BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vrienden van mijn zoon

Inge was al een tijd aan het klussen in het pas gekochte huis van haar zoon. Regelmatig kwamen er verschillende sportmaatjes van hem spontaan langs om te kijken hoe het met het opknappen van het huis ging. Zo ook Robin en Amir kwamen voor of nadat ze naar de sportschool gingen even langs.
Ze had al vaker leuk oogcontact gehad met Robin een jonge knul van 17 die ze ook van de lagere school nog kende toen haar zoon daar nog op zat. Robin had een leuk koppie en ook een goed gebouwd lichaam. Vaak liep hij in korte broek, en zij badslippers. Ook vandaag kwam hij spontaan weer even langs en vroeg of mijn zoon thuis was? Nee antwoorde ik hij is er niet maar je mag gerust even komen kijken hoor. Meteen werd ik geil bij de gedachte hoe het zou zijn om hem te verleiden en eens door een lekkere jonge knul geneukt te worden. Kom verder zei ik en zie wat er allemaal al weer gedaan is.
Met een leuke opmerking zij Robin “Je bent wel erg goed met de kwast in je hand”

Jazeker zei ik je moest eens weten wat ik allemaal al gekwast heb hier en wat er nog meer te kwasten valt. Ik keek hem ondeugend aan en hij pakte meteen zijn kans. Robin kwam naar me toe en duwde me tegen de muur. Ik weet wat je wilt geil ding. Ik heb je al vaak met een geile blik naar me zien kijken. Dus laat die kwast maar vallen en pak mijn kwast maar eens even vast. Er zit genoeg witte lak in….. Ik zag zijn mond naar me toekomen en een geile tong drong mijn mond binnen.

Mmmhhh. Lekker zeg! Tegelijkertijd ging Robin met zijn hand naar mijn al nat geworden kutje en drong met twee vingers naar binnen. Je bent al aardig nat zeg. En zijn vingers gingen dieper mijn kut in. Ohh wat lekker Robin, dit is spannend want mijn zoon is er niet en moet dit ook niet weten hoor.
Nee nee maak niet ongerust, ik wil ook mijn pleziertje houden dus het blijft onder ons. Een geile tongworsteling ging verder en ik pakte zijn hard geworden pik vast in zijn korte trainingsbroek. Mmmhh dat voelt goed Robin! Ik haalde hem uit zijn broek en ging direct op mijn knieën en nam het lekkere jonge geslachtsdeel in mijn mond. Wat een dikke knop had Robin. Lekker geaderd en keihard.
Ik zoog alsof mijn leven ervan af hing en Robin duwde mijn hoofd heen en weer. Aaaacch kreunde hij dit is geil…. Pijp me lekker Inge ga door! Ik zoog als de beste en inmiddels heb ik al heel wat palen in mijn mond gehad en lekker verwent. Robin trok zijn pik terug en haalde mij naar boven. Trok mijn broek naar beneden, draaide me om en boog me voor over de tuintafel die al geruime tijd in de woonkamer stond en duwde zijn natgemaakte pik in een keer mijn natte kutje in!

Accchhhh Robin wat lekker….. diep stootte hij zijn jonge pik in mijn rijpe kut… Dit is zo lekker om als rijpe vrouw door een jonge kerel flink geneukt te worden. Hij stootte in rap tempo zijn flinke pik in en uit mijn natte kut. Ik voelde dat het niet lang duurde of ik zou al spuitend klaar komen. Uhhhhmmm ik ga komen Robin, stoot harder in mijn kutje en neuk me klaar. Hij pakte me bij mijn borsten en trok me volledig tegen hem aan en neukt me tegen de tafel omhoog. Hier zij hij pak aan mijn lekkere pik en geniet ervan Inge. Na nog twee diepe stoten spoot ik mijn kutje leeg met veel kutsap over zijn dikke pik heen. Het kutsap spoot over hem heen en droop langs zijn behaarde benen naar de vloer en ik voelde me nog geiler worden. Ohhhh Robin dit is zo lekker. Ik gaf hem nog een natte tongzoen en voelde me echte milf…. Robin trok zijn pik uit mij en duwde ruw een vinger of 3 in mijn natte openstaande kut.. Spuit nog maar eens lekker ding. En voor ik weet spoot ik nogmaals alles onder Daar hing ik dan met mijn rug op de tafel, benen open gespreid en heerlijk aan het genieten. Meer wilde ik en alsof het zo moest zijn ging de deurbel nog een keer… ik schrok en zei oh nee he…… Daar zul je hem hebben. Nee nee zei Robin het is goed, ik zie dat het Amir is ook van de sportschool en ik weet zeker die doet mee…….. Robin duwde me achterover en zei blijf liggen. Robin liep met zijn harde pik naar de hal en zei “Yoh Bro” kom verder en kijk eens wat ik heb voor ons…. Broer hoorde ik Amir zeggen wat is dit…… Bek dicht maat en doe gewoon mee. Amir keek enorm verbaasd maar snapte direct wat er gaande was. Dag mevrouw….. dit had ik niet verwacht van u! Nee Amir ik ook niet zei ik maar volgens Robin vind je dit best leuk om ook aan mee te doen?

Amir is een Licht getinte jongen van Arabische komaf en ziet er lekker uit en verzorgd. Zijn testosteron was aanzienlijk hoog. Jeetje Robin wat heb je met haar gedaan en zie dit op de vloer… al die sappen.
Robin kwam voor me staan met zijn harde pik en stootte hem weer volledig naar binnen. Let op Bro zie wat ze kan die geile Milf. Robin stootte een paar keer zijn keiharde knots mijn gleuf weer in en ik kwam weder om spuitend klaar. Jesus hoorde ik Amir zeggen dit is niet normaal ….. hij liet zijn broek zakken en daar stonde een mooie donkere pik paraat. Kijk moedertje neem die eens lekker in je mond en laat mij ook genieten. Ik nam zijn geslacht in mijn mond en likte heerlijk die mooie pik over zijn totale lengte. Ook Amir stootte in en uit mijn keel en Robin neukte mijn kutje nog.
Wacht zei hij we gaan samen even tekeer in die natte gleuf. Robin tilde mij op en zei sla je benen om mij heen. Jij naar de andere kant Amir en kom er lekker bij met je pik.
Dat was tegen geen dove gezegd…… Amir liep naar de andere kant en pakte me onder mijn armen vast en ik voelde zonder pardon zijn pik bij die van Robin glijden en ze neukte me heerlijk diep.

Het voelde alsof ik flauw ging vallen zo geil en hemels was dit . Tussen twee van die jonge hengsten in je op en top geile slet voelen. De knullen gingen feller heen en weer en het duurde niet lang en ze spoten me beide vol met hun warme romige zaad. Super lekker en rete geil om zo gepakt te worden door een paar vrienden van je zoon.
Ze trokken hun pik uit mij en ik heb ze nog uitvoerig schoongelikt ik zat wijdbeens op mijn hurken en heb mezelf nog tijdens het schoonlikken van die twee palen lekker klaar gevingerd. Kijk jongens mijn sappen vermengd met jullie geile zaad.
Niets vertellen en weet als het kan dan ben ik er voor jullie.
Met nog een geile tongzoen namen ze afscheid van mij en gingen er samen vandoor.
De behaarde benen van de mannen glommen van mijn natte kutsap. Geniet ervan mannen en hopelijk tot snel……

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 22178 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Vrienden van mijn zoon”

  1. Wat een schitterend verhaal. Doet me sterk denken aan een keer dat ik ook een keer door de moeder van vriend verleid werd, ze helemaal los ging op me een van mijn vrienden, samen met haar man. Tjee wat was ik geil toen omdat ze me zo heerlijk bereed. Die ervaring! Dat was me tot die keer, bij vriendinnetjes nog nooit gebeurd! (Ik was 16) Heerlijk zo’n dame! (Ik geloof trouwens dat meneer het ook fantastisch vond en ervan genoot om haar zo bezig te zien met mij)

Plaats een reactie