BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bekende klant in mijn winkel (3)

En zo vond ik mij op vrijdagavond dus terug in een prachtig penthouse ongeveer recht boven mijn eigen zaak, in gezelschap van 2 prachtige shemales in die me al heerlijk hadden laten genieten.
Omdat ik nu bleef slapen durfde ik nog wel een glaasje wijn te nemen en zaten we te kletsen over van alles en nog wat tot we op muziek kwamen.
Ik heb een brede muziek smaak en onthoud er veel over dus vroeg Lorena of ik niet een goei playlist op kon zoeken op haar prima geluidsset.
Zo luisterde en kletsen we nog wat over muziek tot het echt diep in de nacht was en we alle 3 begonnen te gapen!
Op naar bed riepen de dames!

Lorena ging ons voor, ze liep een kamer in die ik nog niet gezien had, pal naast de badkamer , die kamer was heel groot en had een groot raam met een extra balkon .
Er stonden 2 grote 2 persoons boxsprings in, wat me verbaasde natuurlijk maar ik was te moe om er om te vragen..
Alexandra deed haar joggingpak uit en kroop in het rechterbeen en zei met een lach:
Slaap jij maar in het andere bed bij Lorena, ik slaap soms onrustig en wil je niet schoppen .
Aangezien ik blij was niet te hoeven kiezen kroop ik in het andere bed.
Lorena trok ook haar kleding uit en ging naakt naast me liggen en zei: welterusten , lieverds….
Ze lag met haar gezicht mijn kant op en sloot haar ogen, haar ademhaling werd rustig en ze sliep binnen de minuut.
Ik lag haar in het donker bij weinig licht te bewonderen toen ik geluid hoorde uit het andere bed.
Alexandra lag te schoppen met haar benen en mompelde onverstaanbare dingen, dat ging een minuut of wat door tot ze zwaarder begon te ademen en in een diepe slaap belande.
Ik lag op mijn rug de avond nog door te nemen tot ik ook rustig in slaap zakte.

De volgende ochtend werd ik wakker , ik dacht dat ik heerlijk gedroomd had over 2 mooie shemales maar toen ging het gevoel van de droom weer door, ik voelde dat ik een behoorlijke stijve had en voelde er een natte mond langzaam overheen glijden, ik draaide mijn hoofd eerst naar het bed rechts dat was leeg … ondertussen voelde ik links van me met mijn hand maar daar lag niemand. Erg benieuwd kijk ik naar beneden en zag dat het Lorena was die met haar ronde mooie gezicht bij mijn lul bezig was.
Ze nam mijn steeds stijver wordende geslacht steeds dieper in haar mond en ik voelde een kleine hand zachtjes kneden in mijn ballen.
Als ik me op wil richten word ik terug gedwongen door een duwtje en een kreun. Dus ik laat me weer zakken en word beloond met harder wordend gezuig , ze neemt mijn penis steeds dieper in haar mond! Harder en harder word ik en het gezuig ook, ik voel dat dit te veel word voor me , dat merkt ze ook en net als ik klaar dreig te komen stopt ze . Ze knijpt stevig in mijn harde pik en er komt een klein beetje zaad uit. Een soort van half klaar komen maar het voelt als een teleurstelling…
Net voordat mijn erectie af begint te nemen stopt ze hem weer diep in haar mond en stopt een vinger in mijn anus, dat gaat soepel door het kleine beetje sperma wat ze daar bij gebruikt! Meteen voel ik mijn pik weer groeien en ze begint weer heerlijk te zuigen , tot diep achterin haar keel. Ik voel haar kokken en mijn pik natter worden door haar slijm .. ze begint me hard in haar keel te neuken .. wat lekker wakker worden is dit!
Terwijl ze me diep in haar keel neemt heeft ze 1 hand om mijn ballen waar ze telkens stevig in knijpt, nu laat ze haar hand via het gevoelig stukje langzaam naar mijn anus glijden en duwt er weer een vinger in, op en neer bewegend en er uit, ik voel een 2e vinger erbij komen en voel al weer een ejaculatie aankomen , maar weer stopt ze, vingers uit mijn gaatje. Penis uit haar mond.. ze pakt een tube en neemt wat op haar hand en smeert mijn pik er mee in, een koude golf trekt door mijn lijf maar de erectie blijft fier!
Nog wat extra op haar hand die weer naar mijn gaatje gaat en ik denk dat ze in 1 keer vier vingers in brengt, ik kreun het uit van plezier! Ze pakt mijn harde pik weer en begint op mijn eikel te zuigen terwijl ze me grof neukt met bijna haar hele hand. Ze masseert mijn prostaat heerlijk, een heel bijzonder gevoel is het.
Dat gaat een aantal minuten door tot ik het echt niet meer hou en ik kreun en steun dat ik ga komen , ze duwt haar hand nog wat dieper naar binnen en zuigt hard op mijn eikel die begint spuiten, heel veel en hard ik schreeuw en roep dat het allejezus lekker is!
Ze zuigt me leeg en kruipt naar boven om een tedere tongzoen te geven en zegt: goedemorgen!

In elkaars armen lagen we nog na te genieten en verder wakker te worden. Ik zag het lege grote andere bed weer en vroeg: waar is Alexandra eigenlijk?
Die moest voor werk naar Frankfurt en is al om half 7 vertrokken vanochtend, heb je haar niet weg horen gaan?
Nee , zeg ik , niets gehoord.. wat moet ze in Frankfurt doen dan?
Ze doet niet alleen werk waar jij haar mee ontmoet hebt maar ook fotoshoots en filmproducties, veel daarvan verwerk ik weer in sites voor haar of andere bedrijfjes!
Oh, wat voor shoots dan zowel vroeg ik nog bleu?
Haha zei Lorena, ben je echt naïef of maak je een grapje?
Kinky sex shoots en porno films meestal, ik kan je wel wat laten zien straks hoor! Meeste is voor betaalde sites, fansonly en dergelijke of voor ouderwets gedrukte blaadje, die gebruik jij geen van beide schat ik zo in..
Klopt zeg ik, ik heb Xandra maar op 1 site gezien en dat was de site waar ik contact via heb gezocht…Maar als jij leuke dingen kan laten zien ben ik nieuwsgierig!
Ze loopt weg en komt terug met een laptop, tikt wat in en zegt: kijk je mee?
Een foto galerij gaat open en speelt foto’s van dingen die ik niet snel kan bedenken:
Grote groepen mannen, shemales en vrouwen die elkaar te lijf gaan
Bondage en zwepen en andere voorwerpen waar ik bijna bang van word
En het inbrengen van hele grote of aparte attributen..
Ik zeg tegen Lorena , das niet helemaal mijn ding geloof ik..
Waarop ze antwoord: het mijne ook niet maar het bewerken en plaatsen is mijn werk… en Alexandra verdiend er ook prima mee en ze heeft er geen moeite mee dus wat moet ik er van zeggen…

Hoe laat is het eigenlijk?
Half 10, hoe laat moet je aan het werk dan?
Over een uur moet ik paraat staan , snel ontbijtje maar?

En zo nemen we een uurtje later afscheid!
Als ik wegloop komt Lorena nog naar me terug gelopen en geeftft me een kus en fluistert in mijn oor; ik heb je telefoonnummer , mag ik je appen of bellen later?

Dus ja, er komt nog een vervolg!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Smaval

Ik schrijf over dingen , waar gebeurd aangedikt en helemaal verzonnen

Tips, vragen of iets anders? Smaval@tutanota.com

Dit verhaal is 3725 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie