BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Johan, Nellie en Els – 6/7

Nellie en Els

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages en locaties zijn veranderd.

De zondagmorgen aten Johan, Nel, Els en haar kroost vers afgebakken broodjes, beleg en daarbij een gekookt eitje. Dan werden er voorbereidingen voor de barbecue gemaakt. Iedereen was in de weer en Johan begon buiten met de kindjes te ravotten. Els en Nel stonden samen in de keuken, groenten te snijden.

Dan zei Nel : “Els ik heb je heel graag, maar ik wil in geen geval, op welke manier dan ook dat jij tussen mij en Johan komt”. “Ik vind je een heel toffe vrouw dat is het probleem niet, maar met jou seks hebben, zonder dat Johan het weet, ga ik niet doen”. “Dat is stiekem achter zijn rug en dat risico wil ik niet nemen”.

“Dus heb ik beslist op straks na de barbecue, aan hem te vragen of hij er bezwaar tegen heeft dat ik met zou mag vrijen”. “Is zijn antwoord ‘ja’, dan zal het niet gebeuren”. “Dat snap ik” zei Els.

De drie pagadders van Els, waren buiten met Johan aan het spelen. Na een hele tijd, toen alle voorbereidingswerken klaar waren, riep Nel naar Johan vanuit de deuropening : “schat haal jij de barbecue uit de schuur ?” “Johan kwam aangerend, met de drie kinderen achter zich aan . Hijgend stopte hij voor Nel en zei : “laat mij een hele dag in een tuin werken, want dat is minder vermoeiend dat die drie rakkers bezig houden”. De drie kinderen van Els hadden hem ingehaald, omdat hij voor Nel gestopt was en riepen in koor : “gepakt !!!” en ze klemden zich rond een been van Johan. Els kwam op het tumult af. Die zag Johan staan met haar drie kinderen. De twee jongsten hadden elk een been van Johan omklemd en de oudste had hem omklemd rond zijn middel. Johan stond te hijgen van de inspanning. Els zei : “Kinderen, laat nonkel Johan eens even gerust, die moet wat doen voor tante Nel”.

Nel en Johan keken mekaar aan en beiden waren verwonderd over de woorden ‘nonkel’ en ‘tante’. Johan was zichtbaar ontroerd. Zowel Nel als Johan hadden geen familie, buiten een vader en moeder. Nel wist zelfs niet waar haar ouders ergens uithingen.

Tussen twee en drie in de namiddag, die zondag, kwamen Gust, Anton en Gerry toe. Iets later arriveerde ikzelf, samen met mijn vrouw, dan kwamen de ouders van Johan toe.

Gezien ik graag zelf barbecue, ging ik achter het toestel staan. Mijn vrouw, Marianne ging bij Els en Nel, de schotels met vlees en de kommen met groentjes halen. Gerry, zijn twee werknemers en Johan keuvelden met mekaar. Ik stak de barbecue aan. Nel en Els lieten aan mijn vrouw de nieuwe kamers voor Els en haar kindjes zien. Die keek vol bewondering naar het geleverde werk en de meubeltjes en inrichting van de kamers. Op een bepaald moment zei Nel : “Marianne, de uitvoerders van alle werken hier zijn Gerry en Johan, maar diegene die hier achter zit en ervoor gezorgd heeft, dat Els hier een nieuwe thuis heeft, net zoals ik daarvoor trouwens, is jou vent, Rick”. Marianne keek verbaasd. Gerry kende ze al, en die had me ooit als gratis werknemer gedurende een hele zomer gebruikt voor zijn verbouwingen. Gerry kon in de ogen van mijn vrouw niets fout doen.

Johan, kende ze niet. Marianne kwam nadien even naast mij aan het barbecuetoestel staan en vroeg : “heb jij die Nel aan Johan gekoppeld ?” Ik keek haar aan en zei : “och, ik heb misschien een beetje geholpen via den John”. “Je weet dat John; de cafébaas een goeie vriend van mij is en die had me verteld dat Johan die bij mij nog in het lager onderwijs in dezelfde klas zat, erg weinig geluk in de liefde had”. “Op een ander moment vertelde hij dat Nel, een hopeloos geval was, teveel zoop, drugs nam, op elke vent sprong die ze tegen kwam, om daarna teleurgesteld te worden”.

“Voor mij was één en één, snel twee”. “Ik zei John wat hij tegen Nel en tegen Johan zoal moest vertellen”. “Het heeft nogal lang geduurd, maar uiteindelijk is het toch gelukt”. “Volgens mij zijn die twee erg gelukkig met mekaar”. “Dat denk ik ook” zei Marianne. “Zoals die Nel naar Johan kijkt, die is daar echt smoorverliefd op”. Ik grinnikte. “Ja” zeg ik “dat weet ik, alleen moet ik wat oppassen met Nel, want die is veel slimmer dan ze zich voordoet en die beseft in zekere mate dat ik de kaarten schud”.

Mijn vrouw Marianne, wist natuurlijk hoe ik in mekaar steek en zei : “ik zie toch nog een mogelijk probleempje”. “Die Johan gaat hier vanaf morgen met twee vrouwen op zijn dak zitten, dat zou wel eens tot moeilijkheden kunnen komen”.

“Heb ik al aan gedacht” zei ik. “Vroeg of laat vraagt Nel aan Johan de toestemming om iets met Els te doen”. “Ik weet zeker dat Johan dan aan mij gaat vragen wat hij moet doen en ik heb daar al een ideetje over”. Ik lachte. Mijn vrouw half lachend zei : “jij bent echt een klootzak hé”. “Ach” zei ik “je kent me, ik kan dat niet laten en bovendien het is allemaal voor het goeie doel”. “Met Gerry is dat gelukt, met Johan zal me dat ook wel lukken”. “Die twee gelukkig zien, geeft mij enorm veel voldoening”. “Het lijkt een spel, maar het is eigenlijk bloedserieus en enkel het resultaat telt”.

Marianne ging terug naar binnen om nog wat schalen groentjes te halen. Wat ik niet wist, was dat Nel schuin achter mij in het stuk schuur stond en het hele gesprek tussen mij en mijn vrouw gehoord had. Zodra Marianne uit zicht was, kwam ze tevoorschijn.

Ze zei : “jouw vrouw weet wel hoe jij in mekaar steekt hé ?” Ik lachte en zei : “heb je het gesprek van zonet met mijn vrouw helemaal gehoord ?” Nel knikte. Ik zei : “dan weet je wat je moet doen, gewoon Johan een vraag stellen”. “Niet te lang mee wachten”. “Hou jij ooit op met mensen te manipuleren ?” vraagt ze. “Nope” zei ik, “maar onderschat jezelf ook niet, jij lijkt in veel meer dan één opzicht op mij”. Weer lachte ik. Nel keek verbaasd, maar ging dan naar de tafel om die verder te dekken.

Dan riep ik de kindjes, en gaf ze elk een stukje gegrild vlees van de barbecue, op voorwaarde dat ze eerst een grote schep groentjes op hun bord hadden liggen. Zonder morren, gingen ze akkoord.

Iedereen kwam aan de beurt en de barbecue was een succes. Iedereen keuvelde met mekaar. De kinderen werden geplaagd en verwend door Gust en Anton en de ouders van Johan. Die twee gepensioneerde oude rakkers wisten precies hoe je met kleine bengels omgaat. Mijn vrouw Marianne, leek het met zowel Nel als Els goed te vinden. Het leek te klikken.

Nadat Gerry met Anton en Gust vertrokken was en de ouders van Johan, was het al tegen zeven uur ’s avonds. Johan en ikzelf bleven nog wat buiten zitten, als Nel, Els en mijn vrouw de boel begonnen op te ruimen en alle vuil geworden bestek en borden naar de keuken droegen om af te wassen. Ik stak een sigaretje op, ja ik rook dus, en zei tegen Johan : “man, die kleine kinderen van Els geven toch wel een enorm vrolijke toets aan het leven”. “De energie dat die klein gasten hebben, is ongelofelijk”. Johan knikte en zei : “tegen wie zeg je het, deze morgen hebben die mij al serieus afgepeigerd”. Ik lachte. “Je hebt het hier goed voor mekaar Johan”. “Een goeie job, ok het is hard werken, maar je kent er alles van en je doet het graag, drie vrolijke pagadders die hier op je boerderij rondhuppelen, een heel mooie boerderij trouwens, ik weet nog toen je me vroeg naar hier te komen, om het eventueel te kopen, toen dacht ik bij mezelf, amaai, wat een opgave, bijna niet te overziene werken, maar het is echt een klein paradijs geworden”. “En je hebt nog twee mooie, wulpse dames op je dak”. “Nel die je doodgraag ziet en Els, die je ontzettend dankbaar is voor wat je allemaal voor haar en de kindjes doet”. “Je hebt je eigen paradijselijke hemel op aarde gecreëerd Johan”. “Proficiat”. Johan zwol van trots.

Ik moest even naar toilet en liet Johan alleen. Nel had dat gezien vanuit de keuken en liep direct naar Johan toe. Toen ik terug kwam, Nel zat op de schoot van Johan, met één arm rond zijn hals. Ik zag dat Johan wat verward keek. Nel keek me aan en zei : “Rick ik heb net aan Johan verteld dat Els dolgraag met mij zou willen vrijen en ik zie dat ook wel zitten met haar, alleen wil ik Johan horen zeggen dat hij daar volmondig mee akkoord gaat, ook al heeft hij er dan persoonlijk niets aan”.

Johan keek me ietwat hulpeloos aan. Dan zei hij : “Rick, wat moet ik doen, ik ben bang dat het geluk dat ik gevonden heb, hierdoor compleet kapot zou gaan, misschien niet direct maar op langere termijn”.

“Dat is ook zo” zei ik, “alle driehoeksverhoudingen lopen altijd vroeg of laat op ruzie uit”. Ik zag het gelaat van Nel al direct versomberen. “Tenzij” zei ik, “dat er heel goeie en duidelijke afspraken vooraf gemaakt worden”.

“In jullie geval is het nogal éénvoudig”. “Jullie zien mekaar graag, jullie neuken alle even dagen van de maand de pannen van het dak en houden de oneven dagen seksloos”. “De eerste vereiste is, dat jullie aan mekaar beloven dat nooit te veranderen, tenzij overmacht natuurlijk”. “Dus als jullie allebei nu aan mekaar beloven om nooit van die regel af te wijken, dan is er al één zekerheid”. Zowel Johan als Nel beloofden dat bijzonder ernstig en bijna plechtig aan mekaar. Ik voelde me bijna een pastoor die een huwelijk voltrok.

“Ten tweede” zei ik, “Nel, Johan is per definitie een man en jij niet, maar als je Johan zou bedriegen met een man, zelfs al vertel je hem dat op voorhand, dan nog en ook al zegt hij dat hij jou niet als zijn eigendom wil beschouwen, je zou daardoor een dolksteek in zijn hart geven”. “Dus jij dient je woord te geven dat je nooit nog, met éénder welke vent neukt, behalve Johan natuurlijk”. Weer zei Nel plechtig : “dat beloof ik”.

“Ten derde” zei ik, “is er het feit dat Els zich seksueel erg tot Nel aangetrokken voelt en dat Nel voor die aantrekkingskracht niet ongevoelig is, gezien haar bi-kantje”. “Als dit genegeerd wordt, zowel dat bi zijn van Nel, als de verlangens van Els dan gaat het gevolg zijn dat vroeg of laat Nel toch iets met één of andere trut doet, in de stijl van Sofie bijvoorbeeld (zie deel 1 van dit verhaal) en dat is echt een klotewijf”. “Els gaat ook vroeg of laat, als het dan niet met Nel is, met een andere vrouw op de proppen komen en dat zou ook wel eens een dame ‘stijl Sofie’ kunnen zijn” . “Dat zou zonde zijn en alleen maar problemen geven”. “Van Els weet ik, dat ze een heel goed hart heeft, te goed eigenlijk, schatten van kinderen heeft en dat er in haar niets gemeens of parasietachtig in zit”. “Dus als Nel iets met een vrouw zou doen, dan liefst met Els”. “Nel zou er zichzelf en Els een groot plezier mee doen en als jij, Johan ermee kunt leven dat Nel af en toe iets met Els uitspookt en enkel met Els, dan hebben we een extra klip omzeild”. “Voorwaarde is dat Nel beloofd om alleen, wat vrouwen betreft, iets met Els te doen en niemand anders en dat Johan hiermee volmondig akkoord gaat en beloofd om de relatie van Nel met Els, niet te saboteren”. Beiden zegden hier heel ernstig en weer plechtig hierop volmondig ‘ja’.

“De praktische kant van de zaak is wel erg simpel”. “Gezien Nel elke tweede, vierde, zesde dag en zo verder, van de maand, dus elke pare dag exclusief met Johan seks heeft, is ze beschikbaar voor Els op alle oneven dagen”. “Dus Nel deelt het bed met Johan op alle pare dagen en ze slaapt bij Els alle onpare dagen”. “Of jullie dan echt slapen of met mekaar vrijen, is jullie keuze en die van Els”. “Vroeg of laat zal er wel eens een nacht zijn dat er effectief enkel geslapen wordt”. Ik lachte. “Van mijn kant betwijfel ik dat laatste” zei Johan”. “Daar twijfel ik ook sterk aan” zei Nel. Alle drie schaterden we van het lachen.

“Rest er nog een laatste mini-probleempje” zei ik, nadat ik genoeg gelachen had. “Els is niet lesbisch, dus vroeg of laat, eerder laat vermoed ik, gaat die terug naar een piemel verlangen”. “Ze zal dat nu wel ontkennen, maar ik ben zeker dat het vroeg of laat zo gaat zijn”. “Om te vermijden, dat zij dan hier opduikt met één of andere klojo, en tot hier toe waren haar keuzes van mannen, niet echt schitterend, moeten we zorgen dat ze niet met één of andere smeerlap herbegint”. “Tja” zei Johan, “haar laatste vent, die Sam Donckers, was niet echt een toonbeeld van een goeie kerel”.

“Precies” zei ik daarop, “haar keuze van mannen was tot hiertoe belabberd, maar ik zal met Els een babbeltje doen en dat in goeie banen leiden”. “Wat ga je haar dan zeggen ?” vroeg Nel.

“Simpel “ zei ik, “als Els ooit opnieuw door een man wil geneukt worden, dan is er maar één mogelijkheid, en dat moet ze zweren op het hoofd van haar kindjes”. “Wil ze met een man neuken, dan kan dat alleen met Johan”. Nel wou direct protesteren, maar ik zei : “moment, niet direct protesteren Nel, luister even, zoals ik zei, mag ze enkel neuken met Johan, doet ze het met een andere man dan moet ze binnen de week met haar kindjes verhuizen en ze mag enkel met Johan vrijen, als die dat wil natuurlijk en als jij het uitdrukkelijk toestaat, Nel en, heel belangrijk, enkel en alleen in jou bijzijn”. “Dus, voor de duidelijkheid, als Johan zijn piemel in haar kut steekt, dan wil ik dat jij, Nel, hem er als het ware zelf insteekt of op z’n minst op minder dan één meter afstand ziet gebeuren”. Ik zag Nel nadenken. “Dat moet kunnen” zei ze dan.

“Nog een allerlaatste dingetje Johan” zei ik. “Zolang Nel het niet uitdrukkelijk vraagt, dien jij met je kolenschoppen van handen, van Els af te blijven, zelfs al zou ze het zelf vragen”. “Enkel iets met Els uitspoken op expliciete vraag van Nel”. “Dat beloof ik” zei hij.

“Nel als jij je passionele zelf bent, net zoals je dat bent met Johan, dan ga jij van Els een gelukkige vrouw maken”. “Jij zelf zult er ook wel van genieten, daar twijfel ik niet aan, de liefde tussen twee vrouwen is gewoon anders en niet te vergelijken met die tussen een man en een vrouw, maar ik zou, als ik jou was, toch één regeltje hanteren en dat is : “probeer evenveel keren per maand, bijvoorbeeld de liefde te bedrijven met Els, als met Johan”. “Dus bijvoorbeeld vijftien keer met Johan, dan ook vijftien keer met Els en omgekeerd, dat is evenwicht en anders zou het toch nog fout kunnen lopen”. “Dat is een goed idee” zei Nel, “dat ga ik doen” en ze begon Johan een zwoele tongkus te geven.

Ik greep in en zei : “hélaba, het is vandaag eerst en vooral een onpare dag, ten tweede : ik heb ook mijn gevoelens en ten derde wou ik je vragen om Els even te vervangen aan de afwas en ze naar mij toe te sturen”. Tegen Johan zei ik : “ga jij maar even naar het toilet of zo”.

Twee minuten later kwam Els naar mij toe. Ik zei : “we gaan even wandelen”. Het eerste dat Els zei, was : “je hebt een schat van een vrouw Rick”. Ik reageerde daarop : “dat is zo, maar blijf daar voorlopig maar even van af, ik weet ook wel dat zij een bi-kantje heeft, maar voor jou is die ‘off-limits’ op dit moment”. Ze leek te willen kwaad worden, maar ik zei : “Els je bent een vrouw met een goed hart, je hebt schatten van kinderen, en ik zou niet liever willen dat ik je gelukkig kon zien”. “Dat is al gedeeltelijk zo, omdat je hier kunt wonen met je kroost, maar het moet lukken om dat zo te houden”. “Net zoals Nel, ben jij een warmbloedig iemand en heb je behoefte om te vrijen”. “Verbeter me als ik verkeerd ben, maar als ik het goed begrepen heb, zou je graag met Nel vrijen”. “Ik heb Nel het aan Johan doen vragen en zijn antwoord is ‘ja’, op voorwaarde dat het zijn relatie niet in gevaar brengt”. “Je kunt vanaf nu zoveel vrijen met Nel als je wilt en die wil dat ook, maar wel enkel op onpare dagen, de pare dagen zijn voor Johan”. “Dat dien je te accepteren en als dat zo is, dan komt Nel alle onpare dag bij jou slapen”. “Wat jullie met mekaar doen, moeten jullie zelf weten”.

“Om het in goeie banen te leiden, zijn er een paar voorwaarden”. “Ten eerste, enkel en alleen met Nel, dus ook niet met mijn vrouw bijvoorbeeld, en zeker niet stiekem”. “Ten tweede, als je toch naar een piemel zou verlangen, en dat kan ooit nog wel eens gebeuren, dan mag je dat enkel doen met Johan en wel in het bijzijn van Nel en mits haar voorafgaandelijke toestemming”. “Bedrieg je Johan door met een andere man seks te hebben, of Nel door met een andere vrouw te vrijen, dan dien je binnen de week die daarop volgt, met je kindjes te verhuizen”. “Kan je daar mee leven ?” Minutenlang wist Els niet wat zeggen. Ik zei dan maar : “het is belangrijk dat je hiermee volmondig akkoord gaat Els, en ik heb die dingen niet zomaar verzonnen, maar die voorwaarden zijn nodig om toekomstige problemen te vermijden”. Ze knikte en snapte wel dat ze om op de boerderij te kunnen blijven wonen, het volgens die voorwaarden zou dienen te gebeuren. Ik gaf Els een knuffel en zei : “Els, ik heb je, zolang ik je ken nog niet gelukkig gezien, als je doet wat ik zeg, dan denk ik dat je hier een heel gelukkige vrouw gaat worden”.

“Ik ga akkoord” zei ze dan. We liepen terug naar de achteringang van de boerderij. De afwas was gedaan, alles was afgedroogd en zowel Nel als mijn vrouw, plaatsten de laatste borden in de keukenkasten. Ik zei tegen mijn vrouw : “schat we gaan door, ik denk dat we hier nu overbodig geworden zijn”. Die had mijn hint direct door en zei : “mijn handtas en jas even nemen en ik ben er”. Mijn vrouw liep naar het woongedeelte vanuit de keuken en ik zei tegen Johan : “Johan jij slaapt vannacht alleen boven”. Die knikte, Nel keek verbaasd naar mij en Els en Els had een krop in de keel en ik hoorde ze slikken van emotie.

Een minuut later zat Marianne met mij in de auto en reden we naar huis. “Gelukt ?” vroeg ze. “Ik denk van wel” zei ik.

Diezelfde avond, ging Johan alleen boven slapen en Nel dook in het bed van Els. Die lag al smachtend te wachten en zei : “lieve Nel, nu even geen zachtaardige, lieve kusjes en zo, maar wil je mij gewoon jouw passionele furie laten zien en mij opvreten?”. Nel gaf met plezier gevolg aan de vraag van Els, ze dook bovenop haar en probeerde met haar kleine handjes de machtig, dikke borsten van Els te omvatten. Dat lukte nauwelijks. Ze kneep stevig door en zette prompt haar mond op één van de tepels van Els en begon er zo krachtig mogelijk op te zuigen en afwisselend zachtjes in te bijten. Els begon direct te kreunen. Lang deed Nel niet verder, na een minuut of twee had ze beide tepels grondig bewerkt en stevig beknabbeld. Dan gleed ze naar beneden met haar hoofd, ging languit tussen de dikke dijen van Els liggen, hield haar handen bovenop de borsten van Els, begon met haar vingertoppen de tepels te rollen en omhoog te trekken en, gezien haar armen, bovenop de buik van Els lagen, duwde ze zo de bovenbenen van Els uit mekaar. Een sappige dikke kut, die reeds glinsterde van het vocht, gleed gedeeltelijk open voor haar neus. Het schaamhaar was grotendeels weg getrimd en bij zichzelf dacht ze, dat moet ik hier een keer bijwerken, maar dat is voor later. Nel zette het topje van haar neus pardoes op de klit van Els en begon als het ware te ‘neuze, neuze’ maar dan op de klit van Els. Dan stak Nel haar tong uit, gleed tot onderaan in het kutje en lepelde zo omhoog tot op de klit. Els kreunde harder.

Nel lebberde zo goed mogelijk alle vocht uit die kut en liet haar neus ondertussen wat rondjes draaien over het klitje. Na een minuut of zo, had ze er al genoeg van en ze plantte haar lippen over de klit, zoog zo hard mogelijk het blank-roze knopje in haar mond en liet binnenin haar mond haar tong tegen het klitje tikken. Els kreunde nog harder, maar wou zich toch wat inhouden qua geluid omwille van de kinderen die in de aanpalende kamer sliepen. Nel voelde dat, liet de klit even los en keek op, dan zei ze : “lieve Els, je kunt in deze kamer zoveel lawaai maken als je wilt, niemand hierbuiten hoort dat”. “Johan vertelde me, dat op instructie van Rick (ikzelf de schrijver van het verhaal dus) hebben zij, (Johan en Gerry) twee lagen van twaalf centimeter PUR zowel in de binnenmuren als op de buitenmuur aangebracht, daarbovenop nog een geluidsisolatie van achttien millimeter en daarna Gyproc en dan de deur extra dik geïsoleerd, net als de twee vensters”. “Dus meisje” zei Nel, “ik wil je horen gillen en krijsen van genot, je doet er mij een groot plezier mee en niemand die het horen kan”. Zowel Els als Nel dachten apart van zichzelf : ‘die Rick is echt een klootzak die met grote voorbedachtheid, alles plant”.

Maar Els kon al niet meer nadenken want Nel had haar mond terug over haar klit gezet en zoog uit alle macht. De genotscheuten schoten in staccato doorheen haar lichaam. De kleine handjes van Nel grepen gretig en hard in de dikke borsten van Els en Nel likte het kutje met een dansend hoofd tussen de dijen van Els. Het was niet het eerste kutje dat ze likte en haar passionele drang om Els zo snel mogelijk te zien ontploffen leken haar gedrevenheid in het beffen naar ongekende hoogte te tillen. Geen vijf minuten later begon Els onder het geweld van Nel gewoon diepe geluiden te produceren. Alsof een gedonder dat opsteeg uit haar lichaam en dat een ontploffing aankondigde. Het gedonder ging na even over ik hoge tonen van gegil. Afwisselend riep ze luidkeels : ‘jjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa’, en die ‘ja’s’ volgenden mekaar in snel tempo op en werden als maar langer en harder. Dan ineens begon Els krijsend klaar te komen, haar handen schoten naar het achterhoofd van Nel en drukten die tegen haar verkrampende kut. Die kut liep over van kutsappen, de hele mond en kin van Nel werden overspoeld van smeuïg vocht. Nel likte als een bezetene zoveel mogelijk weg en stopte daar maar mee nadat Els geen geluid meer produceerde, enkel nog maar wat zacht gesteun en gezucht. Dan nam Els met haar beide handen de polsen van Nel vast en trok die gewoon omhoog tot het gelaat van Nel ter hoogte van dat van Els kwam. Ze liet los, omarmde Nel en begon het gelaat van Nel af te likken om dan in een zwoele langdurige tongkus verzeild te geraken. Nel voelde weer één hand op haar achterhoofd alsof Els het stoppen van het kussen wou verhinderen. Ze kuste dus gewoon door en dat wat echt niet tegen haar zin. Zeker een minuut of vijf, lag het tengere meisje bovenop de mollige Els, midden tussen die haar dikke borsten, met een dansend hoofd Els te tongen. Dan moesten die twee noodgedwongen toch een adempauze inlassen. Nel bleef gewoon bovenop de veel dikkere Els liggen. Qua volume kon de magere Nel die slechts rond de vijfenveertig kilo woog, rustig blijven liggen op Els, die met haar vijfenzeventig kilo en een meter achtenzeventig groot, gemakkelijk het pluimgewicht van Nel kon verdragen. Els keek opwaarts recht in de ogen van Nel en zei : “lieve Nel, ik kan begrijpen dat Johan zo verslaafd aan jou is geworden, ik vrees dat mij hetzelfde gaat overkomen en ze gaf Nel een kusje op het tipje van haar neus.

Vijf minuten later, zat Nel met de knieën naast het hoofd van Els, hield ze zich recht met haar twee handen tegen de muur, terwijl Els grondig het kutje van Nel likte en haar billetjes in de handen vasthield en zacht kneedde. Het was alsof Els een hele kelk met kutsapjes van Nel leeg slobberde. Geen vijf minuten later, kwam Nel eveneens gillend klaar. Ze ging zitten uithijgen, schrijlings gezeten op de mollige buik van Els. Na een paar minuten boog ze voorover en begon ze Els terug te tongen. Dan gingen ze ineengestrengeld onder het dekbed om te slapen.

Later zou ik vernemen van Nel, dat ze de regeltjes toch wat aangepast hadden en dat een pare dag, slechts op de middag begon en duurde tot de volgende middag, omdat het niet te doen was, voor Nel, om een hele onpare dag met Els door te brengen om dat ’s morgens tegen zes uur uit het bed van Els te komen, naar de slaapkamer van Johan te gaan en die daar dan wakker te pijpen. Als Johan over de middag naar huis kwam op een pare dag dan neukte hij Nel op de middag, diezelfde avond en de volgende ochtend. Met Els vree ze dan vanaf de volgende middag tot de daarop volgende middag.

De twee vrouwen en Johan hadden een goed ritme te pakken gekregen Om de vierentwintig uur werd Nel verwend door Johan en de volgende vierentwintig uur door Els. Nel van haar kant was onverzadigbaar en dolgelukkig met haar beide geliefden. Zij werd elke dag door, ofwel Johan ofwel Els onder handen genomen, soms op een zeer zachtaardige manier met veel liefkozingen en gestreel, soms op een harde, nogal heftige manier. Nel maakte het niet uit, die was tevreden met eender welke manier, als ze alle dagen maar drie keer kon klaarkomen, was ze gelukkig en erg geil was ze gewoon elk moment van elke dag.

Na een maand of drie, op een middag, de kindjes waren de hele dag op bezoek bij de ouders van Johan en Els en Nel zaten aan het keukeneiland iets te eten, toen Nel vertelde dat ze het zalig vond dat Johan haar regelmatig in kutje en kontje neukte. Els keek verbaasd en vroeg : “in jouw kontje ook ?” Nel knikte en zei : “hij steekt dan zijn stijve pik zo’n dertig keer in mijn kutje, daarna ongeveer evenveel keer in mijn kontje en dan weer in mijn kutje”. “Voor mij is dat zalig, want met die lul in mijn kutje bouwt zich een orgasme op, maar voor ik kan klaarkomen, steekt hij zijn piemel in mijn kontje, dat is ook een heerlijk gevoel, maar doet mijn orgasme toch terug wat wegebben, dan steekt hij zijn pik weer in mijn kutje, zo bouwt mijn orgasme zich weer een stuk meer op om dan weer wat weg te ebben”. “Telkens hij zijn piemel opnieuw in mijn kutje steekt, bouwt mijn orgasme zich weer wat meer op, tot ik het niet meer kan tegenhouden en dan ontplof”.

Nel had het uitgelegd alsof ze de handleiding van een camera aan het voorlezen was. Els vroeg : “doet dat dan geen pijn, zo lul in je kontje ?” “Nope” zei Nel, “niet als het goed voorbereid is en dat doet Johan elke keer weer, dan likt hij vooraf mijn kontje en zijn kronkelende tong in mijn aars is gewoon hemels”.

Na een paar minuten zei Els : “dat zou ik ook wel willen doen, maar helaas heb ik geen piemel”. Nel bekeek haar en zei : “dan moeten we daar toch voor zorgen”. Els zei : ”hoe kan dat nu, ik heb geen zin om Johan zijn piemel te gebruiken en zelf jouw bewerken met een komkommer of zo, zie ik ook niet zitten”. “Nee, nee” zei Nel, “ik vraag wel aan Johan of ik een voorbinddildo mag kopen”.

Vijf minuten later lag Els op ellenbogen en knieën op bed, zat Nel achter haar tussen de benen en gaf Nel aan Els een demonstratie van : ‘hoe lik ik vakkundig een kontje en laat ik mijn partner tegelijk klaarkomen’. Dat laatste deed ze door tijdens het gelikt met haar duim van één hand, woest over de kittelaar van Els te wrijven.

’s Avonds zei Johan, nadat de kindjes naar bed gebracht waren : “ga maar snel zo’n voorbinddildo kopen, maar op één voorwaarde : dat geen van jullie twee ooit probeert dat ding in mijn kont te steken”. Hij lachte en bij zichzelf dacht hij : ‘domme ezel, zo breng ik ze nog op gekke ideeën’. Van toen af, neukte Els, Nel regelmatig in kut en kont en omgekeerd deed Nel dat bij haar ook, en dat bovenop het gebruikelijke likken”.

Voor commentaar op dit verhaal, stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Dit verhaal is enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, het is dus verboden dit verhaal te kopiëren tenzij met voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 5242 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Johan, Nellie en Els – 6/7”

Plaats een reactie