikel. Alleen zijn eikel zat in mijn kutje. Ik voelde voel mijn clitje tintelde en zwol. Hij stak zijn vingers tussen mijn kutlippen en bewoog langzaam. Het vocht uit mijn kut droop langs zijn geaderde paal naar beneden. Langzaam liet ik mij zakken. Ik voelde hoe zijn forse pik langzaam stukje voor stukje mijn geile kutje veroverde. Hij vulde mijn kutje op een manier die ik nog niet eerder gevoeld had. Maar dat deed mij ook beseffen dat dit de eerste keer was dat ik vreemd ging. Maar ik was zo geil en opgewonden dat dit nauwelijks tot mij doordrong. Ik had het gevoel dat mijn kutje barstte zo vulde hij mij. Ieder plekje in mij werd intens aangeraakt. Mijn kutsappen stroomden rijkelijke en mijn kutspieren trokken zich samen. Op dat moment voelde ik wat voor heerlijke dikke lul John had. Toen zijn neukplaal geheel in mijn kut was verdwenen bleven we even rustig liggen om te genieten. Ik voelde me vol en geil.
Langzaam begonnen we te bewegen. Al stotende en bewegend vonden we het juiste ritme. Op het moment dat ik mij liet zakken duwde John zijn lul naar boven om zo diep mogelijk bij mij binnen te dringen. Ik dacht zelfs dat ik hem tegen mijn baarmoeder voelde stoten. Op het moment dat ik zakte en hij stootte kneep ik mijn kutspieren samen om zijn heerlijke lul nog beter en lekkerder te voelen.

In een snel tempo waren we allebei op weg naar een orgasme. Plotseling ontlaadde ik. Met een felle stoot liet ik mij op zijn lul zakken. Kneep met kutspieren samen mijn hele lichaam trilde en zweette. Kreunend kwam ik klaar. Mijn hele lijf tintelde en scheuten van genot schoten van mijn kutje naar mijn tepels. Op dat moment kwam John ook klaar, met een diepe en intens brommend gekreun. Hij greep mijn armen vast. Ik voelde zijn kloppende en trillende lul, die diep in mijn onderlijf, schot na schot, zijn warme zaad loosde. Ik liet mij voorover zakken. Ik probeerde mijn kutje ritmisch samen te trekken. Die inspanning bezorgde mij nog een mild orgasme, maar ik kon zijn gekrompen pik niet vasthouden. Hij floepte uit mijn kutje. We begonnen meteen weer te zoenen.

We stonden op en hij leidde me naar het bed. Hij duwde me ruggelings op het bed met mijn benen over de rand. Hij knielde tussen mijn benen. Het droop daar van het vocht, maar dat was voor John blijkbaar de uitnodiging om mij schoon te likken. Hij deed zijn werk grondig, want hij drong met zijn tong zo diep mogelijk in mijn kutje. En voor dat ik besefte wat er gebeurde kwam ik weer klaar. Een orgasme deed me weer schudden en genieten. Ik trok mijn benen op om zijn tong nog diep te voelen.

Even later ging John op mij liggen en ik voelde zijn harde lul weer tussen mijn benen. Fel en hard duwde hij zijn harde pik in mijn kut. Hij kneep in mijn borsten en kuste me terwijl hij begon te stoten. Het voelde zo heerlijk. Ieder stoot van die heerlijk lul veroorzaakte een geweldig genot. Even later gebaarde hij me om op mijn knieën te gaan zitten. En ook in dit standje voelde het diepe binnendringen van zijn dikke lul super fantastisch. Ik dacht niet dat ik na zoveel keer klaarkomen nog een orgasme zou krijgen. Maar de situatie en de heerlijke dikke lul van John, die maar bleef stoten zorgden ervoor dat ik nog weer klaar kwam. Niet zo heftig maar wel zeer intens.

Toen ik wat tot rust gekomen was draaide ik John op zijn rug. Zijn nog steeds harde lul stond nog fraai overeind. Ik boog mij naar hem toe en nam zijn eikel in mijn mond. Ik liet mij zakken en voelde weer zijn harde lul achter in mijn keel. Ik ging langzaam op en neer. John kreunde dat hij ging spuiten. En onverwachts greep hij mijn hoofd en duwde zijn lul zo diep mogelijk in mijn keel. En hij begon te spuiten schot na schot voelde en proefde ik zijn warme zaad. Het was weer een forse hoeveelheid zaad, want ik was niet in staat het allemaal door de slikken. Het sperma droop langs zijn eigen lul naar beneden langs zijn balziak in zijn bilnaad.
Als slaapdrankje neukten we nog een keer langzaam standje missionaris. We vielen uitgeput in slaap.

’s Ochtends hebben we samen gedoucht. We zeepten elkaars lichaam in. Ik boog me voorover en hield de handkranen vast, John neukte me diep en langzaam van achteren. Een zalig gevoel om de dag te beginnen met zo’n dikke lul in je kutje. De volgende, laatste nacht van het congres, hebben John en ik weer samen door gebracht . . . . . . . . .

Toen ik thuis kwam kon ik iedereen vertellen dat het congres een succes was. Vanaf dat moment nam ik naar iedere congres en studieconferentie een mantelpakje mee voor overdag. En een uitdagende outfit voor ’s avonds. Ik heb mijn basisprijs vastgesteld op 500 euro. Ik verbaas me er nog steeds over hoe makkelijk mannen voor dat geld van mijn diensten gebruik willen maken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 14969 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Hoe ik een congressnol werd”

Plaats een reactie