BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zorgcentrum 60

In dit verhaal bezit ik heel veel bijzondere krachten zoals overreding, dwang, PK, geneeskracht enz. In het vorige verhaal ben ik binnen het “oude volk” benoemd tot opperdruïde. Ik heb nu de spirituele verantwoordelijkheid voor iedereen met deze krachten. Door mijn vermogen tot EE kan ik buiten mijn lichaam treden en overal op de wereld komen binnen een paar seconden. En dit alles wordt geleid vanuit het zorgcentrum waar ik mede directeur ben. Nu het vervolg van mijn bijzondere leven.

Ik was intussen gegroeid in mijn rol van druïde en ging met EE overal op de wereld op bezoek bij afstammelingen van het oude volk zoals we onszelf noemden. En dat ik daarbij af en toe leuke en soms geile ontmoetingen had mag duidelijk zijn. En dat ik daarbij ook af en toe de kans kreeg om bijzondere mensen buiten onze kring te ontmoeten was mooi meegenomen. Een bijzondere vermelding daarbij is een ontmoeting die ik had met de voormalige president van de VS en zijn vrouw en dochter. Met hem had ik niks. Want voor mij hoefde hij zeker niet terug te keren. Maar zijn vrouw en dochter zijn schoonheden. Dus dat was niet erg. En natuurlijk nam ik de kans waar toen die zich aanbood. Ik had ze alle drie al geborgd voor ik er zelf bij nadacht.

Als eerste peilde ik de gedachten van alle drie de personen. Hij was een zeer complexe man met draaiingen in zijn geest die een normaal mens niet begrijpt. En ik las ook in zijn geheugen dat hij uitkeek naar de volgende ontmoeting met zijn nieuwste verovering. Een 17 jarig meisje dat gevallen was voor hem en zijn geld. Dus ik gaf hem de suggestie om dan maar snel te gaan en de vrouwen bij mij te laten. Die keken wel even vreemd op maar snapten dat hij weer eens andere verplichtingen had. Dus ik kletste een beetje met de dames over het zorgcentrum en intussen peilde ik de gedachten van deze beide dames. Bij de moeder las ik dat ze me een leuke jonge vent vond en dat ze zo’n lekker ding wel zag zitten. Maar bij de dochter las ik dat ze eigenlijk ook naar haar neukvriendje wilde. Want haar man was een goede vent maar die maakte niks meer klaar. Dus ik gaf ook haar de suggestie om dan maar te gaan. En toen ik met de moeder alleen was vroeg ik haar of ze de slaapkamer wilde laten zien? Ze keek wel even vreemd maar deed dat toch maar. Ze stond op en met haar mooie kontje liep ze voor me uit. Toen we in de slaapkamer aankwamen zei ik haar om zich uit te kleden. En ik kleedde me ook uit. Ze keek wel vreemd maar deed toch wat ik wilde. En haar blik werd al snel getrokken naar mijn harde lul. En, ook al was ze dik 25 jaar ouder, ze wond me echt wel op. Een prachtig gezichtje met slavische trekken, mooi lijntje, wat bredere heupen en zoals veel vrouwen uit de oostelijke staten van Europa een lekkere bol kontje.

En toen ze naakt was zei ik tegen haar “op je knieën”. Ze zat snel op haar knietjes en ik zag dat ze al wist wat ze moest doen. Dus ik liep naar haar toe en ze opende haar mond direct. Ik duwde hem snel en diep naar binnen. Ze deed moeite maar kreeg hem niet voorbij haar huig. Maar dat vond ik niet erg. Dan maar wat ondieper in dat mooie mondje neuken. Helaas had ik niet zo veel tijd als dat ik zou willen. Dus liet ik haar snel op het bed gaan zitten in doggy. Een prachtig gezicht. Die lekkere ronde billen en daartussen en nu al een zeiknatte kut. Haar lipjes stonden al uit elkaar en ik zag dat ze klaar was voor me. Ik gin dus achter haar zitten en stak mijn lul gewoon zo diep als ik kon in haar. En toen ik er in zat kletste ik met mijn hand op haar bil. En toen met mijn andere hand op de andere bil. En elke keer riep ze “yes”, “yes”. Dus bleef ik gewoon lekker doorslaan zodat haar billen bloedrood werden. En hoe harder en hoe meer ik sloeg hoe geiler ze werd. En omdat ik behoorlijk heftig door ramde in haar kut en bleef slaan kwam ze spuitend klaar. Ze spoot langs mijn lul alles nat. Zo erg had ik het nog nooit meegemaakt. Maar ik bleef gewoon doorgaan tot ik zelf klaar kwam. Ik spoot haar kut voller dan vol. Daarna bleef ik nog even lekker in haar zitten tot ik wat rustiger werd. Toen liet ik haar zoals ik dat graag heb mijn lul helemaal schoonmaken. En ik zag dat ze in de plas met haar geil geknield zat en dat dat vermengde met mijn zaad dat uit haar kut druppelde.

Terwijl ik zo stond voelde ik plotseling een andere aanwezigheid. Toen ik even rondkeek zag ik een blonde meid. Ik peilde snel haar geest en begreep al snel dat dit de dochter was uit een vorig huwelijk. Blond en een beetje te vol op alle plaatsen. Botox lippen maar wel een leuk uiterlijk. Ze stond als aan de grond genageld en wist niet wat ze moest doen. Dus borgde ik haar voor de zekerheid en riep haar ons toe. Haar stiefmoeder |(want dat is ze) schrok zich en hoedje. En zeker toen ik tot de jongere vrouw zei dat ze zich ook uit moest kleden. Ze aarzelde even maar deed het toen toch. En zoals ik al gezien had was ze overal net wat ronder. En ze had zelfs een echt dikke kont. Ik zei haar op haar rug te gaan liggen en tegen haar stiefmoeder dat ze boven haar moest gaan zitten. Op die manier kon de dochter haar moeders kut leeglikken. Ik liet haar benen optillen zodat de moeder die vast kon houden. Ik zag een kut met dikke schaamlippen maar met volledige beharing. Iets dat je tegenwoordig niet vaak meer ziet bij jongere mensen. En ze had een dikke kont zoals ik al zei. En daar tussen haar billen zag ik een heel mooi poepgaatje. Ik spuugde er een aantal keren op en stak toen plompverloren een vinger diep in haar holletje. Ze kreunde even maar bleef gewoon haar moeder doorlikken. Ze was dit dus blijkbaar best gewend. Dus stak ik er nog 2 vingers bij en zelfs die gingen er vlot in. Intussen was mijn lul weer tot recordhardheid gekomen en ik zette hem tegen haar sluitspier. En toen ik doordrukte kreunde ze even maar toen schoot ik al door tot halverwege mijn lul. En omdat ze niet reageerde drukte ik snel door totdat ik met mijn ballen tegen haar dikke ronde billen aan ramde. Toen ik er zo ver inzat begon ik direct te rammen. Ik voelde dat ze met haar kontspieren mijn lul probeerde te masseren en vast te houden. Ze was een echt anaalsletje blijkbaar.

Dus ik ramde nu in haar kont zoals ik een kwartiertje terug nog haar moeder in haar kut geramd had. Ik probeerde ook haar billen rood te slaan. En ook al waren ze alleen familie door de vader bleek dat ze toch allebei van spanking hielden. Dus ook haar billen waren al snel rood. Toen zag ik echter de tieten van de moeder. Of het echt was of nep kun je niet zeggen van buitenaf, maar ze had echt grote tepels die er om vroegen om eens lekker gepakt te worden. Dus terwijl ik de dochter in de kont neukte en af en toe op haar kont sloeg pakte ik met één hand de tepels van haar moeder bij toerbeurt en kneep en trok er eens flink aan. En wat ik verwachtte gebeurde ook. Even later kwam ze weer spuitend klaar. Het beffen van haar dochter was blijkbaar de bekende druppel voor dit geile vrouwtje. En de dochter kon alleen maar opvangen en slikken. En bij dat gezicht spoot ik haar darmen volledig vol. En ook de dochter kwam klaar. Zelfs zonder dat er iemand aan haar kut geweest was. Heel apart.

Na zo’n 10 minuten trok ik me terug en liet de vrouwen samen mij schoonlikken en -zuigen. Ik was er nu al langer dan ik gedacht had, maar dat was de moeite wel waard eerlijk gezegd. Ze kleedden zich weer aan en ik ging gewoon weg. Het was aan die twee hoe ze alles uitlegden als hij er ooit achter kwam. Vooral de rode billen van de moeder zouden nog wel een paar dagen rood en gevoelig blijven.

Maar ik had meer te doen in de VS dan vrouwen neuken van oud-presidenten. Ik had een afspraak met een aantal vertegenwoordigers van native Americans (oftewel de indianen) . En dan vooral met de Sjamanen. En wat bleek, die bestonden voor de helft uit vrouwen en de andere helft mannen. Sommigen heel oud, maar ook nog enkele best jong. We begonnen zoals gebruikelijk met het uitwisselen van informatie in een gezamenlijke bijeenkomst. Dat duurde behoorlijk lang maar er kwam wel belangrijke informatie vrij. De belangrijkste sjamaan vroeg me om toestemming om in te grijpen in een proces van de overheid. Die wilde namelijk door een historisch gebied graven. En ze wilden dat blokkeren door toepassing van dwang. In dit bijzondere geval gaf ik uiteraard graag toestemming. Maar ik wees er wel op dat niemand blijvend letsel mocht krijgen. En dat een volgende regering misschien wel weer hetzelfde zou gaan doen. Na deze bijeenkomst volgde een gezamenlijke maaltijd. En daarbij kreeg ik een mooie jonge vrouwelijke sjamaan naast me. Ze was de dochter van de hoofdsjamaan. Ik probeerde haar gedachten te peilen, maar ik stuitte op een blokkade. En ze keek me een beetje bestraffend aan dat ik het geprobeerd had. Toen zei ik tegen haar dat ik het niet met geweld wilde proberen en dat ze mijn gedachten wel mocht peilen als ze wilde. En dat deed ze. Ze bleek enorm sterk te zijn en las me helemaal. Maar daarna begon ze te glimlachen en stelde zichzelf ook open voor mij. Ik las haar nu en begreep nu ook de blokkade. Ze had van haar vader de opdracht gekregen om mij die nacht gezelschap te houden. Dat wilde ze eerst niet, maar nu ze me gelezen had was ze akkoord.

Zo ging het ook. Later die avond gingen we naar haar kamer waar een groot bed stond. En zonder enige terughoudenheid kleedde ze zichzelf uit en zag ik een prachtige jonge vrouw. Ik kleedde me ook uit en ze lachte toen ze zag dat ik al paraat stond. Toen ik vroeg hoe oud ze was vertelde ze me dat ze net 17 was. En ze vertelde me ook dat ik de eerste zou zijn voor haar. Ze was dus nog maagd. Toen ik zei dat ze niet hoefde als ze niet wilde vertelde ze me dat ze graag wilde. Ze wist dat ik er was via EE en dus geen kind zou kunnen verwekken. Dus we gingen samen lekker op het bed liggen en ze begon me overal te strelen. Dit voelde heerlijk en ik ging gewoon achterover liggen terwijl ik haar eens goed bekeek. Ze had kleine tietje, een mooi plat buikje, mooie billetjes en een mooi vol gezichtje. En daar omheen een wolk van zwarte haren. Ze manouvreerde zich zo dat ze op een gegeven moment in 69 positie boven me zat. Ik zag een glimmend kutje. Volledig kaal geschoren met nu al glinsterende kutlippen. En tussen haar billetjes een lekker poepgaatje. Ze had inderdaad nog niet veel ervaring want pijpen ging nog niet zo lekker. Maar ze probeerde het wel en met wat aanwijzingen van mij werd het steeds lekkerder. En ik begon haar te beffen. Met mijn tong ging ik eerst over haar grote kutlippen. Die opende ik steeds verder om daarna met mijn tong helemaal over haar kut te lukken en na enkele minuten ook met mijn tongpunt er in. En door dat likken kwam haar klit nu iets naar voren zodat ik daar ook goed bij kon. Ze begon al snel te kreunen terwijl ze me toch gewoon bleef pijpen. Ik voelde haar trillen en voor ik er erg in had kwam ze een eerste keer klaar. Ik bleef gewoon doorlikken en ik voelde dat ze een beetje bleef hangen in het klaarkomen. Toen ging ik een verdieping hoger.

Ze had dit blijkbaar niet verwacht want ze gaf even een gilletje toen ik over haar poepgaatje likte. Ik bleef dat doen en ze smaakte helemaal niet verkeerd. Na een paar minuten stak ik mijn tongpunt in haar gaatje en neukte haar kontje met mijn tong. Ze kon dit wel waarderen blijkbaar want ze drukte haar poepgat tot bijna in mijn gezicht. Ik voelde overigens dat ik zelf ook al aardig in e richting kwam. Maar ik wilde nu nog niet in haar mond klaarkomen. Ik vroeg haar nu om met haar gezicht naar me toe op me te gaan zitten. Dat deed ze en ik zette mijn lul recht overeind. Langzaam kwam ze omlaag en ik mikte tussen haar schaamlippen. Ze liet zich langzaam zakken tot ze weerstand voelde. Ze keek nu een beetje angstig en keek me aan. Ik zei haar zelf het moment te bepalen dat ze zich over me heen wilde laten zakken. En terwijl ze naar me keek liet ze zich helemaal doorzakken zodat ze met haar billetjes op me zat. Ze slaakte een kreet van pijn en had tranen in haar ogen. Maar tegelijkertijd lachte ze door haar tranen naar me. Ze was nu geen jong meisje meer maar een jonge vrouw. Ze was ook ontzettend nauw van binnen en mijn lul voelde aan als in een strakke handschoen. En toen begon ze langzaam te neuken. En, omdat ze met haar gezichtje naar me toe zat, ik begon met haar klitje te spelen met 1 hand en mijn andere hand gebruikte ik voor haar tepeltjes. Die stonden keihard naar voren en ik trok er een beetje aan. Niet te hard, want deze jonge vrouw wilde zacht behandeld worden. Dat had ik al snel aangevoeld. Door het spelen met haar klit begon ze al snel sneller te wippen en te kreunen. En weer kwam ze snel klaar. Ze verkrampte helemaal en ik voelde haar kutje aan mijn lul trekken. En dat gevoel was voor mij nu ook voldoende om haar helemaal vol te spuiten. En omdat ze helemaal op me zat spoot ik rechtstreeks haar baarmoeder in.

Toen ze eindelijk een beetje tot rust was gekomen viel ze voorover op me en ik kuste haar gezichtje en likte over haar mond. Ze opende haar mond gewillig en we lagen nog een tijdje te tongen samen. Maar langzaam voelde ik haar zwaarder en zwaarder worden op mijn lichaam. Ze was doodmoe en wilde slapen. En terwijl ik nog in haar zat viel ze als een blok in slaap. Ik trok de deken over ons heen en zo viel ik zelf ook snel in slaap. Ik was benieuwd hoe ik mogen wakker zou worden met haar.

Maar dat is voor een volgend verhaal.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 4712 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Zorgcentrum 60”

  1. Deel 60 alweer, en toch verveelt deze serie echt niet. Elke keer weer een leuke ontwikkeling.
    Op deze manier is er nog veel te ontdekken. Leuk dat je nu bij de “dineh” bent. Ga je ook nog naar de inuit, en de inca.
    Wel jammer dat je alleen daar via EE bent, anders waren je krachten nog groter geworden.
    Misschien kan dit native meisje (jonge vrouw nu) bij je langskomen voor een stage in het zorg (spiritueel) centrum.

Plaats een reactie