BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sanne krijgt hulp

Jack zijn zwarte pikSanne is een getrouwde vrouw van 51 en niet al te groot 1mtr 58cm en stevig gebouwd en moeder van drie volwassen kinderen al langere tijd seksueel op een laag pitje. Haar man is niet veel thuis door zijn werk vrachtwagenchauffeur .

Afgelopen zomer zag ze bij haar buurjongen (Harold) een kameraad van hem een donkere jongen (jack) van net 18jaar en een mooi gezicht gespierd lichaam en een zeer gevulde zwembroek. Waar ze al wel vaak over gefantaseerd heeft .

Het is nu tegen de kerst en ze vraagt aan Harold de buurjongen of hij evt kan helpen de kerstspullen van zolder te halen . Hij komt helpen samen met zijn donkere vriend . En op zolder waren ze aan het dollen en spullen aan het pakken , toen ze een doos met foto’s tegenkwamen waar Sanne van een hele tijd geleden naakt op te zien was .

Toen ze ermee naar beneden kwamen en het lieten zien schrok Sanne en was ff perplex dat Jack haar een zoen vol op de mond gaf . Ze stond als vastgenageld aan de grond en liet hem haar zoenen en zich betasten door hem zonder ook maar iets te zeggen of proberen het af te weren .

Totdat Harold zei: kom, laten we eens wat gedronken gaan pakken . Beneden vroeg Sanne wat de heren wilden drinken . Harold zei: doe maar een biertje en Jack zei: geef mij maar een cola. Sanne loopt naar de keuken en pakt een biertje en een cola en voor haarzelf een witte wijn . Harold en jack vragen aan Sanne vond je het erg dat we de foto,s gezien hebben. Sanne bloost en zegt niet echt en drinkt haar wijn . Als Jack vraagt wie nog wat drinken en voor allemaal wat haald in de keuken en de wijn voor Sanne en giet er wat meer wijn in . Sanne kletst nu al honderd uit en begint wat aangeschoten te raken .

Als Jack nog een wijn inschenkt en naast Sanne op de tweezit gaat zitten . Sanne wordt steeds losser door de drank en Jack begint haar te zoenen en ze tongt hem terug en Jack betast haar borsten en zakt wat af naar haar kruis . Sanne laat Jack zelfs met zijn vingers in haar slipje en ze voelt hoe hij haar begint te vingeren.

Ze is nu al kletsnat door het idee dat er iemand met haar kutje bezig is . Ze schrikt als Jack haar hand neemt en hij haar zijn pik laat vasthouden . Sanne kan hem bijna niet omvatten, zo dik is de pik van Jack . Als ze kijkt ziet ze hoe groot en dik zijn pik is en kijkt naar hoe Harold ook al met zijn pik aan het spelen is. Sanne begint Jack voorzichtig af te trekken.

Sanne is nu zo geil door het aanzicht van Harold en het aftrekken van Jack en dat Jack haar vingerde . Ze kijkt Jack aan, die haar zegt: “Kom buuf, probeer het, geef er maar een kus of likje aan.” En hij begeleid Sanne haar hoofd naar zijn eikel waar Sanne kus op geeft en meteen een druppel voorvocht op haar lippen krijgt en ze nu proeft hoe hij smaakt en ze haar mond opent en probeert om de dikke eikel van Jack in haar mond te krijgen maar komt niet verder dan een klein stukje.

Sanne raakt nu steeds meer in trance en Jack geeft haar weer een vol glas wijn, alleen nu heeft hij er een pilletje in gedaan zonder dat ze het zag . Hij geeft het aan Sanne en zegt hier schatje drink maar snel leeg kan je weer verder gaan . Sanne drinkt het glas een keer helemaal leeg en probeert nu weer Jack te pijpen . Harold is opgestaan en komt tussen Sanne haar benen en begint haar kutje te likken . Sanne is zo geil dat ze haar benen nu echt wijd open doet en Harold de ruimte geeft . En ondertussen nu de eikel van Jack helemaal in haar mond heeft en hoort hoe Jack van genot kreunt . Jack heeft nu Sanne haar hoofd vast en begint in haar mond te neuken met zijn dikke eikel steeds iets verder komt hij in haar mond . Sanne gaat er soms al van . Harold, die nog steeds Sanne haar kutje beft, ziet dat ze bijna klaar is met haar schokbewegingen. Sanne kreunt met volle mond als ze klaar komt .

Jack trekt zijn pik uit Sanne haar mond en zegt klaar voor Sanne. En stapt tussen haar benen en zet zijn dikke eikel tegen haar kutje en drukt er langzaam in zee slaakt een gilletje als hij in haar glijd voor een stukje . Hij wacht heel even en begint nu langzaam te stoten in haar en Sanne heeft moeite om deze grote en vooral dikke pik in haar kutje te laten verdwijnen. Ze kreunt en gilt dat het pijn doet en het voelt of hij haar helemaal opvult en uitrekt van binnen .

Ze kan bijna niet geloven dat ze zich door 2 jonge kerels laat nemen als een tiener sletje. Maar ze geniet en voelt hoe hij elk plekje in haar raakt en hoe gevoelig hij haar heeft gemaakt waardoor ze het gevoel heeft dat ze moet plassen . Ze voelt hoe er een druk opbouwt in haar en ineens lijkt het gevoel van plassen veranderd in plezier ze komt met grote stralen die ze spuit nooit eerder heeft ze die gehad of dit gevoel ooit beleeft als ze is klaargekomen ligt ze nog even hevig te trillen en schudden met haar lijf . Met een rood hoofd en helemaal bezweet ligt ze te huilen . Jack gaat nu weer een keer helemaal in haar en neukt haar nu een stuk harder en sneller dan ervoor .

Harold komt boven Sanne staan en laat zijn pik boven haar mond hangen en zegt “pijp me buuf” . Ze neemt zijn grote pik in haar mond en zuigt hem terwijl Jack haar diep opvult en ze bij elke stoot de pik van Harold diep in haar keel voelt . Harold neukt Sanne haar keel en voelt dat hij gaat komen en spuit zijn lading diep in haar mond en keel . Sanne schrikt ervan en verslikt zich er in door de schrik maar kan niet anders dan het proberen door te slikken .

Jack stoot steeds harder en dieper in Sanne en opent daarmee haar baarmoeder op het moment dat Jack begint te spuiten en spuit wel 5 a 6 dikke stalen dikke slijmerig sperma in haar baarmoeder. Sanne gilde op het moment dat ze klaar kwam tegelijk met Jack en ligt nu op en uitgeteld op de bank met het zaad van Harold nog in en over haar gezicht en het dikke zaad van Jack dat erg traag uit Sanne haar open staande kut naar buiten komt .

Sanne ligt nu half suf en nog steeds super geil te wezen als harold. Vraagt wil je nog meer buuf. Waarop ze bijna uitschreeuwt: Ja , ik wil meer . En Harold zijn telefoon pakt en een appje verstuurd waarna Sanne nog een wijntje en krijgt . En Jack aan Harold vraagt wat heb nu geappt man en hij zegt heb je broer en vader geappt man . Waarna ze zelf ook nog wat drinken en nog wat met haar blijven spelen wanneer de andere twee binnenkomen schrikt Sanne en Harold zegt geen probleem buuf ik ken ze als Harold met vier vingers in de open kut van Sanne zit en haar zo open houden haar vingers kijkt hij verbaasd naar zijn hand wanneer hij merkt dat zijn duim er ook bijna bij in kan en het gaat proberen trekt Sanne haar kutje nog wat open ongemerkt ven Harold glijd en met zijn hele hand in en Sanne kreunt van genot door de vuist in haar uitgerekte kut.

Nu ze weer wat bijkomt en Harold ziet, zegt wat doe je man haal er uit . Ze kijkt rond en vraagt wat gaan jullie doen met me een beetje angstig waarop Jack zegt geen zorgen Sanne we gaan je goed laten genieten . En Jack drukt een innige zoen op Sanne haar mond die ze geantwoord met een tongzoen . Sanne kijkt Jack aan en zegt ik doe het voor jou. En geeft Jack weer een zoen en laat de andere hun gang gaan ineens voelt ze een druk op haar kringspier waar ze wel erg van schrikt maar voor ze zich kan verzetten glijdt de eikel van Harold in haar kont en slaakt ze een gil .

Harold houdt even stil en smeert er nog wat extra glijmiddel bij op en glijdt nu helemaal in haar kontje, begint haar langzaam te sneuken . Sanne kijkt angstig in de ogen van Jack die haar geluisterd je doet het goed schat laat je maar gaan . Ze voelt dat de pijn minder wordt en plaats maakt voor plezierig gevoel en het gevoel snel gevolgt wordt door haar eerste orgasme door anaal. Ze weet niet wat haar overkomt met dit orgasme Jack zet zijn pik tegen Sanne haar lippen en ze neemt hem gretig in haar mond en zuigt erop of ze nooit anders gedaan heeft . Dit terwijl Harold maar in haar kontje blijft pompen .

Hij houdt even stil en een van de vrienden die nu zijn dikke eikel tegen open kutje aan zet, zit nu vol zitten aan alle kanten, nu weet ze echt niet meer wat haar overkomt en laat nu alles maar begaan genieten van het aparte gevoel dat dit haar geeft. Een gevoel van vol en angst maar ook eigenlijk weer een gevoel van onbeschrijflijk genot, of er enorme oprek en trillingen door je lijf schieten die maar een gevoel blijven geven, het gevoel van plassen en klaarkomen . Zo erg dat ze binnen enkele minuten weer een orgasme beleeft maar dit blijft maar duren, bijna zonder tussenpaus .

Waardoor Sanne na tien minuten dit gevoel bewustzijn even kwijt raakt . Naar de nacht is Sanne niet meer als voorheen . Als Jack haar die ochtend een appje stuurt met de vraag hoe het gaat en of ze spijt heeft van alles. Antwoord ze spijt Nee alleen voor mij geen 4 mannen tegelijk meer zegt ze. Waar Jack haar zegt zal ik zo nog even op de koffie komen alleen .

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 21444 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Sanne krijgt hulp”

  1. Leuk verhaal, maar… met heel veel taalfouten, ontbrekende woorden of onnavolgbare zinnen.
    Lijkt op werk van een vertaalmachine en daarna niet even gekontroleerd of verbeterd.
    ** daarom

Plaats een reactie