BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Strenge opvoeding

’t Was zaterdagavond. Ik verveelde me, had zin in wat spanning en plezier. Ik kon geen enkele vriendin bereiken dus ik besloot maar in m’n eentje te gaan stappen.
Ik dofte me op, deed een strak topje en kort rokje aan en ging naar de dichtstbijzijnde dancing.
Na misschien een kwartiertje dansen kwam er een jongeman om me heen dansen. Hij zag er goed uit, alleen een beetje jong. Maar hij was te lekker om zo maar te laten lopen, dus ik liet me verleiden tot een drankje aan de bar. Daar stelde hij zich voor als Abel. Al snel stelde hij ook hele andere dingen voor… hele stoute dingen… tot aan ‘kom je mee, ik wil je poesje voelen..’ toe.
Zo makkelijk liet ik me niet paaien, en ik zei spottend: “Ga jij eerst nog maar es een tijdje in je eentje oefenen ukkie… en wacht tot je luiereczeem over is..”

Hij liet zich echter niet uit ’t veld slaan en zei: “Die wil jij toch wel voor me verzorgen, mammie… met baby-olie m’n billetjes insmeren..”
“Volgens mij moet jij een pak voor je broek hebben, brutale aap,” lachte ik.
“Lekker.. doe maar!” en Ab boog al voorover. Mm… zag er goed uit, strak kontje☺.
Ik gaf ‘m een knietje tegen z’n kont en zei: “Sta op.. ik ga niet openbaar slaan.”
“Kom mee naar m’n huis dan.”
Ik begon steeds meer naar ‘m te verlangen, maar probeerde dat niet te laten merken en keek ‘m nog wat vertwijfeld aan terwijl ik zei :
“De tijd van babysitten heb ik gehad. Ik geniet nu m’n 2 oudsten ’t huis uit zijn van m’n vrijheid.”
“Ik ben geen baby.. ik ben heel ervaren in bed,” zei Abel zeer overtuigd.
“Bewijs dat dan maar eens.”
Abel was zo verrast dat ie me even sprakeloos bleef aanstaren.
Maar nog geen 5 minuten later zaten we in zijn auto op weg naar zijn huis.

Onderweg schoof ie z’n hand steeds naar me toe, naar m’n hals, dan weer naar m’n borst, m’n been en zelfs naar m’n kruis. Ik weerde hem iedere keer af.
“Toe, laat me even onder je rokje voelen,” zeurde Abel door, z’n hand al weer over m’n dijbeen strijkend. “Volgens mij ben je al nat..”
Ik duwde z’n hand weer weg en zei: “Een heilig gebied moet je met eerbied benaderen, anders opent ’t z’n deuren niet. Je hebt duidelijk nog wat lesjes geduld nodig.”
Als om dat te beamen trapte hij nog wat extra hard op ’t gaspedaal en een paar minuten later zwaaide hij de oprit van een groot terrein op. Er stonden allerlei grote voertuigen, van die graafmachines, kraanwagens e.d. en een paar gebouwen. Hij reed op een grote loods toe, stopte ervoor en stapte uit, met een ‘wacht even.’
Hij deed een garagedeur open en reed vervolgens de auto de loods in. Daar stonden meer van die grote machines, tractoren e.d. Abel zette de auto tussen 2 van die enorme gevaarten.
Kans om uit te stappen kreeg ik niet, want Abel viel me al aan.. hij omhelsde me onstuimig, greep en graaide waar ie maar bij kon en begon me hitsig te zoenen.

Ik duwde hem met enige moeite van me af en terwijl hij me ongedurig aankeek zei ik spottend: “Waarom gaan we niet je huis in?”
“Hier is toch ook goed… kom,” zei Abel ongeduldig en hij wou me al weer vastpakken.
Ik weerde hem weer af en zei spottend: “Je wil toch niet zeggen dat je nog bij pappie en mammie woont..?”
“Nee… niet helemaal,” antwoordde Abel wat stamelend, “maar uh.. ’t huis is wat gehorig.. hier kunnen we ons meer laten gaan.”
“Dus niemand hoort je hier schreeuwen als ik je een pak rammel geef?”
“Nee.”
“Mooi, dan blijven we hier.. maar is er geen groter voertuig? hier is ’t wat krap.”
“Jawel.” Abel bracht me naar een bestelbus iets verderop en daar kropen we achterin. Wat hij niet wist was dat ik tijdens z’n wilde omhelzing in de auto hem z’n autosleutels, die hij in z’n jaszak had gedaan, had afgepakt. Die verborg ik nu tussen m’n boezem. Abel haalde wat isolatiemateriaal en gooide dat op de bodem van v/d bestelbus, zodat we lekker zacht konden liggen. Zodra ’t goed lag trok ie me over zich heen languit erop, maar ik maakt me weer los en gaf ‘m een tikje tegen de handjes die alweer grijpend op me toekwamen.
“Je opblaaspop kun je misschien zo behandelen, mij niet,” zei ik bestraffend. “Dus.. luister naar mij of anders rij ik met je mooie autootje weg.” Ik deed m’n topje even naar voren en toonde hem de sleutels die ik ‘m zo-even afhandig had gemaakt. Hij graaide er al naar maar ik duwde ze dieper in m’n bh en sloeg ‘m hard op de vingers die hij ernaar uitstak.
“Volgens mij moet ik die handjes es even vastbinden,” zei ik.
“Doe maar.. daar hou ik wel van.. Ik heb wel touw hier..” Abel zocht in de vakken in de zijdeuren en haalde even later een stuk stevig touw tevoorschijn. Ik liet hem met z’n rug naar me toe zitten en bond z’n handen op z’n rug aan elkaar vast. Vervolgens draaide ik me om hem heen en ging op z’n schoot zitten, m’n benen aan weerszijden van zijne. Ik duwde z’n benen wat uit elkaar en ging er tussen zitten, m’n eigen benen lang zijn heupen naar voren, zodat we vlak tegenover elkaar zaten. Ik sloeg m’n benen om hem heen achter z’n rug en liet hem hetzelfde doen bij mij.
Hij keek me gulzig aan en wou me al weer zoenen.
“Hoo.. je doet wat ik zeg, anders vallen er klappen,” zei ik streng.
“Goed mama,” zei Abel gedwee.

Ik sloeg m’n armen om z’n nek, en hield met m’n ene hand z’n nek vast, klaar om er stevig in te knijpen als hij ‘ongehoorzaam’ was. De andere hield ik losjes over z’n schouder.
“Blijf me rustig aankijken.. zodra je méér doet knijp ik hard in je nekvel, begrepen?” zei ik weer streng. Abel knikte braaf.
We bleven elkaar een paar minuten zwijgend aankijken. Hij werd steeds ongeduriger merkte ik. Al snel vroeg hij dan ook: “Mag ik je al zoenen?”
“Nee, alleen kijken.”
“Dat is tantaluskwelling,” klaagde hij zielig.
“Nee, dat is tantra.”
“Ik wil dit naakt met je doen.”
“Misschien straks, als je braaf bent, maar eerst een half uur met kleren aan.”
“Een half uur!!? Dat hou ik niet,” riep Abel ontzet. Hij boog voorover en begon me zo wild te zoenen dat ik achterover gedrukt werd. Het wond me zo op dat ik ‘m even liet begaan. Al gauw lag ik helemaal achterover. Hij had z’n benen achter me vandaan gehaald en lag nu languit bovenop me. Hij kuste me nat en vol over m’n hele gezicht.
“Stop! Je verstikt me!” riep ik, hem opzij duwend om onder hem uit te kruipen.
“Sorry, maar je bent zo..” hijgde Abel.
“Je hebt echt nog een hoop te leren,” onderbrak ik ‘m.
“Kun jij ’t me dan voordoen mammie?” vroeg ie met een kinderstemmetje.
“Goed, vooruit dan… ga weer zitten zoals net.”
Dat deed hij. Ik ging weer voor ‘m zitten, benen langs hem zoals eerst, maar ik zat op iets meer afstand nu.
“Ontspan en kijk me in de ogen,” commandeerde ik. Ik streek zacht over z’n achterhoofd, klaar om hem een bestraffende tik uit te delen.
Hij had nog een gulzig hunkerende blik in z’n ogen, maar leek verder iets kalmer nu. Hij begon het te leren, hij bleef me rustig aankijken en probeerde niks meer. Hij keek me alleen diep in de ogen, alsof hij was gehypnotiseerd.
Ik wilde weten of ie een stijve had, en liet m’n hand even over z’n kruis glijden. Ja, hij was hard, keihard!

“Ooh..” kreunde hij.
“Je wordt wel geil van mammie hè,” fluisterde ik in z’n oor, terwijl ik z’n kruis weer losliet.
“Ja.. ga door.. ik kan zo wel klaarkomen zelfs.”
“Ik ga je laten klaarkomen.. maar zonder te spuiten.” Ik streek nog even over z’n kruis maar liet gelijk los. Abel kreunde weer. Ik schoof wat dichter naar ‘m toe, maar raakte hem nog net niet, zowel met boven- als onderlichaam niet.
“Hoe dan?” vroeg hij.
“Dat merk je wel. Ik kan zelf zo ook eindeloos klaarkomen, met m’n hele lichaam, en vooral m’n geest.”
“Doe nou wat uit.. ik wil de borst,” zeurde Abel weer.
“Toch een baby nog dus.. ’t wordt tijd dat je volwassen wordt.”
“Dit is saai.. ik wil meer.”
“Wat heb ik nou gezegd?” Ik nam een klein stukje nekvel tussen m’n vingers en kneep even fel.
“Auw.” Hij bleef een poosje koest nu, maar niet veel later zei hij ongeduldig:
“Ik vind dit maar geitenwollen sokken gedoe. Komt dit uit ’t hippietijdperk ofzo?”
“Zo oud ben ik ook weer niet.. maar ’t heeft wel met liefde te maken ja, net zoals in de seventies, daar moet jij nog veel over leren geloof ik.”
“Ik heb een afwisselend liefdesleven,” grinnikte Abel.
“Volgens mij ben je bang voor liefde.. maar geeft niet, je bent nog jong.. tijd genoeg het te leren.”
“M’n broek knelt,” klaagde Abel.
Ik maakte hem los, maar dat vond ie niet genoeg, dus ik hielp hem de broek helemaal uit te trekken om hem te verlossen.
“Doe jij je rokje uit?” vroeg hij toen ie in z’n shortje weer in de houding van zo-even zat.
“Nee.”
“Je slipje dan..”
” Dat lijkt me niet verstandig.”
“Waarom niet?”
“Niet zo veel vragen… wees stil en kijk me aan.” Dat deed ie zowaar, en we zaten weer een tijdje zwijgend tegenover elkaar.
“Ik heb jeuk.. kun je even voor me krabben?” vroeg hij even later.
“Waar? ”
“Op m’n rug.” Ik krabde z’n rug tot ik de juiste plek had gevonden.
“M’n ballen jeuken ook,” zei hij toen de jeuk op z’n rug gestild was.
“Niet op letten, kijk me aan,” zei ik onverbiddelijk.
Hij schoof wat naar me toe en probeerde z’n kruis tegen me aan te drukken. Z’n lippen hield ie vlak voor de mijne.

Ik moest mezelf ook beheersen. Zo’n lekker ding had ik in lange tijd niet gehad. Maar ervaring leerde me dat hoe gekker je ze maakt, hoe beter de seks, dus ik beheerste me. In m’n slipje voelde ik wel een aardig natte plek ontstaan, terwijl ik zo beheerst mogelijk in de geile ogen van Abel vlak voor me keek.
Toen zijn lippen uiteen weken en ’t puntje van z’n tong verscheen, terwijl hij nog wat dichter naar me toeboog, was ik bijna gezwicht, maar ik gaf vlug een tik tegen z’n achterhoofd en hij riep verschrikt ‘auw!’. Gefrustreerd keek ie me aan.
“Is dit liefde?” vroeg hij spottend.
“Bij moederliefde hoort ook strengheid, voor je eigen bestwil.”
Maar ik kon zelf niet langer van z’n heerlijke kontje afblijven en m’n handen gleden van z’n rug naar z’n billen, die ik streelde over z’n short heen. En nu begon ik hem te kussen, rustig, teder. Hij wilde z’n tong al dieper in me steken, maar ik deinsde terug en sloeg ‘m hard op een dijbeen.
“Alleen ’t puntje van je tong gebruiken,” zei ik streng.
Na wat heerlijk zoenen begon Abel weer te kreunen. ’t Klonk meer pijnlijk nu dan van genot en ik vroeg wat er was.
“M’n been krampt een beetje.”
“Oké, ga maar liggen dan.” Ik draaide hem opzij, zodat hij op zijn rug kon gaan liggen, z’n handen wel nog onder zich vastgebonden. Ik ging op hem liggen.
“M’n been krampt nog steeds,” zei hij even later.
Ik kwam overeind. “Welke.. deze?” Ik streelde over z’n rechter dijbeen.
“Nee, die andere.”
Ik streelde z’n linker been.
“Nee, die ook niet, de middelste,” grinnikte Abel.
Ik zag z’n pik kaarsrecht in z’n short en bij z’n eikel had zich een natte plek gevormd.
Dat zag er zo geil uit dat ik me ook niet meer kon bedwingen nu.. Ik trok z’n short omlaag en pakte z’n stijve beet. Hij slaakte een zucht van verlichting. Maar ik liet ‘m meteen weer los, en ging weer bovenop ‘m liggen. Z’n pik drukte tegen m’n onderbuik en Abel wreef zich tegen me op.
“Niet bewegen Abel, stil blijven liggen… kijk me aan,” zei ik.
“Dit is een tantrakwelling.. ik ga zo klaarkomen,” kreunde Abel. “… en niet droog, maar ik ga je flink onderspuiten.. Toe..laat me je toch neuken.”
“Ja, droogneuken,” zei ik. Ik liet hem z’n benen over m’n rug heen vouwen, zodat we stevig tegen elkaar aanlagen. Ik lag met m’n benen opgetrokken op ‘m. Ik voelde z’n ballen tegen m’n kut, z’n staaf keihard, en ik wreef er met m’n kittelaar tegenaan.

We zoenden nu wat intenser, zogen lekker aan mekaars tongen.
Ik drukte m’n schaamlippen tegen Abel’s harde staaf en voelde al een orgasme aankomen. We hijgden beide zo erg dat we niet meer zoenden, alleen nog wat likten en lebberden.
Ik voelde dat Abel begon klaar te komen. Hoewel dat voor mij ook gold, kwam ik snel tot besef en stopte.
“Ga door… ” smeekte Abel.. “ik wil je neuken.. Doe je slipje toch uit.”
“Ik geef de commando’s weet je nog?” zei ik op bestraffende toon. Ik deed nu wel m’n topje uit en maakte m’n bh los. De autosleutels vielen eruit. Ik smeet alles opzij en kroop weer op Abel. Hij hapte naar m’n tepel toen ik wat te dicht bij z’n hoofd kwam.
“Hoho.. geen babymelk,” zei ik. Ik ging weer plat op ‘m liggen. Toen trok ik ‘m opzij en liet hem bovenop me rollen. Hij begon woest tegen me op te stoten, maar ik maande hem rustig te liggen en me aan te kijken, weer onder dreiging van een venijnige kneep. Hij kalmeerde . Maar al gauw werd ik zelf zo heet dat ik ‘m met m’n benen om hem heengeslagen tegen me aanknelde. Hij moest de natte plek in m’n slip wel tegen z’n ballen voelen nu.
“O.. laat me je toch neuken,” hijgde hij weer.

Ik was zelf ook op point of no return beland en ik rukte m’n slipje kapot, duwde Abel even wat van me af, om een condoom die ik had klaar gelegd om te doen.. Hij zat nog niet om of Abel stootte recht tusssen m’n wijd openstaande schaamlippen m’n kut in.. O shit, ik ging komen, niet droog maar heel nat..
Abel stootte weer diep. Ik kreunde.. Abel ook. Hij begon sneller te stoten.. Maar ik hield ‘m weer tegen. Toen ie even omhoog kwam pakte ik z’n pik beet, opdat ie niet terug in me kon. Ik kneep stevig om z’n staaf. Hijgend hing Abel boven me. Nog voor hij kon smeken door te gaan liet ik ‘m los. Ik hield ’t nu ook niet meer.. hij moest doorgaan. Hij bewoog weer in me, sneller en sneller. Ik raakte zo opgewonden dat ik alle controle begon te verliezen. Ik zette m’n nagels in z’n rug en schreeuwde ’t uit toen ik ontlaadde… hevig, heftig, lang, intens. Abel schreeuwde met me mee. In een stroom van schokken en stoten, rillingen en sidderingen waaraan geen eind leek te komen, vierden we onze lusten bot en we trilden en beefden tot het bot, tot we tenslotte als verlamden slap neervielen. Abel gleed half van me af, nog nahijgend. Z’n slapper wordende lul gleed uit me.

Ik maakte toen ik wat was bijgekomen z’n geboeide handen los. De touwen hadden wat striemen op z’n polsen achter gelaten, maar daar leek hij geen erg in te hebben. Volkomen voldaan staarde hij lodderig naar ’t autodak. Ik vleide m’n hoofd op z’n lekkere stevige schouders.
“Dat was geweldig,” verzuchtte ik.
“Mmm mm.. ik pak je zo weer,” zei Abel.
“Hoho.. niks ervan, dan bind ik je weer vast hoor..”
We bleven nog even uitgeteld liggen. Toen ik merkte dat Abel in slaap begon te vallen schudde ik ‘m wakker en vroeg of ik z’n auto mee mocht nemen. Toen werd ie wel wakker.. Hij smeekte me te blijven slapen, maar ik had de sleutels al in m’n handen en of ie wou of niet, hij moest me naar huis brengen. Ik had op de terugweg geen slipje meer aan, die was immers kapot.. Gevolg….??
(Wordt vervolgd?)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Narcis

Ik ben bezeten van schrijven, seks en lezen. Heb m'n repertoire op onderstaande website gezet en paar op opwindend.net (https://www.opwindend.net/?Profiel=Narcis). Het meeste is homo of bi, over vele veroveringen, seksfeesten, orgieën, SM, travestie, hermafrodieten enz. Hier en daar een vleugje romantiek en wat gefilosofeer.
Hier op gertibaldi heb ik paar hetero verhalen geplaatst. hoop dat je er plezier van hebt.

Dit verhaal is 10512 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Strenge opvoeding”

Plaats een reactie