BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wielrennen met zusje 4

Wielrennen met zusje 4

Met mijn zusje Milou ben ik van Bazel naar Tignes gefietst, waar we nu met bijna vijftig andere junior-wielrenners meedoen aan een hoogtestage. Onderweg ben ik tot mijn stomme verbazing door mijn zusje verleid en hebben we in ons tentje voor het eerst samen geneukt.
Sindsdien doen we het echt váák.
Tréza, een van de Italiaanse tweelingzusjes die ook in onze ploeg zitten en in hetzelfde chalet slapen, heeft gemerkt dat ik ’t met Lou’tje doe en chanteert me nu daarmee. Eerder vanavond schoof ze ineens in mijn bed, ze wilde geneukt worden. Tja, wat moet dat moet…

Tréza berijdt me als een cowgirl en ik geniet intens van het zicht dat ik nu dankzij het maanlicht dat tussen het gordijn door sneakt heb op haar hardwerkende lijfje en op wat ze daarmee uitspookt met mijn pik. Ze wipt met dat Italiaanse temperament zó hard op en neer dat het een wonder is dat die paal niet los komt van mijn lijf. En net als ik voel dat mijn zaad er klaar voor is zich in de strijd die daarbinnen woedt te mengen, kreunt Tréza het luid uit en laat ze zich voorover op me vallen, haar tietjes hard tegen mijn borstkas duwend. ‘Ohw Tim, dat is lekker zeg’ en dan komt ze langzaam tot rust.

Precies op het moment dat ik me weer met haar wil omdraaien om haar op haar rug nog een tijdje door te neuken en omdat ik natuurlijk ook wil klaar komen mompelt ze ‘even plassen’. En verdomd, voordat ik ook maar íets kan zeggen maakt ze zich snel van me los waardoor mijn nog snoeiharde pik op mijn buik petst, en weg is ze. Nou, mooi is dat, die griet verdient het dat ik haar dadelijk stevig terugpak.
Tot mijn verbazing is ze er binnen no time weer, zo snel kan ze toch niet naar de wc zijn geweest? Als ze weer naast me ligt heb ik het gevoel dat ze anders ruikt, meer naar slaap, minder naar de seks die we al hadden.

Twee voor de prijs van één

En dan gaat me een lichtje op, de dames zouden toch niet hebben gewisseld. Ik geef wie het ook is naast me wat kusjes op haar gezicht en ja hoor, eerder vandaag zag ik dat het ene zusje een vlekje naast haar wenkbrauw heeft en het andere niet. Zojuist had ze er nog wel een en nu niet meer, ik wordt dus verneukt, de zusjes hebben gewisseld en nu ligt Sofia in mijn bed! Whow, die grieten beduvelen me gewoon, nou, ik speel dit spelletje wel mee, dit meisje gaat dus wat beleven. Want ik ben wel wat nijdig over dit bedrog maar speel het spelletje toch graag mee. Zeg nou zelf, hoe vaak krijg je de kans om twéé meisjes te neuken voor de prijs van één?

‘Ehm, waar waren we gebleven?’ zeg ik terwijl ik me boven op Sofia werk. Ik wring me tussen haar benen en wil haar aan mijn staaf spiesen als ik merk dat haar kutje niet toegankelijk genoeg is. ‘Hey, vreemd, heb je je kutje alweer helemaal droog gemaakt? We waren toch nog niet klaar?’ fluister ik de arme Sofia in haar oor. Dan schuif ik me over haar lijf naar beneden en verbaas me erover dat dat écht hetzelfde voelt als dat van Tréza. Ik spreid haar benen ver uiteen en lik haar kutje open en glad.
En echt waar, dát is dan weer heel ánders, ze ruikt en próeft anders, als ik het niet al aan het moedervlekje had gemerkt was ze nu wel door de mand vallen. Maar nog steeds doe ik alsof ik niks merk en lik ijverig door. Ondertussen heb ik tussen haar benen door mijn handen over haar gespierde buikje naar boven geschoven, heb haar tietjes vol vast gepakt en kneed ze stevig, de tepels staan direct al fier in top.

‘Ohw Tim, doe ‘ns even rustig aan’ kreunt Sofia maar ik speel de vermoorde onschuld. Ik schuif me omhoog tot ik haar gezichtje kan kussen en zeg dan ‘kom op dametje, we hebben het al wel vaker gedaan vanavond hoor.’ En tegelijk zet ik mijn pik voor Sofia’s kutje en ram me in één keer naar binnen. Whow, dit meisje is veel krapper dan haar zusje, ik moet flink wrikken om mijn paal tot mijn ballen in haar te krijgen. Ze gilt het uit en verkrampt helemaal maar ik trek me er niks van aan. Ik schuif mijn pik weer bijna helemaal haar kutje uit tot mijn eikel nog maar net in haar is en jaag hem dan met kracht weer naar binnen, ik voel hoe mijn ballen tegen haar billen tikken.

Onverwachte maagd

Maar dan merk ik dat Sofia huilt, ik houd me diep in haar stil en kus haar tranen weg. ‘Wat is er?’ vraag ik zachtjes. Eerst een lange stilte en dan, heftig snikkend: ‘ik.. ik.. ik.. ben Tréza niet…’ ‘Huh?’ speel ik de vermoorde onschuld. ‘We.. we hebben gewisseld, maar het was háár idee, echt waar. Ik ben …, was nog steeds maagd en zij is altijd al haantje de voorste en nu vond ze dat ik er ook maar eens aan moest geloven, jij zou het toch niet merken en ik heb er nou zo’n spijt van en….’ Ze rebbelt nu ineens aan een stuk door en ik leg mijn hand over haar mond. ‘Sofia, rustig eens, dat had je me toch kunnen zeggen? Dan had ik het wel anders gedaan met je hoor.’ Ik verklap haar maar niet dat ik haar door had want dan kom ik toch wel in een iets slechter daglicht te staan…

Langzaam wordt Sofia weer wat rustiger en omdat ik me al een tijdje stil houd in haar vraag ik ‘hoe is het nu met de pijn? Gaat het al beter?’ Sofia knikt zachtjes. Als ik dan mijn hoofd naast het hare leg, is dat kleine strakke heerlijke Italiaans meisje helemaal onder mijn behoorlijk grotere lichaam begraven, mijn pik steekt nog steeds diep in haar en ik voel hoe haar kleine lijf tot rust komt. Ik voel zelfs hoe ze haar benen ietsje spreidt om het zich wat gemakkelijker te maken, tot nu toe hield ze ze heftig tegen mijn heupen geklemd, in een poging om me zoveel mogelijk tegen te houden. Ik wacht het eerst maar rustig af hoe Sofia hier verder op reageert. Ik lig goed, ik ben in haar, voel haar nauwe warme kutje om mijn pik en beter kan het toch al bijna niet meer worden.

Het snikken is nu helemaal opgehouden, af en toe voel ik aan een stuipje van haar stevige buikspieren onder de mijne er nog een opkomen en dan geef ik haar steeds weer een kusje op haar wang en in haar oor fluister ik geruststellende woordjes: ‘je hebt het ergste nu gehad Sofia, ontspan je maar. Ik zal alleen nog maar doen wat jij fijn vindt.’
En het helpt, beetje bij beetje ontspant dat lekkere grietje onder mij en aarzelend beweegt ze voor het eerst haar handen in een strelende beweging over mijn rug en zelfs nog lager, over mijn billen. Ik beleef er een fijn gevoel aan, niet normaal hoe onwijs geil dat zachte gekriebel op mijn billen aanvoelt. Na wat minuutjes richt ik me op, steunend op mjjn armen, kijk Sofia aan en zie in het maanlicht dat ze zelfs al wat glimlacht.

Sofia leert neuken

‘Gaat het weer liefje?’ vraag ik en ze knikt ijverig ja. ‘Zullen we eens proberen hoe het nu voor je voelt?’ Ik zie een korte schrikreactie in haar ogen maar dan knikt ze toch ja. Ik blijf haar aankijken en trek me dan een paar millimeter terug uit haar, houd mijn pik weer even stil en glijd dan weer terug in haar. ‘Gaat het?’ Sofia knikt. Zachtjes trek ik me terug uit haar, en duw me dan weer naar binnen. Zachtjes uit haar en weer terug, en zo door. Dit meisje is zó nauw, iedere keer als ik bij haar diep naar binnen wil lijkt het alsof mijn paal opnieuw door een barrière moet, de wrijving is echt heftig en ik moet uitkijken dat ik niet te vroeg klaarkom. Ik wil echt dat Sofia als eerst klaarkomt, ze moet een fijne ervaring krijgen nu want de start was wel een beetje vals.

Ik ben blij als ik voel hoe Sofia langzaam wat tegen begint te bewegen en haar benen meer ontspannen voor me spreidt. ‘Hoe voelt het nu?’ vraag ik, haar nog steeds in hetzelfde tempo subtiel neukend. ‘De pijn is weg en het begint fijn te worden’ fluistert ze verlegen en ineens loopt mijn hart vol, ik herken mezelf in haar als de bleue jongen die ik nog maar een week geleden was. Ik houd me weer even stil met mijn pik diep in haar kutje en kus haar overal, alle plekken van haar gezichtje die ik kan bereiken krijgen een zoentje en dan, als ik op haar lippen kom, opent ze die wat en komt er zelfs een kleine tongzoen tot stand. Voorzichtig verkennen de tipjes van onze tongen elkaar en misschien is dit nog wel opwindender dan meteen elkaars monden te plunderen.

Een beetje hijgend maken we ons van elkaar los omdat haar kutje en mijn pik inmiddels ook aan een soort vreugdedansje zijn begonnen. Ik beweeg me steeds heftiger in Sofia op en neer maar merk dat zij er nog een beetje als een dood vogeltje bij blijft liggen. IK neem haar stevig vast en draai me met haar om, zodat zij bovenop komt te liggen. En dan fluister ik ‘toe maar Sofia, beweeg je maar op mijn pik op en neer, ik houd me wel zo lang in.’

En eindelijk komt dit teruggetrokken Italiaanse grietje los, ze beweegt zich ijveriger over mijn lijf, mijn pik steeds wat loslatend en dan weer snel terugpakkend, diep haar lijf in. Ze kreunt zachtjes en schuurt met haar tepeltjes zo stevig over mijn borstkas dat het daar toch echt wel rood moet worden. Ik geniet van het kleine natuurgeweld dat ze nu op me loslaat en omdat ik mijn pik bewust stil houd kan zij zich er helemaal op uit leven en hoef ik alleen maar te genieten van het contact dat onze lijven hebben.

Orde op zaken

Dan komt Sofia op me klaar, ik voel hoe haar kutje dwingend mijn pik opeist en ze ieder zenuwtje daarbinnen in zich aan het werk zet. Met zachte kreuntjes komt Sofia dan eindelijk klaar, ze heeft voor het eerst een orgasme op de pik van een jongen, op mijn pik! Ik til haar hoofdje van mijn borstkas af, kijk haar aan en geef haar dan een lange zachte kus op haar lippen, die ze beantwoordt door weer haar lippen te openen en met me te tongen. Maar dan, als ze tot rust komt, klinkt het een beetje benauwd: ‘hoe moet dit nou verder? Tréza wordt supernijdig als ze merkt dat ik me heb verraden.’

Ik voel hoe boos ik wordt, eerst stuurt ze haar nog maagdelijke zusje op me af en dan straks ook nog moeilijk doen? ‘Wacht maar even’ grom ik, ik rol me met Sofia om zodat ze weer op haar rug komt te liggen, met een plopgeluidje trek ik mijn nog snoeiharde pik uit haar terug en bloot als ik ben loop ik naar de kamer van Tréza. Als ik binnenstorm ligt ze diep onder haar dekbed maar ze lijkt me nog klaarwakker: ‘ben jij dat Sofia?’ ‘Nee, ik ben ‘t, die gast die jij voor de gek denkt te kunnen houden. Meekomen jij.’ Ik ruk haar dek terug en trek haar bloot en wel het bed uit, sleur haar achter me aan mijn kamer in, kwak haar op haar rug naast haar zusje, spreid haar benen, doe met mijn hand wat spuug op haar kutje en ram me dan in één beweging tot mijn ballen in haar.

‘Jeetje kutgast, moet dat nou zo?’ krijst Tréza maar naast haar ligt Sofia te giechelen, zíj vindt het duidelijk wél amusant. ‘Jazeker moet dit zo, Tréza. Wie denk jij wel dat je bent dat je zowel je zus als mij kunt verneuken? D’r is er hier en nu maar één die het verdient verneukt te worden en dat ben jij.’ En ijverig zet ik het op een raggen en natuurlijk kan ze niks anders dan al gauw goed meedoen, Tréza spreidt uiteindelijk haar benen zo ver als ze kan en maakt het me zo mogelijk haar hard en diep te grazen te nemen. En dat doe ik, tot mijn zaad dat al een tijdje er op uit wil zich met geweld naar buiten werkt en ik haar kutje er mee vol schiet. Hijgend rol ik even later van haar af, toch wel een beetje verbijsterd over wat er nou ineens met me gebeurt. Ben ík dit die zojuist een meisje zowat verkrachtte? Ook al verdiende ze het? Ik heb er even genoeg van en vraag de zusjes te vertrekken, dit was wel genoeg seksueel gedoe voor één avond…

Spijbelen

De volgende morgen als ik met m’n zusje naar het ontbijt wandel komen beide Italiaanse meisjes wat verlegen naast me lopen. Ik ben eigenlijk nog best wel boos om de streek die ze me hebben geleverd maar nu ze een beetje sneu naast me verschijnen kijk ik ze allebei lachend aan en zeg ‘hey dames, lekker uitgeslapen? Ik in ieder geval wel!’ Dan geef ik ze allebei een pakkerd op de wang en ik zie dat mijn reactie hen oplucht. Ik steek mijn duim op, zo van ‘’t is goed, niks aan de hand’ en loop met Lou’tje verder.

De dagen die volgen is het hard werken geblazen. We beginnen de ochtenden steeds met een stevige duurtraining, fietsen, of met bepakking de bergen in, of rond het meer hardlopen. Daarna is het tijd voor de lunch, even rust en dan een les over tactiek in het wielrennen. Tot slot krachttraining en na het avondeten is iedereen steevast afgepeigerd. Wat mij betreft is het wel even mooi geweest met de Italiaanse zusjes en mijn eigen zusje heeft het druk met Paolo en Luigi, dus ik breng de nachten alleen door. Op dit moment vind ik dat prima, ik wil nu eerst alles uit deze week halen en daarna zien we wel weer verder.

Vandaag maken we de hele dag een trekking met volle bepakking naar het natuurreservaat van Tignes, een enorm gebied van bossen op de steile Alpen-hellingen, waarin allerlei pistes zijn aangelegd. Nu het zomer is vind je hier bijna geen mens, het is onwijs mooi om hier te lopen. In een lange rij lopen we achter de coach aan de bergen in. Vlak achter mij loopt Lou’tje. Ik heb al een paar keer sneaky omgekeken en iedere keer vangt dat loedertje mijn blik op en glimlacht dan liefjes. Ik weet niet wat het is, alsof na een paar dagen van rust de hormonen me ineens weer om de oren gieren. Als ik haar zo zie wordt mijn broek strak, het is niet te bevatten zo sexy als ze er weer uit ziet, haar strakke outdoor-shorts met daaronder die mooie bruine en al echt gespierde benen. En daarboven een strak topje met volgens mij zo’n soft sportbehaatje om haar tietjes, haar tepels zijn behoorlijk goed zichtbaar en die mooie bolletjes wippen prachtig mee op de maat van haar passen. En dan dat leuke koppie met het dansende paardenstaartje er bovenop.

We zijn ruim een half uur onderweg en lopen net om de twee Chardonnet meertjes heen, vanaf hier gaan we meer de geitenpaadjes op. Het is er prachtig, stille watertjes met daaromheen enorme dennenbomen, daarboven een felblauwe lucht. Het is al behoorlijk warm, iedereen loopt behoorlijk te puffen en achter mij hoor ik Lou’tje op een gegeven moment mopperen dat het veel te warm is. En dan gebeurt het, ze gilt het uit en als ik omkijk zit mijn zusje kermend van de pijn op de grond. Ze houdt haar enkel vast en als ik vraag wat er is gebeurd wijst ze huilend naar een steen, daar is ze op onderuit gegaan.

De coach bekijkt haar enkel eens goed, zegt dat hij eigenlijk niet veel kan zien en dat het waarschijnlijk een inwendige kneuzing of verstuiking is. Hij is bezorgd dat het gewricht gaat zwellen en doet er voor de zekerheid een stevig vochtig knelverband om. Dan is het de vraag hoe dit verder moet. Uiteindelijk wordt besloten dat Lou’tje teruggaat naar het resort en Paolo en Luigi bieden aan met haar mee te gaan. Ik ben daar niet blij mee en gelukkig vindt Lou’tje dat ook, ze huilt bijna als ze zegt dat ze alleen mij mee terug wil. En zo doen we het dus. Nadat iedereen haar sterkte heeft gewenst loopt de hele bups door, jammer, maar het is niet anders.

Maar dan komt er een aapje uit de mouw. We zijn nog even samen blijven zitten en ik kijk nog een beetje sneu de laatste mensen na tot ze uit het zicht zijn, als meteen daarna Lou’tje ineens enthousiast opspringt en ‘surprise!’ roept. Whow, het loedertje, ze heeft het allemaal gefaket. ‘ja, sorry hoor Tim, hier had ik vandaag echt geen zin in. Ik heb liever weer wat quality-time met jou.’ Jaja. Maar ze zegt het zó lief en sexy dat ik toch echt niet anders kan dan haar gelijk geven, dit is wel een heel leuke wending van deze dag.

We zoeken een beschut plekje tussen wat lage struiken aan het meertje, spreiden het dekentje uit wat we bij ons hebben en gaan er op liggen chillen, met onze hoofden relaxed steunend tegen onze rugzakken. Na een tijdje voel je hoe betoverend het hier is, de stilte, het getjilp van de vogels, af en toe een plonsje van een vis of een kikker, een beetje windgeruis door de boomtoppen en boven ons die wolken die je steeds weer ziet komen en gaan.

Op een gegeven moment heb ik blijkbaar even liggen pitten, als ik wakker word zie ik dat naast mij Lou’tje inmiddels in haar blootje ligt en zich op haar zij naar mij toegedraaid heeft. Genieten om haar mooie blote lijf weer eens te zien…

Ik ben blijkbaar wakker geworden van een takje waarmee ze over mijn benen kriebelt en dat nu grotendeels in een pijp van mijn shorts is verdwenen. Daar kriebelt ze zachtjes tegen mijn ballen en het is duidelijk te zien dat mijn pik er goed wakker van is geworden, het voelt wat knellend allemaal. Lou’tje trekt het takje terug, maakt dan de riem van mijn broek los, me ondertussen strak aankijkend.

Leuk dat je dit verhaal leest! Schrijf je een reactie? Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 11093 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Wielrennen met zusje 4”

  1. Meisjes hé, gelukkig had je al opgemerkt hoe je de tweeling uit elkaar kon halen en zo Tréza haar bedrog kon ontdekken.

    Het was wel grof om haar bijna te verkrachten, volgens mij wou ze haar verlegen zusje door je laten ontmaagden maar had ze beter eerlijk geweest dan had het voor Sofia véél aangenamer geweest dan nu.

  2. Fantastisch om de tweeling zo te kunnen ontmaskeren tijdens een lekkere neukpartij.
    Je zusje vond dat je haar tekort had gedaan. Maar zij had zich best vermaakt met de twee Italiaanse boys. Je gaat met Marlou terug of krijgt ze nog een doorsmeer beurt?

Plaats een reactie