BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bekende klant in mijn winkeltje

Vervolg op “het moest er eens van komen”

Na mijn eerste betaalde ontmoeting met Alexandra waar ik enorm van genoten had en zelfs dagen van nagenoten heb zat ik dagen en zelfs weken in dubio of ik een vervolg afspraak zou maken.
Of zou ik een andere dame zoeken die mijn ervaring met shemales zou vergroten?
De kans dat ik in mijn leven spontaan op straat zo’n droomvrouw zou tegen komen acht ik minimaal, ik werk veel en hard in mijn delicatesse winkel / lunch room dus hoe groot is die kans?
Maar je hard verdiende geld aan dit soort dingen besteden is eigenlijk ook niet mijn gewoonte, sterker nog met Alexandra was voor het eerst dat ik betaalde voor sex…
Dus in mijn spaarzame vrije tijd zat ik wel regelmatig op sites te kijken en genieten van mooie vrouwen met harde piemels maar een afspraak maken schoof ik steeds voor me uit.

Hard werken leidt normaal lekker af van je geile gedachten, in mijn drukke winkel is het altijd gezellig en druk dus mijn gedachtes waren op deze vrijdag bij alle bestellingen en klanten die hun heerlijkheden kochten en verse belegde broodjes bestelden toen ik vroeg wie kan ik nu helpen?
Ik keek over de counter en zag het mooie gezicht van Alexandra voor me staan…
Ik schrok even en denk dat ik rood aanliep maar herstelde me snel.
Ik zei goedemiddag mevrouw, wat kan ik voor u doen? En knipoogde voorzichtig naar haar.
Ze was knap maar had volgens mij weinig of geen make-up op en droeg een donker groen jogging pak met hoody waar haar mooie lichaam nauwelijks in was te herkennen ..
Ze keek me even aan en toen pas was de herkenning daar…
Hey , ik herkende je niet gelijk zei ze lachend. Had je ook niet verwacht hier!
Dat moet ook wel want ik had tijdens mijn bezoek aan haar weinig verteld over wat ik precies voor werk doe en ook niet waar, en dit winkelcentrum is ook niet bepaald dicht bij haar woonplaats, 40 km zit er toch wel tussen…
Ik zei, ik herkende je ook nu pas maar heb het best druk dus dat is mijn excuus!
Wat doe je helemaal hier vroeg ik toch maar om het gesprek op gang te houden.
Ze vertelde dat ze in de flat boven het winkelcentrum logeerde bij een goeie vriendin voor een paar dagen, even ontspannen , naar het strand en bos om te wandelen, je kent het vast wel?
Ja natuurlijk zei ik, daar is dit een goeie plek voor! En nu kom je wat te lunchen halen?
Ja, 2 van je beste broodjes alsjeblieft, jij mag ze voor me uitkiezen, ik vertrouw je smaak zei ze met een knipoog!
Ik maakte 2 specialiteiten broodjes en pakte ze voor haar in, en zei dat is dan 19 euro 50 alsjeblieft!
Dat valt reuze mee zei Alexandra en gaf me een briefje van 20, is wel goed zo ! We gaan er van genieten!
Tot snel zei ze nog en draaide zich om en liep mijn winkel uit..
Even was ik van slag maar zo midden in de lunchtijd moest ik me snel herpakken en de volgende klant gaan helpen..

De lunch tijd en bijbehorende bestellingen vlogen voorbij en toen de rust wedergekeerd was en de rommel snel opgeruimd was zei ik tegen mijn collega’s dat ik even een luchtje ging scheppen…
Buiten waren mijn gedachten alweer snel bij Alexandra en onze plotselinge ontmoeting net. Grappig en opwindend tegelijk dat ze zo dicht bij was nu!
Ik scrolde met mijn telefoon door onze berichten en werd meteen weer geil van de gedachte aan mijn hete ontmaagding toen de telefoon trilde en een balkje bovenin beeld verraadde dat er een appje binnen kwam:
Wat waren je broodjes lekker zeg, vers knapperig en verrassend! Dank je wel 😘 ook namens Lorena!
We krijgen vaker complimenten over onze producten maar dit vond ik erg leuk dus antwoordde meteen:
Fijn dat jullie er van genoten hebben! Dank voor het compliment 🥰

Ik rookte mijn sigaret op en wilde weer naar m’n zaak terug lopen toen er nog een berichtje binnen kwam:
Kun je ook een borrelplank maken voor ons? Kaas worst dipje toast en een wijntje er bij? Tot hoe laat ben je open? Of bezorg je ook? 😘 voor 3 personen graag!
Er schoot meteen van alles door mijn hoofd maar ik besloot zakelijk te reageren en typte:
Natuurlijk kan dat, je kan het ophalen tot 18.00, bezorgen kan vandaag nog wel maar dan word het na kwart voor 7 want de zaak moet eerst schoon en ready voor morgen zijn! Maar kan het wel even brengen als je dat wilt!
Binnen de minuut kreeg ik terug :
Bezorgen zou fijn zijn! Het is P****laan nummer 312 12e verdieping !
Ik antwoordde simpel: Ga ik regelen…

Terug in de lunchroom handelde ik de laatste dingen af voor de volgende dag en stelde een leuk plankje samen voor Alexandra en haar gasten en legde 2 flesjes Pinot Grigio koud voor er bij..
Nog wat administratie en een praatje met plakkende lunch gasten. In mijn gedachte was ik enkel bij het moment van aan bellen bij Alexandra en haar vriendin, zenuwachtig en gespannen omdat ik niet weet wat en of er iets gaat gebeuren..
Eindelijk was het 6 uur geweest en kon de deur dicht en de kassa opgemaakt worden.. mijn collega’s gingen de deur uit, fijne avond! Tot morgen…
Eindelijk kon ik afsluiten en de laatste bestelling gaan bezorgen!

Via het parkeerdek van het winkelcentrum ga ik naar de flat die er boven zit en ga de entree in en zoek naar de bel van nummer 313, gevonden! L. Bacci staat er naast.
Ik druk op de bel: een bekende licht hese stem zegt: kom maar naar boven!
De lift zoeft naar de bovenste verdieping en daar aangekomen staat Alexandra al in de gang:, wat een prachtige borrelplank heb je daar ! Wil je hem binnenbrengen?
Uiteraard loop ik door en kijk verwonderd om me heen! Wat een schitterend penthouse is dit zeg.. loop maar recht door zegt Alexandra en zet de spullen op de eettafel voor je! Ik zet de spullen neer en zie in mijn ooghoek iemand op de bank in de ruime woonkamer zitten , een licht getinte , kleine dame… vanaf een afstand ziet ze er wat mollig uit maar haar gezicht is vriendelijk en aantrekkelijke en ze lacht naar me en zegt: je broodjes waren heerlijk! Denk dat wat je nu brengt dat ook is! Ik ben Lorena trouwens, jij bent Marius toch?
Klopt zeg ik en draai me haar kant op, ze heeft een licht accent wat me Spaans overkomt.
Ik bekijk haar goed, ze zit op een mooie donkergrijze hoekbank ook gekleed in een soort joggingpak, ze is niet al te groot maar onder haar roze joggingpak zie ik duidelijk stevige vrij grote borsten..
Ik heb m’n best gedaan op de bestelling! Enkel onze lekkerste kazen en worsten en allerlei heerlijke dipjes! De wijn is al koud, wil je die in de koelkast hebben?
Alexandra , lieverd neem jij die flessen wijn even aan van je vriend , dan blijven ze lekker koud. Zegt Lorena.
Alexandra komt naar me toe en vraagt gelijk, hoeveel krijg je van ons?
Ik had een bon in m’n kontzak gestopt die ik pak en zeg 59 euro!
Krijgen jullie visite vanavond?
Alexandra glimlacht naar me en zegt: ik had gehoopt dat je met ons mee zou borrelen , ik vond het zo leuk je weer te zien vanmiddag dat ik onze hele ontmoeting uitgebreid aan Lorena heb verteld en die wilde je graag eens zien? Dus wil je een wijntje?
Ik kijk de dames een beetje verbaasd aan, krijg geloof ik een beetje een rood hoofd door dat ze blijkbaar alles over onze ontmoeting heeft verteld maar herpak me en zeg: nou het is wel tijd voor een wijntje voor mij dus dat sla ik niet af!
Ga lekker zitten , zegt Alexandra dan pak ik glazen.
Ik ga op de andere kant van de hoekbank zitten ben kijk naar Lorena die mij ook opzichtig bekijkt.
Alexandra komt aanlopen met 3 glazen en een fles pinot, zet het op de tafel en komt pal naast me zitten. Ze schenkt de glazen vol en geeft er 1 aan mij en Lorena en zegt proost! Op een gezellige avond.
Zo drinken we en praten we , vooral over mijn werk, en de borrelplank word er bij gehaald. De 2 dames proeven van de heerlijkheden en laten mij vertellen wat ze in hun mond stoppen.
Alexandra schuift steeds wat meer mijn kant op er raakt als ik iets vertel telkens mijn been even aan tot hij op een moment gewoon daar blijft liggen.
Ze wrijft over mijn been steeds iets meer richting de binnen kant en mijn kruis.
Ik voel dat ik langzaam een stijve begin te krijgen en kijk nu naar Lorena die naar de hand van haar vriendin kijkt, ze ziet dat ik haar aankijk en glimlacht naar me.
Alexandra lieverd,volgens mij word het ongemakkelijk voor Marius! Je bezorgd hem een stijve en dat kan toch niet lekker zitten in die spijkerbroek? Jij hebt een gemakkelijk pak aan maar hij niet!
Alexandra lacht naar haar vriendin en grijpt me in mijn kruis: je hebt gelijk mop, zal ik zijn broek maar even uit doen, dat is wat comfortabeler?
Ze voegt daad bij woord en knoopt mijn broek en riem los en trek voorzichtig mijn broek uit, mijn harde lid is nu duidelijk te zien in mijn boxer.
Alexandra begint weer over mijn been te wijven en geeft me een tedere zoen.
Die beantwoord ik gewillig en als we tongzoenen voel ik haar hand al in mijn boxer, ze wrijft over mijn pik en door naar mijn ballen.. mmm, je bent niet zo glad geschoren als vorige keer, vind ik eigenlijk ook wel lekker.
Sorry zeg ik , ik was hier niet op voorbereid!
Alexandra zakt met haar hoofd naar mijn kruis en laat ook mijn boxer over mijn benen glijden en gooit hem op de grond..
Langzaam neemt ze mijn pik in haar mond en begint zachtjes te pijpen en streelt nog steeds mijn ballen.
Ik zoek oogcontact met Lorena die het allemaal rustig zit te bekijken van de andere kant van de bank.
Ze neemt nog een slok wijn en knikt bemoedigend naar me.
Ik kan haar nog niet goed peilen, ze is vrij klein denk 1,60 , beetje mollig met een mooi gezicht met appelwangen, licht getint. Zou het een vrouw zijn?
Alexandra pijpt me heerlijk door en diep ook, ik kreun steeds harder als ze plotseling stopt.
Ze kijkt me aan en zegt : je mag nog lang niet klaarkomen!
Ze kruipt weer omhoog en zoent me heerlijk, ik leg mijn handen op haar billen en ga omhoog onder haar trui en vind haar borsten zonder bh, ik kneed ze zachtjes en wil met 1 hand op zoek naar haar penis. Die vind ik snel want ook een onderbroek zit er niet onder haar jogging broek,
Ik neem de halfharde staaf in mijn hand en trek haar zachtjes af, ik voel haar harder worden..
In mijn ooghoek zie ik dat Lorena dichter bij haar vriendin is geschoven , Alexandra ligt nu met haar hoofd op lorena’s buik en ze beginnen te zoenen.
Ik trek de broek van Alexandra uit en haar pik staat stijf omhoog! Ik kan niet wachten en neem het in mijn mond en begin te pijpen ! Met de stijve steeds dieper in mijn mond zie ik deze prachtige dames tongen, wat een geil gezicht!
Ik probeer de hele 20 cm in mijn keel te laten verdwijnen en kok een beetje maar geef niet op terwijl ik nog steeds haar ballen masseer!
Lorena is ondertussen door Alexandra ontdaan van haar trui en ik zie 2 prachtige borsten, mooi ronde (waarschijnlijk siliconen) borsten. Ik pijp door en zie dat de hand van Alexandra in de broek Lorena is verdwenen, vanaf hier kan ik niet zien wat ze doet maar Lorena vind het heerlijk wat ik zie haar schokken!
Ook Alexandra nadert een hoogte punt door mijn pijp beurt maar roept dan : stop even , ik wil nog niet komen!

Ik stop meteen en zie dat Lorena opstaat en iets uit haar tas pakt.
Alexandra duwt mij op mijn rug op de bank en gaat op haar knieën naast me zitten en trekt mijn overige kleding uit en begint weer te tongen. Dan voel ik opeens een mond om mijn harde pik en kijk even, ik zie dat Lorena me pijpt en haar broek in haar handen heeft.die gooit ze weg en dan vraagt Alexandra weer mijn aandacht door weer geil te gaan tongen . Ik voel nu een tong in mijn mond en om mijn pik!
Met mijn hand ga ik naar Alexandra’s stijve terwijl we hevig zoenen! Dan voel ik dat er iets boven mijn stijve gebeurd, een koude klodder glijmiddel word er over gesmeerd en ik probeer die kant op te kijken, ik zie de rug van Lorana die haar ronde billen boven mijn harde eikel manoeuvreert en zich langzaam over mijn pik laat glijden met haar kontje..
Alexandra is gaan staan en duwt haar harde staaf in mijn gezicht, die neem ik gewillig in mijn mond en begin hard te zuigen. Lorena voor haar neuk tempo op en kreunt er super geil bij. Wat een lekker kontje heeft die vrouw!
Alexandra haalt haar pik uit mijn mond en gaat op de bank staan voor het gezicht van haar neukende vriendin ! Die nu in 2 gaten gevuld is! Wat een geil gezicht is dit!
Lorena neukt me helemaal! En bepaalt het tempo voor beide pikken!
Ik roep dat ik zo gaat komen en dan stopt ze. Je geniet hier van he? Maar je laat mijn kontje jou neuken, wat denk je kan je me ook in mijn kutje nemen?
Ik hijg en zeg : geen idee, heb je die dan?ik
Zie alleen je rug!?
Lorena haat mijn pik uit haar kontje en staat op, nog steeds met haar rug naar mij toe.
Dan draait ze zich om en zie ik een keiharde, kleine ongeveer 13 cm lange , maar ontzettend dikke pik !
Ze lacht naar me en zegt: je had al zo’n vermoeden denk ik!

Alexandra ligt weer op haar rug op de bank, kussentje onder haar billen en benen wijd, en zegt: kom in me Marius
Ik pak de tube en smeer mijn harde staaf in en duw em hard tegen haar anus, en laat em dan zachtjes naar binnen glijden.
Ritmisch begin ik haar te neuken als ik zie dat Lorena naast me staat en mijn hoofd naar haar kleine , hele dikke staaf duwt!
Terwijl ik Alexandra steeds harder neuk duwt ze die heerlijke knots steeds dieper in mijn mond! Met haar handen bepaalt ze het ritme, ze neukt mijn mond en dat is zo geil! Ik kan daardoor niets zeggen en bereik al kreunend mijn hoogte punt! Ik spuit het kontje van Alexandra helemaal vol en ook Lorena kreunt dat ze gaat komen , ze duwt mijn hoofd helemaal over haar staaf ik voel haar ballen tegen mijn keel slaan en dan spuit ze haar sperma diep mijn keel in, ik slik en kok… dit voelt heerlijk!
Alexandra kijkt genietend van mij naar Lorena en weer terug.
Wat zijn jullie lekker klaar gekomen zeg!
Maar dat wil ik ook!
Lorena kruipt naar Alexandra’s stijve en begint haar te pijpen, ik kruip er bij en neem haar ballen 1 voor 1 in mijn mond en zuig er aan. Terwijl ik met mijn vinger van haar anus naar haar ballen wrijf hoor ik haar steeds harder gaan kreunen, ik duw een vinger diep in haar kontje en zie dat ze gaat komen. Lorena haalt precies op tijd de stijve uit haar mond en Alexandra laat haar sperma in allebei onze gezichten spuiten, Lorena en ik likken het van elkaar op en eindigen in een heerlijke tongzoen.

Vermoeid en voldaan gaan we weer op de bak zitten.
Alexandra vraagt: nog een wijntje schatjes?

De avond was nog lang, het vervolg komt later

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Smaval

Ik schrijf over dingen , waar gebeurd aangedikt en helemaal verzonnen

Tips, vragen of iets anders? Smaval@tutanota.com

Dit verhaal is 7342 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Bekende klant in mijn winkeltje”

Plaats een reactie