BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ali Baba en de 40 roofmaagden

Ruim duizend jaar geleden was er in het Oosten een arm land, Azastan. Op zich zou het niet zo erg zijn dat het land weinig natuurlijke rijkdommen had als niet de sultan van het land die situatie nog eens onnoemelijk verergerde. Hij voerde een waar schrikbewind tegen de bevolking. Inwoners moesten zo’n beetje alles wat ze hadden of verdienden als belasting aan hem afstaan om het hem mogelijk te maken zijn luxueuze leven te kunnen bekostigen.

Verder was hij ook heel bekrompen, vrouwen mochten zich niet in het openbare leven tonen of alleen zwaar gesluierd. Wat de sultan betreft waren vrouwen er alleen maar voor de voortplanting en om de man in alles zo goed mogelijk te gerieven, verder moesten ze zich stilhouden. De situatie werd steeds nijpender en het was dus geen wonder dat meer en meer mensen tegen het bewind in opstand kwamen. Her en der ontstonden bendes die van de rondreizende belastinginners terug roofden wat de sultan volgens hen gestolen had.

Ali Baba zucht eens diep, hij ligt onder een dadelboom die ondanks de droogte kans heeft gezien zich op de steile bergwand een moeizaam bestaan te verwerven. Ali is dankbaar voor de schaduw zodat hij wat kan bekomen van de hitte. Zijn hele ‘rijkdom’ bestaat uit vijf schapen en dagenlang al sjouwt hij als herder achter de dieren aan die steeds verder de bergen in scharrelen, van verdwaald grassprietje naar verdrogend struikje, om zo al knabbelend wat in hun maag te krijgen.

Ali is nog jong, pas negentien jaar. Zijn eigenlijke naam is Ali bin Mohammed, maar omdat hij als peuter altijd ‘baba’ brabbelde is zijn roepnaam al snel Ali ‘Baba’ geworden. In die tijd trouwden mensen in de warme landen erg jong en vaak werden ze niet oud. Ali’s vrouw is vorige jaar op zeventienjarige leeftijd gestorven tijdens de bevalling van hun eerste zoontje, dat nu bij oma en opa woont. Het was al nooit een vetpot thuis, maar sinds de Sultan zijn schrikbewind uitoefent is er helemáál niks meer om van te leven. Dus slacht Ali om de paar maanden noodgedwongen een schaap, zodat hij en zijn familie ten minste nog iéts te eten hebben. Maar ja, met nog vijf schapen te gaan zal het over een jaar heel moeilijk worden…

De Maagden-bende

Ali is weggedommeld maar schrikt wakker van een gerommel in de verte. Hij ziet hoe daar een grote stofwolk opstijgt en uit allerlei vervelende ervaringen weet Ali nu dat er dan waarschijnlijk een roversbende onderweg is. Voor de zekerheid drijft hij zijn schapen in een bergspelonk, sluit hem af met een flinke tak die hij overdwars vastzet en klimt daarna zelf in de dadelboom. Na ongeveer tien minuten komt er inderdaad een grote groep ruiters aan denderen en tot zijn verbazing ziet Ali dat het allemaal vrouwen zijn, volledig gehuld in zwarte mantels, hun hoofden beschermd tegen het stof met wikkeldoeken, de franjes daarvan wapperend in de wind. Hun paarden zijn uitgerust met zadeltassen en zo te zien zitten die allemaal vol. Iets verderop houdt de groep halt voor de bergwand en een van de vrouwen roept luid ‘Sesam open u’. Ali is totaal verbijsterd als hij ziet hoe de bergwand zich opent, de groep ruiters naar binnen rijdt en de opening zich na de laatste weer sluit. Het lijkt daarna wel alsof ze er nooit waren. Ali besluit de nacht op deze plek door te brengen en morgen, als de vrouwen hopelijk weer op pad gaan, eens een kijkje te gaan nemen, hij prent de spreuk zich goed in het hoofd.

In de spelonk waar zijn schapen inmiddels lekker knus tegen elkaar liggend zijn gaan slapen maakt ook Ali het zich, na wat gedroogd vlees te hebben gegeten zo gemakkelijk mogelijk. Maar door de opwinding van zijn ontdekking lukt het hem maar moeilijk tot rust te komen en pas tegen de ochtend slaapt hij. Ali schrikt wakker als de groep vrouwen met donderend geraas van de paardenhoeven weer vertrekt. Dát is de kans waarop Ali wachtte, hij springt overeind, laat zijn schapen los zodat ze alvast wat eten en drinken kunnen gaan zoeken en gaat dan naar de rotswand waar de vorige avond de groep vrouwen naar binnen ging. ‘Sesam open u’ roept hij en ja hoor, de wand schuift op zij en daarachter neemt Ali een grote in donker gehulde grot waar. Als Ali naar binnen loopt ziet hij meteen links een grote zijgrot waar de paarden worden gestald en precies op dat moment sluit achter hem de wand weer met een enorm kabaal van schuivende stenen, hij schrikt er ontzettend van.

Ali wordt betrapt

Het is warm in de ontzaglijke grote grot, nauwelijks koeler dan buiten. Zodra zijn ogen aan het licht gewend zijn ziet Ali verderop bij het licht van wat brandende fakkels van alles glinsteren en als hij dichterbij komt ziet hij in forse zakken grote hoeveelheden sieraden en munten, een immense schat. Maar nog terwijl hij zich daarover staat te verbazen duikt achter hem iemand op en een hoge stem beveelt hem zich om te draaien. Langzaam draait Ali zich om en ziet dan het mooiste meisje dat hij ooit in zijn leven zag, terwijl zíj ondertussen de punt van haar zwaard steeds dichter bij Ali’s hartstreek brengt. Geheel tegen de regels van het land in is ze spaarzaam gekleed, ze heeft een lange zijden pofbroek aan en verder allen maar een soort kruislings geknoopte doek die haar borsten omhult. Ze is slank, haar buik is strak en plat, ze heeft lange donkere haren en bijna zwarte ogen, die omlijnd met zwarte kool Ali vurig aankijken. ‘Wat doe jij hier?’ vraagt ze, eigenlijk nogal overbodig. Ali vertelt dat hij de spreuk hoorde en nu met eigen ogen wil zien wat hier aan de hand is. ‘Nou vriend, dat was niet zo’n slim besluit want dit is niet voor jouw ogen bestemd. Je moet verdwijnen. Kleed je uit.’

Ali wás al overdonderd maar nu weet hij helemaal niet meer hoe hij het heeft. ‘Hup kerel, kleed je uit, we hebben je kleding nodig en daarna snijd ik je de strot af’ zegt het meisje, en ze prikt hem zachtjes met haar zwaard in zijn borst. Ali schat haar niet ouder dan zestien of zeventien jaar maar hij ziet wel dat hij haar niet moet onderschatten, het is een pittige meid. Ali heeft niet veel aan, hij maakt de riem om zijn middel los, knoopt zijn opperkleed los en als dat op de grond valt heeft hij alleen nog een lendendoekje om. De ogen van het meisje worden groot want je ziet het niet meteen als hij dat ruimvallende lange kleed om heeft, maar zo bijna bloot is Ali echt een knappe jonge man met een mooi strak lijf. Hij heeft lang vallende donkere krullen, diepbruine ogen en tegen de gewoonte van het land in heeft hij geen baard, omdat hij daar altijd uitslag van krijgt.

Op de een of andere manier vindt Ali de situatie niet alleen gevaarlijk maar ook opwindend en hij voelt hoe zijn pik wat opzwelt, iets wat hij lang niet meer meemaakte. ‘Toe ‘ns jongen, ook dat doekje moet weg en doe die sandalen uit’ en dreigend richt het meisje haar zwaard naar Ali’s geslachtsdeel. Snel doet Ali wat ze hem opdraagt en dan staat hij daar, tegen alle regels van zijn land in helemaal naakt voor dat mooie meisje. En tja, dan is hij ook maar een man, zijn pik groeit enthousiast en in no time staat Ali daar te pronken met zijn behoorlijk groot uitgevallen staaf.

Ali wordt misbruikt

Ali kan bijna ‘zien’ hoe het meisje in haar hoofd de plannen verandert. ‘Ehm…’ stamelt ze een beetje verward, ‘misschien moet ik niet te overhaast handelen….’ Stilte. ‘Ik kan jou eigenlijk wel goed gebruiken om me te ontmaagden.’ Zei ze dat nou echt? Ali kan zijn oren niet geloven, in dit land zeggen vrouwen dat toch niet! ‘Je hoeft niet zo verbaasd te kijken hoor’ zegt het meisje. ‘Wat had je dan gedacht, dat al die meiden hier keurige nietszeggende getrouwde vrouwen zijn? Wij zijn juist allemaal van huis gevlucht omdat we ons aan een of andere vent moesten verbinden om daarna voorgoed opgesloten te worden. Nou, niks erger dan dat, dan liever maagd blijven maar wel de vrijheid van een roversbende.’ Ja, zit wat in, bedacht Ali zich. En terwijl hij deze informatie nog verwerkt kleedt het meisje zich net als hij helemaal bloot uit en wijst daarna met haar zwaard naar een hoek diep achter in de grot die duidelijk wordt gebruikt om te slapen, er liggen comfortabele kleden en dierenhuiden en in de wanden zijn hoog en laag tal van haken geslagen waaraan allerlei kleding, riemen, tassen, buidels, wikkelsjaals en wat al niet hangen.

Maar hij komt niet in beweging, Ali blijft stokstijf staan, hij is helemaal bevangen door dat mooie meisje. Ze is voor een meisje uit deze streken best lang, slank en misschien zelfs aan de magere kant, heeft niet zo’n grote maar wel stevige ronde borsten en tussen haar benen is ze hélemaal kaal, nergens een haartje te bekennen. Met als gevolg dat hij een bijzonder uitzicht heeft op de aanzet van haar kutje.
‘Sta niet zo tussen mijn benen te gluren joh‘, praat het meisje vrijuit. ‘Het is hier steeds bloedheet, denk jij dat ik dan zo her en der veel haar kan gebruiken? Alle meiden hier scheren het af hoor. En nou hup jij, ga daar maar op je rug liggen’ commandeert ze Ali. Ali is goed beducht voor dat scherpe zwaard en kan niets anders doen dan gehoorzamen. En zodra hij ligt hurkt het mesje in spreidstand boven hem en laat zich langzaam zakken, tot zijn pik tegen haar kutje staat. Met haar eigen spuug heeft ze haar gleufje eerst goed nat gemaakt en nu laat ze zich langzaam op hem zakken, ondertussen het zwaard nog steeds in haar rechterhand, waarvan de punt dreigend naar Ali’s hart wijst.

Het meisje heeft Ali’s staaf halverwege in zich als ze niet verder komt, hoe ze zich ook dieper op hem probeert te spiesen. Aha, het vliesje, denkt Ali en hij herinnert zich nog hoe hij dat bij zijn vrouw doorboorde, dat moest ook met behoorlijk wat kracht. ‘Schoonheid, hoe heet je?’ vraagt Ali zo hoffelijk mogelijk. Het meisje is al wat zweterig en een beetje hijgend antwoordt ze ‘Laila’. Ze is allang niet meer met haar gedachten bij het zwaard, dat een beetje lusteloos in haar rechterhand hangt.

Ali slaat terug

Dat is Ali zijn kans, met een verrassingsaanval pakt Ali het zwaard van haar af, gooit het zo ver mogelijk weg en draait zich dan met Laila klemvast tegen zich aan om, zó dat ze nu op haar rug onder hem ligt, brengt zijn pik weer voor haar kutje en boort zich dan met één stevige stoot tot aan de wortel in het meisje. Laila gilt en vloekt en Ali bedenkt zich dat de vloeken die ze uitbraakt een man niet zouden misstaan, wat gaat die meid tekeer zeg.

Maar nu heeft Ali de macht, het is voor hem erg lang geleden dat hij zich in een vrouw kon uitleven en dit is zijn kans. Hij trekt zich niks aan van het vloekende meisje en beukt zich keer op keer diep in haar. Als hij op een gegeven moment even wat tot rust komt en Laila aankijkt ziet hij tranen in haar ogen. ‘Wat is er?’ vraagt Ali. ‘Wat denk je, stomme boer, het doet daarbinnen in me pijn’ antwoordt Laila snibbig. Hoewel ze het bepaald niet aardig zegt heeft Ali wel begrip voor haar, ze was ten slotte nog maagd en hij gaat wel erg ruig te keer. Hij gunt haar daarom toch maar even wat rust en gaat stil op haar liggen. In het begin probeert Laila zich nog even onder hem uit te worstelen maar Ali zijn pik zit diep in haar en aan de bovenzijde heeft hij zijn handen stevig om haar schouders waarmee hij haar omlaag drukt, ze kan met deze ‘driepunt-bevestiging’ nergens heen.

Hijgend en heftig transpirerend komt Laila wat tot rust en Ali laat haar even aan het gevoel in haar buik wennen. Na een tijdje voelt hij hoe Laila haar tunneltje diep van binnen zijn pik wat masseert, ze experimenteert duidelijk met haar kutspiertjes en dat moment benut Ali om weer langzaam in haar te gaan bewegen. Traag zijn stijve staaf in en uit haar nauwe hulsje schuivend laat Ali haar nu wat rustiger wennen aan het neuken en na verloop van wat minuten begint Laila tegen te bewegen. Dat maakt dat Ali weer wat steviger gaat doorstoten, zijn pik steeds zo diep mogelijk in dit mooie lijf onder hem begravend. Ali geniet intens van deze gestolen sekspartij, Laila komt langzamerhand ook aardig op stoom en na een tijdje komen ze min of meer tegelijk klaar. Laila kreunt en mauwt als een poesje terwijl Ali met een diepe grom zijn zaad in haar spuit.

Ali neemt pakt de macht

Hijgend en kletsnat van het zweet ligt Ali nog even op Laila maar bedenkt zich ondertussen hoe dit nou verder moet. Dan valt zijn oog op alle spullen die aan de wand hangen en hij besluit Laila met wat sjaals aan een van de hogere haken vast te zetten. Hij trekt zich met spijt terug uit het warme nauwe kutje van het mooie meisje, pakt haar stevig bij haar polsen en sjort haar omhoog, richting de wand met de sjaals. Laila spartelt enorm tegen maar de sterke Ali is geen partij voor haar, een paar minuten later staat ze tegen de muur, met haar armen boven haar hoofd getrokken stevig vastgesjord. Woest is ze, ze gilt en snauwt en dreigt en Ali kan niks anders doen dan een doekje in haar mond te stoppen.

En had ze nou maar niet zo gesparteld en gekronkeld, Ali kan er niks aan doen, dat beweeglijke sexy lijf windt hem opnieuw ontzettend op, zijn pik staat alweer helemaal stijf. Hij vindt dat Laila er om vraagt, die staaf moet weer in haar tunneltje. Hij pakt haar benen beet, spreidt ze, vouwt ze om zijn heupen en soepeltjes glijdt hij weer bij haar naar binnen tot hij niet verder kan, zijn staaf is op maximale lengte en zit diep in dat prachtige weerspannige meisjeslijf begraven. Laila’s ogen spuwen vuur maar ze is totaal machteloos, zoals ze daar nu gestretcht met haar armen boven haar hoofd vastgebonden hangt en haar wijd gespreide benen met een stevige houdklem om Ali heen gevouwen zitten. En zo is Ali dus weer lekker bezig met zich steeds weer in dit soepele warme geile kronkelende meisjeslijf te beuken, maar als hij had opgelet had hij gezien dat het meisje ineens grote ogen opzet en naar iets achter hem kijkt.

Nauwelijks enkele seconden later voelt Ali een -gelukkig voor hem niet zo- heftige zweepslag op zijn rug neerkomen en als hij snel omkijkt ziet hij tot zijn grote schrik en verbazing dat de andere vrouwen inmiddels terug zijn. Hij is zo in het neuken van Laila opgegaan dat hij daardoor én door haar gegil en gevloek niets om zich heen hoorde. Maar nu weet hij niet hoe gauw hij bij Laila weg moet zien te komen, hij trekt zijn stijve en van haar vocht en zijn zaad glanzende lans uit haar en draait zich om. En nu is het de beurt aan al die vrouwen om grote ogen op te zetten, dit hebben de meesten van hen, omdat ze nog maagd zijn, nog nooit gezien. Er valt een diepe stilte…

Maagden-hoofdvrouw Rania

De vrouw die Ali de zweepslag gaf neemt het woord: ‘nou Laila, het bewaken van ons hoofdkwartier kunnen we dus blijkbaar niet aan jou overlaten, loopse meid dat je bent. Je verdient het om daar nog een tijdje te hangen, minstens tot morgenvroeg.’ Laila kreunt ‘Oh nee, Rania, alsjeblieft…’ Maar Rania heeft zich al op Ali gericht: ‘en jij met die lans van jou, kom maar hier.’ En zonder blikken of blozen maakt Rania een paar spelden los waarna het kleed dat ze draagt zo op de grond valt. Daaronder draagt ze een dunne onderjurk en ook die gaat uit, waarna Ali een mooie rijpe vrouw van tegen de dertig kan bewonderen. Ze is prachtig, ze heeft mooie rondingen en behoorlijk volle borsten. En net als Laila heeft zij haar kutje kaalgeschoren, evenals haar oksels, Ali vindt het intrigerend om te zien. Zijn pik steigert spontaan nog iets heftiger en als Rania op de kleden gaat liggen en voor hem de benen opent schuift hij graag aan, of eigenlijk beter gezegd, bij haar naar binnen.

Ali merkt direct dat deze vrouw al wel vaker heeft geneukt, haar kutje is behoorlijk wat toegankelijker dan dat van Laila. Ali schuift zich volledig naar binnen en begint dan ijverig te pompen, hij heeft geen idee hoe dit gaat aflopen en dan kan hij maar het beste van dit neukpartijtje genieten, dat nemen ze hem dan in ieder geval niet meer af. Al snel beweegt Rania goed tegen en komen ze samen in een fijne cadans. De andere vrouwen, of eigenlijk meer meisjes, zijn allemaal om hen heen komen staan en dat vindt Ali eigenlijk wel wat lastig, al die ogen die op zijn blote heftige bewegende lijf zijn gericht, en hij valt daarom ook wel even stil. ‘Hé jij, doorneuken’ commandeert Rania en Ali komt weer op gang.

Ali’s veertig maagden

Rania kwam duidelijk al een tijdje wat tekort op seksgebied want snel daarna komt ze klaar, en fluistert Ali dan in zijn oor: ‘door bewegen jij! En ik wil je vertellen wat je opdracht hier wordt. Al deze meiden zijn maagd en ze worden met de dag loopser, dat heb je wel aan Laila gezien. Ik wil dat jij ze de komende tijd allemaal gaat ontmaagden.’ Ali’s pik wordt spontaan nog iets stijver maar Ali zelf schrikt behoorlijk. ‘Ehm, sorry Rania, maar dat kan niet, ik moet naar huis, naar mijn ouders en mijn zoontje. Zonder mij hebben zij helemaal niemand.’ Rania grinnikt wat waardoor haar kutje knijpbeweginkjes rond Ali’s pik maakt: ‘je weet ’t nog niet Ali maar voor de buitenwereld ben jij vanaf nu dood. We zullen het je familie laten weten en hen voldoende geld geven om de komende jaren door te komen.

Nou, denkt Ali, val jij dan ook maar dood. Hij trekt zich snel uit Rania terug, zijn pik nog steeds groot en glanzend en rent naar de uitgang. ‘Sesam open u’ roept hij al van ver, maar er gebeurt niets. Giechelend komen alle meisjes achter hem aan en een van hen zegt dan: ‘sukkeltje, als je weg wilt moet je de andere spreuk gebruiken.’ Nou ja, en dan weet Ali het ook niet meer. Teleurgesteld zakt hij in elkaar tegen de rots-poort die dus niet open wil gaan…

‘Pak die kerel bij zijn lurven en smijt hem in de poel, hij stinkt als een ouwe bok’ commandeert Rania die, haar kleed omgordend, woedend aan komt lopen. Ali wordt door een stuk of zes meisjes aangepakt en tegen zo’n overmacht is hij niet opgewassen. Ze sleuren hem de hele ruimte door, nog voorbij het slaapdeel waar Laila nog steeds hangt te spartelen en uiteindelijk komen ze in een hoge haast tempelachtige grot met in het midden een ondergrondse waterpoel. Ali kijkt zijn ogen uit maar voordat hij het allemaal goed heeft kunnen bekijken wordt hij hardhandig in het water geknikkerd. En dat is dus ijskoud, hij gilt het uit van de schrik. Alle meiden staan langs de kant de kijken en te lachen, ze hebben lol om die kerel die niet eens tegen koud water kan. Terwijl hij daar zo spartelt ziet Ali dat de poel aan de ene zijde wordt gevoed door een bron en dat het water aan de andere kant weer de berg instroomt.

Na een paar minuten wordt Ali weer op de kant gehesen en opnieuw is het een en al gegiechel, nu omdat Ali’s pik tot een klein dingetje verschrompeld is. Hij wordt teruggebracht naar het slaapdeel en daar wordt hij vastgeklonken aan een lange ketting met een ijzeren band om zijn linkerenkel. Door de lengte van de ketting kan Ali een meter of vijf lopen en dat geeft hem de kans een doek van een van de haken te pakken om zich af te drogen. Ali beseft dat hij goed in de val zit en besluit maar te proberen er het beste van te maken. Hij gaat om bij te komen op wat zachte vellen liggen en neemt de kans waar een tijdje Laila te bekijken, zoals ze daar nu voor hem nog steeds aan de muur staat vastgebonden. Ze kijkt Ali nijdig aan maar hij trekt zich daar niets van aan en geniet van de aanblik op het mooie meisjeslichaam dat daar zo open en bloot voor hem is tentoongesteld. En hij kan er niks aan doen, hij voelt hoe zijn pik alweer groeit en ziet hoe Laila daar verlekkerd naar kijkt….

Maagd na maagd na maagd…

Aanvankelijk beseft hij het nog niet helemaal maar vanaf dat moment is Ali een seksslaaf, in de macht van Rania en haar veertig roversmaagden. Daarvoor krijgt Ali goed te eten en te drinken want ze willen dat hij in goede conditie blijft. En zo wordt hij gedwongen twintig dagen lang iedere dag twee meisjes te ontmaagden. Als de rest vertrekt om te roven blijven er twee meisjes achter, waarvan er een de wacht houdt terwijl Ali het andere ontmaagd, waarna ze van plaats wisselen. En nogmaals, Ali heeft besloten er maar het beste van te maken dus hij probeert zoveel mogelijk te genieten van zijn opdracht, ook al is hij van zijn vrijheid beroofd. Regelmatig denkt hij wel aan zijn ouders en zijn kindje, maar als Rania echt woord heeft gehouden, hebben ze het nu met dat geld waarschijnlijk veel beter dan toen hij nog voor hen zorgde. En hopelijk krijgt hij kans hen nog eens terug te zien.

Ali heeft tot nu twee vrouwen ontmaagd, zijn echtgenote en Laila, die hem gisteren hier bij aankomst in de grot betrapte. Van die ontmaagdingen heeft hij geleerd dat hij het beste het initiatief kan nemen, zich snel het meisje in moet werken en haar daarna de kans moet geven te wennen. En zo doet hij het nu steeds weer. Hij accepteert niet meer dat een meisje op hem wil klimmen, ze moet voor hem op haar rug gaan liggen, haar benen openen, Ali likt haar kutje goed nat en glad en vervolgens boort hij zich met veel kracht naar binnen. En dan is het heel bijzonder hoe verschillend al die meisjes zijn en reageren. Het ene gilt en vloekt erop los terwijl een ander het weer stilletjes ondergaat. Na een tijdje wordt Ali voor iedere reactie immuun, maar waar hij niet immuun voor wordt is steeds weer dat heerlijke gevoel van een meisje binnen te gaan, haar in te wijden in de kunst van het neuken.

En Ali ervaart het wonderlijke dat al die meisjes niet alleen van buiten verschillend zijn, maar ook van binnen. Allemaal hebben ze wel een strak kutje, omdat die nog nooit werden gebruikt. Maar het grote verschil is dat ze soms heel ondiep is en hij niet eens helemaal naar binnen kan, dan weer is dat tunneltje ineens heel diep en kan hij zich er volledig in begraven. Wat ook erg verschilt is dat het ene meisje heel actief meedoet en het andere juist weer heel passief is. Of dat een meisje haar kutje gebruikt om zijn pik te kneden terwijl het bij een ander meisje weer lijkt of ze er helemaal niks mee kan. In die gevallen voedt Ali hen op en vertelt hij ze wat hij er allemaal mee kunnen doen en dat ze moeten oefenen om met hun kutje zijn pik moeten kneden. En zo is Ali niet alleen maar een domme neukpaal, maar geeft hij de meisjes ook een soort seksuele opvoeding.

Ali druppelt zijn idee in…

Maar stiekem neemt Ali ook wraak. Hij benut iedere ontmaagding om het meisje daarna ook zo heftig mogelijk uit te wonen, als ze gewend zijn om te neuken gaat hij de beest uithangen op hun lijf en in hun kutje. Hij smijt ze op hun rug en beukt zich keer op keer op keer naar binnen, zó lang dat de meeste meiden na een tijdje er alleen maar wat sufjes bij liggen en het geweld in hun lijf ondergaan. Ali neemt al die meiden zó heftig te grazen dat ze daarna een tijdje wat wijdbeens moeten lopen.
Ook heeft Ali zich voorgenomen met ieder meisje tijdens een rustig moment in het neuken te praten over de situatie in het land. Hij druppelt ze als het ware in dat het toch raar is dat ze hier volop rijkdommen hebben en dat ietsje verderop alle andere mensen bittere armoede lijden. En heel geniepig stelt hij iedere keer weer de vraag of het niet beter zou zijn als alle rijkdom werd gebruikt om de sultan te verdrijven en met de mensen samen weer wat welvaart op te bouwen? Ali ziet hoe zijn idee bij de meisjes binnen sijpelt en hij hoopt dat ze uiteindelijk er onder elkaar over gaan praten.

Maar dan dient zich een ander probleem aan, na een aantal dagen wordt het voor Ali lastig zijn pik stijf te krijgen én te houden. Want het blijft niet bij ontmaagden, steeds weer willen die meiden daarna nog wel wat herhalingsoefeningen. De vijfde dag komt in de avond een van de meisjes die Ali vandaag ontmaagdde met Rania naar de rustende Ali toegelopen. ‘Wat hoor ik Ali, gaat je staf te snel in de rust? Ik had iéts hogere verwachtingen van jou’ grijnst Rania en speels geeft ze met het handvat van haar zweep een tikje tegen Ali’s pik, die een tikje uitgeblust op zijn onderbuik rust. ‘Dat is niet de bedoeling, vriend. Hier heb ik een drankje, neem daar maar iedere avond en morgen een slokje van, dan komt het wel goed met jou en ons.’

Eigenlijk verslapt Ali’s staf de dagen en weken daarna nauwelijks meer, hij hoeft maar naar een van de meisjes te kijken en zijn staf springt in het gelid, klaar om daar binnen in haar naar haar vliesje op zoek te gaan. Het ene na het andere meisje komt aan hem voorbij en het ene is nog mooier dan het andere, het lijkt wel of alle schoonheden van de omgeving zich hier hebben verzameld. Maar dat beeld van Ali wordt natuurlijk toch vooral veroorzaakt doordat het allemaal jonge vrijgevochten meiden zijn die zich niet laten inperken door de regels van de sultan of een echtgenoot. Bovendien hebben ze allemaal geen tijd om vet aan te kweken, door alle actie hebben ze zonder uitzondering een stevig en toch mooi lijf.

In vrijheid met Laila

Sinds een paar nachten kruipt als iedereen slaapt Laila een beetje sneaky naast Ali. Op de een of andere manier hebben ze een band gekregen, zeker sinds Laila aan Rania aanbood om Ali te verzorgen, hem zijn eten en drinken te brengen, zijn neukdrank te geven of hem iedere avond los te maken als hij zich mag baden. En Ali vindt het fijn, hij is het meisje gaan waarderen en het lijkt erop dat er een liefde aan het opbloeien is. Als Laila ook deze nacht tegen hem aan kruipt gaat Laila op haar rug liggen, Ali draait zich op zijn rechterzij, tilt Laila’s linkerbeen over zijn heup en brengt zijn stijve pik bij haar binnen. Samen genieten ze van het rustige potje neuken, Ali voelt hoe Laila nog steeds als de eerste dag ultra-nauw is en hoe zij hem diep van binnen met haar kutje masseert. Ondertussen streelt Ali haar hele lijf en masseert hij haar kleine ronde borsten, hij voelt hoe hij van dit meisje zou kunnen gaan houden…

De ontmaagding en het in-neuken van de veertig roversmeiden loopt op een einde. Tijdens een van die laatste nachten schuift Laila weer tegen Ali aan en terwijl ze heerlijk in elkaar opgaan vertelt Laila hem dat Rania hem vrij gaat laten. ‘We hebben vanmorgen groepsberaad gehad en veel meisjes hebben verteld wat jij met hen besprak, om het geld te gaan gebruiken om de mensen te helpen. Rania moest even aan het idee wennen maar heeft nu besloten het over te nemen. Ze gaat zwaarden en lansen kopen en mannen in de omtrek vragen hulp te bieden om de sultan te verjagen. En daarna gaan we met het geld en de sieraden mensen hulp bieden om vee te fokken of te kopen en landbouwakkertjes aan te leggen, die dan vruchtbaar kunnen worden gemaakt met het water van onze bron en andere bronnen die we zullen gaan uitgraven.

‘Ohw Laila, dat is goed nieuws’, zegt Ali, ‘zal ik mijn ouders en mijn zoontje weer gaan zien…’ ‘Wat is er Ali, ben je niet blij?’ vraag Laila. ‘Weet je, liefje, ik zal jou en jullie allemaal gaan missen. Zou jij met me mee willen gaan? En zullen we daarna Rania helpen met haar grote plan?’ ‘Echt Ali, op dit voorstel hoopte ik al’ en Laila kruipt nog dichter tegen Ali aan, ze knuffelen elkaar en genietend vrijen ze verder.

Na enkele dagen mag Ali inderdaad samen met Laila de grot verlaten en ziet hij met veel vreugde zijn ouders en zoontje terug. Die kunnen hun ogen niet geloven want Ali was immers dood. Laila wordt liefdevol ontvangen als Ali’s nieuwe geliefde.
De weken daarna worden alle mannen in de omgeving getraind om de wapens die Rania hen levert te gebruiken en Ali speelt daar een grote rol in. En uiteindelijk zetten zij onder aanvoering van Rania en de veertig roversmeiden de sultan af, gelukkig zonder bloedvergieten, want het leger loopt vrijwel direct naar hen over. Rania komt als eerste vrouwelijke sultan op de troon en en Ali Baba wordt haar naaste adviseur. Onder het bewind van sultan Rania krijgen vrouwen eindelijk meer vrijheid en breekt er voor iedereen in het land een lange periode van voorspoed en geluk en liefde aan…

Heb je van dit sprookje genoten? Ik hoop het, laat het me ajb weten!
Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 8250 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Ali Baba en de 40 roofmaagden”

Plaats een reactie