BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het concert

(Dit verhaal is een vervolg op “Onbedoeld” en Wel bedoeld”. Ik raad jullie aan om deze verhalen eerst te lezen.)

Wij zijn Lotte, 36 jaar, getrouwd en Sanne, 29 jaar, single en transgender. Sanne en ik gingen naar een concert van The Golden Earring, waar we allebei fan van waren.  We wonen allebei in Zwolle en we wilden laat op de avond niet meer naar huis rijden. Daarom hadden we besloten om er een weekendje uit van te maken en  hadden we een hotel in Amsterdam geboekt. Het concert was op zaterdagavond, maar we waren al op vrijdag naar Amsterdam gegaan. Als hartsvriendinnen sliepen we in 1 bed. We hadden nog nooit iets sexueels met elkaar gedaan. Daarvoor was onze vriendschap ons te dierbaar, maar stiekem was ik al jaren verliefd op haar. Toen ik de volgende morgen wakker werd was ik geil en ik voelde de ochtend erectie van Sanne tegen mijn billen prikken. Ik kon me niet bedwingen en lag al snel met mijn kutje tegen haar heerlijk pik te wrijven. Lotte deed net of ze nog sliep en zo mondde dit uit in een heerlijke vrijpartij. Naderhand voelde ik me wel een beetje schuldig dat ik Sanne had verleid. Maar ze vertelde me dat ze er blij om was en dat ze al jaren heimelijk verliefd op me was, maar dat ik onze vriendschap niet wilde bedreven. Toen bekende ik dat dit ook voor mij gold. Wat waren we blij dat we het eindelijk hadden uitgesproken. We besloten er van te genieten zolang we in Amsterdam waren en zouden daarna we verder zien, aangezien ik mijn man ook niet  kwijt wilde. Daarna hebben we het nog eens dunnetjes over gedaan, waarbij ik haar zelfs mijn kontje had laten neuken. Dit laatste had ik nooit van mezelf verwacht, want ik had altijd gedacht dat dit smerig en pijnlijk zou zijn. Ik was echter nieuwsgierig geworden door de verhalen die ik van Sanne had gehoord. Als transgender had ze natuurlijk geen kutje en als het op neuken aan kwam was haar kontje het enige dat over bleef. Ze vertelde dat het zo lekker was wanneer ze diep in haar kontje geneukt werd, dat ik het wel eens moest proberen. Nou, ik ben om. Ik vond het heerlijk toen haar lekkere pik in mijn kontje zat en ze uiteindelijk diep in mijn darmen klaar kwam. Hier had ik veel eerder aan moeten beginnen, maar nu het eenmaal is gebeurd, wil ik dit veel vaker. Anaal is veel intenser dan in mijn kutje.

Daarna hebben we ons heerlijk gedoucht , waarbij we elkaar heerlijk inzeepten en overal bevoelden. Na een tijdje hebben we ons aangekleed en zijn we gaan ontbijten. We gingen vervolgens de stad in en droegen allebei een kort jurkje. Sanne had voorgesteld om er niets onder te dragen. Volkomen naakt onder onze jurkjes liepen we arm in arm liepen we door de stad. We kregen veel bekijks van de mannen, maar ook van sommige vrouwen. Het voelde zo geil om de wind ongehinderd onder je rokje door je schaamlippen te voelen waaien. Ik kon het niet nalaten om geregeld even met mijn vinger door mijn spleetje te gaan. Kletsnat was ik en ik bedacht me dat ik er zo geil van werd dat ik zelfs in staat zou zijn om me midden op straat door de eerste de beste man te laten neuken. Sanne zag het aan me en zei: “Wacht maar tot  ik de kans krijg.” Ik zei: “Daar hou ik je aan.” We maakten er een heerlijke dag van en aan het begin van de avond gingen we naar de Ziggodome. Nadat onze kaarten waren gecontroleerd, liepen we de grote zaal in. We zochten een plekje vlakbij het podium, zodat we onze idolen goed konden zien. 

De zaal stroomde voller en voller tot we tenslotte dicht op elkaar gepakt stonden. Sanne stond achter me en sloeg haar armen om me heen. Eindelijk begint het concert en de mannen op het podium gaan los. We gillen en schreeuwen mee. We dansen op de muziek. Sanne houdt me nog steeds stevig vast en duwt haar heupen tegen mijn achterste. Ik voel een fikse bobbel tegen mijn billen. Uiteraard zorg ik ervoor dat mijn kont goed naar achteren steekt en ik voel hoe ik tegen haar bobbel aanbots. Sanne hijgt in mijn nek en zegt: “Lekker concert he?” “Ja, dat ook”, zeg ik.  Door het gehops en gebots is mijn rokje een stukje omhoog gekropen, maar niet zo dat er echt iets te zien is. Iemand die zou kijken, ziet alleen twee lekkere meiden tegen elkaar dansen en van het concert genieten. De menigte host op de muziek en daardoor wordt Sanne flink naar voren geduwd en dat drukt  haar tegen mij aan. Ze pakt me goed vast om te voorkomen dat ik omver geduwd wordt.

Weer drukt haar pik tegen mijn billen aan en ik laat een zachte kreun horen, die echt volledig verdwijnt in het geluid van de massa. Sanne duwt nu haar onderlichaam stevig tegen mijn kontje aan en houdt die houding even vast. Ik duw wat naar achteren en ik voel hoe zij haar handen op mijn buik legt. Haar imposante bobbel wordt in rap tempo nog groter. Ze trekt me helemaal tegen zich aan, met mijn rug tegen haar borst. Haar handen glijden omhoog, naar mijn borsten. Mijn eerste reactie is om haar tegen te houden. Maar natuurlijk wil ik graag daar verwend worden en dat zou hier, ook in deze drukte, echt niet op gaan vallen. Iedereen is met zichzelf en het concert bezig.  Ik voel hoe Sanne langzaam mijn rok omhoog trekt. Het duurt even voordat mijn rok grotendeels over mijn billen geschoven is. Ik krijg het nog warmer. Dit is toch wel erg gênant mocht iemand dit ontdekken; dat ik met half ontblote billen in de drukte sta. Sanne glijdt met één hand tussen mijn billen door, naar voren naar mijn poesje. Ik voel een vinger over de huid tussen mijn kont en poesje en merk hoe nat ik eigenlijk ben geworden.

Sanne voelt het kennelijk ook want ze glipt meteen met de vinger in me. Even huiver ik, maar ik kan ook niet teveel doen, want dan gaat het de mensen om me heen opvallen. Sanne fluistert in mijn oor: “Laat het maar gebeuren. Niemand die iets in de gaten zal hebben”. Ik denk bij mezelf: “Wat kan het me ook schelen. Niemand die me hier kent.” Heel geraffineerd begint Sanne mij te vingeren. Na de ene vinger duwt ze een tweede erbij en het lukt haar zelfs om mijn klitje te vinden. Het geduw van onze directe buren zorgt ervoor dat ik niet op de plek kan blijven staan en langzaam heen en weer schuif, wat ongekende sensaties in mijn kutje teweegbrengen, met de twee vingers erin. Als haar hand klam en klef is geworden van mijn geil trekt ze haar vingers terug. Ik kreun van teleurstelling, maar lang duurt mijn teleurstelling trouwens niet, want ik voel hoe Sanne haar eikel tussen mijn billen door schuift. Ik duw mijn kont iets naar achteren, kantel mijn heupen en merk hoe ze tegen mijn schaamlippen aankomt.

Ze legt haar handen weer op mijn heupen en drukt me over haar paal heen. Ik zet grote ogen op, want ik word gepenetreerd door haar lekkere lul. Ze rekt me op en komt diep in mijn kutje. Ze drukt me tegen zich aan en ik voel haar warme adem tegen mijn oor. Ze beweegt niet, ik geef een duw met mijn kont en ze snapt de hint. Ze begint in me te stoten, rustig en kalm, alsof we alleen zijn, samen met ons tweeën en niet in een menigte van 25.000 mensen bij een concert van The Golden Earring. Ze rekt mijn schaamlippen op en zet ze onder zo’n spanning dat het doorstraalt naar mijn klitje. Ik duw mijn kont tegen de heup van Sanne en ze begint sneller te stoten. Ik voel me slapper in mijn benen worden en hoe mijn hele lichaam reageert op haar pik die vanachter diep in me tekeer gaat. Sanne neukt me nu uit alle macht en ik kijk om me heen. Ik zie dat een paar mensen in de buurt in de gaten hebben wat er hier gebeurt, maar ik ben nu zo geil dat het wat mij betreft ook op het podium had kunnen gebeuren. Ik was niet meer te stoppen. Bovendien kent niemand me hier, dus kon het me niets meer schelen. Ik was geiler dan ooit tevoren.

Een man, die het in de gaten had komt naast ons staan en pakt mijn hand. Hij bracht hem naar beneden en toen voelde ik een knots van een lul. Hij was keihard en mijn hand paste er amper om heen. Hij keek me aan met een geile blik en bewoog mijn hand over zijn pik. Ik begon hem af te trekken. Ik was van mijn leven nog nooit zo geil geweest. Als ik al geen pik in mijn kutje had dan had ik me graag door deze jongen laten neuken. Ondertussen stootte Sanne naar voren en ik duwde uit alle macht naar achteren. Zo kwamen we elkaar tegemoet. Ik voelde dat het niet lang meer ging duren voordat ik klaar zou komen en aan het heftige stoten van Sanne te voelen, zou het bij haar ook niet lang meer duren. Ik rukte als een een bezetene aan die grote pik en ik voelde een orgasme op komen. Ik keek onze vreemde gast in zijn ogen en ik zag dat hij ook dicht mij een orgasme was. Ik rukte door terwijl Sanne op mij in bleef stoten. Ik begon te trillen op mijn benen en kon bijna niet blijven staan. De onbekende hield me vast en mijn kutje begon te krampen om Sanne’s pik en ik kreeg een daverend orgasme.

Na nog een paar stoten kwam Sanne ook klaar en spuit haar zaad in dikke stralen in mijn kutje. Ik kan nog net voorkomen dat ik het op een gillen zet. Ik blijf aan die grote pik rukken en ik zie hoe de man ongecontroleerd met zijn heupen begint te bewegen. Ik besef dat hij ook klaar gaat komen en ik trek hem dichter tegen mij aan. Ik til mijn rokje aan de voorzijde op en laat zijn eikel tegen mijn klitje komen. Ik blijf hem aftrekken terwijl ik zijn eikel over mijn klitje laat glijden. Ik voel de pik van Sanne nog diep in mijn kutje en wil dat die daar voor eeuwig blijft. Ik hoor Sanne in mijn oor zeggen: “Allejezus. Wat ben jij geil zeg.” Ik knik en even later voel het zaad van de man tegen mijn vagina spatten. Ik blijf aan zijn pik trekken tot er niets meer uit komt. Dan blijven we staan. Ik sta met mijn kutje tegen de man aan en Sanne staat nog tegen mijn rug. Zo staan we heerlijk na te hijgen. Ik ben volkomen verzadigd. Na een poosje laat ik de man zijn pik los en met een gelukzalige blik bergt hij hem weer op in zijn broek. Hij buigt zich voorover naar me toe en geeft me een flinke tongzoen, die ik graag beantwoord. Hij zegt: “Bedankt schatjes dat jullie me lieten mee doen. Dan voel ik hoe Sanne haar inmiddels verslapte pik uit mijn drijfnatte  kutje laat glijden. Het zaad lekt uit mijn kutje langs mijn benen naar beneden. Daarbij vermengt het zaad van de man  zich met dat van Sanne, zodat het een kleverige boel wordt tussen mijn benen. Ik vind het zonde om het af te vegen en laat het maar gewoon lopen. Ik voel me heerlijk gebruikt. 

De rest van het concert trekt als een waas aan me voorbij. Pas als het laatste nummer is afgelopen, ga ik even naar het toilet om me daar een beetje schoon te maken. Ik trek mijn rok omhoog en veeg het zaad van mijn benen en mijn kutje. Je begrijpt natuurlijk wel dat dit niet de laatste keer is dat ik me door een ander als mijn man ga laten neuken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Henplume

Bisex verhalen die ik plaats, zijn echt zo door mij beleefd. De andere verhalen zijn fantasieën over personen uit mijn kennissenkring.
Een reactie of een suggestie zou ik erg waarderen.
Mail me ook op henplume@gmail.com.

Dit verhaal is 8320 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Het concert”

Plaats een reactie