BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Cat Burglar

Fantaseren over rooie MindyHet is een lentevrijdagavond en ik lig in bed te fantaseren over mijn mooie jonge buurvrouw Mindy. Zij is een jonge vrouw van begin 30 met prachtige blauwe ogen, slank lijf en lang rood haar. Mindy woont aan de overkant van mijn straat in een riante middenstands woning omringd met een wit hek, mooie tuin en mooie garage met oprijlaan. Ze heeft vaak zo min mogelijk gordijnen hangen, en vooral zomers zie ik haar vaak met haar mooie borsten aan de eettafel zitten.

Omdat ze een vrij privaat leven leid en ik eigenlijk niks van haar afweet dan dat ik ze af en toe in haar auto voorbij ziet rijden, besluit ik mijn nieuwsgierigheid om te zetten in onderzoek. Aangezien het morgen weekend is en ik in principe geen andere verplichtingen heb, trek ik morgen de stoute schoenen aan en zet ik mijn ervaring als relatie en seks specialiste in om meer van haar te weten te komen.

Na een heerlijke nacht geslapen te hebben en voldoende uitgerust te zijn besluit ik om tien uur uit mijn bed te stappen. Ik stap in de douche en was mijn nu al natte kut, aangezien ik over Mindy heb gedroomd. Ik houd het niet meer van geilheid en vinger mijzelf nu al klaar met de harde straal van de douchekop erbij. Want wat ik voor vannacht in petto heb, is een tactiek die niet voor de poes is.

Nu mijn lijf en haren zijn gewassen, poets ik nog even mijn tanden en droog me daarna af. Voor nu overdag draag ik een casual donkere spijkerbroek met een licht rood truitje inclusief laag decolleté. Als schoeisel zwarte pumps zonder pantykousje omdat ik heb begrepen dat het vandaag lekker zacht weer zou worden overdag’s.

Mijn make-up nu nog casual met lichtrode lippenstift en lichte oogschaduw, en mijn vuurrode haar in een hoge staart. Ik begeef me nu naar mijn huiskamer om mijn lunch voor te bereiden en voor vanavond mijn outfit klaar te leggen. Uit mijn broodtrommel pak in nu vier sneetjes brood en wat kaas, komkommer, slabladeren en wat ham. Op de eerste twee sneden brood komen kaas, slabladeren en komkommer.

En op de andere twee komen ham, slabladeren en komkommer. Met een heerlijke kop koffie erbij geniet ik van het uitzicht bij het raam waar ik op de straat en Mindy’s huis uitkijk van mijn lunch. Aangezien haar auto, een grijze cabrio-convertible Mercedes nog op de oprijrit staat, is het voor mij een signaal dat ze nog thuis is en ik bij haar kan aanbellen.

Na uitgebreid van mijn lunch te hebben genoten ruim ik mijn tafel af, en begeef ik mij naar mijn gang om mijn jas te pakken. Ik trek mijn jas aan, pak mijn schoudertas met sleutels erin en ga naar Mindy. Ik woon in een rustige wijk met niet veel spelende kinderen en weinig verkeer dus oversteken icm privacy is hier gewaarborgd. Er staat een lichte, zachte wind en het is zo’n 13 graden. Ik loop naar haar deur toe (met nummer 327) en bel bij haar aan. Even hoor ik niks, maar na wat gestommel hoor ik een hondje blaffen en voetstappen in de gang.

De sloten worden van de deur afgehaald en de deur gaat open. Mindy verschijnt opgemaakt in haar roze ochtendjas met opgestoken haar nog aan voor mijn neus. “Hallo Mindy, mijn naam is Cassandra en ik woon aan de andere kant van de straat tegenover u. Ik zie u zo weleens voorbijrijden in uw auto, maar ook af en toe alleen aan uw eettafel. U lijkt een erg reserveerd leven te leiden, en ik ben eerlijk gezegd nieuwsgierig naar u” vraag ik uiterst bedeesd en vriendelijk.

Mindy en ik reiken elkaar de hand, terwijl Mindy antwoord geeft. “Zeg trouwens maar jij hoor” zegt Mindy nu informeel. “Jij bent echt de eerste in de drie jaar dat ik hier nu woon interesse toont in mij. Alle andere mensen in de buurt halen hun neus op, omdat er natuurlijk “weer een rijke stinkerd” woont in het dure huis in de wijk. Ze ontwijken mij en overal zie en hoor ik mensen roddelen over mij, en dat is dus ook waarom je mij niet vaak in het openbaar ziet” vertelt Mindy openhartig. Terwijl ze haar hondje Cynthia aanhaalt, toon ik begrip voor haar situatie en stel haar op haar gemak.

“Wat erg voor je dat mensen zo zijn he, maar trek je er maar niks van aan hoor ik ben zo niet” stel ik haar gerust. “Wat doe je eigenlijk zoal in het dagelijks leven als ik vragen mag?” vraag ik aan haar. Ze kijkt me erg doordringend in de ogen aan en vertrouwt me dan genoeg om het aan mij te vertellen. “Ik werk in de avonden als nachtclub danseres in een nachtclub in het centrum en geef soms ook lapdances. Ook verdien ik bij als lingeriemodel voor pikante lingerie, en spaar ik voor later een eigen lingeriewinkel” vertelt Mindy trots.

En wat doe jij in je dagelijks leven Cassandra?” vraagt ze dan. “In mijn dagelijks leven ben ik een specialist op het gebied van relatie en seks, maar ook kunstenares. Ik help mensen die hierover vragen hebben, of vastlopen in de maatschappij omtrent hun seksualiteit. En met mijn kunst mezelf, maar ook anderen” vertel ik Mindy met wederzijds respect voor haar.

We maken op een aangename manier kennis met elkaar, waarna Mindy mij gebaart om weg te gaan omdat ze nog moet lunchen, Cynthia moet uitlaten en haarzelf moet voorbereiden op haar nachtclub werk vanavond. Ik bedank haar voor haar vriendelijkheid maar ook openheid, en begeef me met een grijns naar huis. Want als ze vannacht klaar is met werken, gaat mijn plan in werking…

Ik heb mijn dag heerlijk doorgebracht en s’avonds uitgebreid een Chili Con Carne maaltijd gegeten. Nadat ik alles heb afgewassen en opgeruimd heb, is het tijd om mij even snel te douchen. Nadat ik gedouched heb begeef ik me terug naar mijn huiskamer. Op mijn dressoir ligt nog altijd de outfit klaar van vanmorgen die ik nu aan ga doen.

De outfit bestaat uit een zwart lingeriesetje met string en jarretelgordel, zwarte kousen met naad met daarover een zwart leren rokje. Ook draag ik daarbij zwarte dijhogen laarzen van leer met plateauzolen en tien cm hoge hak. Als topje een zwart doorzichtig lycra truitje en voor buiten een lange panter bontjas.

Nadat ik mijn outfit aan heb gedaan zonder de jas is het nu nog alleen de make-up bij mijn outfit. Aangezien het s’avonds/s’nachts is breng ik mijn make-up sensueel en uiterst hoerig aan. Een prachtige foundation icm idem donkere oogschaduw wordt afgemaakt met kunstwimpers en een donkerrode glanzende lippenstift. Mijn haar stijl ik volumineus en draag ik los. Tot slot draag ik een glamoureus zwart masker voor mijn ogen dat achter mijn hoofd met een gesp verbonden zit.

Alleen mijn jas moet ik nog aantrekken. Aangezien we vanmiddag nummers hebben uitgewisseld tijdens onze kennismaking, heb ik vandaag ook zelf research gedaan naar de nachtclub waar Mindy werkt. Ik heb ook geïnformeerd naar haar tijden, vanwege het spel van vanavond. Ze werkt van twaalf tot een om daarna in haar eigen auto naar huis te gaan.

Ik trek mijn jas aan en begeef naar mijn zwarte auto in de garage. Ik weet dat ik Mindy kan opwinden door dat ik haar het idee (kan) geven dat er iemand naar haar kijkt, vanwege het gegeven dat ze een echte exhibioniste is. Mocht het eventueel misgaan, dan zal ik er alles aan doen om het goed te maken met haar. Ik zorg ervoor dat ik in mijn auto op een afstandje klaar sta voor het spel vanavond als ze uit haar werk komt, om dan toe te slaan.

Nadat het een kwartiertje rijden is vanuit mijn buurt naar het centrum en haar werkplek, arriveer ik precies om een uur op het afstandje van mijn planning. Zo’n tien minuten over een zie ik aan de achterkant van het gebouw een deur opengaan en Mindy komt naar buiten gezet. Ze draagt gouden pumps met zwarte kousen, een gouden glitterjurk met open boezem, zwarte handschoenen en haar haar opgestoken. Daaroverheen draagt ze een witte bontjas met zwarte handtas, en stapt haar auto in.

Aangezien ik in het geheim twee telefoonnummers heb, stuur ik haar onder een de noemer “een vrouwelijke fan” foto’s die ik nu van haar gemaakt heb toen ze net naar buiten ging naar haar telefoon. Als laatst een foto van vanaf mijn masker terwijl ik door de autospiegel naar haar kijk terwijl ze nu wegrijd. “Als dit glurende poesje jouw bevalt, kun je het laten weten door even verderop je auto in een berm aan de kant te zetten. En om dan met een been buiten je auto een foto naar mij te sturen” gebaar ik haar verleidelijk en kletsnat. Haar auto (die ik volg vanuit mijn auto op afstand) neemt een afslag naar rechts, en wordt dan stopgezet in een berm bij de snelweg.

Vanaf een afstand zie ik de deur via bestuurderskant opengaan, om niet veel later de foto met haar ene been uit de auto binnen te krijgen met de boodschap dat ze nieuwsgierig is geworden naar haar fan. De bekleding van mijn autostoel is nu doordrenkt van het kutvocht, en ook voel ik het langs mijn benen gaan. Nu stuur ik een foto van mijn decolleté plus natte onderkant naar haar met als tekst: “Je maakt mij ook nieuwsgierig zoals je kunt zien. Indien je nog nieuwsgieriger bent geworden naar mij, stap je nu uit je auto met je borsten ontbloot en draai je verleidelijk om je as” type ik volledig gefixeerd op haar auto.

Niet veel later stuurt ze mij knipoogjes via smiley’s en stapt ze uit haar auto. Met mijn telefoon in de filmaanslag film ik haar terwijl ze haar borsten ontbloot en met haar armen omhoog 360 graden verleidelijk dansend een pirouetje maakt. Ook film ik erbij dat ze tijdens en erna om zich heen kijkt waar ze mij zou kunnen zien. Dit gevoel van macht maakt mij gek van geilheid, en ik stuur de video naar haar op met een eigen video van mezelf erbij waar ik met mezelf aan het spelen ben.

Ik zie haar weer terug de auto in stappen, en zie haar haar telefoon pakken. Vanaf mijn dashboard zie ik haar hoofd heen en weer gaan, maar ook naar achteren. Na zo’n vijf minuten krijg ik het volgende bericht. “Ik vind het zeer intrigerend en het raakt me dat jij me erg goed lijkt te kennen… Er zijn niet vaak mensen die mij zo geil kunnen maken en mijzelf ECHT bloot durft te geven. Als je me echt geil wilt krijgen en mij zo graag begluurt, volg me dan maar…” antwoord Mindy geil met een gesproken bericht.

Ze rijdt meteen weg, dus ik kan nu niks terugsturen. Na een klein kwartiertje arriveert ze bij haar huis, en zet haar auto in de garage. Vanwege de kans op herkenning parkeer ik mijn auto een paar straten verderop. Net nadat ik mijn auto heb geparkeerd krijg ik een video toegestuurd met daarin een gesproken bericht. “Voor het nieuwsgierige poesje die zo gefixeerd op mij is laat ik het kattenluikje voor je open.

Dit is de sleutel van mijn achterdeur, die leg ik onder het trapje voor je neer. Als jij bij mij naar binnen kan komen, zonder dat ik je opmerk krijg je een toetje van me xxx…” Volledig dronken van geilheid ga ik nu ongezien via een omweg haar achtertuin in. Via een openstaand raam ruik ik nu haar parfum, en raak volledig bedwelmd.

Gehurkt loop ik nu naar het trappetje om ongezien het sleuteltje te pakken, en op handen en knieën naar binnen te gaan. Zodra ik voorzichtig bij haar naar binnen ben gegaan, stop ik het sleuteltje aan de binnendeur in het slot. De muren en deuren van haar huis zijn wit, en ze heeft een marmeren witte vloer.

Overal hangen plantjes met bakjes aan muren, en is het huis van binnen ordelijk maar casual. Voor mijn neus op de grond ligt nu een melkspoor naar een andere kamer, en al likkend volg ik kruipend het spoor dat richting haar wc leidt.

Op het moment dat ik iets voor haar wc deur ben belandt, zie ik Mindy met haar slipje opzij naar buiten schieten en weet me achter een muur te verschuilen. Met haar gezicht naar voren gericht en niet naar mij, zakt ze nu door haar knieën om al kruipend naar voren een nieuw spoor achter te laten dat ik moet volgen.

Het gegeven dat ik nu de plas uit Mindy’s verzorgde kutje ziet lopen, en ook kan ruiken doet mij verlangen naar de smaak. Hevig trillend, zwetend maar ook kletsnat ga ik nu met mijn tong over de vloer het spoor achterna. Haar plas smaakt een beetje naar limonade en ik smul terwijl ik er al vingerend bijna bij haar nieuwe kamer ben.

Voor mijn neus zie ik nu vanachter een muur haar slaapkamer deur op een kier staan. In de witte kamer staat een roze droombed waar Mindy nu volledig naakt op ligt met alleen haar doorzichtige plateauhakken nog aan. Wetende dat ik vanachter een muurtje toekijk, kijkt ze ook de ruimte in richting mij. Met mijn lichaam volledig achter de muur verborgen, kijk ik alleen via mijn masker zichtbaar naar haar.

Zelfs vanaf deze afstand kan ik haar kut hier ruiken. Het huis heeft gedimd licht, dus je kunt elkaar moeilijk zien vanaf een afstand. Met haar linkerhand vingert ze nu haar kattenbakje, terwijl ze met haar rechterhand een grote roze dildo pakt die ze in haar mond neemt. Ook gaat ze met dezelfde linkerhand zo nu en dan over haar borsten en de rest van haar lichaam heen.

Met haar benen volledig wijd en opgetrokken, duwt ze af en toe een hak naar voren om mij te lokken. Dit gegeven maakt mij nu gek van geilheid, dat ik een kreetje sla mijn hand in mijn mond doe. “Mmmmmm stout poesje ben jij he? Waarom kom je niet tevoorschijn, zodat ik je kan voeren.

Maar kom me maar lekker schoonlikken in mijn douche, of is ook dit poesje vies van water?” hoor ik haar nu plagerig en uiterst geil zeggen met haar hese diepe stem. Ze staat op naar de douche en gooit de dildo nu mijn richting uit. Snel kruip ik vanuit mijn schuilplaats naar de dildo toe, en neem hem weer mee naar mijn schuilplaats. De hele dildo is nu omgeven van haar lijf en kutlucht.

Langzaam lik ik de dildo af en proef ik Mindy overal. Ik begin nu over de grond te rollen en sterretjes te zien. “Poesje, ik wacht op je…” hoor ik vanuit de douche uiterst zwoel. Vanuit de doucheruimte hoor ik nu de douchekraan aan gaan. Kruipend van verlangend begeef ik me nu naar haar doucheruimte, waar naast een wasbak ook een badkuip met ingebouwde douche in staat. Voor het bad hangt een rail met een roze douchegordijn wat volledig gesloten is aan weerszijden, met tussen de twee helften alleen een linkerbeen van Mindy en haar kut.

Ik kruip naar haar toe, en op mijn handen en knieën ga ik nu hevig zwetend en bevend naar boven om haar nu echt te proeven. Mijn handen gaan nu ook omhoog om ze op haar bovenbenen te plaatsen, en voorzichtig leg ik mijn tong nu op haar lippen. “Mmmmmm, ja lik me klaar poesje… Lik je geliefde Mindy maar schoon!” schreeuwt ze nu zowat. Ik verlies nu alle zelfbeheersing en als een uitgehongerde tijger stop ik pas wanneer mijn honger gestild is. Wild likkend en vingerend ga ik nu tekeer, en plaats af en toe een hand over een van mijn borsten. Hevig kreunend en trillend begint Mindy’s lichaam te schokken.

Ik bedenk me geen moment en maak nu mijn linker wijsvinger nat. Ik ga langs haar zachte ronde billen die ik ook masseer, en stop dan mijn vinger in haar aars. “Aaaaaaaaahhhhhiiiiihhhaaaa!!!” gilt Mindy nu keihard en komt hevig spuitend in mijn gezicht klaar. Met mijn linkerhand ga ik nu langs mijn gezicht om mijn toetje op te eten. Na volledig uitgeput te zijn zakt ze in elkaar, en begeeft ze zich naar mijn gezicht. “Dank je wel lief poesje, jij hebt iets gedaan bij mij wat weinigen tot nu toe is gelukt. Ze sluit haar ogen en zoent me vol op en in mijn mond.

Ze ziet in mijn ogen dat ik volledig in de ban ben van haar, maar ook echt geil. Opeens zie ik een wenkbrauw fronsen, en zie ik haar denken met haar ogen. Heel even duurt dit, en opeens grijpt ze naar mijn masker. “Nu wil ik toch wel weten wie dit poesje is…” en ik ben klaarwakker weer terug op mijn bed.

Ik kijk om me heen en zie in mijn eigen slaapkamer op mijn telefoon die naast me ligt dat het zaterdagmorgen tien uur is. Ik lig in mijn eigen zweet volledig nat bij te komen van de nacht die ik eigenlijk al beleefd zou hebben. Nog versuft stap ik uit bed, en begeef me naar de huiskamer om naar Mindy’s huis te kijken. Haar auto staat op de oprit en opeens zie ik haar voor haar raam staan waar ik haar normaal wel eens meer zie, alleen nu merkt ze mij op.

Ze zwaait vrolijk naar mij toe en ik naar haar, niet wetende wie ik ben. Mocht ik haar vandaag nog tegenkomen, dan maak ik alsnog even kennis met haar. Want gesprekstof heb ik genoeg, ik kan haar namelijk een heel mooi verhaal vertellen over een persoon die meer is dan een onschuldige buurvrouw…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Stella van Kolck

Hallo mijn naam is Marilyn Vos en ik heb een passie en fascinatie voor fotografie. Maar vooral voor erotische fotos, zoals bijvoorbeeld lingerie, fetish, Sado-Masochisme en Roleplay.

Ook heb ik een fascinatie, obsessie en bewondering voor liefde en seksualiteit in het algemeen. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar authenticiteit, oprechtheid en glamour.

Dit verhaal is 8371 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Cat Burglar”

Plaats een reactie