BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon (6)

Ik lag inmiddels bij mijn schoonzus in bed, ondanks dat Eva bijna 10 jaar ouder dan mij is vind ik haar een mooie vrouw iets bruinachtig kort gekruld haar een soort bobline, gewoon lekker pittig en zij is slank ongeveer 168 lang en een paar dappere kleine cup B borstjes.
Net als de rest van de vakantie hadden wij iets te veel van het Oostenrijkse bier genoten, en dit in combinatie met het veel wandelen en zwemmen bij het prachtige Aquadome (een mega zwembad, met daar boven een groot saunacomplex met een stuk of 12 sauna’s, dit gedeelte was naakt)
Maar goed ik lag bij Eva in bed en voorzichtig vroeg zij of haar zoon het al een beetje leerde, zij had nu geloof wel in de gaten dat haar zoon al een paar keer was klaar gekomen.

Ik zei dat ik hem geleerd had wat gewoon neuken was en op zijn hondjes neuken, voorzichtig voelde ik haar vinger over mijn borst gaan, en Eva durfde mij niet aan te kijken, maar vroeg bijna onverstaanbaar, hebben jullie het gedaan.
Nu ging mijn hand naar haar borst en fluisterde, ja hij heeft mij geneukt en hij heeft een heerlijke pik.
Nu voelde ik een hand op mijn kontje en werd mijn bil gemasseerd, en nu voelde ik haar lippen op de mijne en Eva kuste mij en bedankte mij.
Nu liet ik mijn hand naar haar kut gaan en die was al zeiknat, werd zij nu opgewonden van dat haar zoon seks had gehad of had zij nu net als heel veel vrouwen lesbische trekjes.

Voordat wij het door hadden lagen wij elkaar te masseren en elkaar te vingeren ik voelde haar natte vinger op mijn clit en dat bolletje tussen de hele kleine lipjes boven in mijn kut werd groter en groter Eva ging op haar knieën zitten en deed de lipjes rond mijn clit zo ver mogelijk aan de kant en begon mijn clit met haar tongetje te bewerken, snel sloeg zij een been over mij heen en lag nu met haar kut boven mijn mond en liet zich zakken, mijn tong ging langs haar kut lippen en ik zoog aan haar grote opgezwollen lippen, het vocht liep langzaam uit haar kut langs haar lippen en smaakte heerlijk.
Eva begon harder te likken en mijn tong ging inmiddels ook langs haar clit het gevoeligste onderdeel van de vrouw, veel mannen denken dat vrouwen op gewonden worden van een pik in hun kut maar vrouwen hebben bijna geen gevoel in hun kut, maar de clit is overgevoelig, dus voor wie het nog niet wist, als je, je vrouw echt naar een hoogte punt wilt brengen vergeet de clit niet.

Maar wij kwamen bijna gelijk klaar en lagen even later naast elkaar en Eva mompelde wat zijn wij verkeerd bezig, maar wat vind ik jou lekker en kuste mij op de mond, haar mond was nog nat van mijn kutvocht wat ook wel lekker smaakte.
Eva vroeg hoe kan dat toch dat jij zo gemakkelijk in seks bent?
Zo als ik al schreef ik kom oorspronkelijk uit Zweden, en daar is het allemaal een stuk gemakkelijker vooral door de sauna’s waar iedereen van de familie buren of kennissen samen naakt in gaan.

Maar ook wij nog woonden in Zweden en mijn broer vroeg of zin had om samen hier in Nederland naar de motor race de TT te gaan, hij had een motor en een tent voor 3 personen die kon achter op de motor samen met een luchtbed en een tas voorop met wat kleren voor 2 dagen.
Het leek mij leuk en ik moest een motorpak aan, maar het was bloedheet en het ding paste net, Sven mijn broer zei doe gewoon niets onder het pak aan dat is het heerlijkst en past het net en knelt het niet.
Dat deed ik en het zat als gegoten, mijn blonde paarde staartje kwam onder mijn helm vandaan en vooral voor de stoplichten had ik bekijks zat vooral van mannen.

Op de camping liep ik eerst nog met het motorpak aan maar werd te heet, Sven gooide mij de tas met kleren aan en zei in zit jouw korte rokje en shirt in, en mijn bh en onderbroek dan vroeg ik, ho die heb er thuis uit gegooid dat paste er niet bij in, in de tas.
Tuurlijk zei zo’n klein onderbroekje en bh paste er niet bij, maar hij vond het natuurlijk geil om zijn zusje zonder ondergoed rond te laten lopen.
Maar goed ik trok mijn motorpak uit onder toeziend ook van een aantal mannen die voorzichtig keken hoe ik mij uit het pak wurmde en nu met mijn blote kont naar hun toe stond, Sven had dat geloof ik ook niet verwacht en hij kreeg net als meerdere mannen een bobbel in zijn broek.
Toen het tentje stond en wij een paar biertjes hadden geschoord en het bed tijd werd trok ik mijn kleren uit en kroop naakt in de tent want Sven had ook vergeten mijn pyjama in de tas te doen, ik zei dan ga jij ook maar in je blootje slapen, hij sputterde even tegen maar trok zijn boxer uit en zijn pik stond stijf.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11721 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon (6)”

Plaats een reactie