BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Poetshulp van onze buren

Barbara is de poetshulp van onze buren. Wij wonen in een gewone woonwijk in een blok van 8 huizen. Ik ben een gewone man van 38 en samenwonend met mijn vriendin en onze kinderen. Gewoon doorsnee, de spanning is er onderhand wel uit, uit onze relatie.

Dit verhaal gaat over Barbara en mij, kennen doe ik haar al wel langer, zo’n 8 jaar. Ze werkt in de huishouding bij andere mensen en ze helpt op school in een leeskring voor kinderen. Daar ken ik haar ook van en we kunnen als de mogelijkheid daar is ook goed met elkaar kletsen. Barbara is zo ongeveer 1,70m lang, een brunette die nu langzaam aan grijzig wordt, de haren tot kort boven haar schouders. Haar figuur is gewoon lekker stevig, mollig maar ze is gewoon lief en vriendelijk. Iedere keer als we elkaar spreken zegt ze wel, och wat zie je er goed uit, afgevallen? Lekker slank! Nou ik ben alles behalve dat, gewoon een bierbuik maar ik probeer er wel op te letten. Ook ik geef haar dezelfde complimenten ik vind haar gewoon wat hebben, leuk gezicht en een lekker lijf. Voor mij hoeft een vrouw niet slank te zijn. Als ik haar complimenteer bloost ze iedere keer en zegt dank je wel. Het is een onzekere vrouw van ongeveer 55 jaar oud.

Via mijn vriendin heb ik wel eens gehoord dat er bij haar thuis al net zo weinig geneukt word als bij mij en mijn vriendin.

Op die ene dag, ik was alleen thuis en Barbara is bij de buren aan het ramen lappen buiten. Ze vraagt mij of ik de zware ladder vast kan houden als zij omhoog moet, ik zeg natuurlijk, deze mooie vrouw wil iedereen wel helpen. Alweer bloost ze en ze gaat omhoog. Haar strakke legging om haar dikke kont staat gespannen en ik houd de ladder vast. Automatisch raak ik haar aan, ik vind dat normaal en ik merk direct spanning tussen ons. Als ze klaar is vraag ik haar of ze wat drinken wil, het is warm buiten echt van dat zweterige weer. We gaan bij mij thuis wat drinken en praten over koetjes en kalfjes. We staan op om verder te gaan maar opeens pakt ze mij vast aan beide handen en geeft mij een kus op de mond. Dank je wel knappert zegt ze. Ik kus terug en we beginnen te tongen.

Al gauw gaan mijn handen over haar dikke kont en zij zegt dat het een vergissing is een jonge man met een oude vrouw. Ik zeg haar dat ik haar mooi en lief vind. Ze antwoord direct dat ze niet eens meer weet wanneer ze de laatste keer seks gehad heeft. Desondanks gaan we door en ik kleed mij uit, mijn boxer nog aan en ze streelt mijn harde pik, een gewoon formaat ca 15 cm maar zij zegt wat een lekkere pik heb jij! Ze gaat op haar knieën en doet mijn boxer uit en streelt mijn pik en gaat door mijn schaamhaar naar mijn ballen. Pijpen doet ze niet maar alleen al haar handen om mijn pik en ballen is zo fijn…… (mijn eigen vriendin heeft mij ook nog nooit gepijpt) nu is het haar beurt, ze trekt haar legging uit en haar shirt er achteraan, een grote witte onderbroek die tot over haar buik omhoog zit trek ik uit. Haar schaamhaar glinstert van vocht, ze schaamt zich dat ze niet geschoren is maar ik vind dit geil en ga met mijn vingers erdoor en begin haar te likken, na 2 minuten komt ze schokkend klaar en ze bedankt me…..

Nu gaat ze liggen en doet haar bh los, haar tieten ik gok een goede c cup hangen behoorlijk, gewoon lekker rijp. Ik streel haar behoorlijk dikke buik en klim omhoog op haar om mijn pik voor haar te krijgen. Barbara vraagt of ik haar wild neuken wil als een hengst ze heeft het nodig. Langzaam plaats ik mijn pik voor haar en schuif hem erin. Zo dik is hij niet maar het voelt alsof ze voor het eerst een pik in haar krijgt, na een klein moment is ze er aan gewend en neuk haar nu lekker stevig. Als ik klaar kom druppelt mijn sperma door haar natte schaamhaar op het bed. We knuffelen en kussen nog even en ze bedankt zich voor deze heerlijke seks. Ze vraagt of we ons vaker kunnen zien.

Een week later tref ik haar bij de school en ze knipoogt naar me. Nooit gedacht dat deze degelijke huisvrouw toch graag wat met mij wil. Maarja we komen beide tekort thuis en lossen het samen wel op. Ik hoop op een geil vervolg met haar.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 15929 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Poetshulp van onze buren”

Plaats een reactie